جاسوس در خانه!

سـعید

مدیر بازنشسته

مسئولان و کاربران هوشیار باشند
جاسوس در خانه!




برای استفاده از اینترنت بدون ***** فقط کافیست در سایت عضو شوید. پس از تایید مدیریت سایت، vpn (شبکه خصوصی مجازی) رمز عبورشما به شماره ثبت شده ارسال می‌شود. سپس برنامه دانلود شده را باز کرده و نام کاربری و رمز عبور را وارد برنامه می‌کنید. پس از صحت، یک آیکون اضافی اینترنت در کنار اتصال اینترنت شما پدیدار خواهد شد و می‌توانید به مدت 31 روز از اینترنت بدون ***** بهره ببرید.
به نظر راحت است. بدون هیچ هزینه‌ای وارد دنیای مجازی شده‌اید و هیچ هراسی هم از مزاحمت‌های اینترنتی ندارید چرا که اکنون به عنوان یک کاربر آمریکایی شناخته شده‌اید و البته جاسوسی اینترنتی از طریق شما به راحتی امکان‌پذیر است.


VPN چیست؟
این سرویس به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید از طریق یک سرور خارجی در کشور آمریکا به شبکه سراسری اینترنت متصل شوید. این اتصال از هر نقطه دنیا، موقعیت مکانی شما را به کشور آمریکا تغییر می‌دهد و شما در شبکه اینترنت یک کاربر آمریکایی شناخته می‌شوید و بدون هیچ نگرانی با سرعت بالا به گشت و گذار بپردازید اما نکته اصلی اینجاست که در هنگام استفاده از این سرویس رایگان؛ همه اطلاعات دریافتی و ارسالی کاربر قابل رهگیری از سوی شرکت‌های ارائه کننده این خدمات است. برای مثال: شما زمانی که از کشور ایران به اینترنت متصل می‌شوید با وارد شدن به قسمت تست IP می‌توانید موقعیت اتصال خود در اینترنت و IP که شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت به شما اختصاص داده است، را قبل و بعد از استفاده از این سرویس (VPN) چک کنید.
قبل از استفاده از VPN زمانی که وارد تست IP شوید این سرویس موقعیت مکانی شما را در کشور ایران شناسایی خواهد کرد اما پس از استفاده از VPN مشاهده می‌کنید که کشور میدا شما برای اتصال به اینترنت، آمریکا شناخته شده است. VPN در کشور ما به علت *****ینگ برخی از سایت‌ها و وبلاگ‌ها در حال گسترش بوده و حتی گرو‌ه‌هایی نیز در این خصوص برای خود اسم و رسمی بهم زده‌اند که دارای شاخه‌های مختلفی نیز هستند. در حال حاضر VPN ها در کشور به صورت مخفی و با قیمت دو تا پنج هزار تومان بفروش می‌رسند.
برقرار کردن امنیت برای یک شبکه در یک ساختمان کار ساده‌ای است. اما هنگامی که بخواهیم از نقاط دور روی داده‌های مشترکی کار کنیم، ایمنی به مشکل بزرگی تبدیل می‌شود. در این بخش به اصول و ساختمان یک VPN برای سرویس گیرنده‌های ویندوز و لینوکس می‌پردازیم.
اصول VPN فرستادن حجم زیادی از داده یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر است. مثلا به هنگام‌رسانی بانک اطلاعاتی یک مشکل شناخته شده و قدیمی است. انجام این کار از طریق Email به دلیل محدودیت گنجایش سرویس دهنده Mail نشدنی است. استفاده از FTP هم به سرویس دهنده مربوطه و همچنین ذخیره‌سازی موقت روی فضای اینترنت نیاز دارد که اصلا” قابل اطمینان نیست.
یکی از راه حل‌ها، اتصال مستقیم به کامپیوتر مقصد به کمک مودم است که در اینجا هم علاوه بر مودم، پیکر بندی کامپیوتر به عنوان سرویس دهنده RAS لازم خواهد بود. از این گذشته، هزینه ارتباط تلفنی راه دور برای مودم هم قابل تامل است. اما اگر دو کامپیوتر در دو جای مختلف به اینترنت متصل باشند می‌توان از طریق سرویس به اشتراک گذاری فایل در ویندوز به‌سادگی فایل‌ها را رد و بدل کرد. در این حالت، کاربران می‌توانند به سخت دیسک کامپیوترهای دیگر همچون سخت دیسک کامپیوتر خود دسترسی داشته باشند. به این ترتیب بسیاری از راه‌های خرابکاری برای نفوذ کنندگان باز می‌شود.
به ادعای شرکت‌های واگذار کننده خدمات VPNشبکه‌های شخصی مجازی ( Virtual private Network) اینگونه مشکلات را حل می‌کنند. VPN به کمک رمزگذاری روی داده‌ها، درون یک شبکه کد می‌سازد و تنها کسی که آدرس‌های لازم و رمز عبور را در اختیار داشته باشد می‌تواند به این شبکه وارد شود. اگر چه نفوذ کنندگان می‌توانند به کمک برنامه‌های Packet sniffer جریان داده‌ها را دنبال کنند و بدون داشتن کلید رمز نمی‌توانند آنها را بخوانند اما در پس مسئله، سرویس ارائه دهنده، خود دسترسی کامل به تمامی رفتارهای رایانه‌ای شما ‌اعم از محتویات درون رایانه یا فعالیت‌های اینترنتی خواهد داشت و با امکاناتی که VPN در اختیار آنها قرار می‌دهد با سرعت بالایی قادر به تخلیه تمامی اطلاعات موجود در سیستم‌های رایانه‌ای خواهند شد.







 
بالا