تونی بلر: هرروز قرآن می خوانم

Mohsenyg

عضو جدید
تونی بلر نخست وزیر سابق انگلیس در مصاحبه ای با نشریه آلمانی دی زیت گفت: به صورت مرتب قرآن می خوانم. در واقع می توانم بگویم هرروز قرآن می خوانم.

این سیاستمدار 55 ساله درباره حضرت محمد پیامبر مسلمانان نیز گفت: " وی در واقع یک رهبر بسیار مدرن بود. مسیحیان با پیش زمینه و فورا می گویند مسلمانان از ما نفرت دارند. اما من آیه ای در قرآن ندیدم که درباره حضرت عیسی باشد و سرشار از احترام زایدالوصف نباشد."

به گزارش سایت ترکیه به نقل از روزنامه زمان او در پاسخ به سئوال خبرنگار نشریه آلمانی درباره اینکه "آیا مسلمان می شوید؟" گفت: "خیر، لطفا این موضوعات را باهم قاطی نکنیم"

تونی بلر بعد از پایان دوره نخست وزیری اش اعلام کرده بود که به مذهب کاتولیک گرویده است. وی در این باره کاتولیک بودن همسر و فرزندش را نیز یک عامل مهم می داند و در کنار آن عوامل معنوی را نیز از علل این تصمیم برمی شمرد.

او در پاسخ به سئوال دیگری درباره فشار عملیات های نظامی نیروهای انگلیسی بر مردم مسلمان افغانستان و عراق نیز گفت: چه کسی تحت فشار قرار می گیرد؟ ما مردم این کشور ها را از چنگال دو دیکتاتور بزرگ نجات داده ایم.

نخست وزیر سابق انگلیس در بهار 2008 یک سازمان برای گردهم آوردن ادیان بزرگ دنیا تأسیس نموده بود.

Schneider

مدیر بازنشسته
یاده اون سکانسی از فیلم "اخراجیها" افتادم که کله صبح میرن اون چندتا رو بیدار کنن برا نماز صبح:
یکیشون میگه: "من خوندم 2 ساعت پیش!!!"...نماد مسلمونایی که اصلا اهمیت نمیدن و براشون مهم نیست!
یکیشون برمیگرده میگه :"ولمون کن بابا خوابمون میاد!!!".....نماد مسلمونایی که فعلا درخواب غفلتند، اما بالاخره بلند میشن!
اکبر عبدی رو صدا میزنه...نیم خیز میشه میگه:"من قضاشو خوردم!!!"....نماد همین جناب تونی بلره!
احتمالا خوندن قرآن رو هم سطح مطالعه یک روزنامه یا یک گزارش کاری معمولی میدونه!

Mohsenyg

عضو جدید
یاده اون سکانسی از فیلم "اخراجیها" افتادم که کله صبح میرن اون چندتا رو بیدار کنن برا نماز صبح:
یکیشون میگه: "من خوندم 2 ساعت پیش!!!"...نماد مسلمونایی که اصلا اهمیت نمیدن و براشون مهم نیست!
یکیشون برمیگرده میگه :"ولمون کن بابا خوابمون میاد!!!".....نماد مسلمونایی که فعلا درخواب غفلتند، اما بالاخره بلند میشن!
اکبر عبدی رو صدا میزنه...نیم خیز میشه میگه:"من قضاشو خوردم!!!"....نماد همین جناب تونی بلره!
احتمالا خوندن قرآن رو هم سطح مطالعه یک روزنامه یا یک گزارش کاری معمولی میدونه!
کاملا درسته
باید هم همینطور باشه
ارزش قرآن برای اونا اندازه ی روزنامه است
همین که اون میخونه و ما نمیخونیم کافیه
حداقل با قرآن خوندن به سائل دنیا توجه میکنه
اهمیت قرآن رو برای مسلمونا درک میکنه و تو سیاستهاش استفاده میکنه
مثل احمدی نژآد نیست که بگه
<<به مریم مقدس،خواهر بسیجی و متدین تبریک میگوییم>>

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاتولیک ها خیلی مذهبین
تعصب شدیدی رو حضرت عیسی دارن
و مطمعنن خوششون میاد کسی از عیسی تعریف کنه
تعداد این فرقه از همه بیشتر هست و خیلی هم به فرعیات میپردازن
مثلآ میگن حواریوون کافرن یا نه؟
عیسی پسر خداست و ...؟
نمیدونم فلان بار عیسی خوب یا بد بوده و ....؟
و از این راههای غیر مستقیم و انحرافی و تجزیه ساز....

من یه فرقش (اگه اشتباه نکنم پروتستان بود) رو کمی قبول ندارم
مسیحی اصل اینا هستن
به فرعیات نمیپردازن
اینا هم توحید و نبوت و معاد دارن . فقط نبوتشون حضرت عیسی هست

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا درسته
باید هم همینطور باشه
ارزش قرآن برای اونا اندازه ی روزنامه است
همین که اون میخونه و ما نمیخونیم کافیه
حداقل با قرآن خوندن به سائل دنیا توجه میکنه
اهمیت قرآن رو برای مسلمونا درک میکنه و تو سیاستهاش استفاده میکنه
مثل احمدی نژآد نیست که بگه
<<به مریم مقدس،خواهر بسیجی و متدین تبریک میگوییم>>
از شعار تا عمل بسیار فرق است .
اما مهمترین آن یک قدم عمده است ، ما تونی بلر رو میبینیم و میگیم ای وای نگاه ، احسن به این انسان ، اما باید به حاله تکتک کسایی که حداقل نام مسلمانی روی دوششونه افسوس خورد اینها نه زوری برای یادگیریش میزنند و نه تحقیقی در موردش ، ما هم وقتشو داریم و هم قدرتشو که کتابی مانند قران و یا کتب آسان فهم تر رو دستمون بگیرم ولی افسوس که ما اطلاعات رو دوست داریم بصری حس کنیم و با خوندن چنین مطالبی غرغر میکنیم که فلان بیصار و بهمان
برای سالم سازی یک کولونی هر فرد مسئوله...

Mohsenyg

عضو جدید
البته نکته ای که وجود داره اینه که قرآن از طرف خداست یا پیامبر و چرا جذابیتی واسه جوونا نداره
سعی میکنم توی یه تاپیک دیگه اینو توضیح بدم تا بوسیله ی مدیران اخطار بگیرم

BigMasoud

اخراجی موقت
البته نکته ای که وجود داره اینه که قرآن از طرف خداست یا پیامبر و چرا جذابیتی واسه جوونا نداره
نميشه گفت فقط براي جوونا جذابيت نداره بلكه ميشه گفت براي بقيه هم جذابيتي نداره بجز علما و مفسرين كه آيه‌ها رو تفسير مي‌كنن و هر چيزي كه بشه گفت رو ميگن.
خب منم وقتي ببينم قرآن براي همه فرستاده شده اما يك عده‌ي خاصي ميگن شما نمي‌فهميد و قرآن نياز به تفسير ما داره دلسرد ميشم قرآنو بخونم.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نميشه گفت فقط براي جوونا جذابيت نداره بلكه ميشه گفت براي بقيه هم جذابيتي نداره بجز علما و مفسرين كه آيه‌ها رو تفسير مي‌كنن و هر چيزي كه بشه گفت رو ميگن.
خب منم وقتي ببينم قرآن براي همه فرستاده شده اما يك عده‌ي خاصي ميگن شما نمي‌فهميد و قرآن نياز به تفسير ما داره دلسرد ميشم قرآنو بخونم.
تفسیر برگرفته از اندیشه های درونی یک فرد هست ، شما اگر یک کتاب ساده رو به چند نفر بدید از اون تفسیرهای متفاوتی میشنوید چه برس به کتابهایی که مفهمومی تره ، پس باید وارد مبحث خوندن اون بشید و با در آمیختن اون با شرایط امروزی راه درست زندگی کردن رو پیدا کنید...
سخته ولی ممکنه.

sara_dadyar

عضو جدید
خوب خيليها ممکنه هر روز قرآن بخونن. حتي اونايي که به خدا اعتقادي ندارن و ... . ممکنه زياد هم بخونن. ولي مهم اينه که چرا قرآن مي خونن. جناب بلر از قرآن خوندن دنبال چيه؟ دنبال حقيقت؟ يا مثلاً دنبال پيدا کردن ايراد مانند آيات جهاد که از آن به خشونت تعبير مي شود. يا شايد هم کنجکاوي. بهرحال چشمم آب نمي خوره دنبال حقيقت بگرده.:razz:

Morteza_Civil

کاربر بیش فعال
هیچ ضرورتی نداره نظر شخصیتون رو به همه جوونا تعمیم بدید