تولد بهترین داداش دنیا داداش ناصر گلم just mechanic

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولدت مبارک،خوش اومدي ستاره
اگرچه ازراه دورهيچ فايده اي نداره
شمع ها رو روشن کن و به جام دو تا رو فوت کن
نميشه پيشت باشم فقط برام سکوت کن
تواين روزطلايي نگو کمي غم داري
بدون که ديوونه اي به نام ابجی جاماکا و همه بچه هاي باشگاه داري :d

داداش دلم برات تنگ شده :smile:

sheyda90

عضو جدید
شیدا بیا قرش بده کردی باید برقصیییییییییییییییییییی دستتتتتتتتتتتتتت
کردی هم میرقصیم بذار ناصر و سمیه و بقیه بچه های کرد بیان ;-) آیا دوست کرد دیگه ای داریم ???? بدیش اینجاس من با موبم نمیتونم هیچی بزارم :-( حالا دسسسست دسسسسسست همگی بیاین وسطططططططط

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس خوبید انشاله که همیشه خوب باشید مهندس و شاد سلامت باشد من بلد نیستم تصویر بزارم براتون ولی
چه لطيف است حس آغازي دوباره،و چه زيباست رسيدن دوباره به روز زيباي آغاز تنفس... و چه اندازه عجيب است ، روز ابتداي بودن!و چه اندازه شيرين است امروز...روز ميلاد... روز تو!روزي که تو آغاز شدي!تولد مبارک

مي پرسيدم چه اتفاقي افتاده که آسمونيا ميخوان خودشونو به زمين برسونن؟.... و امسال فهميدم اونا به پيشواز حضور مسافري ميان که زمينوبا گامهاي مهربونش نوازش کرد تا سفرشو از خودش به خدا شروع کنه ....تولدت مبارک

باور کن ماههاست زيباترين جملات را براي امروز کنارمي گذارم، امشب اما همه جملات فرار کرده اند، همينطور بي وزن و بي هوا آمدم بگويم.... تولدت مبارک

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
کردی هم میرقصیم بذار ناصر و سمیه و بقیه بچه های کرد بیان ;-) آیا دوست کرد دیگه ای داریم ???? بدیش اینجاس من با موبم نمیتونم هیچی بزارم :-( حالا دسسسست دسسسسسست همگی بیاین وسطططططططط

ای تو بترکی با اون موبت خو با لبت بیا :Dعسک بزار و برقص

sheyda90

عضو جدید
چرا همه نشستن آخه من ک خودم کشتم ازبس قرش دادم :-D اها اها همینهههههههه کللللل کلللل

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خیلی موبارکه تبریک ان شالله به همه آرزوهای قشنگت برسی

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس خوبید انشاله که همیشه خوب باشید مهندس و شاد سلامت باشد من بلد نیستم تصویر بزارم براتون ولی
چه لطيف است حس آغازي دوباره،و چه زيباست رسيدن دوباره به روز زيباي آغاز تنفس... و چه اندازه عجيب است ، روز ابتداي بودن!و چه اندازه شيرين است امروز...روز ميلاد... روز تو!روزي که تو آغاز شدي!تولد مبارک

مي پرسيدم چه اتفاقي افتاده که آسمونيا ميخوان خودشونو به زمين برسونن؟.... و امسال فهميدم اونا به پيشواز حضور مسافري ميان که زمينوبا گامهاي مهربونش نوازش کرد تا سفرشو از خودش به خدا شروع کنه ....تولدت مبارک

باور کن ماههاست زيباترين جملات را براي امروز کنارمي گذارم، امشب اما همه جملات فرار کرده اند، همينطور بي وزن و بي هوا آمدم بگويم.... تولدت مبارک

عکس بلد نبودین ولی به اندازه ی دنیا متنای زیبایی گذاشتین مرسی

sheyda90

عضو جدید
نه دیدی که من نیومدم ..:D
من باید کلاس کاریمو نگه دارم ...
بابا با کلاس خخخ خودت ضرر میکنی از این شبا.کم تکرار میشه خودتو نگیر میدونم قر تو کمرت فراوونو خخخخخ میدونی کجا خالیششش کنی همین جا همین جااااا

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
دم داداشم گرم خیلی خوش قولی مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز که زحمت کشیدن و تولدمو تبریک گفتن
مرسی از این همه لطف که به من دارین
امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم
جا داره یه تشکر ویژه از آبجی گلم داشته باشم که خیلی زحمت کشیده

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
چيشداين ناصزنيومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[IMG]http://riv.bigteo.net/img/cf166c6b73f0.jpg[/IMG]الانه كه خاموش شه!!!!!!!

jamaka

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز که زحمت کشیدن و تولدمو تبریک گفتن
مرسی از این همه لطف که به من دارین
امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم
جا داره یه تشکر ویژه از آبجی گلم داشته باشم که خیلی زحمت کشیده
خیلی خوش اومدی داداشی گلمممممممممممممممم تفلدت مفالک عزیزممممممممممممم

خواهش میکنم در مقابل محبتای داداشیم هیچی نیستتتتتتتتتتتتتت مرسیییییییییی خیلی خوشحالم ممنون اومدی رو سفیدم کردی

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولدددددددددددتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارك پسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررخاله!!:gol: