توهین به دانشگاه آزاد اسلامی تا کی؟

hazy

عضو جدید
اگر دقت كنيد توي محل زندگي نوشتم كه تهران جنوب ميرم...
واقعا جوگيرن...خيلياشون كه كلاساي دانشگاهو با دبيرستان اشتباه گرفتن...سوالاي الكي ميپرسن...حركتهاي بچگانه انجام ميدن...بيشتر پسرامون بي ادبن...نصف بيشتر دخترا هم كه دانشگاهو با سالن مد اشتباه گرفتن...مثلا يه كلاس ساعت 7 صبحه من نميدونم اينا كي بيدار ميشن كه اين قدر رو صورتشون كار ميكنن... خلاصه كه اينجورياست و محيط منو خيلي دلزده كرده...راستش قبل از ورود به دانشگاه كلي ناراحت بودم كه دارم ميرم آزاد بعدشم با ديدن جوش متنفر شدم ازش...

در ضمن اینها نباید موجب دلسردی شما بشه منم مثل شما حتی تا یکی دو هفته پیش همینطور بودم اما محیط دانشگاه طوری هستش که کسی که بخواد پیشرفت کنه می تونه و در ضمن شاید تعداد این افرادی که شما می گید زیاد باشه اما بچه های خوبم کم نیستن

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن اینها نباید موجب دلسردی شما بشه منم مثل شما حتی تا یکی دو هفته پیش همینطور بودم اما محیط دانشگاه طوری هستش که کسی که بخواد پیشرفت کنه می تونه و در ضمن شاید تعداد این افرادی که شما می گید زیاد باشه اما بچه های خوبم کم نیستن

راستش من كه هنوزم همينطورم...اميدوارم نظرم عوض بشه...
مدير گروه محترممون هم كه گفتن ترم ديگه هم مهمون اين ساختمان شكوه هستيم...من ياد كلاس زبان ميفتم هروقت ميام تو شكوه نه دانشگاه...
منم منكر اين نيستم كه بچه هاي خوب هم هستن...ولي خب... وقتي آدم با نارضايتي وارد جايي بشه عيبها خيلي بيشتر از حسنها باعث جلب توجه طرف ميشن...
همواره اطرافيان هم با دلايل مختلف سعي در توجيح من دارن اما خب مرغ بنده يه پا داره...
اميدوارم بتونم دوست داشته باشم دانشگامو چون واقعا به خاطر رشتم بود كه وارد آزاد شدم

hazy

عضو جدید
5 ساله؟؟؟...
جالبه پس اونايي كه فوق ليسانس IT دارن چه جورين؟

من اطلاع ندارم اما اگه شک دارین می تونید تحقیق کنید من چون خودم خیلی دوست داشتم برم نرم افزار یا آی تی در مورد این دو رشته موقع انتخاب رشته سراسری خیلی تحقیق کردم و تمام انتخابام هم یا آی تی بوده یا نرم افزار
تاریخی که رشته آی تی در ایران ثبت شده 29/2/81 هستش که اگه بخواین من می تونم فایل مربوط به سازمان علوم تحقیقات و فناوری رو درین باره براتون بفرستم
در ضمن یک مدیر باید دارای تجربه و سایر ارزش ها باشه که بشه مدیر نه فقط مدرک

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اطلاع ندارم اما اگه شک دارین می تونید تحقیق کنید من چون خودم خیلی دوست داشتم برم نرم افزار یا آی تی در مورد این دو رشته موقع انتخاب رشته سراسری خیلی تحقیق کردم و تمام انتخابام هم یا آی تی بوده یا نرم افزار
تاریخی که رشته آی تی در ایران ثبت شده 29/2/81 هستش که اگه بخواین من می تونم فایل مربوط به سازمان علوم تحقیقات و فناوری رو درین باره براتون بفرستم
در ضمن یک مدیر باید دارای تجربه و سایر ارزش ها باشه که بشه مدیر نه فقط مدرک

ايشون مثل اينكه تازه امسال اومدن...اميدوارم بتونم شايستگي ايشون رو ببينم :smile:
حرفتون جالبه...من نميدونستم...يعني ميدونستم جديد اومده اما نميدونستم كه 5 سالشه...

hazy

عضو جدید
ايشون مثل اينكه تازه امسال اومدن...اميدوارم بتونم شايستگي ايشون رو ببينم :smile:
حرفتون جالبه...من نميدونستم...يعني ميدونستم جديد اومده اما نميدونستم كه 5 سالشه...

