تو فقط انتقاد و شكايت كن.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در يك روستا، مردي جوان بسيار ناراحت است زيرا تمام مردم روستا فكر مي كنند كه او يك ابله است. روزي مردي خردمند از روستاي او گذر مي كرد و آن مرد جوان نزد او رفت و گفت، "به من كمك كنيد! من بيست وچهار ساعته مورد سرزنش هستم. هركاري كه بكنم از من انتقاد مي كنند. حتي اگر كاري هم نكنم باز هم از من انتقاد مي كنند. اگر حرف بزنم، مرا سرزنش مي كنند. اگر حرف نزنم بازهم مرا سرزنش مي كنند. نمي دانم چاره چيست.ِ"
مرد خردمند به او گفت، "نگران نباش..." در گوش او زمزمه كرد و راز را به او گفت..... " يك ماه بعد من باز مي گردم. نتيجه را به من بگو."
مرد جوان به بازار رفت و آن فورمول مرد خردمند را به كار بست.
شخصي گفت، " چه غروب زيبايي است."
و او گفت، "چه چيزي در آن زيباست؟ اثبات كن كه چه چيز زيبايي در آن هست!"
مردي كه گفته بود چه غروب زيبايي است يكه خورد. آن غروب زيبا بود، ولي چگونه آن را اثبات كند؟ آيا سندي وجود داشت؟
آيا مي دانيد زيبايي چيست؟ همه مي دانند ولي كسي نمي تواند آن را اثبات كند.
آن مرد ساكت ماند. همه شروع به خنديدن كردند، " عجيب است، ما فكر مي كرديم اين مرد يك ابله است. او يك روشنفكر بزرگ است."
فورمول آن مرد خردمند اين بود: از هرچيزي انتقاد كن: به سراسر دهكده برو و تماشا كن و هرگاه كسي چيزي گفت و كاري كرد از آن انتقاد كن.
به ويژه از چيزهايي انتقاد كن كه مردم آن را مسلم انگاشته اند و هيچكس در آن ها ترديدي ندارد. اگر كسي از واژه "خداوند" استفاده كرد، بي درنگ از او بپرس، " خداوند كجاست؟ اين چه حرف بي معني است كه مي زني؟" و يا اگر كسي از "عشق" سخن گفت، فورا از او بخواه: "عشق چيست؟ عشق كجاست؟ آن را نزد همه نشان بده!"
كسي خواهد گفت ، " عشق در قلب است." به او بگو، " نه، چيزي در قلب نيست. مي تواني بروي و از يك جراح بپرسي. چيزي چون عشق در قلب وجود ندارد. قلب فقط يك دستگاه گردش خون است كه خون را پمپ مي زند و آن را تصفيه مي كند. چه ربطي به عشق دارد؟"
يك ماه بعد آن مرد خردمند به آن روستا بازگشت ولي اينك آن مرد جوان خودش مردي خردمند شده بود.
او پاي مرد خردمند را لمس كرد و گفت، " تو خيلي بزرگي! آن حقه كار خودش را كرد و اينك تمام مردم فكر مي كنند كه من مردي خردمند هستم."
پيرمرد به او گفت، " فقط يك چيز را به ياد داشته باش: هيچ چيزي را خودت اعلام نكن تا كسي نتواند از تو انتقاد كند. بگذار ديگران بگويند. تو فقط انتقاد و شكايت كن. و هميشه حالت حمله داشته باش و هرگز در موضع دفاعي نباش. حمله كن، تهاجم كن و از همه و هركس انتقاد كن و تمام اين مردم تو را خواهند پرستيد."
و آن مرد جوان يك مرد خردمند شد. براي انتقاد و شكايت به هوشمندي زياد نيازي نيست. و تو بسيار ارزان، خردمند و هوشمند خواهي شد.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز
من یه چند تایی پست از شما تو تاپیکهای مختلف دیدم همش فکر میکردم چرا همیشه داری انتقاد و اعتراض میکنی
ممنون که دلیلشو روشن کردی:razz:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز
من یه چند تایی پست از شما تو تاپیکهای مختلف دیدم همش فکر میکردم چرا همیشه داری انتقاد و اعتراض میکنی
ممنون که دلیلشو روشن کردی:razz:
سلام دوست عزیز. راستش دلیل اعتراضات من از این جنس نیست. من همیشه تو این فکرم که اینجا باشگاه مهندسانه و زمانی که حرف های صد من یه غاز ببینم اعتراض میکنم. خیلی از کاربران تاپیکهای بی مفهوم و کم بضاعت میزنند و من هر موقع اون تاپیکها رو میبینم اعتراض میکنم. البته بسیاری از اوقات هم نظر میدم که چون مخالف نظر دیگران از آب در میاد اسمشو میذارن اعتراض.
اما در کل شما به نکته ظریفی اشاره کردی. ممنونم
یه کاربری ورداشته یه تاپیک زده با این مضمون: هر فردی هر چه باهوش تر باشه بی دین تره. موقعی که من اینو میخونم در عین حال که علاقه ای به دین و مباحث آن ندارم , با این حال دلم میخواد سایت رو رو سرش خراب بکنم. لذا مجبور میشم اعتراض بکنم تا یکم به خودش بیاد. اعتراض های من بیشترش از این جنس هست. مطمئن باش من نمیتونم خردمند بشم. به همینی که هستم راضی ام.
یکی دیگه ورداشته یه تاپیک زده و پرسیده : چرا آواتارتون عکس خودتون نیست. من وقتی این تاپیکها رو میبینم احساس میکنم که با کاربران نوجوان یا بی فکر و یا فضول طرفم. به همین دلیل اعتراض میکنم. شما میتونی متن اعتراض و راهنمایی منو تو همان تاپیک ببینی. که چی بهش گفتم.بازم ممنون

