هیشکی نمیتونه جایگزین استاد آواز ایران بشه...
واقعا برا جمهوری اسلامی متاسف ام که به هیچ چیز اهمیت نمیده...لعنت به این حماقتها...
واقعا برا جمهوری اسلامی متاسف ام که به هیچ چیز اهمیت نمیده...لعنت به این حماقتها...
وای قلبم
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شجریان آدم بدیه؟
ربنا که حرف بد توش نداره![]()
آخه الان ایران نیست.تازه با بی بی سی هم مصاحبه کرده.
جدا؟
چیا گفته؟اصلا واسه چی رفته؟نکنه میخاد از این به بعد رپ بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب دوره و زمونه ای شده
شنیده بودم دود از کنده بلند میشه اما ندیده بودم..........![]()
منظورش ما بودیم؟گفته بود صدای من مال همین خس و خاشکهاست.
به نظر من بزرگترین اشتباهه!
خواجه امیری در حد این حرفا نیست!!!
کسی که بخواد تو این مملکت پول بخوره راحت میتونه اونم برای استاد به این بزرگیمنظورش ما بودیم؟
بی ادب،خوب چرا رفته که اینو گفته؟مشکل با صدا و سیما داشته؟پولشو ندادن؟
بهاره جون خودتو اذیت نکناستاد سرورن
ولی سیاستمداران تازه به دوران رسیده اینو درک نمیکنن
پس بیاید بریم یه کشوری پناهنده بشیمعزیزآخه اینجوری با خودمون لج میکنیم
تازه پول خوراکه روزانمون هم میرخ تو جیب دولت
تونا حالشو میبرن!
باید دنبال یه راهی باشیم تا حالشونو بگیریم!
خوب حالا مغز از کجا بیاریم واسه فراری دادن؟
آره حتما کار میده!
وااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودمم تو همینش مونده بودم
من یه خورده ای دارم!
میخوای قرض میدم بهت تو برو اونور
بعدemailاش کن تا منم بیام
از کی تا الا نظر افراد شده چرت محض؟؟؟؟؟؟؟؟درسته واواقعا همینطوره
مشکل مسئولین ما اینه که یه خورده بیجنبه هستند
اینکه آقای شجریان حرفای سیاسی که زد چرت محض بود در اون شکی نیست
اما ایشون استاد موسیقی ایران هستند و نماد موسیقی ایران
بهتر بود آقایون به خودشون میگفتن حالا این یه چیزی گفته
اگر واقعا راست گفته بود خب حق با اون بوده
اگرم نگفته خدا اون بالاست دیگه ایشون رو اینطوری خراب نمِکردن....
ربنای شجریان واقعا واقعا دم افطار خالیه
واسه شخص ضرغامی متاسفم....
عزیزم شما همه چیو باید از صدا و سیما ببینی؟؟؟؟؟بچه ها چی کار با بقیه خواننده ها دارید
یه ماه رمضان بود و یه ربناااااااااااااااا..............
من واقعا دلم واسش تنگ شده
بیاید همه اعتراض کنیم
بیاید یه روز رو مشخص کنیم همه بزنگیم روابط عمومی صداوسیما و درخاست بدیم بذارنش
به ما چه که اونا دعوا دارن
ما ربنا میخایم..............
باشه؟
وای قلبم
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شجریان آدم بدیه؟
ربنا که حرف بد توش نداره![]()
واکنش حسین پاکدل به حذف ربنای شجریان
به گزارش شبکه خبری دزفول حسین پاکدل مجری قدیمی صدا و سیمای جمهوری اسلامی در خصوص حذف دعای ربنای شجریان از برنامه های افطار سازمان صدا و سیما در وبلاگ خود چنین نوشت:
پارهای وقایع بعضاً ساده در گذر زمان به چنان عرض و ارتفاعی میرسند که اغلب کسی بهیاد نمیآورد پیشینهی آن چه بود و در بستر زمان چه شکلی به خود گرفت.
