سلامسوالاتی که از نظر من اشتباه بودن
سوال ۴۲: توی این سوال با توجه به اینکه فلز مایع داریم این یعنی عدد پرانتل خیلی خیلی کوچکه و باتوجه به اینکه عدد پرانتل کوچکه پس همواره ضخامت لایه مرزی حرارتی باید بزرگتر ار ضخامت لایه مرزی سرعت باشه چنانچه گزینه ۱ رو صحیح در نظر بگیریم باید کلمه میتواند حذف بشه چون به کاربردن کلمه میتواند یعنی ممکنه لایه مرزی حرارتی بزرگتر از سرعتی باشه یا کوچکتر در خالیکه همیشه بزرگتره پس با این حساب گزینه ۴ صحیحه
سوال ۹۲: توی این سوال چون سیستم غیر تداخلی داریم پس تابع انتقال کل باید به صورت حاصل ضرب تابع انتقال تک تک سیستم ها بشه که با این حساب گزینه ۱ صحیحه نه ۴ البته شاید من اشتباه میکنم اگر کسی حل کرده این سوال رو ممنون میشم راهنماییم کنه
سوال۹۶: با توجه به اینکه سهم شار چه از نظر نفوذ نلکولی و چه حابه حایی برای یک جز خاص به صورت فرمول زیر مطرح میشه:
N=J+X*N(total
با توجه به این فرمول جمله اول سهم شار در اثر نفوذ ملکولی برای چز مورد نظره و جمله دوم هم چون به صورت حاصل ضرب کسر مولی جز مورد نظر در شار کله پس بیانگر شار انتقال جرم در اثر جا به جایی برای جز مورد نظره
سوال ۱۰۸: با توجه به مقادیر داده شده برای xوy و با جایگذاری این مقادیر در فرمول معادله خط خوراک مقدار به دست امده برای q بزرگتر از یک میشه که این بیانگر اینه که خوراک ما به صورت مایع سره
این سوالا تا اونجایی که ذهنم یاری کرد به نظرم غلط بودن من اعتراضم رو زدم اما چون دوست خوبم خواسته بود که هماهنگ کنیم مجددا بیان کردم اگر سوال دیگه ای هم هست که اشتباهه مطرح بشه که همگی اعتراض کنیم
جهت تکمیل شدن نظر دوستمون:
سوال 122: جواب 0.5 میشود که توی هیچ گزینه ای نیست.
سوال 108: از طریق محاسبات، مایع سرد میشود ولی از طریق رسم شکل بخار داغ(سوپرهیت) میشود که دوتا گزینه جواب میشود و سوال ایراد دارد.
بنده هم این 4 5 تا سوال رو اعتراض زدم.
باز اگه دوست دیگه ای نظری داشت بیان کنه تا ما هم استفاده کنیم و در صورت لزوم اعتراضمون رو اصلاح کنیم.
ممنون از همه ی دوستان فعال که مثل همیشه هوای همو داریم. و همچنین دوست خوبمون فاطمه یاس بابت ایجاد این تاپیک.