جزئیات خودکفایی ایران در تولید بنزین(ایران غرب را مات کرد)

sam-smith

عضو جدید
قربونت برم چرا این کارا رو جناب ممد خاتمی انجام نداد؟!!
ایشون که شما و امثال شما قربون ریش و عباشون میرین که خدمتگذار بودن!!صادق بودن که!!!نبودن؟گل و بلبل بود اون موقع!یهو تلپی همه ی ثروتمندان تبدیل شدن به فقیر و بد بخت!آقای خاتمی که 8 سال کشور دستش بود چه کرد؟!!

چرا هر وقت جوابی ندارید میگید "مگه خاتمی چیکار کرد؟" یا میگید "اگه خاتمی هم بود همین میشد"
آقا ما کی گفتیم که طرف خاتمی هستیم و اون محشر بود؟!؟!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin: بسی خبر مسرت بخشی بود در این وانفسای فیلمهای چرت مناسبتی رمضان مقداری تبسم بر لبان ما پدید اورد :biggrin::biggrin::biggrin:

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما زیر پامون نفته !

ما با بقیه یه کوچول تفاوت نداشته باشیم پس این نفت کی میخواد به دردمون بخوره !:surprised:

همینو بگو ...
حالا نه اینکه همه شرایطمون مثل سایر جهانیان است الزاما باید در این مورد مثل جهانیان باشیم نکنه عقب بمونیم ازشون حالا یا مردم از عهده ی مخارجش برمیان یا نمیان ... واقعا چی باعث میشه چنین مقایسه ای صورت بگیره ... لابد برای سایر جهانیان هم اینجوریه که وقتی بازنشسته میشن باید دنبال یه شغل دوم باشن برای ادامه حیات .

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
خب خدا رو شکر حداقل به خودکفایی اعتراف شد !

بعضی اوقات ادم فکر میکنه این قطره ها تو ایران زندگی نمیکنند
بابا جان داره میگه سرطان زاست
سرطان میدونی چیه ؟
تو هم استفاده میکنی
پدر و مادرت هم استفاده میکنند این بنزین رو
نکنه این سرطان زا بودن هم فدای اقاتون باید بشه؟
:eek:
جدی نمیدونی
تازه گرونم بشه میشه قیمت جهانی

جدی خوب شد گفتی
ارزش پول ایران و با ارزش پول جهانی یکی میدونی تو؟:w06:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعضی اوقات ادم فکر میکنه این قطره ها تو ایران زندگی نمیکنند
بابا جان داره میگه سرطان زاست
سرطان میدونی چیه ؟
تو هم استفاده میکنی
پدر و مادرت هم استفاده میکنند این بنزین رو
نکنه این سرطان زا بودن هم فدای اقاتون باید بشه؟

جدی خوب شد گفتی
ارزش پول ایران و با ارزش پول جهانی یکی میدونی تو؟:w06:
حالا فعلا گفتن خود کفا شدیم.
کیفیت بزینشو نگفتن که
آره جدی مگه شوخیم داریم؟
تو آفریقاشم قیمت جهانیه تو آسیاشم اینطوره تو آمریکای جنوبی هم همینطوره
ترکیشم از این گرونتره
حالا ارزش پول همه اینا یکیه؟

Sarp

مدیر بازنشسته
مگه تو آذربایجانم نفت هست؟
مگه الان داره استخراج میشه؟
اولا بله آذربایجان هم نفت داره !
دشت مغان پر از نفته !

دوما منظور از ما ، ایرانه نه آذربایجان اقای عقل کل آی کیو !

گاها به شعور بعضیها واقعا شک میکنم:surprised:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا بله آذربایجان هم نفت داره !
دشت مغان پر از نفته !

دوما منظور از ما ، ایرانه نه آذربایجان اقای عقل کل آی کیو !

گاها به شعور بعضیها واقعا شک میکنم:surprised:
منم واقعا به شعور بعضیا شک میکنم. :w16:
نگرفتی چی گفتم
من گفتم قیمت میشه جهانی
تو گفتی
ما زیر پامون نفته !

