سوال 10 و 14 را مشکل داشتم .
صفحه ی 175 را حفظ کردم و دوره ی نصف جز چهار .
ببخشید یک سوال:
باید هرروز گزارش کار بدهیم؟ یا همان سه شنبه؟
میزان محفوظات تا جلسه بعد | مرور روزانه | حفظ روزانه | میزان محفوظات | نام حافظ |
آیه ۶۹ سوره بقره | تمام آیات حداقل 3 مرتبه | یک صفحه | آیه ۴۸ سوره بقره | shidokht777 |
آیه 31سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 3 آیه | آیه ۲۲ سوره بقره | black banner |
آیه۶۱ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۳ مرتبه | یک صفحه | آیه ۴۸ سوره بقره | sam 600020 |
آیه ۱۷ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۲آیه | آیه ۱۱ سوره بقره | dl_khaste |
آیه ۲۲ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۳ آیه | آیه ۱۳ سوره بقره | ArChitect _90 |
آیه ۴۰ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۵ آیه | آیه ۲۵ سوره بقره | ghazal1991 |
آیه ۱۱ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه ۸ سوره بقره | sara.hoseini90 |
آیه ۱۳ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۱ آیه | آیه ۹ سوره بقره | m1990 |
آیه ۲۰ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۱آیه | آیه ۱۶ سوره بقره | bahar01 |
آیه ۲۳ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۳ آیه | آیه ۱۴ سوره بقره | IRAN DOKHT |
آیه۱۶ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۲ آیه | آیه ۱۰ سوره بقره | nafis.68 |
آیه۳۷ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 5 آیه | آیه ۲۲ سوره بقره | Taßa§om |
صفحه 175 | روزی نیم جزء | هفتهای دوصفحه | صفحه 174 | fk_invisible |
آیه ۱۰ سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | آیه 4سوره بقره | F A R Z A N E |
آیه ۲۵ سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | آیه ۳ | آیه ۱۴ سوره بقره | vahid_hse |
آیه ۶ سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | …..................... | vafa8989 |
آیه ۳۳ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۳ مرتبه | ۳ آیه | آیه ۲۴ سوره بقره | carolyn |
…................... | …...................... | …................... | آیه ۲۴ سوره واقعه | salizadeniri |
سلامبا سلام
مگه قرار نبود تعداد آیه ی مشخص شده رو تا روز سه شنبه حفظ و اعلام کنیم؟
در هر صورت بنده 6 آیه ی اول و حفظ کردم
میزان محفوظات تا جلسه بعد | مرور روزانه | حفظ روزانه | میزان محفوظات | نام حافظ |
آیه 88سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه ۴۸ سوره بقره | shidokht777 |
آیه 40سوره بقره | تمام آیات حداقل 2مرتبه | 3 آیه | آیه 31سوره بقره | black banner |
آیه73سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه 61سوره بقره | sam 600020 |
آیه 19سوره بقره | تمام آیات حداقل2مرتبه | 2آیه | آیه 15سوره بقره | dl_khaste |
آیه 31سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 3آیه | آیه 22سوره بقره | ArChitect _90 |
آیه 49سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۵ آیه | آیه 40سوره بقره | ghazal1991 |
آیه 14سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 11سوره بقره | sara.hoseini90 |
آیه 16سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 13سوره بقره | m1990 |
آیه 23سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۱آیه | آیه 20سوره بقره | bahar01 |
آیه 34سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 3 آیه | آیه 24سوره بقره | IRAN DOKHT |
آیه19سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 16سوره بقره | nafis.68 |
آیه۳۷ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 5 آیه | آیه ۲۲ سوره بقره | Taßa§om |
صفحه 176 | روزی نیم جزء | هفتهای دوصفحه | صفحه 175 | fk_invisible |
آیه 16سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | آیه 10سوره بقره | F A R Z A N E |
آیه 25سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | آیه 3 | آیه 16 سوره بقره | vahid_hse |
آیه 13سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | آیه 7 سوره بقره | vafa8989 |
آیه 42سوره بقره | تمام آیات حداقل ۳ مرتبه | ۳ آیه | آیه 33 سوره بقره | carolyn |
…................... | …...................... | …................... | سوره واقعه | salizadeniri |
…...................... | …..................... | ….................... | آیه 29 سوره بقره | palmtree |
…...................... | مرور حفظیات | …................... | …......................... | Ziba jun |
آیه 88 سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه ۴۸ سوره بقره | shidokht777 |
آیه 40 سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 3 آیه | آیه 31 سوره بقره | black banner |
آیه73 سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه 61 سوره بقره | sam 600020 |
آیه 19 سوره بقره | تمام آیات حداقل2 مرتبه | 2آیه | آیه 15 سوره بقره | dl_khaste |
آیه 22 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 2آیه | آیه 16 سوره بقره | ArChitect _90 |
آیه 49 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۵ آیه | آیه 40 سوره بقره | ghazal1991 |
آیه 14 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 11 سوره بقره | sara.hoseini90 |
آیه 16 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 13 سوره بقره | m1990 |
آیه 23 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | ۱آیه | آیه 20 سوره بقره | bahar01 |
آیه 34 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 3 آیه | آیه 24 سوره بقره | IRAN DOKHT |
آیه19 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۲ مرتبه | 1 آیه | آیه 16 سوره بقره | nafis.68 |
صفحه 176 | روزی نیم جزء | هفتهای دوصفحه | صفحه 175 | fk_invisible |
آیه 16 سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | آیه 10 سوره بقره | F A R Z A N E |
آیه 25 سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | آیه 3 | آیه 16 سوره بقره | vahid_hse |
آیه 13 سوره بقره | تمام آیات حداقل 2 مرتبه | 2 آیه | آیه 7 سوره بقره | vafa8989 |
آیه 42 سوره بقره | تمام آیات حداقل ۳ مرتبه | ۳ آیه | آیه 33 سوره بقره | carolyn |
…................... | …...................... | …................... | سوره واقعه | salizadeniri |
آیه 65 سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | نیم صفحه | آیه 57 سوره بقره | palmtree |
…...................... | مرور حفظیات | …................... | …......................... | Ziba jun |
آیه 69 سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه 48 سوره بقره | صدای سکوت |
بله درستهممنون
من مرور معمولی دارم و همین طور حفظ جدید هم میکنم انشالله .
از جز یک شروع به مرور میکنم روزی نیم جز .
این طوری درست است؟
برنامه شما اینه که تا قردا ۱۶ آیه رو حفظ کرده باشید. اگر جلوتر از برنامتون برید ایرادی نداره. فردا اعلام کنید چند آیه حفظید.سلام راستش من نرسیدم روزانه 2 آیه حفظ کنم ولی همشو امروز حفظ کردم حالا چی کار کنم؟![]()
این مشکل طبیعیهسلام
من به یه مشکل بزرگ بر خوردم...حروف اضافه رو فراموش میکنم...مثل و ف و این جور چیزا...چی کار کنم؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | |
![]() |
برای حفظ قرآن چهـ کنم ؟! | قرآن كريم | 3 | |
![]() |
طرح حفظ سوره های "یس, الرحمن,واقعه" در ماه مبارک رمضان | قرآن كريم | 62 | |
![]() |
بهترین شیوه ی حفظ قرآن کریم چیست؟ | قرآن كريم | 10 | |
Y | ثبت نام آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم | قرآن كريم | 0 |