آخرین ویرایش:

sara.NET

عضو جدید
آره ، داستاني كه نقل شد ، حقيقت تلخ اين رزوهاي ماهاست

• Like
واکنش ها: ayja

lazlo

عضو جدید
سلام دوست عزیز. راستش دلیل اعتراضات من از این جنس نیست. من همیشه تو این فکرم که اینجا باشگاه مهندسانه و زمانی که حرف های صد من یه غاز ببینم اعتراض میکنم. خیلی از کاربران تاپیکهای بی مفهوم و کم بضاعت میزنند و من هر موقع اون تاپیکها رو میبینم اعتراض میکنم. البته بسیاری از اوقات هم نظر میدم که چون مخالف نظر دیگران از آب در میاد اسمشو میذارن اعتراض.
یه کاربری ورداشته یه تاپیک زده با این مضمون: هر فردی هر چه باهوش تر باشه بی دین تره. موقعی که من اینو میخونم در عین حال که علاقه ای به دین و مباحث آن ندارم , با این حال دلم میخواد سایت رو رو سرش خراب بکنم. لذا مجبور میشم اعتراض بکنم تا یکم به خودش بیاد. اعتراض های من بیشترش از این جنس هست. مطمئن باش من نمیتونم خردمند بشم. به همینی که هستم راضی ام.
یکی دیگه ورداشته یه تاپیک زده و پرسیده : چرا آواتارتون عکس خودتون نیست. من وقتی این تاپیکها رو میبینم احساس میکنم که با کاربران نوجوان یا بی فکر و یا فضول طرفم. به همین دلیل اعتراض میکنم. شما میتونی متن اعتراض و راهنمایی منو تو همان تاپیک ببینی. که چی بهش گفتم.بازم ممنون

آقا یا خانم فایر دراگون گرچه به شوخی گفتند ولی حق داشتند تو واقعا واقعا نمونه بارز اون مرد خردمند شدی.
اون دوتا تایپیک هیچ موردی ندارند. به نظر من و زننده اون تایپیکا که میشیم دونفر ، زدن اون بحث ها کار بسیار تحقیقی و درستی بودند.
نمونه های بارزتر از اون دوتا تایپیک بودند که میتونستی بگی ولی نتونستی چون...

