خب دیگه!ی پورسانتیم ب من میرسه!!!
نه این تو رو پسندیده!رفته دندون مصنوعیاشو بیاره که بیایم خواستگاری!!!!
از سمت راست شروع میکنم به نامگذاری
سکتور-بهنام -حبوبات-محسن-خود داداشی ناصر-اخری هم که شهاب کچلوووووووووو
چقد ناز عکس گرفتنااااااااااااا![]()
نخیر من قصد ادامه تحصیل دارم!!!!!!!!!!!من که شو دارم گلم براتو بگیریم خوبه ها خودش دم گوش من گفت که به سمیه نظر دارم مبارک باشه
این عکس رو گذاشتم شاید ناصر کوتاه بیاد که همش از بچه گیاش تعریف میکنم!!با اون لباس صورتیش!!!خداییش کوچولو بودم زبونم همینجوری بیرون بود. چنتا عکس این مدلی هم دارم. بترکی قاب عکس. منو یاد بچگیم انداختی.![]()
دیدی من استعداد نهفته زیاد دارم دیدی زودی شناختمتخداییش کوچولو بودم زبونم همینجوری بیرون بود. چنتا عکس این مدلی هم دارم. بترکی قاب عکس. منو یاد بچگیم انداختی.![]()
برو بابا این پیرمرده پولداره هااااااااااااااااا میبرتت خارجستوننخیر من قصد ادامه تحصیل دارم!!!!!!!!!!!
خب تا خواستم سریع رفت!از بس برات ذوق کرده بود![]()
نه بابا ولم کن اومدو ی چیزیش شد!!!بیخیال!نخواستیم!برو بابا این پیرمرده پولداره هااااااااااااااااا میبرتت خارجستون
چی خواستی؟اخه از بس من دلبرم همه عاشقم میشن![]()
نه بابا ولم کن اومدو ی چیزیش شد!!!بیخیال!نخواستیم!
تا خواستم بگم شو داری رفت!
بابا دلپر!!!!!!!!!!!!!
دیونهمن اصلا اسمم فریباسسسسسسسسسسسسسخدا منو نکشه از بس نانازممممممممممممم
این داداش ناصرم بیاد تصدیق میکنه هااااااااااااااااا
دیونه
بیچاره داداشو نمیدونم چیز خورش کردی چیه همش تصدیق میکنه!!!!!!
صادق تپلم بد نیست بهش بگیم!!میسی نظر لطفته منم هم خدمتیت بودم دیگه![]()
نه بابا داداشم صادق و مهربونه راستشو میگه اصلا اسمش صادق گذاشتمچیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ حالا چرا فک میکنی من داداشیم چیز خور کردم بخدا فقط بش تا الان ی عالمه کیک دادم همین![]()
![]()
حسوووووووووووووووووووووووووووووودبابا مگه این تولد تموم نشد!!!!!!!!!
بابا مگه این تولد تموم نشد!!!!!!!!!
صادق تپلم بد نیست بهش بگیم!!
خب اون کیکا رو من باید یه بررسی میکردم![]()
چرا حسود..... بابا بخدا برا من یه ربع تولد میگرن وسلام..... اونم چه تولدی!!! ساعت 6 عصر یادشون میفته تولدمه ....بعد آقام میره شام میخره میخوریم!!!!
وی وی وی!!!!پیرژن دو رژیاگ میدونی چیه؟؟!!!چرا تپل ؟داداش من هیکلش درسته و کرد اصیله مگه کمه
داداشم رعناس قربونش برم چه حلال زاده هم هستا![]()
خوب دیگه میگم حسودی میگی نهچرا حسود..... بابا بخدا برا من یه ربع تولد میگرن وسلام..... اونم چه تولدی!!! ساعت 6 عصر یادشون میفته تولدمه ....بعد آقام میره شام میخره میخوریم!!!!
ترک عادت موجب مرضهاومدی ناصر؟؟!
بابا فقط دیشبو خواستیم 12 ب بعد بیای!حالا عادت نکنی از این ب بعد12بیای!!منکه از 9 آنم!
اخی نازی
بگو تولدت دقیقا کیه بگم بچه ها اونروز عزا عمومی اعلام کنن![]()
آره جون عمه ات ...!!!!!
نه اینی که گفتی یعنی چی؟زودباش روشنم کنوی وی وی!!!!پیرژن دو رژیاگ میدونی چیه؟؟!!!
باشه منکه چیزی نگفتم!!
باشه جون عمم قبول![]()
ولی خدایی تولدتون کیه ؟یادمون باشه بیاییم مهمونی شام اقاتون بخوریم
نه بابا به ناصر نگفتم!خودش معنیشو میدونه!نه اینی که گفتی یعنی چی؟زودباش روشنم کن
اگه جرات داری به داداشیم ی چی بگو
راستی پ خ ام اومد گلم؟
نه بابا به ناصر نگفتم!خودش معنیشو میدونه!
اره اومد چرا نیاد!
نه بابا به ناصر نگفتم!خودش معنیشو میدونه!
اره اومد چرا نیاد!
چنده دی ماه هستین؟نزدیکه....
راستی اسمت چیه؟نزدیکه....