جزو 98 درصد هستی یا جز اون 2% ؟؟

Schneider

مدیر بازنشسته
اینجا قصد مطرح کردن معمایی رو دارم که معروفه آلبرت انیشتین طرح کرده و ادعا کرده :
"98 درصد مردمجهان نمی توانند این معما را حل کنند. "
من اینجا این معما رو میگم، اگر این معما در همین سایت قبلا مطرح شده همینجا عذر میخوام و اگر کسی پاسخش رو قبلا جایی خونده لطفا جلو جمع مطرح نکنه....فقط نظر خودتون و درصدی که هستید رو عنوان بفرمایید.
من بعد از عید نوروز پاسخ کاملش رو_فایل Wordایست که خودمم نخوندم!_ضمیمه میکنم و در اختیار همه قرار میدم.
با آرزوی سلامتی برای شما ;)
صورت معما :
در خیابانی 5 خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
در هر یک از این خانه هایک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
این 5 صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت می نوشند,سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند.

سوال : کدامیک از آنها در خانه ماهی نگه می دارد؟
راهنمایی:

1:
مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند.

2: مرد سوئدی یک سگ دارد.

3: مرد دانمارکی چای می نوشد.
4: خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
5: صاحب خانه سبز قهوه می نوشد.
6: شخصی که سیگارPall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
7: صاحب خانه زرد Dunhill می کشد.
8: مردی که در خانهوسطی زندگی می کند شیر می نوشد.
9: مرد نروژِی در اولین خانه زندگی میکند.
10: مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
11: مردی که اسب نگهداری می کند کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
12: مردی که سیگار Blue Master می کشد آب ميوه می نوشد.
13: مرد آلمانی سیگار Prince می کشد.
14: مرد نروژي کنار خانه آبی زندگی میکند.
15: مردی که سیگار Blends می کشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.

در ایام نوروز میتونید روی این معما وقت بذارید. :)

Schneider

مدیر بازنشسته
من خودم نخوندم جوابشو!!
دارم خودم روش فکر میکنم! ولی اگر استدلالی پشت حرفتون هست بگید تا همه استفاده کنیم؛
فقط اگر کسی مستقیما بدون فکر جواب رو قبلا خونده جایی....نیاد جلو جمع بگه؛
بقیه کاملا آزادند تا استدلالهای خودشونو آزاد عنوان کنند :)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمای جالبی بود خیلی بی حوصله بودم سر حال اومدم .
ولی یه سوال واسم پیش اومد یعنی 98 درصد مردم جهان آی کیوشون اینقد پایینه؟ من این معما رو تا حالا ندیده بودم ولی حل کاملش زیاد طول نکشید اینکه ماهی مال آلمانیه هستش خیلی زود به جواب رسید بقیه ش یه کم سخت تر بود . من همه 5 مورد رو رو کاغذ نوشتم . گزینه هایی که به هم مرتبط بود وصل کردم . جای احتمالی رنگا رو هم نوشتم بعضیا که متناقض شد خط خورد در آخر به این جواب رسیدم که نکته نقضی با اطلاعات مسئله نداشت . از راست به چپ :
1- سفید : سوئدی:آب میوه :سگ:blue master
2- سبز : آلمانی : قهوه : ماهی : prince
3- قرمز : انگلیسی : شیر : پرنده : pall mall
4- آبی : دانمارکی : چای : اسب : blends
زرد : نروژی : آب : گربه : dunhill

یعنی به خودم امیدوار باشم یا سرکاری بود ؟

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این معمای انیشتین رو حدودا 4 سال پیش وقتی سوم دبیرستان بودم تو اینترنت دیدم ، و خیلی برام جالب بود ، حدودا 5 - 4 ساعت یک بند روی اون فکر کردم ، بالاخره تونستم حلش کنم ، حتی اون برگه ای که توش این معما رو حل کردم رو هنوز دارم ، با دیدن این تاپیک رفتم اونو برداشتم و جوابشو یک دور دیگه مرور کردم ، شاید این سوال رو توی دوران انیشتین 98 نمیتونستن حل کنن و با گذشت زمان فکر کنم بهره هوشی انسانها هم زیاد شده باشه و الان شاید این درصد ها تغییر کرده باشه . بهتر بود آرماندیس جواب رو نمیگفت تا بچه های دیگه هم بتونن روش فکر کنن

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این معمای انیشتین رو حدودا 4 سال پیش وقتی سوم دبیرستان بودم تو اینترنت دیدم ، و خیلی برام جالب بود ، حدودا 5 - 4 ساعت یک بند روی اون فکر کردم ، بالاخره تونستم حلش کنم ، حتی اون برگه ای که توش این معما رو حل کردم رو هنوز دارم ، با دیدن این تاپیک رفتم اونو برداشتم و جوابشو یک دور دیگه مرور کردم ، شاید این سوال رو توی دوران انیشتین 98 نمیتونستن حل کنن و با گذشت زمان فکر کنم بهره هوشی انسانها هم زیاد شده باشه و الان شاید این درصد ها تغییر کرده باشه . بهتر بود آرماندیس جواب رو نمیگفت تا بچه های دیگه هم بتونن روش فکر کنن

آره راست میگی . ببخشید :cry::redface::cry:

parikoochooloo

کاربر فعال
من این معما رو تو مجله ی موفقیت خونده بودم....
بهتر بود میذاشتین بچه ها بیشتر فکر کنن....
حلش اونقدرم سخت نیس.....

buddy

کاربر بیش فعال
مرسي
حدود 10 سال پيش خيلي راحت و سريع حلش كرده بودم

sh152s

عضو جدید
معمای جالبی بود خیلی بی حوصله بودم سر حال اومدم .
ولی یه سوال واسم پیش اومد یعنی 98 درصد مردم جهان آی کیوشون اینقد پایینه؟ من این معما رو تا حالا ندیده بودم ولی حل کاملش زیاد طول نکشید اینکه ماهی مال آلمانیه هستش خیلی زود به جواب رسید بقیه ش یه کم سخت تر بود . من همه 5 مورد رو رو کاغذ نوشتم . گزینه هایی که به هم مرتبط بود وصل کردم . جای احتمالی رنگا رو هم نوشتم بعضیا که متناقض شد خط خورد در آخر به این جواب رسیدم که نکته نقضی با اطلاعات مسئله نداشت . از راست به چپ :
1- سفید : سوئدی:آب میوه :سگ:blue master
2- سبز : آلمانی : قهوه : ماهی : prince
3- قرمز : انگلیسی : شیر : پرنده : pall mall
4- آبی : دانمارکی : چای : اسب : blends
زرد : نروژی : آب : گربه : dunhill

یعنی به خودم امیدوار باشم یا سرکاری بود ؟
خیلی خوش مزه هستی لا اقل برای دیگران ارزش قائل باش :mad:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوش مزه هستی لا اقل برای دیگران ارزش قائل باش :mad:

یعنی چی ؟؟؟؟ کسی که تاپیکو زده گفت هر کس به جواب رسید جوابشو بگه . شما خودت لطفاً واسه دیگران ارزش قائل باش نمی خواد به من یاد بدی