• Like

moein_rnd

عضو جدید
این یه واقعیته که تو زندگی هر روز حسش میکنیم....
باید گرگ باشی ...اگه گوسفند باشی کلات پسه...

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یا خانم فایر دراگون گرچه به شوخی گفتند ولی حق داشتند تو واقعا واقعا نمونه بارز اون مرد خردمند شدی.
اون دوتا تایپیک هیچ موردی ندارند. به نظر من و زننده اون تایپیکا که میشیم دونفر ، زدن اون بحث ها کار بسیار تحقیقی و درستی بودند.
نمونه های بارزتر از اون دوتا تایپیک بودند که میتونستی بگی ولی نتونستی چون...
کار تحقیقی؟ چی بگم ؟ شما که نمیخوای باور کنی. فقط انگ بی دلیل میزنی. فک کنم نتیجه این تحقیقات به درد دانشگاههای هاروارد و منچستر هم بخوره. یه کپی براشون بفرستی ثواب کردی عزیز.

lazlo

عضو جدید
کار تحقیقی؟ چی بگم ؟ شما که نمیخوای باور کنی. فقط انگ بی دلیل میزنی. فک کنم نتیجه این تحقیقات به درد دانشگاههای هاروارد و منچستر هم بخوره. یه کپی براشون بفرستی ثواب کردی عزیز.
این تحقیق تنها تایپیک قابل تعمق در تالار آزاد بود که من دیدم.
چه اهمیتی برا هاروارد و استنفورد داره این تحقیق؟ اونم در جایی که خودشون رواین مسئله چندین بررسی و تحقیق داشته اند.
ولی سعی میکنم به نصیحتت گوش بدم
مرسی رفیقققققققققققققق

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز
باز هم سلام
نمیدونم چرا حدس می زنم خانوم باشید به هرحال
البته من به طنز گفتم ولی به نظرم شما همیشه کمی قضیه رو جدی میگیرید
اینجا تالار گفتگوی آزاده
یعنی هرکی هر چی دلش خواست بگه (البته من شخصا با توهین مخالفم )
مسایل علمی و چیزهای دیگه رو میشه تو قسمتهای مخصوص به خودش پیداکرد
من خودم میام اینجا که کمی فان داشته باشم یا تو کل کل بچه ها سهیم باشم برای تنوع وخنده
اگه از موضوعی هم خوشم نیاد توش پست نمی ذارم به همین راحتی
البته قصد جسارت ندارم فقط نظرم رو گفتم
ممنون

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز
باز هم سلام
نمیدونم چرا حدس می زنم خانوم باشید به هرحال
البته من به طنز گفتم ولی به نظرم شما همیشه کمی قضیه رو جدی میگیرید
اینجا تالار گفتگوی آزاده
یعنی هرکی هر چی دلش خواست بگه (البته من شخصا با توهین مخالفم )
مسایل علمی و چیزهای دیگه رو میشه تو قسمتهای مخصوص به خودش پیداکرد
من خودم میام اینجا که کمی فان داشته باشم یا تو کل کل بچه ها سهیم باشم برای تنوع وخنده
اگه از موضوعی هم خوشم نیاد توش پست نمی ذارم به همین راحتی
البته قصد جسارت ندارم فقط نظرم رو گفتم
ممنون
خیلی ممنونم که میهمان تاپیک من هستی. قدمت روی چشم.
باید عرض کنم که بعد از اینهمه مدت مدید هنوز این واژه گفتگوی آزاد تو ذهن ما بدرستی جا نیفتاده. خیلی ها فکر میکنند که گفتگوی آزاد یعنی آزادی که چرت و پرت بگی و بنویسی و لوس بازی و از این حرفا . البته اینام لازمه ولی تو تاپیکهایی که برای همین منظور میزنیم. اما نظر من این نیست.
گفتگوی آزاد یعنی مطرح نمودن گفتمان هایی که تالاری براش تعریف نشده و از هر دری میشه سخنی را مطرح کرد. اما مشکل این تالار اینه که عمومآ کاربرانی در حد نوجوان که مهندس هم نیستند و احیانآ دانشگاه هم نمیرن , میان اینجا و تاپیکهایی میزنن که برای خوندن و شرکت کردن هم سن و سالهای خودشون مناسبه و این همان سبکی است که با نام مهندسان مغایرت داره.
اون مواردی که شما رو به این تالار جذب میکنه در حد و اندازه های این تالار نیست ولی خوب چه میشه گفت.
شما که نبودی ببینی یکسال پیش این تالار چه کاربران فرهیخته ای داشت و چه ها که از مباحسشون یاد گرفتیم . یاد همشون بخیر
اون روز ها این تالار مورد تاخت و تاز عده ای نوجوانان بی انگیزه و الکی خوش قرار نگرفته بود و تالار فاخری بود. یادش بخیر

