تولید پنیر از میکروب‌های بدن!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] تولید پنیر از میکروب‌های بدن!

[/h]

» سرویس: علمي و فناوري - علم و فناوري جهان
کد خبر: 92090604038
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۶



دانشمندان با استفاده‌ از باکتری‌های پا، زیربغل و ناف شکم موفق به تولید نوعی پنیر شدند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کریستینا آگاپاکیس و یک متخصص رایحه به نام سیسل تولاس، میکروب‌هایی را در پروژه خود موسوم به «Selfmade» جمع‌آوری کردند.
این پروژه که اخیرا در یک نمایشگاه با عنوان «زیست مصنوعی» در دوبلین آغاز شده، مجموعه‌ای از برنامه‌های میکروبی است.
پنیر تولیدشده در این برنامه‌ها، بوهای افرادی را که به آن‌ها تعلق دارند، منعکس می‌کند.
مانند بدن انسان، هر پنیر دارای مجموعه منحصر‌به‌فردی از میکروب‌ها است که از لحاظ متابولیکی بوی منحصربه‌فردی را شکل می‌دهند.
حدود 11 پنیر از این دست در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.
هر پنیری با استفاده از میکروب‌های جمع‌آوری‌شده از پوست هنرمندان، دانشمندان، نسب‌شناسان و سازندگان پنیر ساخته شده است.

نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.
آگاپاکیس در خصوص این نوع پنیر گفت: علیرغم تشابهات شیمیایی و زیستی، پاسخ‌های عاطفی و فرهنگی به این پنیر بد بو و پای بدبو بسیار متفاوت هستند.
وی اضافه کرد: با تولید مستقیم چنین پنیرهایی از میکروب‌های بدن، می‌خواهیم ارتباطات باکتریایی را برجسته کرده و به طور بالقوه‌ای نقش هر دوی بوها و میکروب‌ها را در زندگی‌مان بسط دهیم.
در این پروژه، یک فیلم کوتاه نیز خلق شد که فرآیند پنیرسازی را به همراه مصاحبه با افرادی که نمونه‌های باکتری را اهدا کرده بود، نشان می‌داد.
با این حال، طراحان مدعی‌اند این پنیر برای خوردن تولید نشده و با هدف الهام‌بخشیدن به دیالوگ‌های جدید در خصوص ارتباط انسان‌ها با بدن و باکتری‌هایشان ساخته شده است.
 

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده ها ولی حالم بد شد!
ماده قحطه مگه؟؟؟


نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.

چ کارا ک نمیکنن واقعن!!:D
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شرمنده ها ولی حالم بد شد!
ماده قحطه مگه؟؟؟

نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.

چ کارا ک نمیکنن واقعن!!:D

خب کمبود مواد اولیه داریم باید کاری کرد برای انسان هاااااااا :cool:
 

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با این حال، طراحان مدعی‌اند این پنیر برای خوردن تولید نشده و با هدف الهام‌بخشیدن به دیالوگ‌های جدید در خصوص ارتباط انسان‌ها با بدن و باکتری‌هایشان ساخته شده است.

مذاکرات انسان با باکتری های بدنش:D
 

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.

:huh::huh::huh:
 

نگار پاستور

متخصص میکروبیولوژی
راستش . . . نیست که رشته ام میکروبیولوژیه از هر چی که به میکروب ربط داشته باشه خوشم میاد. حالا می خواد همزیستی گیاهان خانواده فاباسه با ریزوبیوم باشه می خواد تولید پنیر با باکتری های بدن انسان باشه. مرسی آقا سید مهربون. جالب بود. :)
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستش . . . نیست که رشته ام میکروبیولوژیه از هر چی که به میکروب ربط داشته باشه خوشم میاد. حالا می خواد همزیستی گیاهان خانواده فاباسه با ریزوبیوم باشه می خواد تولید پنیر با باکتری های بدن انسان باشه. مرسی آقا سید مهربون. جالب بود. :)

خیلی جالب بود
ممنون

خععلی جاب بودممنون;)

در این پروژه، یک فیلم کوتاه نیز خلق شد که فرآیند پنیرسازی را به همراه مصاحبه با افرادی که نمونه‌های باکتری را اهدا کرده بود، نشان می‌داد.
با این حال، طراحان مدعی‌اند این پنیر برای خوردن تولید نشده و با هدف الهام‌بخشیدن به دیالوگ‌های جدید در خصوص ارتباط انسان‌ها با بدن و باکتری‌هایشان ساخته شده است.
 
بالا