یادش بخیر ما هم اول تاپیک تولدمون بود بعد تاپیک عقدمون ... : )
یادش بخیر ما هم اول تاپیک تولدمون بود بعد تاپیک عقدمون ... : )
ایشاتاپیک تولدبچتونیادش بخیر ما هم اول تاپیک تولدمون بود بعد تاپیک عقدمون ... : )
خوش اومدی آجی من ... شیلا فداتشهتولدت مبارک آقا امیر گل..هوای آجی شیلای منو داشته باش که جونم به جونش وابستست
![]()
خجالتم نده فاطی جونم...این آقا امیــــــــــــــر چه حالی میکنه یه دخمل خوب و مهربون مث تورو داره ... : )
سلام آجی سمیراااااااا خوبی؟؟؟؟ بابا پارسال دوست امسال اصن هیچی!:|دلم برات تنگ شده بود عزیزم....خوش اومدی ... جشنمونو شادتر کردیتولدت مبارک داداش امیر البته پیشاپیشاجی شیلا ترکوندیا
ایشالله که تاپیک عروسیتونو بزنید
بار ارزوی خوشبختی و سلامتی واسه هردوتون ...
سلام آجی سمیراااااااا خوبی؟؟؟؟ بابا پارسال دوست امسال اصن هیچی!:|دلم برات تنگ شده بود عزیزم....خوش اومدی ... جشنمونو شادتر کردیفدای تو بشم ممنون عزیزم ... همچنین گلی
ئه؟ فوش میدی؟ این چ حرفیه؟ تو باس برا من و سالار اختصاصی جدا بیاری..ب ما میگی بریم غذا و دسرا روزا قبلو بخوریم؟ها؟برادر گلم شوما برو چند صفحه قبل شام و انواع دسر موجوده![]()
مصطفی جان مرسی از تبریکات ...![]()
ئه؟ فوش میدی؟ این چ حرفیه؟ تو باس برا من و سالار اختصاصی جدا بیاری..ب ما میگی بریم غذا و دسرا روزا قبلو بخوریم؟ها؟
------
راستی این داش امیرمون ناظره؟فقط تشکر میزنه؟ ی نقل قولی ی ندایی ی صدایی چیزی پسر !!! ناسلامتی تولده توئه ها ولی انگار تولد شیلاست والااااا![]()
خخخخخخخخخ
نامردین اگه ب ایشون ته و باقیمونده سالادو دسرم بدینااااااااااا![]()
ئه؟ فوش میدی؟ این چ حرفیه؟ تو باس برا من و سالار اختصاصی جدا بیاری..ب ما میگی بریم غذا و دسرا روزا قبلو بخوریم؟ها؟
------
راستی این داش امیرمون ناظره؟فقط تشکر میزنه؟ ی نقل قولی ی ندایی ی صدایی چیزی پسر !!! ناسلامتی تولده توئه ها ولی انگار تولد شیلاست والااااا![]()