بنده خدا تو ایران هم از این حماقتها زیاد میشه .کار فرهیخته های ایران نبودکه. اگر تهدید حذف میدان نقش جهان از فهرست اثار ثبت شده جهانی نبود الان ما هم همین حماقت رو در اصفهان مشاهده میکردیم. ولی در این مورد خاص سعودیها واقعا مرتکب حماقت شدن .چون واقعا عظمت کعبه رو تحت تاثیر قرار داده. ولی من پیش بینی میکنم این برج نابود بشهمن حدود یک ماه پیش اونجا بودم.
وقتی داخل حرم بودم و میخواستم ببینم ساعت چنده واقعا این برج تاثیر بصری داشت و ممکن بود در اولین نگاه عظمت اون مکان مقدس را زیر سوال ببره به دلیل ارتفاع زیادی که داره
اما خدا را شکر که دشمنان اسلام از نادانان هستند و نمیدونند کسی که عاشقه و مومن واقعیه با دیدن این ساختمونهای بلند که حتی اگر هزار تا نماد و ... داشته باشه از توجه به خدای خودش غافل نخواهد شد.
با این حال من از آل سعود و حماقتشون در عجبم تو اصفهان یه ساختمون جهان نما از نظر بصری برای میدان امام مشکل ایجاد کرده بود معمارها و مهندسان فرهیخته و هوشیار کاری کردند که خرابش کنند اونوقت اونجا خانه خدا و این ساختمونهای بلندی که دارن اطرافش میسازند..... واقعانکه
نظریه جالبی بودسلام به همگی
به نظر من این سایه شیطان نیست این رحمت و عنایت خداست
اگر این برج سایه ای باشد بر سر خانه خدا در واقع سایه ای است بر سر طواف کننده ها که از دست آفتاب سوزان عربستان در امان باشند. و این باز هم لطف خداست
چه دید جالبییییییییی بود.سلام به همگی
به نظر من این سایه شیطان نیست این رحمت و عنایت خداست
اگر این برج سایه ای باشد بر سر خانه خدا در واقع سایه ای است بر سر طواف کننده ها که از دست آفتاب سوزان عربستان در امان باشند. و این باز هم لطف خداست
چه ربطی داره؟!!!اصلا شیطان پرستی وجود نداره،چند ساله اینو ساختن تو ایران خرافات پخش می کنن،واسه اینکه به نوعی جنگ نرم را با دشمن فرضی ادامه بدن
چه ربطی داره؟!!!
تو رو خدا از چیزی که خبر ندارین نظر ندید
دوست عزیز مطالعاتتون رو بیشتر کنین و با منطق و دلیل حرف بزنین.
اونوقت عکس العمل خدای شما در برابر این حرکت شیطان چیه؟
سکوت میکنه، از اون گنجیشکای مجهز به سلاح میفرسته یا منتظره آدما سایه شیطان رو از سرش بردارند؟
شیطان پرستی یعنی چی؟
یعنی همون شیطان مطرود شده از بهشت رو میگیرن میپرستن؟
پس اینها هم به نحوی به ادیان معتقدند ولی برعکسش.
چون شیطان یا فرشته رو فقط ادیان ابراهیمی در خاورمیانه مطرحش کردن چنین موجوداتی وجود دارند.
دوستانی که مطالعه دارند، اول بگن این شیطانی که اینها میپرستند چیه؟
همون ابلیسه؟
براش نماز میخونن؟
چیکار میکنن که میگین شیطان پرست؟
اگر منظور انجام کارهای خلافه، که هر ادمی توی زندگیش خلاف میکنه کمتر یا بیشتر.
ولی باز فکر نکنم که اتفاقی بیفته، اخه دیگه اون دوره گذشت که خدا با ارتشش که مثلا سنگ از اسمون بیفته یا امثالهم، بیاد و کعبه وو اسلام رو نجات بده!
الان دوره این هست که مسلمونا باید اقدامی کنن!
که احتمالا بشه!
حالا نمیخاد شما زیاد نگران کعبه باشی! خدا خودش یه کاری میکنه!
رائفی پور که معتقده همون شیطان مرتود شده رو میپرستن، حتی ازش دستورم میگیرن!
یه دلایلی هم داره که نمیشه رد کرد. آخه با منطق جور در میاد ولی خب چون خیلی عجیبه نمیتونم نه قبول کنم نه رد!
ولی بعضیا هم میگن که این شیطان پرستان به خاطر قد علم کردن مقابل ادیان الهی، این اسم رو برا خودشون انتخاب کردن وگرنه اینا نفس خودشون رو میپرستن! این یه کم منطقی تره به نظرم!
چرا اون دوره گذشته؟
خیلی جالبه ها دقیقا میدونین برنامه های خالقتون چیه و اهدافش چیه و کجا اقدام میکنه و کجا نمیکنه.
به نظرتون خیلی بیش از حد نمیدونین خدا دقیقا چی میخواد؟
با حرفای دوستان مدام یاد این جمله ارزشمند میوفتم:
خدا بشر را آفرید و بشر خدا را.....
چه جوری از شیطان دستور میگیرن، شیطان هم به خلافکارها وحی میکنه؟
نمیدونم واقعا خیلی دیدها به زندگی بیش از حد فانتزی و تخیلیه، انگار داریم درباره فیلم ارباب حلقه ها و چشم شیطان و نیروهای غیبی حق و... داریم بحث میکنیم.
یک نگاه به زندگی خودتون بندازین، تابلو تابلو هست همه خیر و شر از همین آدماست، بدون هیچ منبع خارجی.
این قصه ها چیه سر هم کردین دل خودتون رو خوش کنین !!!
چه جوری از شیطان دستور میگیرن، شیطان هم به خلافکارها وحی میکنه؟
نمیدونم واقعا خیلی دیدها به زندگی بیش از حد فانتزی و تخیلیه، انگار داریم درباره فیلم ارباب حلقه ها و چشم شیطان و نیروهای غیبی حق و... داریم بحث میکنیم.
یک نگاه به زندگی خودتون بندازین، تابلو تابلو هست همه خیر و شر از همین آدماست، بدون هیچ منبع خارجی.
این قصه ها چیه سر هم کردین دل خودتون رو خوش کنین !!!
راستی این درست نیست که بگین بدون هیچ عامل خارجی این خیرو شر داره انجام میشه!
بابا توی قران هم امده که جن وجود داره! شیطان وجود داره! فرشته وجود داره! بابا اینا همش اثر داره توی زندگی انسان! درسته که انسان تصمیم نهایی رو میگیره و عمل میکنه ولی خب به هرحال وسوسه هایی هم وجود داره دیگه!
ببینید دوست گرامی، من از شما به عنوان یک مهندس مملکت میپرسم.
اینکه اعراب به موجودی مثل جن اعتقاد داشتند و کلا موجوداتی مثل جن و دیو و خون آشام و هیولا و... محصول توهمات هست بماند که هیچ فرقی بین اینا نیست، هر خطه ای زمین به یکی از این جک و جونورهای تخیلی برای توجیه ترسشون باور داشتن.
عرب ها میگفتن جن، ایرانی ها میگفتن دیو، غربی ها میگفتن خون آشام، چینی ها میگفتن اژدها و ..........
من که هیچ عامل خارجی ندیدم و نمیبینم، وقتی لباسی بر تن پادشاه عریان نبینم میگم پادشاه لخت هست، نمیترسم به بی بصیرتی متهم شوم، بذار هرکس لباس زیبا میبینه لذتش رو ببره.
هر کاری میکنی خودت میکنی، وسوسه هم تمایل خودت به انجام کار هست چون احساس خلا و نیاز میکنی.
هرجا خلایی نداشته باشی وسوسه هم سراغت نمیاد.
ببینید دوست گرامی، من از شما به عنوان یک مهندس مملکت میپرسم.
اینکه اعراب به موجودی مثل جن اعتقاد داشتند و کلا موجوداتی مثل جن و دیو و خون آشام و هیولا و... محصول توهمات هست بماند که هیچ فرقی بین اینا نیست، هر خطه ای زمین به یکی از این جک و جونورهای تخیلی برای توجیه ترسشون باور داشتن.
عرب ها میگفتن جن، ایرانی ها میگفتن دیو، غربی ها میگفتن خون آشام، چینی ها میگفتن اژدها و ..........
من که هیچ عامل خارجی ندیدم و نمیبینم، وقتی لباسی بر تن پادشاه عریان نبینم میگم پادشاه لخت هست، نمیترسم به بی بصیرتی متهم شوم، بذار هرکس لباس زیبا میبینه لذتش رو ببره.
هر کاری میکنی خودت میکنی، وسوسه هم تمایل خودت به انجام کار هست چون احساس خلا و نیاز میکنی.
هرجا خلایی نداشته باشی وسوسه هم سراغت نمیاد.
