تو خواستگاري چيه بپرسيم از هم؟؟؟

parisa20e20

عضو جدید
سلام دوستان تو مراسم خواستگاري چيا بپرسيم كه بهتر باهم اشنا بشيم و بدونيم ايا واقعا بدرد هم ميخوريم و ميتونيم زندگي خوبي داشته باشيم با هم يا نه

لطف كمك كنين

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان تو مراسم خواستگاري چيا بپرسيم كه بهتر باهم اشنا بشيم و بدونيم ايا واقعا بدرد هم ميخوريم و ميتونيم زندگي خوبي داشته باشيم با هم يا نه

لطف كمك كنين
من تازه از پیش مشاور اومدم.میگفت:
شش مورد در ازدواج مهمه:
1-سن(پسر 1-3 سال بزرگتر باشه-2 سال بهترینه)
2-تحصیلات(بازم به دلایلی پسر تحصیلات بیشتری داشته باشه)
3-سطح مالی خانواده ها مثل هم باشه
4-از لحاظ مذهبی و فرهنگی مثل هم باشند
5-درونگرا یا برونگرا بودن
6-علاقه بین دو طرف و امادگی واسه ازدواج

حال خود دانی چی بپرسی;)

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
شش مورد در ازدواج مهمه:

حال خود دانی چی بپرسی;)
بله اينا كه شرايط اوليه ازدواجه
اما منظور اين بوده چه جوري ميشه شناخت پيدا كرد از هم

بله پريسا خانم؟؟
البته ببخشيدا فضولي كردم تو تاپيكتون

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

لطف كمك كنين

ببخشید ولی فکر نمیکنم با یکی دو ساعت متوجه بشید که به درد هم میخورید یانه؟؟
من کاملا مخالف مراسمی هستم که دوطرف اصلا همدیگه رو ندیده و نمیشناسن
خیلی راحت تو یکی دوساعت که هیچی ....برای دو سه ماه هم میشه تظاهر کرد و چهره واقعی رو نشون نداد .

setiya

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی راحت تو یکی دوساعت که هیچی ....برای دو سه ماه هم میشه تظاهر کرد و چهره واقعی رو نشون نداد .

منم موافقم
يكي از دوستام 2 هفته پيش جشن عقدش بود
2 ماه هم خواستگاريو آشناييشون طول كشيد
با اين چيزايي كه دختره ميگه و ديديم به نظر من كه اصلا به نميان
دوست من يه جورايي نقش بازي كرده اخلاق واقعيشو نشون نداده

خب درياره اخلاقش بپرس
اعتقاداتش
خواسته هاش
اهدافش
.....

اينا واسه جلسه اول بسه:w16:
بقيشو بدن ميگم

الهه بهادری

کاربر بیش فعال
شش مورد در ازدواج مهمه:

حال خود دانی چی بپرسی;)
خوب اینا که خوبن اما مهمتر از این که...
1.برات امر و نهی نکنه اگه خودت مستقلی
2.اعتماد به نفست رو ازت نگیره با بعضی از حرفهای چرت و پرتش ..مثلا موهاتو بزار تو..با پسرا حق نداری صحبت کنی..خیلی از این حرفا...
3.بهش بگو واست متل مردای قدیمی البته الان هم هست (قلب قره)شکاک نباشه...
4.اگه طرف بهت بگه که هر جا رفتی به من بگو حتی واسه شیر خریدن... این به دردت نمیخوره.به نظره خودشون این نوعی احترامه...که البته نیست.
4.اون چیزی که هستی ظاهر و باطنت رو بگو...فردا ها ..بهت نگه که به من نگفتی.
عزیزم با یک جلسه دیدن هم نمیشه..سعی کن به لحن صحبت کردنش خوردن میوه اش نوشیدن چایی اش دقت کنی...
و از همه مهمتر اگه روز اول ازش خوشت نیومد فکر نکن که شاید روزهای اتی ازشش خوشت بیاد.
امیدوارم خوشبخت باشی و تمامی عزیزان این باشگاه:gol:

lightseeker62

عضو جدید
منم تجربیات خودمو بهت میگم:

