تکنیک های برتر جهت قبولی در آزمون طراحی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من کلا دیگه اومدم اینجا رو خونه خراب کنم:biggrin:
استارت رو زدم...فعلا یه دوهفته ای میزارم رو خوندن مباحث و نکته برداری...درکنارشم تاپیکهای قبل رو میخونم...
امروز مبحث 3 رو شروع کردم به خوندن...و البته با کلی سئوال مواجه شدم:confused:
میخوام سئوالامو بزارم و دوستانی ک شروع کردن هم محبت کنن و جواب بدن...ممنون
اولین سری سئوالات:cool::از مبحث 3 مقررات
1-----ص 2 پارکینگ باز منظورش از اون اعداد و ارقام چیه؟؟؟بازشو و ....
2-----ص 8 دیوار کتیبه رو هم متوجه نشدم...باید توووی طراحیمون نشون بدیم؟؟؟مصالحش فرق داره؟؟؟توضیح میدید؟؟؟
3-----ص 18 بخش ج...منظورش اینه ک اینجاها هم دیوارامونو ضدحریق با تحمل 2 ساعت و ....باید بگیریم؟؟؟یا فقط دیواره راهپله و آسانسور کفایت میکنه....؟؟؟
4-----ص 19 جدول رو واقعا متوجه نشدم...:(
5-----ص 21 قسمت 3-1--3-3-3 شبکه بارنده رو میشه یکی بگه چیه؟؟؟
6----ص 21 منظورش از پلکان طرح قیچی چیه؟؟؟

:)

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارت رو زدم...فعلا یه دوهفته ای میزارم رو خوندن مباحث و نکته برداری...درکنارشم تاپیکهای قبل رو میخونم...
2-----ص 8 دیوار کتیبه رو هم متوجه نشدم...باید توووی طراحیمون نشون بدیم؟؟؟مصالحش فرق داره؟؟؟توضیح میدید؟؟؟
3-----ص 18 بخش ج...منظورش اینه ک اینجاها هم دیوارامونو ضدحریق با تحمل 2 ساعت و ....باید بگیریم؟؟؟یا فقط دیواره راهپله و آسانسور کفایت میکنه....؟؟؟

ممنون ارفه خانم منم اینا واسم سوال بودن البته سوال 3 منظورش فقط باکس پله است که باید ضد حریق باشه اونم هاشوری نشون میدیم تو طراحی بقیشو باید فکر کنیم البته اینا 20 درصدش هم رعایت نمیشه فقط وسیله ای است واسه سخت کردن آزمون به هر حال ما باید بخونیمش تا پاس شیم دوستان بیاین تو به همفکریتون نیاز داریم (همه چیز را همگان دانند):confused:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز

پلکان طرح قیچی همون پله دو بازوی معمولیه خودمونه تو اصطلاحهای لاتین به پله دوطرفه میگن.
این شبکه بارنده 20 بار تکرار شده معلومم نیس چیه از کجا اومده !! خداییش پایه یکاشم نمیدونن

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلکان طرح قیچی همون پله دو بازوی معمولیه خودمونه تو اصطلاحهای لاتین به پله دوطرفه میگن.
این شبکه بارنده 20 بار تکرار شده معلومم نیس چیه از کجا اومده !! خداییش پایه یکاشم نمیدونن
پارکینگ باز هم به نظرم هر مکانی که محل پارک ماشین باشه و سقف با مصالح بنایی نداشته باشه میگن
دیوار کتیبه هم مربوط به طراحی نمیشه هر چی هست (که نمیدونم چی هست)مربوط به اجراس

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون ارفه خانم منم اینا واسم سوال بودن البته سوال 3 منظورش فقط باکس پله است که باید ضد حریق باشه اونم هاشوری نشون میدیم تو طراحی بقیشو باید فکر کنیم البته اینا 20 درصدش هم رعایت نمیشه فقط وسیله ای است واسه سخت کردن آزمون به هر حال ما باید بخونیمش تا پاس شیم دوستان بیاین تو به همفکریتون نیاز داریم (همه چیز را همگان دانند):confused:

پارکینگ باز هم به نظرم هر مکانی که محل پارک ماشین باشه و سقف با مصالح بنایی نداشته باشه میگن
دیوار کتیبه هم مربوط به طراحی نمیشه هر چی هست (که نمیدونم چی هست)مربوط به اجراس