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
در يك روستا، مردي جوان بسيار ناراحت است زيرا تمام مردم روستا فكر مي كنند كه او يك ابله است. روزي مردي خردمند از روستاي او گذر مي كرد و آن مرد جوان نزد او رفت و گفت، "به من كمك كنيد! من بيست وچهار ساعته مورد سرزنش هستم. هركاري كه بكنم از من انتقاد مي كنند. حتي اگر كاري هم نكنم باز هم از من انتقاد مي كنند. اگر حرف بزنم، مرا سرزنش مي كنند. اگر حرف نزنم بازهم مرا سرزنش مي كنند. نمي دانم چاره چيست.ِ"
مرد خردمند به او گفت، "نگران نباش..." در گوش او زمزمه كرد و راز را به او گفت..... " يك ماه بعد من باز مي گردم. نتيجه را به من بگو."
مرد جوان به بازار رفت و آن فورمول مرد خردمند را به كار بست.
شخصي گفت، " چه غروب زيبايي است."
و او گفت، "چه چيزي در آن زيباست؟ اثبات كن كه چه چيز زيبايي در آن هست!"
مردي كه گفته بود چه غروب زيبايي است يكه خورد. آن غروب زيبا بود، ولي چگونه آن را اثبات كند؟ آيا سندي وجود داشت؟
آيا مي دانيد زيبايي چيست؟ همه مي دانند ولي كسي نمي تواند آن را اثبات كند.
آن مرد ساكت ماند. همه شروع به خنديدن كردند، " عجيب است، ما فكر مي كرديم اين مرد يك ابله است. او يك روشنفكر بزرگ است."
فورمول آن مرد خردمند اين بود: از هرچيزي انتقاد كن: به سراسر دهكده برو و تماشا كن و هرگاه كسي چيزي گفت و كاري كرد از آن انتقاد كن.
به ويژه از چيزهايي انتقاد كن كه مردم آن را مسلم انگاشته اند و هيچكس در آن ها ترديدي ندارد. اگر كسي از واژه "خداوند" استفاده كرد، بي درنگ از او بپرس، " خداوند كجاست؟ اين چه حرف بي معني است كه مي زني؟" و يا اگر كسي از "عشق" سخن گفت، فورا از او بخواه: "عشق چيست؟ عشق كجاست؟ آن را نزد همه نشان بده!"
كسي خواهد گفت ، " عشق در قلب است." به او بگو، " نه، چيزي در قلب نيست. مي تواني بروي و از يك جراح بپرسي. چيزي چون عشق در قلب وجود ندارد. قلب فقط يك دستگاه گردش خون است كه خون را پمپ مي زند و آن را تصفيه مي كند. چه ربطي به عشق دارد؟"
يك ماه بعد آن مرد خردمند به آن روستا بازگشت ولي اينك آن مرد جوان خودش مردي خردمند شده بود.
او پاي مرد خردمند را لمس كرد و گفت، " تو خيلي بزرگي! آن حقه كار خودش را كرد و اينك تمام مردم فكر مي كنند كه من مردي خردمند هستم."
پيرمرد به او گفت، " فقط يك چيز را به ياد داشته باش: هيچ چيزي را خودت اعلام نكن تا كسي نتواند از تو انتقاد كند. بگذار ديگران بگويند. تو فقط انتقاد و شكايت كن. و هميشه حالت حمله داشته باش و هرگز در موضع دفاعي نباش. حمله كن، تهاجم كن و از همه و هركس انتقاد كن و تمام اين مردم تو را خواهند پرستيد."
و آن مرد جوان يك مرد خردمند شد. براي انتقاد و شكايت به هوشمندي زياد نيازي نيست. و تو بسيار ارزان، خردمند و هوشمند خواهي شد.

