جمع اضداد

مخی گیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش با خوندن یک مطلب فکر زدن این تاپیک به ذهنم خطور کرد.

اول باید عکس هایی رو از دنیای زیبایی که توش زندگی می‌کنیم و خدارو شکر عدالت محوران کمی هم نداره دید :

143552685180861.jpg

........................................................................................................................................

143552706735571.jpg

همین سایت شاید خیلی ها با اوضاع مالی مختلف وجود داشته باشن کافی فکر کنیم لزومی نداره هر پولی که دستمون هست رو، جزو اموال خودمون حساب کنیم و به هر زوری هست یه جور فقط خرجش کنیم؛ خیلی از مسافرت ها خیلی از خرید ها و یا حتی خیلی از همین خریدن ها که 200-300 تومن خرج رو دستمون میذاره ضروری نیستن و میشه کمی کمترشون کنیم. خطابم با اونی نیست که هیچ تفریحی ندارند یا ... نداره و پولش رو خرج همون تفریحش میکنه ولی شمایی که چندجور لباسو مهمونیو مسافرت میری یکم تو حین تفریح این عکسا رو بیاد بیار.
اول از همه هم به خودم میگم و چند وقتی هست که تصمیم گرفتم به ازای هر مقداری که واسه خودم خرج میکنم یه مبلغی رو برای کسایی که لازم دارن کنار بذارم و الان جوری شده که اگه این کار رو نکنم عذاب وجدان میگیرم. البته بازم ریخت پاش های الکی، کم ندارم و از این بابت خیلی برای خودم متاسف هستم که چجوری به عنوان یک انسان خودم رو با همچین قواعدی وقف میدم و در آخر هم دم از حقوق انسان ها و برابری میزنم. متاسفانه دل کندن از یک سری چیز های اضافی برای خودم هم خیلی سخته!
اول فقط قصدم همین جمله بود و بس، ببخشید که به درازا کشید:

رهایشان کن تا بخورند و سرگرم لذت ها باشند و آرزوها به خود مشغولشان کند که به زودی خواهند فهمید!

آخرین ویرایش:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش با خوندن یک مطلب فکر زدن این تاپیک به ذهنم خطور کرد.

اول باید عکس هایی رو از دنیای زیبایی که توش زندگی می‌کنیم و خدارو شکر عدالت محوران کمی هم نداره دید :

همین سایت شاید خیلی ها با اوضاع مالی مختلف وجود داشته باشن کافی فکر کنیم لزومی نداره هر پولی که دستمون هست رو، جزو اموال خودمون حساب کنیم و به هر زوری هست یه جور فقط خرجش کنیم؛ خیلی از مسافرت ها خیلی از خرید ها و یا حتی خیلی از همین خریدن ها که 200-300 تومن خرج رو دستمون میذاره ضروری نیستن و میشه کمی کمترشون کنیم. خطابم با اونی نیست که هیچ تفریحی ندارند یا ... نداره و پولش رو خرج همون تفریحش میکنه ولی شمایی که چندجور لباسو مهمونیو مسافرت میری یکم تو حین تفریح این عکسا رو بیاد بیار.
اول از همه هم به خودم میگم و چند وقتی هست که تصمیم گرفتم به ازای هر مقداری که واسه خودم خرج میکنم یه مبلغی رو برای کسایی که لازم دارن کنار بذارم و الان جوری شده که اگه این کار رو نکنم عذاب وجدان میگیرم. البته بازم ریخت پاش های الکی، کم ندارم و از این بابت خیلی برای خودم متاسف هستم که چجوری به عنوان یک انسان خودم رو با همچین قواعدی وقف میدم و در آخر هم دم از حقوق انسان ها و برابری میزنم. متاسفانه دل کندن از یک سری چیز های اضافی برای خودم هم خیلی سخته!
اول فقط قصدم همین جمله بود و بس، ببخشید که به درازا کشید:

رهایشان کن تا بخورند و سرگرم لذت ها باشند و آرزوها به خود مشغولشان کند که به زودی خواهند فهمید!

موافقم شدید، وقتی با نوکیا 1100 میشه زنگ زد، چرا ایفون 6؟
وقتی 206 هست چرا مزراتی؟

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر استارتر.خوب بود:gol::gol:
مهندس متفکر جان.منظورشون یک کارهای هدر رفتیه نه اینکه یک سری چیزایی که لازمن و بدرد بخور توی اونها کم بذاری! اشتب نکن!:smile:

consl

عضو جدید
واقعا حرف هایی بسیار زیبایی بود یکم در خرج دقت بیشتریی به کار ببریم وضع کشور برای افراد بی بضاعت بسیار بهبود می یابد. ولی متاسفانه در جامعه تنها افراد به فکر جیب خویشان هستند از مسئولین تا مردم

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
- من کیستم؟ موجودی «ناسپاس» که پاسخ الطاف و مهربانی خالقش را با نمک دان شکستن و عصیان داده است.

-من کیستم؟ موجودی به زعم خویش «زرنگ» که «نقد دنیا» را به «نسیه ی آخرت» و «فانی» را به «باقی» ترجیح داده است.
...