تو ازدواج دنبال یه دوست بگردید، نه یه فرد از جنس مخالف
یعنی ببینید می تونید با دختر یا پسری که میخواید ازدواج کنید، دوست صمیمی بشید یا نه؟
آخه یه مدت بعد از ازدواج ، دیگه قضیه و اهمیت جنسیت از بین میره و اون چیزی که میمونه رفتار طرفینه
پس اگه کسی رو پیدا کردید که دیدید میتونید باهاش خودتون باشید و از بودن باهاش بعنوان یه دوست لذت ببرید، دیگه زیاد دنبال حاشیه نباش
سوالایی هم که میپرسی طوری بپرس که بفهمی اون فرد میتونه برات یه دوست خوب باشه یا نه

ثمینی

عضو جدید

من چهره واقعی تو رو شناختم دیگه نمی خواد زیاد طول بکشه بیام خواستگاریت:biggrin:

مهرانگیز

عضو جدید

لطف كمك كنين
سلام:smile:
اولین سوالی که باید ازش بپرسی در مورد صداقته!
اگه صداقت تو زندگی باشه هیچ وقت به مشکل بر نمی خوری;)

bpz

عضو جدید
با یه بار دیدن چیزی مشخص نمیشه اگه ازش خوشتون اومده(ظاهر و رفتارش) پس یه مدت باهاش دوست بشین تا اخلاقش دستون بیاد مثلا تو این مدت سعی کنید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو مطرح کنید چند بار بهش "نه" بگید. به نظر من تا وقتی که بین دو نفر (دختر و پسر) بحث یا به قول معروف دعوایی صورت نگیره نمی تونین طرف مقابلتونو کامل بشناسین چون در این موقع هست که به بیشتر خصوصیات رفتاریش پی می بری بعد از اون راحت می تونید تصمیم بگیرید

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تجربیات خودمو بهت میگم:

تو ازدواج دنبال یه دوست بگردید، نه یه فرد از جنس مخالف
یعنی ببینید می تونید با دختر یا پسری که میخواید ازدواج کنید، دوست صمیمی بشید یا نه؟
آخه یه مدت بعد از ازدواج ، دیگه قضیه و اهمیت جنسیت از بین میره و اون چیزی که میمونه رفتار طرفینه
پس اگه کسی رو پیدا کردید که دیدید میتونید باهاش خودتون باشید و از بودن باهاش بعنوان یه دوست لذت ببرید، دیگه زیاد دنبال حاشیه نباش
سوالایی هم که میپرسی طوری بپرس که بفهمی اون فرد میتونه برات یه دوست خوب باشه یا نه

همجنس گرايي:w09::w09::w09:

واي :w22::w22::w22::w22::w22:

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه چيزا گفته شده خوبن

ولي علاوه بر راستي و صداقت و انصاف:w17::w17::w17::w17:

طرف مقابلتون بايد قلب بزرگ و والاي داشته باشه تا بتونه ببخشه

خيلي مهمه چون اگه طرف بتونه ببخشه معمولا همه چيز خوب پيش ميره

حتي در زمان جدايي

شخصيه اين نظر:w40::w40::w40::w40:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