این حال و روز دانشجوهای الان ما هست.برا اینکه نشون بدن دانشجو شدن و مثلا قشر روشنفکر فقط و فقط انتقاد میکنن.اصلا هم کاری ندارن که چی هست.مهم انتقاده.

• Like

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ayjaخان
من تا حدودی با شما آشنا هستم
در مورد این تاپیک نمی دونم ولی خیلی زیرکانه می شه به اون نگاه کرد
امیدوارم باشند کسانی که این حرف من رو باور داشته باشند

فقط همین رو می گم که بدرد جامعه و سیاست امروزمون خیلی می خوره

البته اون یارو خردمند نبود از نظر من
این کار کار کثیفیه
که مردم رو ......
ولی خوب خیلی ها این کار رو می کنند
پاینده باشید

• Like

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حال و روز دانشجوهای الان ما هست.برا اینکه نشون بدن دانشجو شدن و مثلا قشر روشنفکر فقط و فقط انتقاد میکنن.اصلا هم کاری ندارن که چی هست.مهم انتقاده.

شرمنده شما و ayja تشکر نداشتم وگرنه نثار می کردم
:gol::gol:

• Like

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیگه داری خیلی ناپخته حرف میزنی،
این از این
و اون که گفتی بچه های باشگاه آدم های عقده ای هستن!
اونجا فقط یه نفر جوابتو داد، منم گفتم ولش کن جواب ابلهان خاموشیس
خدارو شکر که تو خودتو دانشجو میدونی هیچی بارت نیست، فقط اومدی اسم دانشجو رو خراب کنی

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این از این
خدارو شکر که تو خودتو دانشجو میدونی هیچی بارت نیست، فقط اومدی اسم دانشجو رو خراب کنی
مطمئنی که من بودم که بچه های باشگاه رو ادمهای عقده ای گفتم؟؟؟
اگه سند نیاری دقیقا جمله هات که بالا گفتی به خودت بر میگرده که ناپخته حرف میزنیا.باشه؟؟؟

• Like

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئنی که من بودم که بچه های باشگاه رو ادمهای عقده ای گفتم؟؟؟
اگه سند نیاری دقیقا جمله هات که بالا گفتی به خودت بر میگرده که ناپخته حرف میزنیا.باشه؟؟؟

آره با اون فونت آبی که همیشه مینویسی
میگردم اگر تایپیک پاک نشده بود میارمش واست

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این از این
ممکنه اشتباهی رخ داده باشه . ایشون هیچوقت همچین حرفی نزده اند. من که ندیده ام. شما بازم یه تحقیقی بکن. حتما سوء تفاهم شده.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک خیلی خوبیه
الان اینجوری شده واقعا
هر کی از جاش بلند میشه میگه خدا نیست واسه ما میشه روشن فکر
اما بابک جان من خیلی ها رو میشناسم که واقعا نمیتونن خدا رو درک کنند. همچین قصدی هم ندارند. باید یه راهی باشه تا اونا رو قانع کنه. اما حیف که کسی کمکشون نمیکنه و فقط سرزنششون میکنند.

بالا