نیت این جزء را با احترام تقدیم می کنیم به امام سجاد (ع) و با توسل به ایشون قبولی و موفقیت تمامی عزیزان در امتحاناتشون و همینطور امتحانات زندگیمون رو از خداوند منان مسئلت داریم.آمین ثواب قرائت این جزء رو تقدیم میکنیم به همه در گذشتگان و از خداوند منان برایشان طلب مغفرت داریم. امام صادق (ع) فرمودند:
مَا مِن قَبض ٍ وَلا بَسط ٍ إلّا وَلِلّهِ فِیهِ مَشِیئَةٌ وَقَضَاءٌ وَابتِلَاءٌی هیچ تنگنا و گشایشی نیست، مگر آنکه مشیت و قضا و امتحان الهی در آن نهفته است.
دوستای عزیزم از صفحاتی که انتخاب می کنید نکته ای که بیشتر به دلتون نشست یا توجه تون رو جلب کرد برامون بنویسید.(#10008) دوستان گلم اگ نیتی دارین برام پیام خصوصی کنید تا جزء ها رو به نیتی ک شما دارین هم قرار بدم.
ممنون
التماس دعا
[و حتّى] اگر فرشتگان را بر آنها (کافران) نازل مىكرديم، و مردگان با آنان سخن مىگفتند، و همه چيز را در برابر آنها جمع مىنموديم، هرگز ايمان نمىآوردند؛ مگر آنكه خدا بخواهد! ولى بيشتر آنها نمىدانند! «111»
و كلام پروردگار تو، با صدق و عدل، به حدّ تمام رسيد؛ هيچ كس نمىتواند كلمات او را دگرگون سازد؛ و او شنونده داناست. «115»
اگر از بيشتر كسانى كه در روى زمين هستند اطاعت كنى، تو را از راه خدا گمراه مى كنند؛ [زيرا] آنها تنها از گمان پيروى مىنمايند، و تخمين و حدس [واهى] مىزنند. «116»
از [گوشت] آنچه نام خدا [هنگام سر بريدن] بر آن گفته شده، بخوريد [و غير از آن نخوريد] اگر به آيات او ايمان داريد! «118
گناهان آشكار و پنهان را رها كنيد! زيرا كسانى كه گناه مىكنند، بزودى در برابر آنچه مرتكب مىشدند، مجازات خواهند شد. «120»
و [نيز] اين گونه در هر شهر و آبادى، بزرگان گنهكارى قرار داديم؛ [افرادى كه همه گونه قدرت در اختيارشان گذارديم؛ اما آنها سوء استفاده كرده، و راه خطا پيش گرفتند؛] و سرانجام كارشان اين شد كه به مكر [و فريب مردم] پرداختند؛ ولى تنها خودشان را فريب مىدهند و نمىفهمند! «123»
نیت این جزء را با احترام تقدیم می کنیم به امام سجاد (ع) و با توسل به ایشون قبولی و موفقیت تمامی عزیزان در امتحاناتشون و همینطور امتحانات زندگیمون رو از خداوند منان مسئلت داریم.آمین ثواب قرائت این جزء رو تقدیم میکنیم به همه در گذشتگان و از خداوند منان برایشان طلب مغفرت داریم. امام صادق (ع) فرمودند:
مَا مِن قَبض ٍ وَلا بَسط ٍ إلّا وَلِلّهِ فِیهِ مَشِیئَةٌ وَقَضَاءٌ وَابتِلَاءٌی هیچ تنگنا و گشایشی نیست، مگر آنکه مشیت و قضا و امتحان الهی در آن نهفته است.
دوستای عزیزم از صفحاتی که انتخاب می کنید نکته ای که بیشتر به دلتون نشست یا توجه تون رو جلب کرد برامون بنویسید.(#10008) دوستان گلم اگ نیتی دارین برام پیام خصوصی کنید تا جزء ها رو به نیتی ک شما دارین هم قرار بدم.