منم مثل شما امید وارم که ایشون مدیر خوبی باشن
در ضمن منم اگه بخاطر رشتم نبود آزاد نمیومدم و حالا که اینجاییم بهتره نهایت سعی مون رو بکنیم

آخرین ویرایش:

hamid_b1365

عضو جدید
با سلام به همه شما دانشجویان دانشگاه آزاد

با سلام به همه شما دانشجویان دانشگاه آزاد

من هم یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد هستم که رشتم مهندسی مکانیک (سیالات).میخوام بگم که واقعا این بی عدالتی در مورد دانشجویان آزاد تو جامعه زیاد وجود داره.من از دانشگاه آزاد حمایت نمیکنم بلکه من می خوام از اون تعدادی حمایت کنم که تو دانشگاه آزاد تو درسهاشون واقعا تلاش می کنند و در آخر به عنوان دانشجوی دانشگاه سطح پایین زیر سوال میرن.فرق دانشجویان دولتی و آزاد تو اینه که اونا فقط برای کنکور تلاش بیشتری کردن وبسیاری از اونا تو دوران دانشجویی که مهمتره درسی نمی خونن که من خیلی هاشونو میشناسم.از طرفی عده ای هم تو دوران دانشجویی تصمیم به درس خوندن میکنن که دانشجویه دانشگاه آزادن.خود من از همون اول راه رو اشتباه رفتم و وارد فنی حرفه ای شدم.کادانی رو دولتی خوندم و واسه کارشناسی آزاد اومدم با اینکه ریاضی من خوب بود و حالا برای قبول شدن تو ارشد سراسری دارم تلاش میکنم چون هزینه آزاد خیلی زیاده.به امید موفقیت شما.تا تاپیک بعدی:gol:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای دانشگاه ازادی. اول از همه باید بگم که من خودم سراسری هستم.
با خیلی از حرفایی که بچه ها میزنن موافقم. باید بگم اگه این طرز فکر جا افاده به چند دلیل هست.که حالا عرض میکنم خدمتتون.
قبل از اون باید بگم که از نظر سطح علمی خیلی از واحد های دانشگاه ازاد سطحشون خیلی بالاتره. و حتی از خیلی از سراسری ها هم بالاتره. چون معمولا همون استادایی که تو دانشگاه سراسری تدریس میکنن ازاد هم هستن.
در مورد پول گرفتن هم خدا خیرشون بده به هر بهانه ای از ادم پول میگیرن... من هم شبانه هستم .. هزینه دانشگام تقریبا برابره با هزینه ازاد
اما این که میگن نمره دادن و اینا اونجا راحت تره به این دلیله که گاهی البته الانشو نمیدونم بعضی از بچه پولدارا که خودمم خیلی هاشو دیدم چون دوستام ازاد هستن حاضرن برای ورود به دانشگاه و گرفتن مدرک از هر طریقی عمل کنن. و برای نمره هم خیلی کارا میکنن.
من برای تحویل پروژه یکی از دوستام رفته بودم(معماری بود) (دانشگاه ازادی بود) باورت نمیشه که هفتاد درصد کارا دقیقن گپی بود از کارای یکی از دانشگاهای سراسری. ببین اشتباه نکنید. نمیگم همه این جوری هستن اما همون عده ای هم که هستن باعث بد شکل گرفتن قضیه شده.
یکی از همکلاسی های دوستم شاید جمعا یک هفته اومد دانشگاه اما هیچکس بهش گیر نداد. آخرشم یه نمره خیلی خوب گرفت و درسش تموم شد. پایان نامشم که دیگه نگو...
شاید اینا که من دیدم و گفتم اشتباه باشه. اما خب چیزیه که دیدم