البته دوست عزیز چون شما وما نمیبینیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه. ببینید اگر شما کلا وجود خدا رو منکر میشید بحثی نیست. اگر خدایی نیست برای چی ما این همه به خودمون زحمت میدیم که با نظم زندگی کنیم. قانون مدار باشیم . دروغ نگیم .دزدی نکنیم. و سایر گناهان رو. چرا خشونتها وشکنجه ها رو محکوم میکنیم . اگر زندگی ما به همین دنیا محدوده . چرا مثل حیوانات رفتار نمیکنیم . چرا حفظ حقوق جامعه رو به غرایز خودمون ترجیح میدیم؟ اما اگر خدایی هست و صریحتا به وجود جن و فرشته و شیطان اشاره میکنه . پس وجود دارن. البته ما هممون دو نیروی خیر وشر داریم که در هر کسی موجب کارهایی میشه که او انجام میده
البته دوست عزیز چون شما وما نمیبینیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه. ببینید اگر شما کلا وجود خدا رو منکر میشید بحثی نیست. اگر خدایی نیست برای چی ما این همه به خودمون زحمت میدیم که با نظم زندگی کنیم. قانون مدار باشیم . دروغ نگیم .دزدی نکنیم. و سایر گناهان رو. چرا خشونتها وشکنجه ها رو محکوم میکنیم . اگر زندگی ما به همین دنیا محدوده . چرا مثل حیوانات رفتار نمیکنیم . چرا حفظ حقوق جامعه رو به غرایز خودمون ترجیح میدیم؟ اما اگر خدایی هست و صریحتا به وجود جن و فرشته و شیطان اشاره میکنه . پس وجود دارن. البته ما هممون دو نیروی خیر وشر داریم که در هر کسی موجب کارهایی میشه که او انجام میده
خب شما افریدگار رو به چه شکلی قبول دارید؟ عقیده من اینه گرچه بسیاری از مردم ادعا میکنن به خدا اعتقاد ندارن ولی همیشه در لحظاتیکه سخت محتاج هستن ازش کمک میخوان. هر ادمی تا یه حدی به خدا معتقده. وقتی عاجز میشن صداش میکنن. ولی اوناییکه بهش معتقد نیستند خودکشی میکنن. در ضمن اجبا ر قانون وسخت گیری که تو کشورهای غربی در مورد تخلف از قانون میشه رو فراموش نکنید. لطفا در مورد خدا توضیح بدید روشن شیم در ضمن من که گفتم در کشوری مثل کشور ما مردم قانون رو دور میزنن وچیزی که باعث میشه رعایت اخلاقیات رو تا حدی بکنن ترس از خدا واتیش جهنمه برادر من. والا سنگ رو سنگ بند نبودببخشید کی گفته افریدگار شبیه اون چیزیه که شما بهش اعتقاد دارین؟
و نه اینکه حالا در کشورهای که ایدئولوژیهای دینی حاکم بر قوانین اوناست همه چیز در نظم و قانون مداری در همه امورشون برقراره! و هیچ کس کار خلافی نمیکنه!
آخه این چه استدلالیه برادر من؟
همین کشورهای غربی رو نگاه کن با حکومتهای لایک و مردمی که خیلی هاشون وجود خدا رو هم رد میکنن
پس چرا این همه در زندگیشون قانون مدارن و با نظم وانضباط و موارد خلافکاری در ممالکشون از کشوری مثل ما که ادعای خداشناسی و خداپرستیمون گوش فلک رو کر کرده کمتره؟! میدونی چرا؟ چون انسان هستند و با وجدان چیزی که انسان و حیوان رو از هم متمایز میکنه وجدانه که اگه اونم نباشه انسان با حیوان هیچ فرقی نداره چه انسان با خدای باشه چه نباشه!
بله دوست من انرژی مثبت ومنفی وجود داره همونی که شما بهش میگین خیر و شر و علم هم میگه هر عملی عکس العملی داره ولی این به خود مابستگی داره که مثبت باشیم یا منفی و بازتابش به خودمون برمیگرده .
میپرس که چیست این نقش مجاز
گر بر گویم حقیقتش هست دراز
نقشی است پدید آمده از دریائی
و آنگاه شده به قعر آن دریا باز
از جمله رفتگان این راه دراز
باز آمدهای کو که به ما گوید راز
هان بر سر این دوراهه از روی نیاز
چیزی نگذاری که نمی آئی باز
اونوقت عکس العمل خدای شما در برابر این حرکت شیطان چیه؟
سکوت میکنه، از اون گنجیشکای مجهز به سلاح میفرسته یا منتظره آدما سایه شیطان رو از سرش بردارند؟
چیزی که من شنیدم این بوده که هلال باز نشون دهنده شروع اسلامه...روی 7(اگه اشتباه نکنم)مناره دور کعبه هم همین علامت وجود داره..یعنی اسلام از مکه و کعبه شروع شده
مسجدالحرام هم علامت هلال بسته رو داره یعنی به اونجا ختم شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی نمادهای قوم یهود | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
موسیقی شیطانی!خیلی باحاله! | تالار اسلام و قرآن | 84 | |
F | سیمای شیطانی که در سیما تبلیغ می شود | تالار اسلام و قرآن | 22 |