ممنون
التماس دعا
سلام دوستان عزیزم نیت این جزء را با احترام تقدیم می کنیم به امام محمدباقر(ع) و با توسل به ایشون خوشبختی, سعادت و عاقبت بخیری همه جوانان رو از خداوندگار رحیم خواستاریم.آمین
ثواب قرائت این جزء رو تقدیم میکنیم به همه در گذشتگان و از خداوند منان برایشان طلب مغفرت داریم.
آیه 199 سوره أعراف: خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ گذشت پيشه كن و به[كار] پسنديده فرمان ده و از نادانان رخ برتاب
ممنون
التماس دعا
سلام دوستان عزیزم نیت این جزء را با احترام تقدیم می کنیم به امام محمدباقر(ع) و با توسل به ایشون خوشبختی, سعادت و عاقبت بخیری همه جوانان رو از خداوندگار رحیم خواستاریم.آمین
ثواب قرائت این جزء رو تقدیم میکنیم به همه در گذشتگان و از خداوند منان برایشان طلب مغفرت داریم.
آیه 199 سوره أعراف: خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ گذشت پيشه كن و به[كار] پسنديده فرمان ده و از نادانان رخ برتاب
ممنون
التماس دعا
ممنون
التماس دعا
ممنون
التماس دعا
سلام دوستان خوبم نیت
این جزء رو بااحترام تقدیم میکنیم به امام جعفر صادق (ع) و با توسل به ایشان سلامتی همه ی پدر و مادران عزیز رو ازخداوند مهربان خواستاریم.
مناجاتى امام صادق عليهالسلام :
« الهى وعظتنى فلم أتعظ » خدايا! من را موعظه كردى، به من خيلى سفارشها كردى، من موعظهات را گوش ندادم.
« و زجرتنى عن محارمك فلم أنزجر »حرامت را براى من بيان كردى، و مرا از انجام آن بر حذر داشتى، اما من گوش ندادم.
« فما عُذرى » من در گوش ندادن به موعظه تو و در عمل نكردن به حرام تو چه عذرى دارم؟ حالا من در گذشته تقصير كردم، حرفت را گوش ندادم، حرامت را مرتكب شدم، اما الان كه به در خانهات آمدم، فرارى كه نيستم.
« فاعفُ عنى يا كريم » تو آقايى! من را عفو كن. حالا گذشتهام را ببخش: « عفوك عفوك » من به گدايى آمدهام، گداى بخشش تو هستم.
« اللهم أنى أسئلك الراحة عند الموت »خدايا! مىدانم كه گناهانم اگر جمع بشود، هنگام مردن، مردن را سخت مىكند. باعث مىشود كه انسان با يك زجر سنگينى جان بدهد، ولى من آمدم كه امشب به تو بگويم: خدايا! مرگ من را به من آسان بگير.
« و العفو عند الحساب » پروندهام را كه مىخواهى برسى، در حسابرسى با من گذشت و عفو كن.
جزء دهم قرآن کریم صفحه182 _ آیه 41 تا 45 سوره انفال
صفحه183 _ آیه 46 تا 52 سوره انفال
صفحه 184 _ آیه 53 تا 61 سوره انفال
صفحه 185 _ آیه 62 تا 69 سوره انفال
صفحه 186 _ آیه 70 تا 75 سوره انفال
صفحه 187 _ آیه 1 تا 6 سوره توبه
صفحه 188 _ آیه 7 تا 13 سوره توبه
صفحه 189 _ آیه 14 تا 20 سوره توبه
صفحه 190 _ آیه 21 تا 26 سوره توبه
صفحه 191 _ آیه 27 تا 31 سوره توبه
صفحه 192 _ آیه 32 تا 36 سوره توبه صفحه 193 _ آیه 37 تا 40 سوره توبه
صفحه 194 _ آیه 41 تا 47 سوره توبه
صفحه 195 _ آیه 48 تا 54 سوره توبه
صفحه 196 _ آیه 55 تا 61 سوره توبه
صفحه 197 _ آیه 62 تا 68 سوره توبه
صفحه 198 _ آیه 69 تا 72 سوره توبه
صفحه 199 _ آیه 73 تا 79 سوره توبه
صفحه 200 _ آیه 80 تا 86 سوره توبه صفحه 201 _ آیه 87 تا 93 سوره توبه