هرکسی باشه با درس خوندن بهش نرسیدهصاحبش کیه ؟؟؟؟خوش به حالش ...............
دیدی؟؟؟؟خر پول!![]()
آره دیدم از این ماشینا خوشم نمیادا!هرکسی باشه با درس خوندن بهش نرسیده
دیدی؟؟؟؟
مال من نیست ا......ی خانوم![]()
هرکسی باشه با درس خوندن بهش نرسیده
دیدی؟؟؟؟
مال من نیست ا......ی خانوم![]()
تو پول برا چیته تو که زورت زیاده ورزشکاری برو بزور از صاحبش بگیرو اللللا .من اگه پو نصد ملیون که سهله پونصد هزار تومن داشتم دیگه درس نمیخوندمآره دیدم از این ماشینا خوشم نمیادا!
فقط خیلی گرونه واسه خاطر گرونیش قیافم اونجوری شد!
خب یه میلیاردشو نه یا 500 میلیونشو بده به من برم واسه خودم یه ماشین نوک مدادی بگیرم چی میشه؟![]()
من توصیه میکنم بجای اینکه میکروبشو بررسی کنی میکروبشو تقویت کن ( آب پرتقال شیر موز.........) تا دل هممون خنک بشهمیدونم با درس خوندن نخریده داری به من زخم زبان میزنیاگه مریض بشه مجبوره بیاد تو آزمایشگاه من میکروب هاش رو بررسی کنم
![]()
تو پول برا چیته تو که زورت زیاده ورزشکاری برو بزور از صاحبش بگیرو اللللا .من اگه پو نصد ملیون که سهله پونصد هزار تومن داشتم دیگه درس نمیخوندم
تو پول برا چیته تو که زورت زیاده ورزشکاری برو بزور از صاحبش بگیرو اللللا .من اگه پو نصد ملیون که سهله پونصد هزار تومن داشتم دیگه درس نمیخوندم
خب مگه من چمه؟
پول میخوام!
صاحبش و اگه میشناختم زندش نمیزاشتم!![]()
معلومه کیه . منظورت اینه که میخای یه آقا زاده رو رو ترور کنی عایااااا؟؟؟؟![]()
من مهندس مکانیکم . تازه مکانیک سیالاتم نه خودرو. از این گذشته اوستای مکانیک که نیستم که چرا انقد رشته ما رو مسخره میکنین آخه؟ناراحت نباش تو هم مهندس مکانیکی ماشینش خراب شدنی میاد پیشت سر ماشینش رو زیرآب میکنی![]()
آره باید از صحنه روزگار محوش کنم البته اگه خودمو محو نکنن!![]()
نه اونا نمیتونن محو کنن . تو زورت از همه اونا بیشتره. مگه مربیه دعوا نیستی؟
چرا میتونن!
نه نیستم!الکی میگم هستم!![]()
نه من عکستم دارم همون که با دوستات دست به یقه شدی![]()
پس اون عسکای توی تاپیکه تبریک قهرمانیه دوربین مخفی بود سرکاری بود؟من کلی دنبالت گشتمعکسمون که نیست!
از این تیریپ باحالا زده بودم نزاشتن عکس بگیریم!
شبیه این جنگیا شده بودم!
حیف اصلا عکس نگرفتیم!![]()
پس اون عسکای توی تاپیکه تبریک قهرمانیه دوربین مخفی بود سرکاری بود؟من کلی دنبالت گشتم
اونجا نبودم اصلا فقط تو اون عکسی هستم که همه هستن
دادگاه منحل شده که!من که پیدات نکردم البته یه حدسایی زدم. بالاخره که باید اعتراف کنی هرچی بگی ممکنه بر علیهت تو دادگاه استفاده بشه
خدا نکنه بابا صد تا از این ماشینا فدای یه تار موی همه مون. فراری نداریم ولی شکر خدا غمم نداریمعجب
مام جزو اوناييم كه نديده از دنيا ميريم
از راه کارگری و عرق جبین دیگهااینا دیگههه کین؟؟؟ این پولا را چه طور بدست میارن؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تومبیل جدید رنو | تالار عکس | 14 | |
![]() |
کاسهی100 میلیاردی | تالار عکس | 0 | |
![]() |
تصاویری از زیبا ترین قصرهای با شکوه و میلیاردی پایتخت!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
ساعت مچیهای میلیاردی در دنیا | تالار عکس | 6 | |
![]() |
ماشین 4 میلیاردی یک سوپر استار | تالار عکس | 1 |