تولد یه پدره مهربون.....

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیا برقص:w14::w32::w42::w33: نی نی تو برقص جا داداشممممممممممممممممممممممممممممممم

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
خر کیفم نکن خالهه...:ی
دور از جووووووووووووون

داش ناصر تولدت مبارک..........ایشالا 120 سال سالمو سرحال باشی........
باشگاهم نیومدی نیومدی.......خخخخخخخ
نی نی جان مرسی......تاپیک خیلی قشنگی بود......دستت درد نکنه......

مرسی عمووو..خیلی هم میاد ...بهله

واسه تو اصن من حرف نمیزنم قلبم حرف میزنه با خدا :دی

چیزی ندارم بگم فقط این عکس :

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
کشکِلَه شیرازی کَه هانَه بیمَه / مِ دِ عشق تو دیووانه بیمه / یه تقدیمه هرچه لکَ

تا چند دقیقه دیگه اهنگ رو واستون به ده زبان زنده تر جمه می کنم
:D

گریانی دلکم بو جهانیه، هوله دورادور بالای توم دیوه

زبان شناسایی نشد
:warn:

ممنون عمو اما زبان شناسایی نشد که

تولدشون مبارک:gol:
مرسی زهرایییییییییییییی

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
داداشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیا برقص:w14::w32::w42::w33: نی نی تو برقص جا داداشممممممممممممممممممممممممممممممم

عمه ایی؟؟؟؟
داداشت سنگینه
دخدر داداشت از پدرش سنگین تر
کسی اسنجا نمیرقصه تا من زندم

بیا بستنی بخور

anise b

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو یکی بگه جوراب دیگه تبریک میخواد؟
اصن من بیام به جوراب چی بگم؟تبریک؟
آخه اینم سنه که داره؟
حرصتون بدم ناصر با کله بره تو کیک هااااااا
چه ذوخی کرده ناصر اصن نمیتونه تصور کنه براش جشن میگیرند احتمالا سنکپ میکنه پس میفته از شدت ذوخ
نه تبریک میگم نه کادو میارم
با حضور افتخاریم
همچنان هم هستم تو تاپیک
بیرون برو نیستم

والسلام
انیس

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
خو یکی بگه جوراب دیگه تبریک میخواد؟
اصن من بیام به جوراب چی بگم؟تبریک؟
آخه اینم سنه که داره؟
حرصتون بدم ناصر با کله بره تو کیک هااااااا
چه ذوخی کرده ناصر اصن نمیتونه تصور کنه براش جشن میگیرند احتمالا سنکپ میکنه پس میفته از شدت ذوخ
نه تبریک میگم نه کادو میارم
با حضور افتخاریم
همچنان هم هستم تو تاپیک
بیرون برو نیستم

والسلام
انیس
عمه انیسی تو عایا؟؟؟؟
تو خواهری عایا؟؟؟؟
هی وای نی نی
کلا پدرم از برادرو خواهر شانس نیاورد
اون از عمو رضا ...امیر حسین که اسن نیومد...محسن و علیرضا ایضا
عمه فقط ثمین والسلام

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز قبل از واقعه ای دردناک، آسمان در حال گریستن به حال زمین بود. اشک های آسمان در هوای سرد زندگی مردم به برف تبدیل می شد و بر روی خوبی ها و زیبایی های زمین می نشست. همه مردم می دانستند که قرار ایت اتفاقی سخت بر روی زمین بیفتد. عده ای آن را به آخر الزمان تشبیه کرده بودند و عده ای در انتظار نابودی زمین بودند. اما هیچ کس دردناک تر از آن را تصور نمی کرد....

Reza_1989

عضو جدید
کاربر ممتاز
نی نی یه سوپرایز دارم
درستش مکنم
روز تولدش میذارم اینجا
خیلی باحاله:biggrin:

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
روز قبل از واقعه ای دردناک، آسمان در حال گریستن به حال زمین بود. اشک های آسمان در هوای سرد زندگی مردم به برف تبدیل می شد و بر روی خوبی ها و زیبایی های زمین می نشست. همه مردم می دانستند که قرار ایت اتفاقی سخت بر روی زمین بیفتد. عده ای آن را به آخر الزمان تشبیه کرده بودند و عده ای در انتظار نابودی زمین بودند. اما هیچ کس دردناک تر از آن را تصور نمی کرد....
خب پرشین کبیر...جد بزرگ امیدوارم ادامش خوشایند باشه

نی نی یه سوپرایز دارم
درستش مکنم
روز تولدش میذارم اینجا
خیلی باحاله:biggrin:
حرفی از جوراب باشه کشتمتووووووووووووووووووووووووووووون

anise b

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمه انیسی تو عایا؟؟؟؟
تو خواهری عایا؟؟؟؟
هی وای نی نی
کلا پدرم از برادرو خواهر شانس نیاورد
اون از عمو رضا ...امیر حسین که اسن نیومد...محسن و علیرضا ایضا
عمه فقط ثمین والسلام
با این بابای کج ات
آخه اینم باباس که داری؟
نی نی بیا تا یه واقعیت هایی رو تو گوشت بگم
این برا تو بابا بشو نیس بیا بندازیمش تو جوب:D
آخه ناصر تولد برا چیشه؟:D