خوب کارمون خیلی سخت شد...باید بگردیم ببینیم اینها مفهومش چیه....
من اگه بتونم با استادام ارتباط برقرار کنم حتما جوابهاشو پیدا میکنم یا از رییس شرکتمون میبرسم...از فردا میرم روووو مخش...بنده خدااا...همینجوریش کم اذیتش میکنم که.....:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز

امین جان شبکه بارنده رو پیدا کردم بسیار بسیار کلمه مسخره ای بود....
شبکه بارنده یا sprinkler :
همون آب پاش های سقفیه ک وقتی شاختمان آتیش میگیره خودکار باز میشن و آب می پاشن....تووو بیمارستانها و....
اگه متوجه نشدی بگو برات عکس بزارم:)

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
امین جان شبکه بارنده رو پیدا کردم بسیار بسیار کلمه مسخره ای بود....
شبکه بارنده یا sprinkler :
همون آب پاش های سقفیه ک وقتی شاختمان آتیش میگیره خودکار باز میشن و آب می پاشن....تووو بیمارستانها و....
اگه متوجه نشدی بگو برات عکس بزارم:)
ملتفت گشتم ممنون

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم یه سری سئوال برای داکت داشتم اما میخوا به یه جمع بندی برسم...
تو تاپیکهای قبلی به این نشکل نتیجه گیری کردم که:
1----سعی کنیم یه داکت مرجع داشته باشیم در عرض راه پله ک تا آخر بره...ک یه دریچه بازدید هم داشته باشه...ک از زیرزمین تا آخر میره...
2----و یه سری هم رایزر و تهویه ک مختص سرویس و حمام یا آشپزخونه هست ک ابعادشون معمولا 40*40 یا 50*50 هست...اینها هم تا انتها میرن...ولی فکر کنم شروعش میشه از اولین طبقه یعنی بعد سقف طبقه همکف؟درسته؟؟؟
3----یه دونه داکت هم برای تاسیسات ولی از نوع کوچک ک فقط توی زیرزمین هست و ابعادش 50*50...ک فکر کنم حکم همون رایزر و هواکش رو داره؟؟آره؟؟بعد لوله های فاضلاب و غیره هم از کتاره دیواره زیرزمین شروع میشه یا کنار ستون میره همکف از اونجا وارد داکتها میشه آره؟؟؟

اگه اشتباه هست زحمت اصلاحشو میکشی؟؟؟ممنونم:)

با احترام به نتیجه گیریهای شما باید عرض کنم که :

عارفه جان خیلی ساده بگم ،
1-این داکت راه پله که میگین نیازی نیست ، شما برای آسانسور یه دریچه بازدید دارین که وقتی برش میزنین از آسانسور ، به صورت یه پنجره برش خورده توی سقف چاه آسانسور نشون میدین . پله نیازی به داکت تهویه نداره شما یا پله تون نور اصلی میگیره و پنجره میذارین و یا اینکه اگر نور اصلی نمیگیره باید پنجره از سقف خرپشته بذارین که توی برش پله نشون میدین ( توی مبحث 3 اجبار شده نورگیری و تهویه پله )
2- تهویه و انتقال لوله های تاسیسات سرویسها و حمام با داکته که همون 40*40 کافیه و میتونه مشترک باشه بین سرویس ها. در مورد آشپزخونه هم همین طور حتما داکت میخواد 40*40 کافیه( علاوه بر نورگیری اصلی یا نورگیری بوسیله نورگیر) این داکتها تا بام بالا میرن.
3-در مورد این گزینه، ما برای موتورخانه یا اتاق تاسیسات ( توی هر طبقه ای که خواستن )،حتما باید داکت بذاریم که تا بام بالا میره و 40*40 یا 50*50 کافیه برای انتقال لوله های تاسیساتی به طبقات و تهویه مکانیکی موتورخانه ( توی مبحث 14 گفته یا باید تهویه طبیعی بشه یا مکانیکی و ....) اصلا نیازی به نشون دادن لوله های فاضلاب و ... نیست ما طراح مکانیک نیستیم فقط معماریش رو نشون میدیم.

اگر بازم سوالی هست بفرمایین در خدمتم

آخرین ویرایش:

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عارفه جان خودتون رو درگیر این مسایل کوچیک نکنین

علت افتادن چندین و چند باره ما اینه که به ریزه کاریهای بی اهمیت خیلی اهمیت میدیم و نکات مهم رو نمی بینیم!!!
برای آزمون چیزای خیلی مهم تر هست توی همون مبحث 3 . مثلا اینکه طبقه خروج ( همکف) باید دو راه فرار داشته باشه پس غیر از دستگاه پله ،باید یه راه هم به حیاط در نظر بگیرین در مورد زیر زمین هم همین طوریه چون پارکینگ و انباری دارین اونجا و .....

نکات مهم رو در بیارین بچه ها ، وقت ندارین به این چیزا گیر ندین

amindarbasi

کاربر فعال

علت افتادن چندین و چند باره ما اینه که به ریزه کاریهای بی اهمیت خیلی اهمیت میدیم و نکات مهم رو نمی بینیم!!!
برای آزمون چیزای خیلی مهم تر هست توی همون مبحث 3 . مثلا اینکه طبقه خروج ( همکف) باید دو راه فرار داشته باشه پس غیر از دستگاه پله ،باید یه راه هم به حیاط در نظر بگیرین در مورد زیر زمین هم همین طوریه چون پارکینگ و انباری دارین اونجا و .....

نکات مهم رو در بیارین بچه ها ، وقت ندارین به این چیزا گیر ندین[/QUOTE
منم با اگین موافقم بهتر به جای این گیر های کوچک و بی اهمیت اصول ترسیم برای خودتون از کتابا در بیارین مثلا برا پارکینگ : ارتفاع و تعداد و ابعاد پارکینگ فضای لازم برای مانور دادن و رمپ اینا واسه آزمون لازم میشه نه بیشتر

arefeh

کاربر ممتاز
با احترام به نتیجه گیریهای شما باید عرض کنم که :

عارفه جان خیلی ساده بگم ،
1-این داکت راه پله که میگین نیازی نیست ، شما برای آسانسور یه دریچه بازدید دارین که وقتی برش میزنین از آسانسور ، به صورت یه پنجره برش خورده توی سقف چاه آسانسور نشون میدین . پله نیازی به داکت تهویه نداره شما یا پله تون نور اصلی میگیره و پنجره میذارین و یا اینکه اگر نور اصلی نمیگیره باید پنجره از سقف خرپشته بذارین که توی برش پله نشون میدین ( توی مبحث 3 اجبار شده نورگیری و تهویه پله )
2- تهویه و انتقال لوله های تاسیسات سرویسها و حمام با داکته که همون 40*40 کافیه و میتونه مشترک باشه بین سرویس ها. در مورد آشپزخونه هم همین طور حتما داکت میخواد 40*40 کافیه( علاوه بر نورگیری اصلی یا نورگیری بوسیله نورگیر) این داکتها تا بام بالا میرن.
3-در مورد این گزینه، ما برای موتورخانه یا اتاق تاسیسات ( توی هر طبقه ای که خواستن )،حتما باید داکت بذاریم که تا بام بالا میره و 40*40 یا 50*50 کافیه برای انتقال لوله های تاسیساتی به طبقات و تهویه مکانیکی موتورخانه ( توی مبحث 14 گفته یا باید تهویه طبیعی بشه یا مکانیکی و ....) اصلا نیازی به نشون دادن لوله های فاضلاب و ... نیست ما طراح مکانیک نیستیم فقط معماریش رو نشون میدیم.

اگر بازم سوالی هست بفرمایین در خدمتم

ممنونم عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی...یه چند مورد رو من بد بیان کردم....این داکت پشت راه پله برای نورگیری راه پله نی...اینو گفتم به عنوان داکت اصلی در نظر بگیریم و اینجوری برای خودم گفتم ک توی زیر زمین یه برای اتاق تاسیسات یه داکت در نظر بگیریم ک لوله ها وارد اون بشن ولی عمودی نرن بالا به صورت افقی توی همون طبقه برن سمت این داکت از اونجا بره سرتاسر بالا....چون معلوم نی موتورخانه دقیقا توو زیرزمین ممکنه کجا قرار بگیره و این داکت تاسیسات توی پلان معماری ممکنه گوشه پذیرایی بیوفته ک خوب طرح رو زشت میکنه....این امکان نداره این کار؟؟؟؟!!!!:(

