شما که ادعای فرزانگی و فهم می کنید به چه دلیل دشمنانتان را بی منزلت و عده ای دور از خدا می دانید شما قوم گرا نیستید .... چرا از نظر شما فقط مسلمانان باید در اسرائیل باشند... به نظر من این یک کاستی فکری برای همفکرانتان ست.
شما که ادعای فرزانگی و فهم می کنید به چه دلیل دشمنانتان را بی منزلت و عده ای دور از خدا می دانید شما قوم گرا نیستید .... چرا از نظر شما فقط مسلمانان باید در اسرائیل باشند... به نظر من این یک کاستی فکری برای همفکرانتان ست.
در خصوص تازیان {از کلمه عرب استفاده نکنید چون هموطنان عزیزمان عرب هستند ولی تازی یک عده سوسمار خوار پا پتی می باشند که در صحراهای داغ اند.} سیاه نمایی هم نکنید اگر چشم باز کنید می بینید که قصد بر تصرف جنوبگان ایران را کرده اند و گوش هم باز کنید تا هشدار نظامی عربستان را بشنوید .... به این چیز ها دشمنی می گویند
تاپیک بحثو گفتگوی سیاسی هست یا تاپیک جشن تولد؟؟شما که ادعای فرزانگی و فهم می کنید به چه دلیل دشمنانتان را بی منزلت و عده ای دور از خدا می دانید شما قوم گرا نیستید .... چرا از نظر شما فقط مسلمانان باید در اسرائیل باشند... به نظر من این یک کاستی فکری برای همفکرانتان ست.
در خصوص تازیان {از کلمه عرب استفاده نکنید چون هموطنان عزیزمان عرب هستند ولی تازی یک عده سوسمار خوار پا پتی می باشند که در صحراهای داغ اند.} سیاه نمایی هم نکنید اگر چشم باز کنید می بینید که قصد بر تصرف جنوبگان ایران را کرده اند و گوش هم باز کنید تا هشدار نظامی عربستان را بشنوید .... به این چیز ها دشمنی می گویند
تاپیک بحثو گفتگوی سیاسی هست یا تاپیک جشن تولد؟؟![]()
تاپیک بحثو گفتگوی سیاسی هست یا تاپیک جشن تولد؟؟![]()
ای باباوالا منم از همینش موندم![]()
ای بابا
تولد هم بی ارتباط با سیاست نیست ... مگه نمی دونید که تاکید شده بچه بیارین نیرومون کمه .... اره
سلام بانو امین خیلی خوش اومدین
سلام بانو امین خیلی خوش اومدین![]()
بانو عطا هستم.سلام آقای یکی از بچه ها
ممنون
خیلی ممنون دوست منتولدتون پساپس مبارک .......ایشالاه هزار ساله بشین............... و همیشه خوب و خوش زندگی کنین
بانو عطا هستم.
خواهش میشود دوست من![]()
بانو چ زود فراموشی گرفتین خخخخخخخخخخآقا عطا... یادم نبود
بانو چ زود فراموشی گرفتین خخخخخخخخخخ![]()