اکنون برای قریب به اتفاق ما بسیار بدیهیست که از رسانه ملی در حد فوقِ اشباع فوتبال پخش میشود؛ مسابقات کشتی در کادر کامل پخش میشود؛ اصلاً چیزی به اسم موسیقی پخش میشود؛ از زنده یادان مؤذن زاده اردبیلی و دکتر زرین کوب و دیگرانی تجلیل میشود؛ نام کشور عربستان سعودی در اخبار درست گفته میشود و هزاران مورد دیگر… کمتر کسی ممکن است بهیاد بیاورد در روزگاری نه چندان دور تا مدتی پخش فوتبال با محدودیت مواجه بود و تا سالها پخش مستقیم آن اکیداً ممنوع.
یا اگر قرار بر پخش مسابقات کشتی بود، در کوشهی کوچکی از صفحه تلوزیون به شکل ناپیدایی نشان داده میشد؛ آنهم زمانی که کشتی ما در اوج بود و مدال آور. یا اذان روح بخش مؤذن زاد مشمول همین قاعده بود و پخش آن (قبل از انقلاب را نمیگویم) ممنوع و اگر کسی اقدام به پخش آن میکرد توبیخ و تنبیه میشد. یا در همین رسانه در زمان حیات دکتر زرین کوب در برنامه سخیف هویت چنان تهمتها و انگها به این اندیشمند نابغه زدند که آنجنابِ نجیب خون دل خورد و کیفر این بیمهریها را به خدا حوالت کرد و رفت. اگر بخواهم فهرست کنم بسیار است (در صندوق خاطرات نوشتهام برای عبرت روزگار بعد). ولی با همهی اینها عاقبت چه شد؟ معمولاً افراط کج منتهی به تفریط نامعقولِ غیر قابل کنترل میشود.
چه تلاشها شد برای حذف چهرههای راستین با چهره سازیهای مصنوعی ولی چه نتیجه حاصل شد؟ فراموش نمیکنم زمانی که از همین رسانه پخش موسیقی وزین با ارکستر کامل در حد معقولی باب بود. وقتی رئیس تازه آمد خواست بی پروا فراگیرش کند و چنان افراطی کرد که به در بسته خورد و همان مقدار هم که پخش میشد را مانع گشت و سرآغازی شد بر جایگزینیی گل و گلدان و ستون و شمع و چرخ گاری در تصویر به جای ساز و نوازنده. یا مثل آنوقت که جماعتی خشک مغز نشستند و طرح حذف کامل موسیقی از رسانه در همه ابعاد را دادند و تعدادی سرود و همخوانی بدون موسیقی نیز تولید کردند و اصرار در گسترش آن؛ حاصلش شد رواج موسیقی سطحی و بیهویت در همین رسانه در بعدها که صدای اساتید این فن شریف را هم درآورد و شجریان تا مدتها مغضوب شد به خاطر اعتراضش به رواج موسیقیی خالطوری.
آنچه این روزها بر سر ربنای استاد شجریان میرود از همین سنخ است. برای اولین بار نیست، آخرین بار هم نخواهد بود. مدیران موسمی، عاقبت رفتنیاند، آنچه تا ابد میدرخشد و هر روز جان تازه میگیرد هنرِ هنرمندان والاست. بیخردی در مدیریت رسانه عمدتاً نتایج زیانبار و جبران ناپذیری دارد. با منع ناپسند پخش این دعای خاطره انگیز و اهورایی و تبدیل برنامههای افطار به مراسمی بیروح، به دست خود آن صدای ناب را تبدیل به نمادی خواهند کرد که روز و روزگاری که پخش دوباره آن آغاز شد که میشود، توسط ذهن مخاطب، سمبل فتح رسانه قلمداد خواهد شد.
الهه کیه؟شما کی هستی؟چی شده؟بچه ها كسي مي تونه به من كمك كنه تا بتونم كاري كنم افراد بيش تري براي الهه دعا كنند؟كسي مي تونه تاپيك هايخواندن قرآن برای شفای الهه وفرستادن صلوات برای شفای الهه وهر كه در اين بزم مقرب تر است..... رو دستش بگيره؟و اين تاپيك ها رو اطلاع رساني كنه؟
اميدوارم خدا توي ماه خودش نظري به اين خانواده بكنه.....