لطف كمك كنين
ناقلا میخوای بپری
به شرطی میگم که مارو هم عروسی دعوت کنی!!!!!!!!!!1

به نظر منم برای شناخت همدیگه باید زمان به اندازه کافی درنظر گرفت. هیچ عجله ای برای اینکه اسمتون تو شناسنامه همدیگه ثبت بشه نداشته باشین یه مدت با هم رابطه داشته باشین البته با نظارت خانواده ها چون همین مساله و عدم آگاهی خانواده از ارتباطتتون فردا میشه نقطه ضعف شما حتما قضیه محرمیت و این چیزا هم براتون مهمه برا اینکارم میتونید عقد خدایی بکنین.
وبه نظرم برای اینکه دقیقا بدونی چی ب÷رسی قبل از اینکه اصلا طرفتو ببینی باید سوالاتو یادداشت کنی و جوابی رو هم که خودت دوس داری ازش بشنوی رو یادداشت کنی و با جوابی که بعداز آشنایی میگیری مقایسه کنی اینجوری دیگه خودتو گول نمیزنی و که خوب تقریبا همون چیزیه که میخواستم چون اون موقع درگیر احساسات میشه آدم
ودر نهایت از ریزودرشت وهرچی که دلت میخواد بپرس از نوع غذا و تفریح و ...
فقط براشون مرحله بندی کن یعنی سوالای خیلی خصوصی رو تو مراحل اولیه نپرس گاماس گاماس
شیرینی و عروسی یادت نره :w14::w14:

الهه بهادری

کاربر بیش فعال
esmaeili60;26 خيلي مهمه چون اگه طرف بتونه ببخشه معمولا همه چيز خوب پيش ميره حتي در زمان جدايي شخصيه اين نظر:w40::w40::w40::w40:[/QUOTE گفت:
بستگی داره کدوم یکی کوتاه بیاد دختره یا پسره.
اگه دختره کوتاه بیاد پسره میگه من بردم اگه پسره کوتاه بیاد دختره میگه من بردم...
دوست عزیز الان زمانه به تفاهم رسیدنه نه سازش کردن ... چه از بابت دخترااا په پسرااا;)

lightseeker62

عضو جدید
همجنس گرايي:w09::w09::w09:

واي :w22::w22::w22::w22::w22:

نه بابا
منظورم همجنس گرایی نبود
منظورم این بود که به طرفت بعنوان یه دوست نگاه کن که باید بقیه عمرت باهاش باشی

راستی، یه چیز دیگه هم هست که من خیلی تو ازدواج بهش توجه می کنم
این که فردی که میخوام باهاش ازدواج کنم رفتارش، رفتار یه بزرگسال باشه
یعنی اینکه اون خودخواهی هایی که بچه ها توشون هست رو نداشته باشه
یعنی مثلا یه زنی که اول به جیب شوهرش نگاه کنه، بعدش به ویترین مغازه ها ...
یا یه مردی که اول به حال زنش نگاه کنه، بعد به حال دوستای دیگش

katiba

عضو جدید
در مراسم خواستگاری (اگه قبلا پسر رو ندیدی) فقط به سایز انگشتاش می تونی دقت کنی و لا غیر، هر چیزی غیر از این، توی مراسم غیر واقعیه، میگی نه؟؟ نیگا کن! آ آ آ آ

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم تو خواستگاری فقط جواب بدین. سوالی نپرسین. اینجوری جالتر به نظر میایین.:)

medjoon

عضو جدید

لطف كمك كنين

در واقع هیچکس دقیقا نمیدونه چی باید پرسید!!

برخورد اول تا حدود 50 درصد میتونه تو این شناخت کمک کنه،من خودم یه سری سوال ها تو ذهنم آماده کردم، امیوارم به درد بخوره.

سوالهایی در مورد:

1-در صد منطقی بودن طرف مقابل

2-نحوه حل مشکلات بین طرفین

3-پوشش

4-نوع تفریحات

5-زود رنج بودن یا صبور بودن

6-ورزش

7-نحوه بیان دلخوری ها (دلخوری را با طرف بیان میکند یا به بقیه گلایه میکند)

8-سوالات دینی

9-اعتقاد و نحوه صرفه جویی

10-موسیقی

11-نحوه حجاب بین اقوام

....