نکات مهم رو در بیارین بچه ها ، وقت ندارین به این چیزا گیر ندین
عزیزم اونهارو در اوردم...گفتم نکنه اینها هم مهم باشه...گفتم همه این نکات رو جمع کنم بعد بشینم سرطرح زدن...البته اگه تا اون موقع شما عزیزان بازم باشید ک اشکالمونو اونجا بگیرید....شما قبول شدید درسته؟؟؟میتونم بپرسم کلاس رفتین یا نه؟؟؟ آخه نمیخوام کلاس برم فقط میخوام کسی رو پیدا کنم ک کارامو پیشش کورکسیون کنم ببینه و اشکالاتمو بگه....امسال درسته اولین بارمه...ولی دوست دارم قبول بشم...:redface:شما چند شدین؟

نکات مهم رو در بیارین بچه ها ، وقت ندارین به این چیزا گیر ندین[/QUOTE

منم با اگین موافقم بهتر به جای این گیر های کوچک و بی اهمیت اصول ترسیم برای خودتون از کتابا در بیارین مثلا برا پارکینگ : ارتفاع و تعداد و ابعاد پارکینگ فضای لازم برای مانور دادن و رمپ اینا واسه آزمون لازم میشه نه بیشتر
درست میگید ولی چ کنیم ک سئوال پیش اومده بود دیگه....داریم میخونیم گیر میکنیم...جو میگیره میپرسیم:D

ha@sa

عضو جدید
مهندس جواد سلام .برای ذکات علمت و شیرینی قبول شدنت این جزوه ای رو که می فرمایید واسه ما بذارید تا ما هم بتونیم بخونیم
ممنونم

arc eng

عضو جدید
بچه ها ب نظرم اینقدر دنبال این جزوه اون کلاس نباشیم. کتابا بهترین منبع هستن!!! نه تو کلاسا مطلبی خارج از مباحث کتابا بیان میشه نه تو جزوه ها از شق القمر و معجزه حرفی به میون میاد.

همین جا بهترین محل واسه یاد گرفتن مطالبه.. یقین داشته باشید. :)

• Like
واکنش ها: agin

arc eng

عضو جدید
بچه ها ب نظرم اینقدر دنبال این جزوه اون کلاس نباشیم. کتابا بهترین منبع هستن!!! نه تو کلاسا مطلبی خارج از مباحث کتابا بیان میشه نه تو جزوه ها از شق القمر و معجزه حرفی به میون میاد.

همین جا بهترین محل واسه یاد گرفتن مطالبه.. یقین داشته باشید. :)

ده صفحه اولش به صورت رایگان رو سایتشونه...خریدش 40 هزار تومن:eek: ی جزوه 50 صفحه ایه دیگه آخعععع !!!!

بازم من فکر میکنم همون کتابا بهترین و کاملترین منابع هستن;)

noonooche

عضو جدید
ده صفحه اولش به صورت رایگان رو سایتشونه...خریدش 40 هزار تومن:eek: ی جزوه 50 صفحه ایه دیگه آخعععع !!!!

بازم من فکر میکنم همون کتابا بهترین و کاملترین منابع هستن;)
بچه ها دوستم کاملشو خریده منم دیدم واقعا عالیه، هم ساده گفته و هم واضح و با کیفیت.خوبیش اینه جزئیات و ضوابط آتش ناشنی و معلولینو همه چیو آورده. اگه احساس کنم قبول میشم ارزش داره. ولی هرچی بهش گقتم بهم نداد گفت غیراخلاقیه میخوای خودت بخر .:(
احتمالا منم بخرم.

arefeh

کاربر ممتاز
آره واقعا برای 50 صفحه 40تومن زیاده.:weirdsmiley:

بچه ها دوستم کاملشو خریده منم دیدم واقعا عالیه، هم ساده گفته و هم واضح و با کیفیت.خوبیش اینه جزئیات و ضوابط آتش ناشنی و معلولینو همه چیو آورده. اگه احساس کنم قبول میشم ارزش داره. ولی هرچی بهش گقتم بهم نداد گفت غیراخلاقیه میخوای خودت بخر .:(
احتمالا منم بخرم.

