رفیق او در مقام اندرز و گفت و گو به او گفت: (( آیا به خدایی که نخست و بعد از نطفه تو را آفرید و آنگاه مردی کامل و آراسته ساخت کافر شدی؟(37)
...
و تو چون به باغ خود درآمدی
نگفتی که همه چیز به خواست خداست و جز قدرت خدا قوه ای نیست؟(39)
...
آنجا ولایت و حکفرمایی خاص خداست که به حق فرمان دهد و بهترین اجر و ثواب و عاقبت نیکو را هم او عطا کند(44)
وبرای امت، زندگانی دنیا را چنین مثال زن که ما آب بارانی از آسمان نازل کنیم و به آن آب درختان و نباتات گوناگون زمین درهم پیچیده و خرم بروید، سپس همه درهم شکسته و خشک شود و به دست بادها زیر و زبر و پراکنده گردد، و خدا بر همه چیز اقتدار کامل دارد(45) ...
نمیخوام منبر برما،ولی خب چهارکلمه میگم شما ببخشید

از این آیات خیلی خوب میشه فهمید که فقط خداس که می تونه، تنها کسی که قادر به هر کاره خداس، ینی دیگه اول خدا بعدش... نداریم، فقط خدا رو داریم. حالا همین خدای قادر، هم حکیمه هم مهربونه و رحمت رو به بنده هاش، بر خودش واجب کرده(انعام/54)، خب پس دلیلی نداره در مورد کاری که واگذار کردم(کردیم) به خدا نگران باشیم...وقتی نگرانی پیش بیاد خدا هم میاد توی آیات بالا قادریت خودشو به رخ میکشه و میگه آقا خیالت راحت، من تو رو از هیچی به وجودت آوردم تو رو بزرگت کردم، یه مرد کامل و آراستت کردم!...خوب ببین اینا دنیای تو هستن،غیر از اینا آخرت و اجر و ثوابتم دست منه...پس خیالت راحت باشه که
همه چیز به خواست خداست و جز قدرت خدا قوه ای نیست. اما حواستم باشه که خودتو هم که بکشی و زندگی دنیاتو خوب درست کنی همش یهویی میره و نمیمونه.
اشتباه منو نکنید و حتی تو دلتون یه لحظه هم فک نکنید که کاریو که بخدا واگذار کردین ممکنه خدا حواسش بش نباشه...البته نباید انتظار داشته باشیم که خدا همیشه کاری کنه که ما میخوایم.
ببخشید دیگه