جفت روحی شما کیست....؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جفت روحي و قانون جذب بسيار زيادند افرادي كه علاقه اي بي تكلف به محبوب خود دارند؛ اما براي دستيابي به او نمي دانند چه كنند . حرف دل خيلي هاست رسيدن به محبوب ... (كه البته توسط خود آگاه آنها انتخاب شده است). گفتم خود آگاه و تاكيد كردم چون: شما او را ديده ايد ( خود آگاه ) و به او دل داديد كاري نداريم بر اساس شناخت هست يا علاقه ظاهري. يا دلايل پيچيده روان شناسي مثل: شباهت به پدر يا مادر شما و يا ... ) به هر حال علاقه مند او شده ايد. اكنون مي خواهيد او نيز متقاعد شود سوال اول من از شما اين است: (( آيا اين شخص دقيقا همان كسي است كه شما مي خواهيد؟ )) احتمالا مي گويي: بله اما من مي گويم: شايد نه چيكار بايد بكني ... ؟ 1- بايد جفت روحي واقعي خود را پيدا كني ... 2- با قانون جذب و توكل بر خدا همه چيز را عالي پيش ببري جفت روحي شما كيست؟ جفت روحي شما بهترين عشق و ايده آل واقعي شماست و اگر شما با هم باشيد بهترين زندگي را به دست خواهيد آوريد. زيرا وقتي شما با هم هستيد از هر جهت هميشه شاد و خوشو مسرور ... و عشق شما روز به روز بيشتر مي شود چگونه جفت روحي خود را پيدا كني ؟ به ضمير ناخود آگاه خود اين پيام را عميقا مي فرستي كه ((من مي خواهم جفت روحي واقعي خود را در زمان مناسبش پيدا كنم و هميشه با او باشم... خدا يار و ياور من در اين جذب است)) مي گويم زمان مناسب: زمان بايد؛ زمان مناسب خودش باشد چون در غير اين صورت يا شما يا او جنبه اين عشق را نداريد و ممكن است راهتان از هم جدا شود. ضمير ناخود آگاه از شعور جهاني به اذن خداوند اين شخص را پيدا مي كند. سپس قانون جذب دست به كار مي شود و با حصول شرايط جذب؛ شما را به هم مي رساند .مي پرسي آيا ممكن هست شخص ايده آل من وجود داشته باشد ؟ بله هر فرد به عنوان يك پيشامد تلقي مي شود ... جمعيت جهان تقريبا 6 ميليارد نفر است و يك نفر جفت روحي شماست. تصور كنيد: انگار همه افراد با جنس مخالف شما را به صف كرده اند و يكي يكي از جلوي شما عبور مي كنند و همه صفات آنها را ميبيني. بالاخره از اين ميليارد ها نفر؛ يك نفر هست كه شما او را ايده آل بدانيد. از لحاظ علم احتمال مي توانيم بگوييم اين احتمال نزديك به 1 است يعني 100%. حال اين كه اين شخص كجاست و چگونه شما با هم برخورد مي كنيد را مي سپاريم به معجزات قانون جذب . ولي قطعا اگر هم جهت با كائنات باشيد با او مي رسيد حال بياييم به مسئله كنوني شما بپردازيم : كسي هست كه او را دوست داري ... اين شخص ممكن است جفت روحي اي باشيد كه زماني او را مي خواستيد پيدا كنيد و اكنون او آمده است . از طرف ديگر هم ممكن است او نباشد. شما بايد از هوشياري باطن و الوهيت درون بخواهيد با شما نجوا كند و بگويد آيا او همان جفت روحي شماست؟ اگر هست خود آگاه و ناخود آگاه شما هم جهت پيش رفته اند و تصميم عالي اين است كه او را جذب كني. اگر پاسخ دلت اين بود كه اين شخص جفت روحي شما نيست، بگذاريد برود و شما هم برويد تا هر دوي شما خود را از رسيدن به جفت روحي خود باز نداريد. اگر پافشاري كنيد ممكن است ازدواج كنيد اما هيچ تضميني نيست خوشبخت شويد. چرا كه جفت هاي روحي شما نيز در جاي ديگر به خود آگاه خود اعتماد كردند و تن به ازدواجي داده اند كه خوشبختشان نكرده است. پس ببنيد 4 نفر زندگيشان تقريبا تباه شده است. 4 نفري كه مي توانستند همديگر را بيابند و زندگي رويايي داشته باشند تن به زندگي عادي و گاهي بي ثمر داده اند خود آگاه فقط فكر مي كند. منبع فكر او استفاده از قانون عليت است. خود آگاه وقتي جستجو مي كند جستجويي ساده است اما ناخود آگاه آنچنان قدرتي دارد كه هيچ چيز از ديد او محفوظ نيست. ناخود آگاه همان روح شماست. همه جا را مي گردد و از گنجينه هاي اطلاعات جهان و منابع ماورايي ((آگاهي كيهاني)) مي پرسد و معجزات را برايتان به ارمغان مي آورد خود آگاه شما جنس مخالف را فقط در اطرافتان مي بيند: در كوچه ، خيابان ، مهماني، دانشگاه و سر كار شما ؛ خود آگاه تان جنس مخالف اطراف خود را مي بيند... ولي ممكن است جفت روحي شما اصلا در اينجا ها نباشد. ممكن است در قاره و يا حتي نيمكره ديگر زمين باشد اگر كار را به ضمير ناخود آگاه بسپاريد او پيدا مي شود و همه چيز عالي پيش مي رود. فراموش نكنيد كه نداي درون هميشه راست مي گويد . مي توانيد قبل از خواب از هوشياري برتر و الهي خود بخواهيد اسرار عشق و آن فرد را در رويا براي شما بازگو كند... وقتي بيدار شديد بلافاصله خوابي را كه ديده ايد روي كاغذ بياوريد. نوشتن رويا را فراموش نكنيد زيرا بسيار حياتي است. ما بعد از چند دقيقه تمام روياي شب خود را فراموش مي كنيم... روياهاي صادقه ما معجزاتي مي كنند كه اگر ايمان داشته باشي زندگي شما را معركه زيبايي مي كنند اگر به كسي كه جفت روحي شما نيست بچسبيد جا را براي كسي كه مي خواهد روزي بيايد و عشق واقعي شماست پر كرده ايد و محروميت عظيمي براي خود خواسته ايد... اگر هم عشق امروز شما جفت روحي شماست مطمئن باشيد با جذب مي توانيد او را به خود فرا بخوانيد و به نحوي معجزه آسا شاهد ... باور كنيد اين رويداد بسيار زياد اتفاق افتاده است... شما فراتر از قوانين اجتماعي و قرار داد هاي خودماني قرار مي گيريد اگر: باور كنيد كه قوانين معنوي چه كار ها كه نمي كنند.

mahan 2

عضو جدید
بابا این چرند و پرند چیه به بچه های مردم میگید.... مرید میگردید برای خالی نبودن عریضه وزیاد شدن تاپیکتون ....

چه خانما و چه اقایون.... بدونن که اگر حرکتی نکنن و منظر قانون جذب بشن .... یه 40 سالی شاید طول بکشه و ...
دوروبر رو نگاه کنید چقد هستن افرادی با غیر اطرافیان ( چه فامیل چه سر کار و چه محل) ازدواج کرده باشن...

همه بیایید با هم بخوایم این بچه های افریقاییی که سوئ تغذیه که چه عرض کنم... سوئ کلا دارن سیر بشن
محاله محال.

بالا