ثبت اختراع

maghsoodi

عضو جدید
سلام
شما دوست عزيز اگر قادر به كمك در زمينه ثبت اختراع در سطح بين المل هستيد لطفا مرا راهنمايي كن
اختراع مورد نظر يك مولد برق است كه بدون نياز به منبع انرژي خاصي جهت تبديل برق توليد ميكنه

بابا همه off هستيد
ما را ببين رو ديوار ....

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام من یک طرحی داشتم در رابطه با دو وسیله که انر÷ی مصرفی خودشون و همینطور یک یا چند دستگاه دیگه رو میتونه تامین کنه یعنی گرفتن انر÷ی از یک عمل مکانیکی فوق العاده ساده و تبدیل به در نهایت انر÷ی خالص یک مشکل که داشتم میخوام راندمانم رو100باشه که البته اتلاف طبیعی داره ولی باید اونم تبدیل میشد شما راندمان دستگاهت 100 در نهایت و اینکه نیازش به انر÷ی مداوم اولیه چطوریه/ ؟ مرسی

Matrix

عضو جدید
سلام من یک طرحی داشتم در رابطه با دو وسیله که انر÷ی مصرفی خودشون و همینطور یک یا چند دستگاه دیگه رو میتونه تامین کنه یعنی گرفتن انر÷ی از یک عمل مکانیکی فوق العاده ساده و تبدیل به در نهایت انر÷ی خالص یک مشکل که داشتم میخوام راندمانم رو100باشه که البته اتلاف طبیعی داره ولی باید اونم تبدیل میشد شما راندمان دستگاهت 100 در نهایت و اینکه نیازش به انر÷ی مداوم اولیه چطوریه/ ؟ مرسی

وقتي ميرفتيم مدرسه معلممون ميگفت هيچوقت راندمان 1 يا 100% نميشه !
ميگفت هيچ جا و هيچ كس نميتون همچين راندماني داشته باشند !
نميدونم ! ! !

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

وقتي ميرفتيم مدرسه معلممون ميگفت هيچوقت راندمان 1 يا 100% نميشه !
ميگفت هيچ جا و هيچ كس نميتون همچين راندماني داشته باشند !
نميدونم ! ! !

اره من میدونم اینو چون به هر حال دستگاه اتلاف انر÷ی داره ولی مبدل های انر÷ی با اونا میشه انر÷ی تلف شده رو دوباره برگردوند من دنبال مبدل با کارایی و راندمان بالا میگردم

Matrix

عضو جدید
اره من میدونم اینو چون به هر حال دستگاه اتلاف انر÷ی داره ولی مبدل های انر÷ی با اونا میشه انر÷ی تلف شده رو دوباره برگردوند من دنبال مبدل با کارایی و راندمان بالا میگردم

با عرض معذرت البته :

آرزو بر جوانان عيب نيست ! :surprised::D

اگه ساختي بيا من يه چك كنم اگه كار كرد با هم بريم ثبتش كنم ! :D

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها!!

ها!!

سلام یاسین مرسی راستی سروش میگم خوب شد گفتیا چون من خودم ی وریم نمیتونم ثبتش کنم حتما باید تورو با خودم ببرم با هم ثبت کنیم میگن همیشه تو کارا مشورت کنینا خوبیش همینه واسه ادمای شلی مثه من گفتن:d

Matrix

عضو جدید
مرسي ياسين جان !
ميگم شريف من هدفم خير بوده . درسته كه اينجوري راجع به من فكر كني !؟

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام

سلام سلام

بابا شوخی کردم سروش جان چرا اینجا نمیشه حرف زد:-؟؟

بالا