تکنیک های برتر جهت قبولی در آزمون طراحی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام. من این فایلو سال پیش از کارای بچه های باشگاه در تاپیک مبحث طراحی جمع آوری کردم.
دوستان می تونن به عنوان نمونه از همینا شروع کنن. برا من خیلی مفید بودن. جا داره از دوستانی که سال پیش سخاوتمندانه کاراشونو میذاشتن تا هم بقیه استفاده کنن و هم اشکالاتشون رفع بشه تشکر ویژه کنم.

مشاهده پیوست 203544

دسته شما درد نکنه....دست اون عزیزان هم درد نکنه...
ما هم امسال اینچنین خواهیم کرد...من به شخصه برم سرطراحی حتما خودم جز کسایی هستم ک کارامو بزارم...;)

arefeh

کاربر ممتاز
بچه های عزیز یه سری دوستان پیام زده بودند ک جزوه رو میخوان....
از کسایی ک شرکت کرده بودن سری پیش فکر کنم به چند نفر نرسیده بود...
پیامها زیاد شد و نتونستم پیگیری کنم لطفا مجدد پیام بزنید...

bagher66

عضو جدید

اگه جزوه دیگری خریدین منم هستم

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عارفه جان
میشه لطفا این خرید و فروش ها روتمام بکنید ؟؟؟؟؟؟
حس بدی بهم دست میده وقتی میام توی این تاپیک تا اگر میتونم سوالی رو جواب بدم کمک بکنم اما میبینم انگار هیشکی اصلا حواسش به آزمون نیست حداقل 25 صفحه قبل این تاپیک تا حالا به خرید و فروش گذشته !!!!!!!!!

هیچ جزوه ای مفیدتر از مباحث مقررات ملی نیست ، میتونید بشینید خلاصه نویسی بکنید ، کاری که بچه ها سالهای قبل میکردن و قبول میشدن ......

bagher66

عضو جدید
رو تمرین گروهی آزمون طراحی کلیک کن بیا اونچا راجب سوالا نظر بده

ehsan arch

عضو جدید
عارفه جان
حس بدی بهم دست میده وقتی میام توی این تاپیک تا اگر میتونم سوالی رو جواب بدم کمک بکنم اما میبینم انگار هیشکی اصلا حواسش به آزمون نیست حداقل 25 صفحه قبل این تاپیک تا حالا به خرید و فروش گذشته !!!!!!!!!

هیچ جزوه ای مفیدتر از مباحث مقررات ملی نیست ، میتونید بشینید خلاصه نویسی بکنید ، کاری که بچه ها سالهای قبل میکردن و قبول میشدن ......
منم موافقم بهتره زیاد خودمونو درگیر خرید جزوه نکنیم.... به نظر من بهتر از حواشی کم کنیم و به اصل مطلب بپردازیم......

پس ارزش های اخلاقیمون چی شدن.....

holooooooo

کاربر ممتاز
عارفه جان

با شما موافقم اما من تو تایپیک
[h=1]تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد [/h]دیدم بچه ها سوال میکنن اونجا خبری از خریدو فروشو اینا نیست، اما هیچکسم نیست سوالاشونو جواب بده، مثلا بهارک همش گیر چشم پله شده یکی گیر آسانسورو جان پناه و... اما هیچ کس نیست بتونه راهنماییشون کنه :cry:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان

من عذر میخوام چون خودمم دیگه تمایلی ندارم سودی هم برای بنده نداشت...جز اینکه وقتم از بین رفت...
به 30 نفر اس بده بعد پیگیری کن مجدد به 30 نفر هم ایمیل بزن هم پیام خصوصی بزار و فایل رو براشون بزار...
منتی هم ندارم چون خودمم هزینشو دادم و البته هزینه اس و ام اس و...1500 تومن هم اصلا یه قرونشم تووو جیب من نرفته...
ولی بهتر راست میگید من خودم اونقدر درگیری دارم کک هنوز وقت نکردم جزوه ای ک تهیه کردیم رو باز کنم بخونم....
دوستان لطفا به اخترام بقیه بعد از این به من جهت خرید جزوه و....پیام نزنید...اینجا بالغ بر 30 دوست به جزوات دسترسی پیدا کردند در صورت تمایل به اوونها بگید...همگی موفق باشید.....:cool:

holooooooo

کاربر ممتاز
من عذر میخوام چون خودمم دیگه تمایلی ندارم سودی هم برای بنده نداشت...جز اینکه وقتم از بین رفت...
به 30 نفر اس بده بعد پیگیری کن مجدد به 30 نفر هم ایمیل بزن هم پیام خصوصی بزار و فایل رو براشون بزار...
منتی هم ندارم چون خودمم هزینشو دادم و البته هزینه اس و ام اس و...1500 تومن هم اصلا یه قرونشم تووو جیب من نرفته...
ولی بهتر راست میگید من خودم اونقدر درگیری دارم کک هنوز وقت نکردم جزوه ای ک تهیه کردیم رو باز کنم بخونم....
دوستان لطفا به اخترام بقیه بعد از این به من جهت خرید جزوه و....پیام نزنید...اینجا بالغ بر 30 دوست به جزوات دسترسی پیدا کردند در صورت تمایل به اوونها بگید...همگی موفق باشید.....:cool:
عزیزم من از زحمتات ممنونم، دقیقا همینطوره که میگی واقعا فقط زحمتش و اتلاف وقتش برای شما موند، دیگه از این به بعد شروع می کنیم به تمرین کردن چون دیگه وقتی نمونده
دوووووووست دارم :heart::gol:

