سلام
و هزار سیصدو هشتادو نه تا سلام به شما عزیزای گلم
(یاد برنامه کودک افتادم:دی)
بله درست حدس زدید تولد
مصوممممممم
هستش
البته بگم که تولدش 19 شهریور اما از اونجا که منم یه نمه بچه زرنگم(وقته نوشابمه
)زودتر زدم که کسی نتونه بزنه و دماخش بسوزه(ارغوان اگه میخواستی زودتر از من بزنی تاپیکو دماخت بسوزه:دی)
در کل که تولدت مبارک البته ما ادما جالبیم مصوم و بهتم گفتم, کل سال نق میزنیم که آی چرا اومدم این دنیا چیکار میکنم اینجا بیچاره خدا رو هزار حرف میزنیم که چرا منو اوردی این دنیا بعد روز تولدمون که میشه خوشحال میشیم که دنیا اومدیم و انتظار هدیه داریم و شادباش,بنظر من که تولد چون اگاهی از بودن اصلیمون نداریم و فقط هستی الانمونو میدونیم خوشخحال شدن نداره جالبه نه بخاطره چیزی که از اساسش خبر نداریم خوشحالیم
وای من چقدر حرفیدمممممم
آخه اگه توی فنچ دنیا نمیومدی, کی اینهمه رومخ من جیک جیک میکرد؟
همون بهتر که اومدی چون الان اگه بخوام فکر کنم و خط دنیای رو بدون وجود تو بشینم ترسیم کنم کنم که اتفاقات چجوری میشد مخم میپکه
,همون میگم همه ی این دنیا که هستن و تو یدونه ام روش و خودمو راحت میکنم
خب هر کی میاد تبریک بگه کیک و شیرینی و اینا یادش نره کلا داریم میریم سمت یارانه ها و اینا خرجام که بالاس یه چیزی بیارید با خودتون
وگرنه که هیچی دیگه بازم خوش اومدید

خب خب بازم شهریور شد و نیمه ی شهریور گذشت و تولد یه دختر شیطون
(البته بیچاره شیطون
)و شیرین و کمی تا قسمتی باهوش
همراه خنگی های گاه و بیگاه
و در پاره ای از اوقات جیغ های بنفش
امادر کل خیلی دوس داشتنی

بله درست حدس زدید تولد

البته بگم که تولدش 19 شهریور اما از اونجا که منم یه نمه بچه زرنگم(وقته نوشابمه

در کل که تولدت مبارک البته ما ادما جالبیم مصوم و بهتم گفتم, کل سال نق میزنیم که آی چرا اومدم این دنیا چیکار میکنم اینجا بیچاره خدا رو هزار حرف میزنیم که چرا منو اوردی این دنیا بعد روز تولدمون که میشه خوشحال میشیم که دنیا اومدیم و انتظار هدیه داریم و شادباش,بنظر من که تولد چون اگاهی از بودن اصلیمون نداریم و فقط هستی الانمونو میدونیم خوشخحال شدن نداره جالبه نه بخاطره چیزی که از اساسش خبر نداریم خوشحالیم
وای من چقدر حرفیدمممممم

آخه اگه توی فنچ دنیا نمیومدی, کی اینهمه رومخ من جیک جیک میکرد؟

خب هر کی میاد تبریک بگه کیک و شیرینی و اینا یادش نره کلا داریم میریم سمت یارانه ها و اینا خرجام که بالاس یه چیزی بیارید با خودتون

و در کل که: در خنکای نسیمی که میگفتند از بهشت خدا با خود دارد ,من دختری دیدم که بهشت را در چشمانش داشت و چه میتوان گفت از زیبایی ای که در بهشت است
تولدت مبارک
تولدت مبارک
آخرین ویرایش: