خب چطور انتظار داری مدیر گروه مدرکش آی تی باشه وقتی آی تی همش 5 ساله که تو ایران راه افتاده؟
5 ساله؟؟؟...
جالبه پس اونايي كه فوق ليسانس IT دارن چه جورين؟
خب چطور انتظار داری مدیر گروه مدرکش آی تی باشه وقتی آی تی همش 5 ساله که تو ایران راه افتاده؟
اگر دقت كنيد توي محل زندگي نوشتم كه تهران جنوب ميرم...
واقعا جوگيرن...خيلياشون كه كلاساي دانشگاهو با دبيرستان اشتباه گرفتن...سوالاي الكي ميپرسن...حركتهاي بچگانه انجام ميدن...بيشتر پسرامون بي ادبن...نصف بيشتر دخترا هم كه دانشگاهو با سالن مد اشتباه گرفتن...مثلا يه كلاس ساعت 7 صبحه من نميدونم اينا كي بيدار ميشن كه اين قدر رو صورتشون كار ميكنن... خلاصه كه اينجورياست و محيط منو خيلي دلزده كرده...راستش قبل از ورود به دانشگاه كلي ناراحت بودم كه دارم ميرم آزاد بعدشم با ديدن جوش متنفر شدم ازش...
در ضمن اینها نباید موجب دلسردی شما بشه منم مثل شما حتی تا یکی دو هفته پیش همینطور بودم اما محیط دانشگاه طوری هستش که کسی که بخواد پیشرفت کنه می تونه و در ضمن شاید تعداد این افرادی که شما می گید زیاد باشه اما بچه های خوبم کم نیستن
5 ساله؟؟؟...
جالبه پس اونايي كه فوق ليسانس IT دارن چه جورين؟
من اطلاع ندارم اما اگه شک دارین می تونید تحقیق کنید من چون خودم خیلی دوست داشتم برم نرم افزار یا آی تی در مورد این دو رشته موقع انتخاب رشته سراسری خیلی تحقیق کردم و تمام انتخابام هم یا آی تی بوده یا نرم افزار
تاریخی که رشته آی تی در ایران ثبت شده 29/2/81 هستش که اگه بخواین من می تونم فایل مربوط به سازمان علوم تحقیقات و فناوری رو درین باره براتون بفرستم
در ضمن یک مدیر باید دارای تجربه و سایر ارزش ها باشه که بشه مدیر نه فقط مدرک
ايشون مثل اينكه تازه امسال اومدن...اميدوارم بتونم شايستگي ايشون رو ببينم
حرفتون جالبه...من نميدونستم...يعني ميدونستم جديد اومده اما نميدونستم كه 5 سالشه...
منم مثل شما امید وارم که ایشون مدیر خوبی باشن
در ضمن منم اگه بخاطر رشتم نبود آزاد نمیومدم و حالا که اینجاییم بهتره نهایت سعی مون رو بکنیم
3)خوبه حالا گندی که تو دانشگاه دولتی زنجان بالا اومده یادمون هست وگرنه فکر میکردیم همشون عبد صالح اند وانجا هم مدینه ی فاضله نه عزیزان اسمون خدا همه جا یه رنگه
دانشگاه آزاد مخصوصن اون کلاس پاییناش که فقط دانشجو میگیرن و به چیزه دیگه کار ندارن دارن حالمو بهم میزنن
خودمم دانشگاه آزادیم
+60 درصد دانشگاه های آزاد، بهتر بگم، +70 درصد دانشجو های دانشگاه آزاد فقط اسمی دارن و بس، دانشجو، کاش مهد کودک بود
محسن جان حالا چرا آنقدر حساس شدی نکنه تو ریاست دانشگاه آزاد را داری آنقدر وسواس به خرج می دهی.می دونی فرقی بین دانشگاه ها نداره باید بدونی که توی دانشگاه آزاد و سراسری بستگی به خود دانشجو داره که پیشرفت کنه و اصلا تفاوتی نداره ممکنه تو توی بهترین دانشگاه ایران درس بخوانی و اما سطح علمیت خیلی پایین باشه و حتی توی یک دانشگاه معمولی درس بخوانی اما سطح علمیت بالا باشه این بستگی به خودت داره که آیا دنبال اطلاعاتی که دانشگاه در اختیارت قرار می دهه هستی یا اینکه دنبال یک چیز بالاتری اگر اینجوری باشه تو آدمی هستی که اطلاعات عمومی خوبی نسبت به کار و حرفه خودت پیدا می کنی
اصلا يكي نيست بگه :
مگه همه بايد برن دانشگاه يا هر كي نرفته ...
تا به آزاد و سراسري و... برسيم
تازه محسن جان مگه كسي شك داره كه هدف دانشگاه آزاد مقدسه ...!!!!!!!!!!!!!!!
من میگم وقتی رتبه 63000 سراسری میره مهندسی برق آزاد تفرش میخونه میخواید در مورد دانشگاه آزاد چی بگیم؟؟؟!!این سلسله از بنیاد خراب است. وقتی همه چیز به پول میفروشن. غیرتی شدن بی معنیه!!
( هر چقدر هم بد بدی دیگه 06300 نمیشه از بچه های پیش دانشگاهی ما بود).
این که سیستم گزینش ما افتضاحه شکی توش نیست.ولی واقعا گندش گاهی وقتا در میارن.
چند سال پیش همین دانشگاه شهید بهشتی چند تا دانشجو مهندسی معماری خارج از سیستم کنکور گرفت. معلوم نشد چی شد و کی اعتراض کرد که همه از دانشگاه اخراج شدند.(نمونه زنده دارم)تو آزاد فقط ما دانشجو ها هستیم که بهمون بر میخوره اما چه فایده ؟؟؟!وقتی هیچکدوم از مسئولین عین خیالشون نیست و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده سال بعد بازهم تکرار میشه!!!
مگه امسال که رتبه 16000 دانشگاه شزیف قبول شد رییس دانشگاه از سازمان سنجش شاکی نشد.اینجا آزاد واسه همه جا افتاده که مهم نیست..به جا مادر ,زن بابا داره!!!کسی دلش براش نمیسوزه با این که اینهمه تو صد زمینه درخشیده !!!
سلامتایپک قبلی من رو به بهونه ی اینکه طرف تو تایپک طنز مطلب رو نوشته بستن.راستش باور کردم وقتی مسول سایت به یکی از بچه ها هشدار داده بود که حتی تو قسمت طنز توهین نشه وگفته بود در صورت شکایت بقیه برخورد میشه پس چرا تو طنز هم فقط باید نسبت به این دانشگاه جبهه گرفت؟
جلوی توهین به دانشگاه ازاد رو من فقط میخواستم تو باشگاه خودمون بگیرم وگرنه تو سطوح بالا که...
من بازم تکرار میکنم که
1) سطح تمام دانشگاه های دولتی بالانیست نمیخوام اسم دانشگاهی رو بیارم ولی دانشگاه دولتی همچین اش دهن سوزی هم نیست که اینقدر گندش کردیم و داریم حلوا حلواش میکنیم راجب به معتاد شدن یا نشدن هم بگم تو همین دانشگاه شریف هم(اخر اسم بردم) کلی سیگاری و... هستن(منبع معتبر و زنده دارم)
2)نه اینکه دانشگاه های دولتی پول نمی گیرن به هزار و یک بهونه (شبانه،نیم وقت،غیر انتفاعی و...)
3)خوبه حالا گندی که تو دانشگاه دولتی زنجان بالا اومده یادمون هست وگرنه فکر میکردیم همشون عبد صالح اند وانجا هم مدینه ی فاضله نه عزیزان اسمون خدا همه جا یه رنگه
http://www.iran-eng.com/reputation.php?p=506401 http://www.iran-eng.com/report.php?p=506401 http://www.iran-eng.com/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=506401&securitytoken=1225799831-04480c06140bc8832e82f0214f14b7344fa23425
حالا پس به این تایپک که حرف های چند ماه ی اخیر توجه کنید همین اردیبهشت ماه بود که دانشجو ها واسه ی توهین به این دانشگاه جلوی مجلس جمع شده بودن واز توکلی (نماینده ی مجلس) میخواستن معذرت خواهی کنه.
و یا اینکه سليمي نمين گفته:
اگر با اين مفاسد برخورد صريح انجام نشود، سربازان لغزش يافته آن بيشتر شده، اين غول به شكلي مهيبتر به فعاليت خود ادامه ميدهد و روز به روز مفسده بيشتر ميشود
من دیگه حرفی ندارم چون نمیخوام سیاسیش کنم اگه یه سرچ بزنیداز این مطالب زیاد هست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | توهین به دانشگاه آزاد تاکی؟( هر کی حرف داره بیاد تو) | گفتگوی آزاد | 18 | |
A | توهّم توهین | گفتگوی آزاد | 44 | |
![]() |
چرا توهین !!! | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
چرا بعضی ها خودشونو نمیتونن نگه دارن و به خودشون اجازه می دهند به یکی توهین کنند؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
ح | مسابقه ای برای توهین | گفتگوی آزاد | 7 |