جدید هست نیای ضرر کردی

Spooki

عضو جدید
پيدا کردنن IP ایمیل

در این مقاله ميخواهم راه ديگري براي پيدا کردنن IP ایمیل دوسانمون براتون بگم (قابل توجح اونایی که گفتن چنین کاری غیر ممکنه !
اين راه نياز به تغيراتي در تنظيمات دارد مراحل زير را دنبال کنيد Mail Options ايميلتان را باز کرده گرينه را انتخاب کنيد سپس گزينه General Preferences در اين قسمت تغيراتي را ميتوانيد در ايميلتان ايجاد کنيد مثل from nameاسمتون رو در نامه هائي که ميفرستيد تغير ميدهد و messeges per page تعداد نامه هائي که در يک صفحه نشان داده ميشود و . . . بریم ادامه بحث خودمون ! headers : در اين قسمت با انتخاب
show all ميتونيد IP کسائي که بهتون ايميل فرستادن را ببينيد و در انتها تغيرات را کنيد seveبه همین راحتی ! و اگه عمری بود ! این روش رو برای بدست آوردن ip افراد پرشین بلاگ می گم ! البته یه برنامه باید برای این کار بنویسم که یکم طول می کشه !

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته بود غیر ممکنه !!!!
من چند ساله اینکار رو انجام دادم. البته برای یاهو.
نمیدونم gmail هم این امکان رو اضافه کرده؟ تا 2 سال پیش که نداشت.
Hotmail چطور؟

Spooki

عضو جدید
کی گفته بود غیر ممکنه !!!!
من چند ساله اینکار رو انجام دادم. البته برای یاهو.
نمیدونم gmail هم این امکان رو اضافه کرده؟ تا 2 سال پیش که نداشت.
Hotmail چطور؟
بعضی ها گفتن غیر ممکن هست من هم غیر ممکن رو براشون ممکن کردم همین

طوری حرف میزنی که انگار میخوای بیای منو بخوری:cry:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا اختیار دارین. آخه تیتر زدی که "جدید هست نیای ضرر کردی"
:w30:

Spooki

عضو جدید
نه بابا اختیار دارین. آخه تیتر زدی که "جدید هست نیای ضرر کردی"
:w30:
آخه این ترفند حدود 3 یا 4 ماه میشه که امده

و برای تازه واردها خیلی جدید به نظر می یاد اما من دیگه نه آموزشی دارم نه ترفندی
خوب شرمنده من دیگه هیچ چیزی ندارم اگه داشته باشم همش قدیمی هستن به درد شما نمی خورن

اما اگه شما ترفند.آموزش.برنامه جدید دارید خوب بگزارید تا من هم از اطلاعات شما بهره بگیرم من دیگه ندارم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاجی ایول داری.

بازم از این حرکتا انجام بده

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا این ترفند 2000 سال پیش بودش
نه 2 ماه پیش

mehrzadmo

عضو جدید
آخه این ترفند حدود 3 یا 4 ماه میشه که امده
اين جديد نيست هر ايميلي كه شما بفرستي در هر صورت اي پي فرستنده رو همراه داره . يعني برميگرده اين ترفند به زمان اختراع ايميل ! اما فكر مي كني اون اي پي مال كجاست ؟ چكش كن و بعد بگو . يعني يه ايميل بفرست به خودت و بعد اي پي شو چك كن و بعد بگو مال كجا بود ؟
در جيميل هم حتما بايد باشه من نديدم اما حتما هست اگر چك كنيد ...
*دوست گرامي فقط لطف كنيد در انتخاب تيتر دقت كنيد . و بعد از زدن پست هاي بيهوده خودداري كنيد . مثلا پست سوم شما براي چي بود ؟

بالا