داره جوراب میخوره همچنان تو خواب جوراب تو گلوش گیر کرد
دیشب بردنش بیمارستان
از شانس بد تونست عزراییل رو دور بزن
اخیر میخوایم بهش بگیم ناصر سرخور:biggrin:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سکوت همه جا را فرا گرفته بود طوری که به راحتی میشد صدای شنیدن دانه های برف بر روی زمین را شنید، تمام مردم منتظر نابودی انسان ها بودند اما ناگهان صدایی در آسمان ها پیچید. امروز زمین نابود نخواهد شد، اما اتفاقی خواهد افتاد که روزی هزاربار زمین و مردمانش خواستار نابودی آن باشند. تمام کسانی که صدا را شنیدند مبهوت شدند و با تعجب به یکدیگر نگاه می کردند. کسی قدرت سخن گفتن نداشت. ناگهان صدای گریه کودکی بلند شد .... آن روز 18 آذر بود. روزی که اولین جورابخور پا بر عرصه جهان گذاشت ....

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
با این بابای کج ات
آخه اینم باباس که داری؟
نی نی بیا تا یه واقعیت هایی رو تو گوشت بگم
این برا تو بابا بشو نیس بیا بندازیمش تو جوب:D
آخه ناصر تولد برا چیشه؟:D

داره جوراب میخوره همچنان تو خواب جوراب تو گلوش گیر کرد
دیشب بردنش بیمارستان
از شانس بد تونست عزراییل رو دور بزن
اخیر میخوایم بهش بگیم ناصر سرخور:biggrin:
یعنی بترکی تو انیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس:w15::w15::w15:

دور از جونننننننننننننننننننننننننننننننش
دیوونه هااااااااااااااااااااااااا

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سکوت همه جا را فرا گرفته بود طوری که به راحتی میشد صدای شنیدن دانه های برف بر روی زمین را شنید، تمام مردم منتظر نابودی انسان ها بودند اما ناگهان صدایی در آسمان ها پیچید. امروز زمین نابود نخواهد شد، اما اتفاقی خواهد افتاد که روزی هزاربار زمین و مردمانش خواستار نابودی آن باشند. تمام کسانی که صدا را شنیدند مبهوت شدند و با تعجب به یکدیگر نگاه می کردند. کسی قدرت سخن گفتن نداشت. ناگهان صدای گریه کودکی بلند شد .... آن روز 18 آذر بود. روزی که اولین جورابخور پا بر عرصه جهان گذاشت ....
الهییییییییییییییییییییییییییی

اینه :

آخرین ویرایش:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دوستان من، نام داستانی که براتون گفتم the first jourabkhor بود. درست است که نژاد پرستی امری مذموم و بد است و در جوامع گوناگون آن را نفی کرده اند اما باید در مقابل بدی ها ایستاد و آن را از چرخ روزگار محو کرد. سالانه حدود 100 جورابخور به خانواده بنیان گذار این سلسله اضافه می شود به طوری که به خانواده های زشتستان و پرشین کبیر هم سرایت پیدا کرده است. متاسفانه نقشه های زیادی در پس اینگونه حرکات است که زبان یارای بیان آن ها را ندارد.

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
بله دوستان من، نام داستانی که براتون گفتم the first jourabkhor بود. درست است که نژاد پرستی امری مذموم و بد است و در جوامع گوناگون آن را نفی کرده اند اما باید در مقابل بدی ها ایستاد و آن را از چرخ روزگار محو کرد. سالانه حدود 100 جورابخور به خانواده بنیان گذار این سلسله اضافه می شود به طوری که به خانواده های زشتستان و پرشین کبیر هم سرایت پیدا کرده است. متاسفانه نقشه های زیادی در پس اینگونه حرکات است که زبان یارای بیان آن ها را ندارد.
یعنی فقط درمورده خصومتت با پدرم میتونم اینو بگم
:

با آرزوی بهترین ها برایِ ناصرِ عزیز.

تولدت مبارک

مرسی نغمه قشنگم که اومدی..لباسش چه خوجله

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
وناسرمتولدگشت ودنیاراازهم شکافت ومیکانیک گشت وآپاراتی بازنمود..آری این است عظمت دنیای فانی واین چنین کردسرانجام کار..که ناسرمیکانیک گشت والمیرابیکار:D

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
وناسرمتولدگشت ودنیاراازهم شکافت ومیکانیک گشت وآپاراتی بازنمود..آری این است عظمت دنیای فانی واین چنین کردسرانجام کار..که ناسرمیکانیک گشت والمیرابیکار:D

:w43::w43::w43::w43: هی میخوام اینجا جنگ نشه ها

مهمونا خوش اومدین
ازون ور
اینجا جنگه