hamid_b1365

عضو جدید
سلام دوباره

سلام دوباره

از تشكر شما نازنين خانم متشكرم در مورد دانشگاه تهران جنوب بايد بگم كه اين دانشگاه جزء دانشگاه هاي خوب ايران و بهتره قدرشو بدوني.من هم ميتونستم مهندسي مكانيك و اونجا انتخاب كنم اما به خاطر چند مشكل انتخابش نكردم وحالا هم از آزاد ساري پشيمون نيستم چرا كه اينجا هم براي من مزيت خودشو داره.تهران جنوب تو اكثر رشته هاي مهندسي خيلي خوبه ولي از ITخبري ندارم.هر جا باشي راه براي پيشرفت بسته نيست همون طور كه من از فني حرفه اي به مهندسي رسيدم وحالا براي ارشد تلاش ميكنم .ابتدا فكر نمي كردم تو ساري اساتيد خوب پيدا بشه ولي اينطور نيست.هر جا باشي اين تلاش خودته كه تو رو به جايي ميرسونه.در مورد محيط دانشگاه ها بايد بگم كه به مرور درست ميشه ودانشجويان جديد كه دانشگاه رو با مدرسه اشتباه گرفتن بعد از مشروطي هاي متوالي به راه راست هدايت خواهند شد.به اميد موفقيت. اگر امري بود در خدمتم:gol::gol:

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خيلي ممنون از حرفاتون...من هم اميدوارم بتونم خودمو با شرايط جديد وفق بدم...

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین یه ماه پیش بود که اینهمه سر وصدا شد که اقا چه شوخی چه جدی به دانشگاه ازاد

توهین نشه این دوستی که این تایپک رو نوشته مثل اینکه اصلا" تو باغ نبوده یا اینکه حضورما

رو ندید گرفته:wallbash: ودوباره روز از نو روزی از نو.مخالفت های اون روز های من واسه تکرار نشدن این

موضوع بود که به لطف دوستان دوباره داره تکرار میشه:evil:.البته اون تایپک رو به خاطر اینکه واسه

چنین وقت پیش بوده جناب مسول قبول نکرد ولی این تایپک واسه دیروز بوده که من توباشگاه

نبودم و منظورم هم از این همه نوشتن قفل شدن وحتی حذف اون تایپکه( لطفا")

:exclaim::exclaim::exclaim:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
محسن جان حالا چرا آنقدر حساس شدی نکنه تو ریاست دانشگاه آزاد را داری آنقدر وسواس به خرج می دهی.می دونی فرقی بین دانشگاه ها نداره باید بدونی که توی دانشگاه آزاد و سراسری بستگی به خود دانشجو داره که پیشرفت کنه و اصلا تفاوتی نداره ممکنه تو توی بهترین دانشگاه ایران درس بخوانی و اما سطح علمیت خیلی پایین باشه و حتی توی یک دانشگاه معمولی درس بخوانی اما سطح علمیت بالا باشه این بستگی به خودت داره که آیا دنبال اطلاعاتی که دانشگاه در اختیارت قرار می دهه هستی یا اینکه دنبال یک چیز بالاتری اگر اینجوری باشه تو آدمی هستی که اطلاعات عمومی خوبی نسبت به کار و حرفه خودت پیدا می کنی

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا يكي نيست بگه :
مگه همه بايد برن دانشگاه يا هر كي نرفته ...
تا به آزاد و سراسري و... برسيم
تازه محسن جان مگه كسي شك داره كه هدف دانشگاه آزاد مقدسه ...!!!!!!!!!!!!!!!

ghazal61

عضو جدید
خوب دانشگاه آزاد و د ولتي نداره كه، هر كي بخواد درس بخونه هر جايي باشه درسش رو مي خونه:w10:
به هر حال بهتره به همديگه احترام بذاريم ،‌اينجوري خيلي بهتره

sara_dadyar

عضو جدید
خوب من نظرم اينه که همه چي به خود آدم يعني دانشجو بستگي داره. من خودم دانشگاه بهشتي درس خوندم. ولي تو کلاس خودمون يادمه يکي از نفرات برتر کنکور ترم دوم مشروط شد. يعني رو هم رفته مي خواهم بگم همه چي به خود دانشجو بستگي داره. تو بهترين دانشگاه کشور هم درس بخوني ولي استفاده نکني هيچ فايده اي نه به حال تو داره و نه به حال دانشگاه. مثل من که اصلاً استفاده نکردم و حالا دارم مي فهمم چيکار کردم. ولي خيلي از دوستاي من تو دانشگاه آزاد خيلي بهتر درس خوندن و موفق هم شدن.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دانشگاه آزاد مخصوصن اون کلاس پاییناش که فقط دانشجو میگیرن و به چیزه دیگه کار ندارن دارن حالمو بهم میزنن
خودمم دانشگاه آزادیم

+60 درصد دانشگاه های آزاد، بهتر بگم، +70 درصد دانشجو های دانشگاه آزاد فقط اسمی دارن و بس، دانشجو، کاش مهد کودک بود

hamidkurd

عضو جدید
3)خوبه حالا گندی که تو دانشگاه دولتی زنجان بالا اومده یادمون هست وگرنه فکر میکردیم همشون عبد صالح اند وانجا هم مدینه ی فاضله نه عزیزان اسمون خدا همه جا یه رنگه

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
همین واسه ی دانشجو های دانشگاه دولتی کافی دوست عزیز
تاپیکت جالب بود ممنون

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه آزاد مخصوصن اون کلاس پاییناش که فقط دانشجو میگیرن و به چیزه دیگه کار ندارن دارن حالمو بهم میزنن
خودمم دانشگاه آزادیم

+60 درصد دانشگاه های آزاد، بهتر بگم، +70 درصد دانشجو های دانشگاه آزاد فقط اسمی دارن و بس، دانشجو، کاش مهد کودک بود

خوب جوجو من فکر میکنم از واحدی کهداری درس میخونی راضی نیستی که ممکن دو دلیل داشته باشه 1)یا زیادی توقعت بالا بوده که بهت بگم تو دانشگاه دولتی هم خبری نیست(به جز چند دانشگاه معتبر که منم قبولشون دارم) اگه اینطوریه از واحد دانشگاهی خودت بد بگو نه از تمام دانشگاه مثل اینه که من برم دانشگاه دولتی........ بعد ببینم مثلا" خوب نیست بیا بگم بابا دانشگاه های دولتی افتضاحا"
یا برم دانشگاه امیر کبیر بعدبیام بگم دانشگاه های تهران همشون عالی هستن
2)ممکنه منفی باف ومنتقد باشی(البته ازم دلخور نشو)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
محسن جان حالا چرا آنقدر حساس شدی نکنه تو ریاست دانشگاه آزاد را داری آنقدر وسواس به خرج می دهی.می دونی فرقی بین دانشگاه ها نداره باید بدونی که توی دانشگاه آزاد و سراسری بستگی به خود دانشجو داره که پیشرفت کنه و اصلا تفاوتی نداره ممکنه تو توی بهترین دانشگاه ایران درس بخوانی و اما سطح علمیت خیلی پایین باشه و حتی توی یک دانشگاه معمولی درس بخوانی اما سطح علمیت بالا باشه این بستگی به خودت داره که آیا دنبال اطلاعاتی که دانشگاه در اختیارت قرار می دهه هستی یا اینکه دنبال یک چیز بالاتری اگر اینجوری باشه تو آدمی هستی که اطلاعات عمومی خوبی نسبت به کار و حرفه خودت پیدا می کنی

لو رفتم.با هوشیا:w11:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا يكي نيست بگه :
مگه همه بايد برن دانشگاه يا هر كي نرفته ...
تا به آزاد و سراسري و... برسيم
تازه محسن جان مگه كسي شك داره كه هدف دانشگاه آزاد مقدسه ...!!!!!!!!!!!!!!!

هیچ شکی ندارم تازه دوستای خودم از همین دانشگاه ازاد مدرک گرفتن الانم دارن به بهترین وجه پول در میارن و کار میکنن

به قول همین دوستام ما مدرک میگیریم بعد میریم کار میکنیم اینا هنوز تو ازاد ودولتیش موندن

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم وقتی رتبه 63000 سراسری میره مهندسی برق آزاد تفرش میخونه میخواید در مورد دانشگاه آزاد چی بگیم؟؟؟!!این سلسله از بنیاد خراب است. وقتی همه چیز به پول میفروشن. غیرتی شدن بی معنیه!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم وقتی رتبه 63000 سراسری میره مهندسی برق آزاد تفرش میخونه میخواید در مورد دانشگاه آزاد چی بگیم؟؟؟!!این سلسله از بنیاد خراب است. وقتی همه چیز به پول میفروشن. غیرتی شدن بی معنیه!!

اولا" با دلیل و مدرک حرف بزنیم نه همینطوری ثانیا" مگه سیستم گزینش ما در دانشگاه ها

درسته؟سالی که من کنکور دادم انگار نه انگار که من تو دبیرستان وپیش دانشگاهی معدلم

بالا بوده هیچ تاثیری هم ندادن تازه من فکر نمیکنم شایستگی یا عدم شایستگی یه فرد فقط

تو یه جلسه ی 5 ساعته معلوم بشه.اره از بنیاد خرابه که هزار جور سهمیه واسه هر کس و

ناکس منظور میکنن.بعدشم نه اینکه دانشگاه دولتی پولی نشده.شبانه و..........

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
( هر چقدر هم بد بدی دیگه 06300 نمیشه از بچه های پیش دانشگاهی ما بود).
این که سیستم گزینش ما افتضاحه شکی توش نیست.ولی واقعا گندش گاهی وقتا در میارن.
چند سال پیش همین دانشگاه شهید بهشتی چند تا دانشجو مهندسی معماری خارج از سیستم کنکور گرفت. معلوم نشد چی شد و کی اعتراض کرد که همه از دانشگاه اخراج شدند.(نمونه زنده دارم)تو آزاد فقط ما دانشجو ها هستیم که بهمون بر میخوره اما چه فایده ؟؟؟!وقتی هیچکدوم از مسئولین عین خیالشون نیست و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده سال بعد بازهم تکرار میشه!!!
مگه امسال که رتبه 16000 دانشگاه شزیف قبول شد رییس دانشگاه از سازمان سنجش شاکی نشد.اینجا آزاد واسه همه جا افتاده که مهم نیست..به جا مادر ,زن بابا داره!!!کسی دلش براش نمیسوزه با این که اینهمه تو صد زمینه درخشیده !!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
( هر چقدر هم بد بدی دیگه 06300 نمیشه از بچه های پیش دانشگاهی ما بود).
این که سیستم گزینش ما افتضاحه شکی توش نیست.ولی واقعا گندش گاهی وقتا در میارن.
چند سال پیش همین دانشگاه شهید بهشتی چند تا دانشجو مهندسی معماری خارج از سیستم کنکور گرفت. معلوم نشد چی شد و کی اعتراض کرد که همه از دانشگاه اخراج شدند.(نمونه زنده دارم)تو آزاد فقط ما دانشجو ها هستیم که بهمون بر میخوره اما چه فایده ؟؟؟!وقتی هیچکدوم از مسئولین عین خیالشون نیست و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده سال بعد بازهم تکرار میشه!!!
مگه امسال که رتبه 16000 دانشگاه شزیف قبول شد رییس دانشگاه از سازمان سنجش شاکی نشد.اینجا آزاد واسه همه جا افتاده که مهم نیست..به جا مادر ,زن بابا داره!!!کسی دلش براش نمیسوزه با این که اینهمه تو صد زمینه درخشیده !!!

به قول خودت رتبه 16000 داره شریف میخونه بعدشم الان بیا دانشجویای فوق شریف رو نشونت بدم که لیسانسشو دانشگاه ازاد گرفته یعنی این دانشجو یه دفعه مخش شروع به کار کرده وقبلش تو دوره ی لیسانس خوب نبوده؟از این چیزا زیادم هست یکی دونفر هم نیستن
بعدشم ممکن طرف بره دانشگاه بعد تلاش و سعیش رو زیاد کنه که از این دسته ادم ها هم کم نیستن.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.

من معتقدم که آدم هر جا بخواد می تونه درس بخونه و جاش زیاد مهم نیست؛ مهم اینه که آدم خودش خودشو آموزش بده.

من خودم دانشگاه آزادی هستم و واقعاً تو رشته ای که هستم به چشمم دیدم که کار ما بسیار بهتر از دانشجوهای دانشگاه سراسری بوده. البته دلیلش رو هیچ وقت نفهمیدم چرا. . . .

تو مسابقات و اسکیس ها قوی تر بودیم و قدرت خلاقیت بالاتری داشتیم.

نمی دونم . . . .شایدم اصلاً نباید به دانشگاه ها این جوری نگاه کرد . . . .

دانشگاه سراسری ها اصلاً دانشگاه آزادی ها رو قبول ندارن؛ ولی تو خود دانشگاه آزادم دعوا و باند بازیه،،، مثلاً علوم تحقیقات تهران مرکز رو قبول نداره، در صورتی که اصلاً مقایسه از این جنس غلطه.

alireza1941

عضو جدید
امیدوارم هر دانشجویی تو هر دانشگاهی واقعا دانشجو باشد!!!فقط در این صورته که می تونیم پیشرفت کنیم این بحث ها هم من قبول ندارم....

shahab-e.din

عضو جدید
تایپک قبلی من رو به بهونه ی اینکه طرف تو تایپک طنز مطلب رو نوشته بستن.راستش باور کردم وقتی مسول سایت به یکی از بچه ها هشدار داده بود که حتی تو قسمت طنز توهین نشه وگفته بود در صورت شکایت بقیه برخورد میشه پس چرا تو طنز هم فقط باید نسبت به این دانشگاه جبهه گرفت؟
جلوی توهین به دانشگاه ازاد رو من فقط میخواستم تو باشگاه خودمون بگیرم وگرنه تو سطوح بالا که...

من بازم تکرار میکنم که
1) سطح تمام دانشگاه های دولتی بالانیست نمیخوام اسم دانشگاهی رو بیارم ولی دانشگاه دولتی همچین اش دهن سوزی هم نیست که اینقدر گندش کردیم و داریم حلوا حلواش میکنیم راجب به معتاد شدن یا نشدن هم بگم تو همین دانشگاه شریف هم(اخر اسم بردم) کلی سیگاری و... هستن(منبع معتبر و زنده دارم)

2)نه اینکه دانشگاه های دولتی پول نمی گیرن به هزار و یک بهونه (شبانه،نیم وقت،غیر انتفاعی و...)

3)خوبه حالا گندی که تو دانشگاه دولتی زنجان بالا اومده یادمون هست وگرنه فکر میکردیم همشون عبد صالح اند وانجا هم مدینه ی فاضله نه عزیزان اسمون خدا همه جا یه رنگه
http://www.iran-eng.com/reputation.php?p=506401 http://www.iran-eng.com/report.php?p=506401 http://www.iran-eng.com/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=506401&securitytoken=1225799831-04480c06140bc8832e82f0214f14b7344fa23425

حالا پس به این تایپک که حرف های چند ماه ی اخیر توجه کنید همین اردیبهشت ماه بود که دانشجو ها واسه ی توهین به این دانشگاه جلوی مجلس جمع شده بودن واز توکلی (نماینده ی مجلس) میخواستن معذرت خواهی کنه.
و یا اینکه سليمي نمين گفته:
اگر با اين مفاسد برخورد صريح انجام نشود، سربازان لغزش يافته آن بيشتر شده، اين غول به شكلي مهيب‌تر به فعاليت خود ادامه مي‌دهد و روز به روز مفسده بيشتر مي‌شود
من دیگه حرفی ندارم چون نمیخوام سیاسیش کنم اگه یه سرچ بزنید:w10: از این مطالب زیاد هست
سلام
نیازی نبود منبع بگی دوست عزیز
من متالوژی می خونم
اولین گروهی که آبروی رشته ی ما رو بردن همین بچه های شریف بودن
بسکه بی سوادن
انگار کتاب یه حجم برفه که اینا مثله کبک سرشونو کردن توش.

raminbabak

اخراجی موقت
کلا الان در ایران به جز 3 یا 4 تا دانشگاه سراسری اکثرشون سطح علمیشون با هم یکیه ...
من از رشته خودم بگم مثلا مکانیک ها سراسری خیلی از جاهای ایران به گرده پای مکانیک آزاد نجف آباد و تاکستان نمی رسن ...در مورده دانشگاهها یتهران مثل امیر کبیر باید بگم شما ببینید چقدر روی اونا سرمایه پذاری میشه وبودجه دارن ناسلامتی آبروی دانشگاهها و علم ایراان هستند ...

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
قایم شدن پشت مدرک هم حالی میده!
خیلی از همکلاسیام کارشناسیشون رو آزاد خوندن
و الان برترین دانشجویان دانشگاهشون(دانشگاه تهران،امیر کبیر،فردوسی،شریف، میشیگان و ...) در سطح کارشناسی ارشد یا دکترا هستن

اینکه اکثرشون دوره کارشناسی شون رو دولتی قبول نشدن یه علت بزرگ داشت، به رشته ای که قرار بود بخونن علاقه و اعتقاد داشتن،

مثلا تو رشته ی ما، همه مون عربی و معارف و شیمی و فلان و بهمان رو 10-20 درصد زده بودیم در حالی که بچه های بالا!(یعنی دولتی) معمولا همه چی می خونن،

من خودم بدون اینکه بخونم(یعنی ورقشم تا نکردم)

ریاضی رو 40 و ادبیات رو 70 زدم

یه بارم
70 و 90 زده بودم

بقیه شم منفی و غیره،

اما از نظر سرفصل و کتاب و متاب

یه بار یه دانشجوی دانشگاه دولتی یکی زا 5 شهر بزرگ ایران! اومده بود کلاس ما،
من گفتم درس سختیه نه؟
درس جبر 1 بود

گفت نه بابا چیزی نیست که!!!
منم چیزی نگفتم،

بعدش که کتاب رو دید گفت همش رو میخونید!؟
گفتم خوب آره پس میخوای چقدرش رو بخونیم!؟

گفت بابا ما نصفشم نمی رسیم!
گفتم ما هم نمی رسیم استاد زحمت می کشن و محول می کنن!

خلاصه این یه نمونه ش بود، اکثر درسامون سرفصلاش خیلی خیلی بیشتر زا بالاترین دانشگاه های کشور هست.
استادامون هم که اکثرا اساتید بین المللی هستن.

مثلا استاد جبرمون اولین فارغ التخصیل رشته ی جبر هست
یا آنالیز و اعداد یکی از برترین دانشجویان اون زمان هند بود
هندسه هم که مشترکن یعنی کلا شمال غرب اساتید هندسه ش یکی هستن
،

در مورد نمره هم، من یه بار 10 گرفتم، پدرمون رو در آوردن، صد بار این ورقه مون رو در آوردن که ارفاق کردی باید بندازیش،

بیچاره استاد هم می گفت بابا 10 گرفته من چیکار کنم،!

زورکی می خوان بیفتی که باز پول بدی واضحه
عوضش دانشگاه دولتی هم 8 رو 10 می کرد که گیر میدن،بودجه نداریم!

این واقعیت امره،

اما نسبت دانشجوی ضعیف و قوی و نخبه و تیز و کند هم مثل نسبت همه ی دانشگاه های ایرانه،

یعنی تو هر کلاسی دانشجویان به این چند دسته تقسیم میشن

نخبه
تیز هوش
پر کار
کند
کم کار

فقط موند یه چیز، امتحان دکتری تو دانشگاه دولتی پارتی بازی می کنن و دانشجو های خودشون رو بر میدارن، این جریان سراسری هم کشکه باز دست خودشونه،

من میگم دانشجوی دانشگاه آزاد ضعیفه ،قبول، اگه راس میگن آزمون دکتری رو واقعا سراسری کنن،یعنی اگه نمی ترسن

اولین بار که آزمون ارشد برای دانشجویان آزاد هم آزاد شد،یعنی اولش مخالفت می کردن و بعد یه بنده ی خدای یگفت بابا مگه نمیگین ضعیفن خوب قبول نمیشن دیگه،

همون سال برید ببینید از بین کل دانشجویان پذیرفته شده ی ارشد دولتی چند درصدش مال دانشگاه آزاد بود.

• Like
واکنش ها: Sarp