مگه اینکه 10 نفر بشیم نفری 5000 بزاریم بخریم...بین خودمون پخش کنیم....:D

sam architect

عضو جدید
آره واقعا برای 50 صفحه 40تومن زیاده.:weirdsmiley:
بله بهارک خانم زیاده 40 تومن ، اصلا اشتباهه که بخواد ادم اطمینان کنه به اینجور جزوات و وقتشو صرف اینا کنه تا وقتی منابعش در دستت هست عقل حکم میکنه که بری و اونی که با چشمات میبینی درسته رو انجام بدی.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بله بهارک خانم زیاده 40 تومن ، اصلا اشتباهه که بخواد ادم اطمینان کنه به اینجور جزوات و وقتشو صرف اینا کنه تا وقتی منابعش در دستت هست عقل حکم میکنه که بری و اونی که با چشمات میبینی درسته رو انجام بدی.
حداقل میتونیم پیشنهاد عارفه رو انجام بدیم.
جزوه رو میتونیم خودمون تشخیص بدیم غلط و درست بودنشو. فقط چون همه چی رو یکجا جمع کرده فکر آدمو تا حدی میتونه منسجم کنه.

sam architect

عضو جدید
حداقل میتونیم پیشنهاد عارفه رو انجام بدیم.
جزوه رو میتونیم خودمون تشخیص بدیم غلط و درست بودنشو. فقط چون همه چی رو یکجا جمع کرده فکر آدمو تا حدی میتونه منسجم کنه.
باشه پس رو من حساب کنید منم هستم تو خرید دسته جمعی.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها من دوباره درباره ارتفاع پله ها و ضخامت سقف قاتی کردم...:w04:
آخه چه جوره هرکی یه چیزی میگه؟ توی مبحث گفته ارتفاع پله 17سانت؛ 18تا بذاریم کف تا کف طبقه میشه 3.06. اگر سقفو30 بگیریم ارتفاع طبقه میشه 2.76
اگر هم 40 بگیریم طبقمون میشه2.66
البته توی مبحث4 حداقل ارتفاع رو 2.60 زده. ولی خب توی توی برش که باید سقفو بزنیم 30 بزنیم یا 40؟ اصلا من قاتی کردم ها............:confused:

arefeh

کاربر ممتاز
پس دوستانی ک موافق خرید گروهی هستیم اعلام آمادگی کنن...به 10 نفر برسیم خیلی خوب میشه...بیشترم شد بهتر....حداقل اگه جزوه خوب هم نبود بازم دلمون نمیسوزه...میگیم صدقه شد .....
من
بهارک
saeedyavari
بقیه دوستان همین پست منو تشکر بزنند ببینیم 10 میشیم؟؟؟
نهایت تا 24 فروردین فرصته...تا اون موقع دوستان حتما یه نیم نگاه به مباحث بزنند...وقتی کرفتیم حتما باید درست بودن جزوه ثابت بشه;)

arefeh

کاربر ممتاز
آخه چه جوره هرکی یه چیزی میگه؟ توی مبحث گفته ارتفاع پله 17سانت؛ 18تا بذاریم کف تا کف طبقه میشه 3.06. اگر سقفو30 بگیریم ارتفاع طبقه میشه 2.76

عزیزم من فقط الان دارم میخونم و رو طرح ننشستم....
اما تو مبحث گفته ارتفاع پله 18 برای آدم سالم 17 برای معلول
و ارتفاعی ک داری میگی برای تجاری رو میگی یا؟؟؟اقامتی و اشتغال حداقل 2/4 پارکینگ 2/2
و تعداد پله هم تا حداکثر 12 تا تووو هر بازو میتونی بزاری...خوب الان مشکل کجاست؟؟؟
سقفم من 40 میگیرم...برای اینکه اگه تووو خونتون دقت کنی پوترها از سقف زده بیرون و نمای بدی به سقف داده...واسه اینکه پوتر 40 ولی سقف 30....

bahar-spring

کاربر بیش فعال

عزیزم من فقط الان دارم میخونم و رو طرح ننشستم....
اما تو مبحث گفته ارتفاع پله 18 برای آدم سالم 17 برای معلول
و ارتفاعی ک داری میگی برای تجاری رو میگی یا؟؟؟اقامتی و اشتغال حداقل 2/4 پارکینگ 2/2
و تعداد پله هم تا حداکثر 12 تا تووو هر بازو میتونی بزاری...خوب الان مشکل کجاست؟؟؟
سقفم من 40 میگیرم...برای اینکه اگه تووو خونتون دقت کنی پوترها از سقف زده بیرون و نمای بدی به سقف داده...واسه اینکه پوتر 40 ولی سقف 30....
منظورم معلولین هست. چون در سوالات ازمون دسترسی معلول رو هم گفته مد نظر قرار بدین یعنی برای پله دسترسی طبقات لازم نیست معلول رو در نطر بگیریم و ارتفاعو 18سانت میگیریم؟
یعنی منظورشون از دسترسی معلول فقط روی طبقه همکف هستش؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا