تومبیل 8.5 میلیاردی در خیابانهای تهران (+عکس)

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تومبیل 8.5 میلیاردی در خیابانهای تهران (+عکس) یک فراری مدل 458 Italia به صورت رسمی با پلاک ملی و قیمت کهکشانی 8.5 میلیارد تومان در سایت‌ های اینترنتی برای فروش گذاشته شده بود.

صاحب این خودرو می‌گوید که اتومبیل مذکور، تنها فراری پلاک شده در ایران است.

منبع: پارسینه

urban planing

عضو جدید
هرکسی باشه با درس خوندن بهش نرسیده

دیدی؟؟؟؟
مال من نیست ا......ی خانوم:D
آره دیدم از این ماشینا خوشم نمیادا!
فقط خیلی گرونه واسه خاطر گرونیش قیافم اونجوری شد!
:redface:
خب یه میلیاردشو نه یا 500 میلیونشو بده به من برم واسه خودم یه ماشین نوک مدادی بگیرم چی میشه؟:(

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکسی باشه با درس خوندن بهش نرسیده

دیدی؟؟؟؟
مال من نیست ا......ی خانوم:D

میدونم با درس خوندن نخریده داری به من زخم زبان میزنی:Dاگه مریض بشه مجبوره بیاد تو آزمایشگاه من میکروب هاش رو بررسی کنم:D

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناقابل یه بیست ملیون هم من نیاز دارم تا پایان نامم رو ختم به خیر کنم بفروشی بهتره:D

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دیدم از این ماشینا خوشم نمیادا!
فقط خیلی گرونه واسه خاطر گرونیش قیافم اونجوری شد!
خب یه میلیاردشو نه یا 500 میلیونشو بده به من برم واسه خودم یه ماشین نوک مدادی بگیرم چی میشه؟:(
تو پول برا چیته تو که زورت زیاده ورزشکاری برو بزور از صاحبش بگیرو اللللا .من اگه پو نصد ملیون که سهله پونصد هزار تومن داشتم دیگه درس نمیخوندم

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم با درس خوندن نخریده داری به من زخم زبان میزنی:Dاگه مریض بشه مجبوره بیاد تو آزمایشگاه من میکروب هاش رو بررسی کنم:D
من توصیه میکنم بجای اینکه میکروبشو بررسی کنی میکروبشو تقویت کن ( آب پرتقال شیر موز.........) تا دل هممون خنک بشه:biggrin:

urban planing

عضو جدید
تو پول برا چیته تو که زورت زیاده ورزشکاری برو بزور از صاحبش بگیرو اللللا .من اگه پو نصد ملیون که سهله پونصد هزار تومن داشتم دیگه درس نمیخوندم

خب مگه من چمه؟
پول میخوام!:redface:
صاحبش و اگه میشناختم زندش نمیزاشتم!
:w07:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

ناراحت نباش تو هم مهندس مکانیکی ماشینش خراب شدنی میاد پیشت سر ماشینش رو زیرآب میکنی:D

• Like
واکنش ها: eb@d

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ناراحت نباش تو هم مهندس مکانیکی ماشینش خراب شدنی میاد پیشت سر ماشینش رو زیرآب میکنی:D
من مهندس مکانیکم . تازه مکانیک سیالاتم نه خودرو. از این گذشته اوستای مکانیک که نیستم که چرا انقد رشته ما رو مسخره میکنین آخه؟
:biggrin:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکسمون که نیست!
از این تیریپ باحالا زده بودم نزاشتن عکس بگیریم!
شبیه این جنگیا شده بودم!
حیف اصلا عکس نگرفتیم!
پس اون عسکای توی تاپیکه تبریک قهرمانیه دوربین مخفی بود سرکاری بود؟من کلی دنبالت گشتم

RAMTIN64

عضو جدید
واقعاااااااا سگ بحالش این چیه سوار میشه ؟ی پرایددددددد وانت میگرفت بهتر بودش عوضی با ماشینش .خخخخخ

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب
مام جزو اوناييم كه نديده از دنيا ميريم

• Like

طلا.

عضو جدید
ااینا دیگههه کین؟؟؟ این پولا را چه طور بدست میارن؟؟؟:eek:

• Like

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب
مام جزو اوناييم كه نديده از دنيا ميريم
خدا نکنه بابا صد تا از این ماشینا فدای یه تار موی همه مون. فراری نداریم ولی شکر خدا غمم نداریم
ااینا دیگههه کین؟؟؟ این پولا را چه طور بدست میارن؟؟؟:eek:
از راه کارگری و عرق جبین دیگه:D

;)