mohamadi_m

عضو جدید
سلام
بچه ها واقعا چي بايد پرسيد
منم هميشه دوستام رو راهنمايي ميكنم و همه اين چيزايي كه بچه ها اينجا نوشتن ميگم، ولي وقتي خودم تو اين موقعيت قرار ميگيرم هيچي به ذهنم نمياد.
چند روز قبل قرار شد با يه آقا حرف بزنيم، واي كه چشمتون روز بد نبينه، با وجود تحصيل كرده بودنش:redface: از من مي پرسه چقدر از همسر آينده ات حرف شنويي داري!!!!!!!!!1 جدي كله ام داغ شد، پيش خودم گفتم من كه اينقدر صادقانه همه مسايل رو ساده براش شرح دادم، گفتم كه ذاتا مخالف مهريه بالا و جشن هاي آن چناني و ايراد ماشين و خونه گرفتن هستم، گفتم دلم ميخواد پا به پاي همسرم زندگيم رو بسازم و از اين كار لذت ببريم وخلاصه اينكه صادقانه و دوستانه حرف زدم، حالا آقا فكر كرده كه آسمون دهن باز كرده و ايشون ازش افتاده پايين و در واقع انتظار داره كه من:surprised:غلام حلقه به گوشش بشم، اونم مني كه هميشه و همه جا با منطق و احترام حرف خودم رو به كرسي مي نشانم.
جدي بهم برخورد، جالبه كه هم مدرك هم هستيم!!!!!!!!

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم هميشه دوستام رو راهنمايي ميكنم و همه اين چيزايي كه بچه ها اينجا نوشتن ميگم، ولي وقتي خودم تو اين موقعيت قرار ميگيرم هيچي به ذهنم نمياد.
چند روز قبل قرار شد با يه آقا حرف بزنيم، واي كه چشمتون روز بد نبينه، با وجود تحصيل كرده بودنش:redface: از من مي پرسه چقدر از همسر آينده ات حرف شنويي داري!!!!!!!!!1 جدي كله ام داغ شد، پيش خودم گفتم من كه اينقدر صادقانه همه مسايل رو ساده براش شرح دادم، گفتم كه ذاتا مخالف مهريه بالا و جشن هاي آن چناني و ايراد ماشين و خونه گرفتن هستم، گفتم دلم ميخواد پا به پاي همسرم زندگيم رو بسازم و از اين كار لذت ببريم وخلاصه اينكه صادقانه و دوستانه حرف زدم، حالا آقا فكر كرده كه آسمون دهن باز كرده و ايشون ازش افتاده پايين و در واقع انتظار داره كه من:surprised:غلام حلقه به گوشش بشم، اونم مني كه هميشه و همه جا با منطق و احترام حرف خودم رو به كرسي مي نشانم.

عجب
بابا بنده خدا فقط سوال کرده چیزی دیگه ای نگفته که. مثلا من بگم اجازه همسرتون واسه انجام کاراتون چقدر واستون اهمیت داره؟؟ این دلیلی نمیشه که مثلا من بخام که طرفم حتما ازم اجازه بگیره یا نگیره. این فقط یک سوال و یک نوع تکنیک سوال پرسیدنه که شما نتونید با بله و خیر جواب بدین و مجبور باشید در موردش توضیح بدین. مثلا بنده خدا نگفته که ایا از همسر آیندتون حرف شنوی دارید؟؟ فقط نظر شما رو خواسته بدونه شما اصلا نباید بهتون بربخوره که ایشون فکر کردن کی هستن که از من این سوال رو میپرسن. شما دارید خیلی سخت میگیرید. آشنایی قبل از ازدواج واسه همینه دوست عزیز.

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب ميدهييييييم!!!

