bahram1992
عضو جدید
من بچه های معماری رو دوست دارم 

دوستان امیدوارم به دسته همه رسیده باشه...ببخشید یکم تاخیر داشت اگه به روز جمعه نمیخورد اینجور نمیشد...
فقط اینجا مثل اینکه اینقدر جمع شدیم ک خرید کنیم...
یکی از دوستان به بنده پیام زده ک جزوه طراحی آقای هاشمی رو دارند من نمیدونم چجوریه...خودش میگفت پارسال کلاسشو رفته و قرار چند صفحه به عنوان نمونه برام ایمیل کنه...
ولی قیمتی ک ایشون گفتن 600 تومنه....
از نظر من زیاده...حالا نمونه جزوشو ببینم بهتون بیشتر توضیح میدم...فقط خواستم خبر رسانی کنم و لاغیر....
من خودم دنباله نمونه نقشه تائید شده هستم...اگه کسی داشت اینو بگه....ممنون...
خودمم پیگیری میکنم از نظام مهندسی شهرمون...شاید با پارتی بتونم از یه جایی گیر بیارم...
اگه جور شد براتون میزارم....![]()
دوستان امیدوارم به دسته همه رسیده باشه...ببخشید یکم تاخیر داشت اگه به روز جمعه نمیخورد اینجور نمیشد...
فقط اینجا مثل اینکه اینقدر جمع شدیم ک خرید کنیم...
یکی از دوستان به بنده پیام زده ک جزوه طراحی آقای هاشمی رو دارند من نمیدونم چجوریه...خودش میگفت پارسال کلاسشو رفته و قرار چند صفحه به عنوان نمونه برام ایمیل کنه...
ولی قیمتی ک ایشون گفتن 600 تومنه....
از نظر من زیاده...حالا نمونه جزوشو ببینم بهتون بیشتر توضیح میدم...فقط خواستم خبر رسانی کنم و لاغیر....
من خودم دنباله نمونه نقشه تائید شده هستم...اگه کسی داشت اینو بگه....ممنون...
خودمم پیگیری میکنم از نظام مهندسی شهرمون...شاید با پارتی بتونم از یه جایی گیر بیارم...
اگه جور شد براتون میزارم....![]()
سلام ممنون عارفه جان خیلی لطف کردی
دست گلت درد نکنه عارفه جون.ممنون بابت لطفت.
فکر میکنم نقشه های تایید شده نظام واسه آزمون خیلی مفید نباشه.چون آزمون از مقررات ملی هست و یه نقشه جامع باید باشه در حالیکه نظام مهندسی هر شهر ضوابط خاص هر منطقه رو داره!مثلا توی شهر ما ضوابط پارکینگ اینجا کاملا با مقررات ملی فرق میکنه(طبق آخرین اطلاعات من)
نه عزیزم منظورم این بود ک ببینم نظام مهندسی نمونه نقشه های از آزمون های سال قبل داره توی بایگانی توی کتابخونه اش یه جایی همونهایی ک نمره قبولی گرفتن...منظورم اونهاست...وگرنه نقشه نظام تا دلت بخواد کار کردم و دارم....![]()
صبر کن نتت مشکل داره...وقتی نه میتونی ایمیل رو بگیری نه آپلودو....اگه تا شب نتونستی بگو ک باز ببینم چیکار میتونم بکنمعارفه جان من نمیتونم جزوه رو بگیرم .نه از طریق ایمیلم نه از طریق ادرسی تو پیام شخصی بود . من چیگار کنم ؟
سلام و خدا قوت .من هم جزوه ي معماري را ميخوام الان ديدم چيكار كنم؟ ممنون ميشم كمكم كنيد تا اين آزمون را بعد از 3 بار رد شدن قبول بشم.
منم میخوامعزیزم شماره تماستو برام پیام خصوصی کن...تا بهت بگم
دوستان من مدرکم بهمن 90 گرفتم میتونم شرکت کنم؟
آیا ثبت نامشم تمام شد؟
دوست عزیز شما سه سالتون پر نشده تا شهریور 93. پس ایشالا دور بعد![]()
مرسی ؛حالا فرق میکنه بعد از پایان 2 سال ارشد یا بعد 3 سال کارشناسی؟
از نظر اعتبار میگم
خووووب دوستان عزیز کسایی ک میلغ رو واریز کردند جزوه رو از ایمیل خودشون بردارند...
فقط اینو بگم ک من خانمی زحمت کشیدن این جزوه رو خریدند و خواستن به صورت رایگان داخل سایت بزاریم....اما گفتن به دلایلی نامشون محفوظ بمونه...
اما چون دوستان مبلغ رو به حساب بنده واریز کردند با اجازه دوستان این مبلغ رو به حساب ایشون میخواهم واریز کنم...
و از ایشون هم به خاطر لطفشون تشکر میکنم....
فقط ایشون گویا 40000 تومان این جزوه رو خریده بودن و دوستان تا این ساعت ک با خودم 25 نفر میشیم مبلغ 35774 کل مبلغ شده...(البته دوستانی 1458 واریز کردند و دوستانی و اکثر دوستان 1500 برای همین رند نشد)
اگه موافق باشید این هزینه رو به این خانم بدیم؟؟؟البته 2 نفر دیگه هم اگه محبت کنند و بیان ک عالی میشه....
از همه دوستانی ک به من کمک کردند و همینطور اعتماد واقعا تشکر میکنم
در صورتی ک به ایمیل نیومد از ساعت 17 به بعد به بنده اطلاع دهید تا مجدد بفرستم....
و یا فایل رو آپلود کردم براتون پیام خصوصی توی همین باشگاه میزارم از اینجا هم میتونید پیگیری کنید....
با تشکر از همه ی بچه ها که در این حرکت عظیم شرکت کردند و همینطور خانم ... که در خرید جزوه زحمت کشیدن، جا داره که مجداا از زحمات دوست عزیزمون عارفه جون تشکر زیادی بکنم عاااااااااااارفه متشکریم
و بله بنده موافقم که این هزینه به دوستمون که جزوه رو خرید نداده بشه
بچه ها یکی همون زمان اعلام نتایج اومد و گفت نمره اش 48شده؟؟؟؟ کاش ایشون کارشونو بذارن این بهترین نمونه نقشه میشه
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی | آزمون های نظام مهندسی | 614 |