ما با بقیه یه کوچول تفاوت نداشته باشیم پس این نفت کی میخواد به دردمون بخوره !:surprised:
میگم اگرم قراره بنزین ارزون باشه باید تو شهرایی باشه که نفت دارن چون فقط ،حالا شهرایی که نفت ندارن تکلیف چیه ؟ مثلا باید بنزیل لیتری 1500 تومن بخرن؟پس به خاطر اینکه کمی تعادل حفظ بشه یکم اینجا میبرن بالا و یکم اونور میارن پایین تا قیمت همه جا یکی باشه.
به همین سادگی
سخته؟

قیمت بنزین در 80 کشور

جایگاه ایران
اگر در آمد سرانه را طبق آمارها جهانی برای هر ایرانی ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و قیمت بنزین را در هر لیتر ۴۰۰ تومان در نظر بگیریم، بنا براین، جایگاه ایران، جایگاه زیاد بدی در این جدول نیست، در واقع ایران ۵۴ کشوری است که در آن بنزین به بهای بالایی فروخته می شود و پس از آن تنها ۱۰ کشور هستند که بنزین ارزان تری به مردم خود می دهند. از این لحاظ باید خوشحال باشیم.
البته فراموش نکنید، درآمد سرانه در این جدول برای این سالانه ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است و اگ در آمد شما سالانه کمتر از ان میزان است، باد به دنبال چرایی عدم توزیع صحیح ثروت در جامعه بگردید و از طرف دیگر، اگر درآمد شما سالانه نصف این میزان باشد، به تبع آن، شما سالانه سهم بیشتری برای خرید بنزین از درآمدتان پرداخت می کنید(به هر حال این یک آمار جهانی است)
از طرف دیگر، این رتبه برای بنزین لیتری ۴۰۰ تومان است و اینطور که از صحبت مسئولین بر می آید، این تازه بنزین نیمه یارانه ای است و قیمت بنزین کاملا غیر یارانه ای حدودا ۸۰۰ تومان برای هر لیتر خواهد بود.
باید توجه داشت که در کشورهای دارای ذخایر نفت، غالبا بنزین یا به قیمت و ارزش خیلی پایین به مردم عرضه می شود، در جدول کشورهای همجوار ایران که ذخایر نفتی دارند(به خصوص کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس) را بابید و قیمت و سهم بهای بنزین از درآمد سرانه مردم را بررسی کنید.
امیدواریم در صورت آزادسازی قیمت بنزین، یا درآمد سرانه مردم آنقدر بالا باشد، یا قیمت بنزین آنقدر پایین، که ایران اولین کشوری نباشد که هم ذخائر نفت و گاز دارد و هم قدرت خرید مردمش برای خرید بنزین، برابر کشورهای جهان سومی بدون بنزین باشد!

جداول قیمت بنزین/ درآمد سرانه/نسبت قیمت بنزین و درآمد ۸۰ کشور مورد بررسی

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
باب جان میشه یکم در مورد این مات شدن توضیح بدی؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:
به قول شهروز سرمد گیر دادیا،اونم سه پیچ
بابا ول کن دیگه یقرو خفه شدیم:cowboy:
من نگفتم که
خبره ،از خودم درنیاوردم
لینک خبرو گذاشتم،برو بچسم به نویسنده که چرا مات شد واست توضیح بده.
انصافا خیلی باحالی
میخامت بدجور :w16:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
مات شدن یعنی اینکه درامد سرانه هر ایرانی 12 میلیون شده یعنی خانواده 4 نفری در سال 50 میلیون درامد دارن و میتونن یه اپارتمان نقلی و یا در عرض دو سال یه اپارتمان خوب بخرن ایول داره این مات کردن :biggrin::biggrin::biggrin:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
راستی بابی جون جریان مات چی شد؟
یهو دلم هواتو کرد بابی.
غش غش غش
راستی تهران هوا خوبه؟ آخر هفته دارم میام.

بالا