متن سوال: لطفا در رابطه با جلسه اولي كه دختر و پسر قبل از ازدواج بايد با هم صحبت كنند، راهنمايي كنيد:
در اين جلسه درباره چه چيزي صحبت كنيم و چه سؤال هايي بپرسيم تا بفهميم كه او ايده ال زندگي ماست:با تشكر

متن پاسخ: در مورد انتخاب همسر بايد از فاكتورهاي گوناگوني استفاده كرد. به عبارت ديگر همسر مورد نظر را نمي‏توان صرفا با طرح چند سؤال آن هم در يكي دو جلسه، شناسايي كرد. چه اينكه اين جلسات بيشتر جنبه تشريفاتي دارد و طرفين به خاطر برخوردهاي اوليه ممكن است خيلي خوب نتوانند همديگر را ارزيابي كنند. لذا علاوه بر اين جلسات گفتگو بايد راهكارهاي مطمئن‏تري را ضميمه كرد تا درمجموع به يك نتيجه مطلوب رسيد و آگاهانه دست به انتخاب زد.
به نظر مي‏ آيد يكي از بهترين راههاي شناخت همسر، شناخت خانواده او مي‏باشد. چه اينكه همسر محصول يك خانواده است و اگر خانواده مناسب باشد تا حدود زيادي مي‏توان به محصولات آن نيز اطمينان داشت. راه شناسايي خانواده استفاده كردن از افراد مجرب، آگاه و دلسوز و در عين حال راز دار و مطمئن است.
يكي ديگر از راههاي انتخاب همسر مناسب، داشتن آگاهي هاي لازم از همسر مطلوب و ايده‏ آل مي‏باشد و لازمه اين كار، مطالعه كتاب هايي در اين زمينه مانند: كتاب «جوانان و انتخاب همسر از علي اكبر مظاهري انتشارات پارسايان» و كتاب « انتخاب همسر» از ابراهيم اميني از انتشارات سازمان تبليغات اسلامي و كتابهاي ديگر در همين زمينه.
همچنين مشورت كردن با افراد كارشناس و مجرب، اطلاعات بسيار ارزشمندي را مي‏تواند در اختيار انسان بگذارد، بعد از اينكه مجموعه‏اي از اطلاعات را از طريق خانواده، مشورت با افراد كارشناس و مجرب و مطالعه بدست آورديد، آنگاه نوبت به جلسات حضوري و گفتگو مي‏رسد. طبيعي است كه اگر اين فرآيند به صورت صحيح و دور از احساسات انجام بگيرد درصد بالايي از اطلاعات لازم را براي انسان فراهم ميشود. در جلسات حضوري بيشتر بايد توجه به مسائلي مانند: تعادل روحي، سلامت جسماني، قيافه ظاهري و نگاه كلي فرد به زندگي مورد توجه قرار گيرد. براي بدست آوردن تعادل روحي كه اهميت بسيار زيادي دارد ،بايد رفتار فرد را مانند نحوه سخن گفتن او، انسجام كلامي او. طريقه نشستن و حركات و سكنات او مورد توجه قرار گيرد. اگر در اين گونه امور وضعيت عادي داشت تا حدودي مي‏توان به تعادل روحي او نيز پي برد.
موضوعات و سؤالات قابل طرح در اين گونه گفتگوها مختلف است. زيرا افراد عقيده ها, آرمانها, هدفها و خواسته هاي آنان گوناگون است. اما بعضي از مطالب عمومي بوده و مي توان آنها را طرح كرد كه عبارتند از:
1. سؤال از خط مشي كلي زندگي آينده و اين كه زندگي را بر چه مبنايي مي خواهيد استوار و اداره كنيد؟ مثلاً: تا چه اندازه به قوانين و دستورات اسلام و تكاليف عملي و ديني آن پايبند هستيد و مي خواهيد تا چه اندازه زندگي را بر اساس آن بنا كرده و در تصميم گيريها آنها را مورد توجه قرار مي دهيد؟
2. پرسش از اهداف آينده : هدفهايي كه قصد داريد در زندگي آينده دنبال كنيد چيست؟ و يا درباره ي هر يك از آرمانها و هدفهاي تحصيلي , اخلاقي , اجتماعي , شغلي و... به شكل جزئي تر سؤال صورت گيرد.
مثلا:تا چه اندازه به ادامه ي تحصيل و پيشرفت علمي پايبند هستيد؟ به چه شغلي علاقه مند بوده و چه شاخصه هايي بايد داشته باشد و از نظر اخلاقي تا چه اندازه به دستورهاي اخلاقي و آداب و رسوم اجتماعي و فرهنگي توجه داريد و...
3. پرسش از صفات اخلاقي و خصوصيات فردي يكديگر.
4. پرسش از خواسته ها و انتظارات طرفين از يكديگر.مثلاً: از همسر مطلوب خود چه انتظاري داريد؟
5. پرسش از چگونگي برخورد و رفتار و ميزان ارتباط با خانواده و بستگان و خويشان يكديگر.
6. پرسش از نظرات يكديگر درباره ي شيوه تربيتي فرزندان آينده .
7. پرسش از عيوب و نواقص و بيماريهاي مزمن يكديگر.
لازم به ذكر است در چنين جلسه اي بايد دو طرف صادقانه از حقايق و ويژگيهاي واقعي يكديگر خبر دهند و در صدد گمراه كردن يا فريب دادن يكديگر بر نيايند بلكه بايد با كمال شجاعت و به طور صادقانه پاسخ گوي پرسش هاي يكديگر باشند

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از لحاظ علمی جواب دادم تو اولین پست

اما از من با تجربه اگه بپرسی
وقتی حرف زدنو شروع کنی خودت راه رو پیدا میکنی
فقط حواست باشه به حاشیه و رنگ مورد علاقه و قرمه سبزی کشیده نشی

در مورد علایقات/وضعیت شغلی و سطح درامد / اخلاق/ برخورد اجتماعی/نظر شخص در مورد پوشش/ روابط فامیلی/برنامه برای آینده/ هدف از ازدواج/میزان اعتماد بین دو طرف/بررسی رابطه با مادر و پدر
از این چیزا بپرس
کمش 1 ساعت وقتتو میگیره

medjoon

عضو جدید
سلام

دوست عزیز نباید بهتون بر می خورد!!

بدترین برداشت رو کردید، این حرف شنوی باید باشه، نه یطرفه، بلکه دو طرفه هم باید باشه، از نظر من باید برا حرف هم احترام قائل بود و این یعنی حرف شنوی، این رو به معنی دستور دادن فرض نکنید

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا
منظورم همجنس گرایی نبود
منظورم این بود که به طرفت بعنوان یه دوست نگاه کن که باید بقیه عمرت باهاش باشی

راستی، یه چیز دیگه هم هست که من خیلی تو ازدواج بهش توجه می کنم
این که فردی که میخوام باهاش ازدواج کنم رفتارش، رفتار یه بزرگسال باشه
یعنی اینکه اون خودخواهی هایی که بچه ها توشون هست رو نداشته باشه
یعنی مثلا یه زنی که اول به جیب شوهرش نگاه کنه، بعدش به ویترین مغازه ها ...
یا یه مردی که اول به حال زنش نگاه کنه، بعد به حال دوستای دیگش
.
.
.
. حرفای ایشون رو باید با طلا نوشت بر سربرگ کتاب زندگی

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونین بپرسین که خانوم شما دختری یا پسر ؟؟؟ :D در حقیقت مهمترین سوال همینه :D بعد هم برای اینکه مطمئن بشید راست میگه یا نه . سنش رو میپرسید . اگه سنش رو گفت یعنی دروغ گفته و پسره :D اخه دخترا که سنشون رو نمیگن :D اگه سنش رو نگفت یعنی دختره. :D میتونین برین دنبال عاقد :D

mohamadi_m

عضو جدید
سلام
من زياد سخت نمي گيرم،بقيه حرفاي شازده من رو به اين نتيجه گيري مجبور كرد.
ولي جدي بعضي از آقايون محترم خيلي از خود راضي تشريف دارن،به كسي برنخوره، گفتم بعضي