كنجكاو شدم ببينم نظرت راجب بهشت و جهنم چيه ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدي؟
درود:
امروز فکر میکنم بر کسی پوشیده نباشه که جهنم اتش نیست و انسان نیز بارکش هیزم اون و بهشت هم حوری و پری و 4تا ابشار شکلات نیست! اینها همه تصاویری دنیوی هست برای تجسم انسان اما با شناخت بشر امروز و علم و اگاهی بیشتر در دنیای ماورا ما میدونیم چنین چیزی نیست
یک مثال میزنم :
شما ببین مثلا من نوعی وقتی در یک اجتماعی قرار میگیرم که افرادش همه در علمی زبده هستند مسلما عذاب میبینم چرا؟چون درک صحبت های اون ها رو ندارم و این ندانستن و نفهمیدن ها دردناکه حالا یک روحی که که در این دنیا کامل نشده مثل همون فرد بی خرد میمونه این عذابی که میکشه یک جهنم رو براش میسازه و حالا فکر کن زیاد هم نمیتونه پیشرفت کنه چون فرصت زندگی و تجربه و درک در دنیا رو از دست داده به نظرت این جهنم واقعی تر هست یا اینکه مثل قاطر ادم هیزم جابه جا کنه!
و بهشت برعکس اینه درک اون دنیا لذت بخشه مثلا همه ما دوران مقدماتی تحصیل رو گذروندیم اما کسی که رفته و تو یک ایستگاه فضایی کار میکنه و اون همه شگفتی رو میبینه تا اونی که بعدش باز سرگرم کارای حاشیه ای شده خیلی فرق میکنن و شخص اول بهتر لذت میبره چون بیشتر درس خونده!
ما هم باید درک مون رو بالا ببریم یک دوست عزیزی حرف خوبی به من زد فرمودن که یک سری کارها جبر جامعه است مثلا درس و مدرک و...و باید بگذرونی اما یک سری کارا هست که میل خودته میدونی بعضی ها خودشون و فقط درگیر همین کارای حاشیه و بی اهمیت میکنند اما اصلا به فکر اون طرف قضیه نیستن ضمنا اون حرف و دوست عزیز جناب
amirgb زدند که در همین فروم بودند و از بچه های خوب روزگار خلاصه از جبر این روزگار زد و اخراج شدند اما اموزه هاشون هست حیف تاپیک های مفیدشون هم پاک شد
البته این که واقعا اونجا چه خبر هست مقصودم جهان بعدی هنوز من نتونستم به جزییاتش پی ببرم هرچند مطالعاتی داشتم اما ...
گویند که تا در علمی عالم نشدی عمل نکن بنده حقیر هم به همین دلیل بود که نمیخواستم زیاد برای شما بزرگوار توضیح بدم گفتم یک وقت اشتباه نکرده باشم و تیتروار و همراه با مثال انچه به شرح بود به اختصار بیان کردیم
مستدام باشید