ehsan arch

عضو جدید
دوستان برای اینکه بحث خرید جزوه تمام بشه و عارفه جان هم راحت بشه اجازه میدید جزوه رو داخل تایپک بگذارم لطفا فقط دوستانی که در خرید گروهی شرکت داشتن نظر بدند....

ha@sa

عضو جدید
چرا باید جزوه رو داخل تاپیک بذاریم وقتی همه دارنش . بعدم این کار یه کم غیر اخلاقیه .به نظر من نذاریم

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستان برای اینکه بحث خرید جزوه تمام بشه و عارفه جان هم راحت بشه اجازه میدید جزوه رو داخل تایپک بگذارم لطفا فقط دوستانی که در خرید گروهی شرکت داشتن نظر بدند....

نه آقا احسان به نظرم نذاریدش درسته ما هزینه ی کمی در قبالش پرداخت کردیم اما بالاخره واسه جمع آوری جزوه زحمت کیشده شده اینجوری مشتریاشونو ازدست میدن بیچاره ها!

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان قراره توی این تایپک راجع به نکات مهم توی طراحی اشاره بشه یا تکنیکهای برتر طراحی
یا خرید و فروش جزوه
تمام تایپک های آمادگی آزمون این چند روزه بحث سر جزوه و مسایل اون بوده
البته منکر زحمات دوستان نیستم ولی بحث اصلی رو به فراموشیه

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستان قراره توی این تایپک راجع به نکات مهم توی طراحی اشاره بشه یا تکنیکهای برتر طراحی
یا خرید و فروش جزوه
تمام تایپک های آمادگی آزمون این چند روزه بحث سر جزوه و مسایل اون بوده
البته منکر زحمات دوستان نیستم ولی بحث اصلی رو به فراموشیه
بچه ها الان 3 تا تایپیک داریم که در مورد طراحی توش بحث شده میشه قرار بذاریم و تو یکیش سوالامونو بپرسیم تا منسجم بشه!!!!
[h=1]تاپیک: تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93[/h]تاپیک: تکنیک های برتر جهت قبولی در طراحی آزمون 93
[h=1]تاپیک: مباحث مربوط به آزمون طراحی ( رشته معماری )[/h]به نظرم تو این تایپیک سوالا مطرح بشه :
[h=1]تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93[/h]

sam architect

عضو جدید
مهندسین عزیز نظر منم در مورد قرار دادن جزوه طراحی داخل سایت اینکه نباید اینکارو بکنیم واقعا درست نیست اون کسایی که برای تهیه جزوه زحمت کشین برای این بوده که به من و شما کمک کنند و در قبالش زحمتی که کشیدن یه حقل العملی بگیرن ،از شما خواهشم اینه که اینکارو نکنیم و هر کسی خواست خودش تهیه کنه .
ممنون، ارزومند قبولی همگی شما مهندسان معمار.

saro64

عضو جدید
سلام
خسته نباشید دوستان عزیز.
امروز به این تاپیک برخورد کردم.من هم مایلم همچین جزوه ای رو داشته باشم.اگه براتون مقدوره لینک دانلودش رو برام بفرستید.هزینه رو نیز به شماره کارتی که اعلام کنید میفرستم.
با تشکر

arezoo 101

عضو جدید
سلام . من هم تازه متوجه قضیه خررید جزوه شدم:(. من هم هزینه راپرداخت میکنم. خواهش میکنم لینک جزوه رو برای من هم بفرستید...;)

aydaaaa

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال:
شما تعداد پله هارو تو زیرزمینو همکف و طبقات بالاتر یکی میگیرین؟؟؟؟
نمونه کارای بچه ها رو که دیدم خیلیا این کارو میکنن، اینجوری خیلی بهتره که یه باکسو کپی میکنی ولی من 16تا همکف، 17 تا زیرزمین و 18 تا طبقات میذارم که باعث میشه بعضی جاها پاگردم 1.5 باشه > خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی سر در گم شدم:-(

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
شما تعداد پله هارو تو زیرزمینو همکف و طبقات بالاتر یکی میگیرین؟؟؟؟
نمونه کارای بچه ها رو که دیدم خیلیا این کارو میکنن، اینجوری خیلی بهتره که یه باکسو کپی میکنی ولی من 16تا همکف، 17 تا زیرزمین و 18 تا طبقات میذارم که باعث میشه بعضی جاها پاگردم 1.5 باشه > خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی سر در گم شدم:-(
بستگی به ارتفاع طبقه داره نه نمیشه تو همه ی طبقات تعداد پله رو یکی گرفت این اشتباهه، ما که تو طبقات 2 بازوی 9 تایی میگرفتیم میشد 18
تو پیلوت با ارتفاع مفید 2.4 و سقف 40 سانت 16 تا پله میگرفتیم

ha@sa

عضو جدید
دوستان شما جزوه خانه اشراق رو مطالعه کردید ؟
من میخوام مبنا رو روی همون جزوه بذارم و فقط از روی اون بخونم و کار طراحیم ر جلو ببرم اخه اینجوری بخوام خودمو درگیر تمام مباحث کنم هم قاطی میکنم هم وقت زیادی ندارم .اگه کسی خونده و مباحثم خونده به من بگه که درسته و با ضوابط 92 همسانه و میشه بهش اطمینان کرد ؟
ممنونم

سلام دوستان من چند وقت نبودم واز خرید جزوه اطلاع نداشتم میشه امثال من هم هزینه بدیم رامون بذارید؟ ممنون میشم
من از فردا شروع میکنم بار اوله شرکت میکنم خیلی برا مهمه قبول بشم ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری شروع کنم چکار کنم

roham12

عضو جدید
سلام هر وقت كرفتيد لطف كنيد منم در جريان بذاريد ممنون ميشم جون منم 2 بار شركت كردم قبول نشدم

roham12

عضو جدید
خووووب دوستان عزیز کسایی ک میلغ رو واریز کردند جزوه رو از ایمیل خودشون بردارند...
فقط اینو بگم ک من خانمی زحمت کشیدن این جزوه رو خریدند و خواستن به صورت رایگان داخل سایت بزاریم....اما گفتن به دلایلی نامشون محفوظ بمونه...
اما چون دوستان مبلغ رو به حساب بنده واریز کردند با اجازه دوستان این مبلغ رو به حساب ایشون میخواهم واریز کنم...
و از ایشون هم به خاطر لطفشون تشکر میکنم....
فقط ایشون گویا 40000 تومان این جزوه رو خریده بودن و دوستان تا این ساعت ک با خودم 25 نفر میشیم مبلغ 35774 کل مبلغ شده...(البته دوستانی 1458 واریز کردند و دوستانی و اکثر دوستان 1500 برای همین رند نشد)
اگه موافق باشید این هزینه رو به این خانم بدیم؟؟؟البته 2 نفر دیگه هم اگه محبت کنند و بیان ک عالی میشه....:)
از همه دوستانی ک به من کمک کردند و همینطور اعتماد واقعا تشکر میکنم:heart::redface::gol:
در صورتی ک به ایمیل نیومد از ساعت 17 به بعد به بنده اطلاع دهید تا مجدد بفرستم....
و یا فایل رو آپلود کردم براتون پیام خصوصی توی همین باشگاه میزارم از اینجا هم میتونید پیگیری کنید....
سلام ببخشید من تازه ذارم این مطالب رو میخونم لطف کنید بگید چه مبلغی و به کجا واریز کنم nedaeskandari_ne@yahoo.com

peiman130

عضو جدید
سلام به همه دوستان خسته نباشید.من بعد مدتها تازه اومدم تو سایت این تاپیک رو هم از اول تا آخرش خوندم امسال برای اولین بار تو آزمون شرکت میکنم هنوز هم فرصت نکردم بخونم مطالب تاپیک اوایلش خیلی خوب بود ولی از وسطای کار فقط بحث خرید یه جزوه شد حیف شد از بحث اصلی دور شدیم بهتره برگردید سر اصل مطلب. از همتون متشکرم;):gol:

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان خسته نباشید.من بعد مدتها تازه اومدم تو سایت این تاپیک رو هم از اول تا آخرش خوندم امسال برای اولین بار تو آزمون شرکت میکنم هنوز هم فرصت نکردم بخونم مطالب تاپیک اوایلش خیلی خوب شد و لی از وسطای کار فقط بحث خرید یه جزوه شد حیف شد از بحث اصلی دور شدیم بهتره برگردید سر اصل مطلب. از همتون متشکرم;):gol:

بیاین تو تایپیکه
تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

ادامه ی بحث اونجاس

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها زودتر بخریمش جزوه رو،
که تبدیل به 400 تومن 500 تومن نشه،
هرچند این همه جزوه میخریم وقت میشه بخونیم؟ :redface:
هر کی هم که میخواد سرگروه بشه من بهش رای میدم،
:)

saraafsoon

عضو جدید
منم چزوه 2 میخوام به شماره حساب کی پول بفرستیم.میگم عارفه خانم به نظرم هر کی میخواد به صورت خصوصی به شما پیام بفرسته یا همون بچه هایی که جزوه اولو گرفتن شماره گوشیتونو دارن با تلفنو اس هماهنگ کنیم مشکلی براتون پیش نیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا