تولدهsanaz sa عزیزم

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سانازی تولدت مبارک
امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشی و به آرزوهات برسی

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺷﮑﻔﺘﻦ ﻫﯿﭻ ﮔﻠﯽ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﺍﺯ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺍﻭ ﻧﯿﺴﺖ . . .
تولدت مبارک
:gol::gol:

لبت همیشه خندون باشه

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاااااااااااااااااار بیو بوخووووووووووووووووووووووووون

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کیک موندس الان خراب شده نخورید -تازه از کجا معلوم واسه تویه؟ پس چرا اسمتو روش ننوشتن هوم؟

خب شوما نخور... :D تازشم یه کم با اونی که تو دستمه مقایسه کن..دوما واسه خودم بنویسم ساناز جان تولدتت مباارک..خخخخ...دیگه زیادی خودمه تحویل میگرفتم درون صورت..

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب شوما نخور... تازشم یه کم با اونی که تو دستمه مقایسه کن..دوما واسه خودم بنویسم ساناز جان تولدتت مباارک..خخخخ...دیگه زیادی خودمه تحویل میگرفتم درون صورت..

کدوم دستت؟:D یعنی نمیگیری؟:D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم دستت؟:D یعنی نمیگیری؟:D

کلا دوتا دس بیشتر نیس که با هر دوش کیکو دارمش.:cool: نه..زیادی دیگه اعتماد به نفسِ کاذب میشه... :D
شوما دیگه با ایناش کاری نداشته باش یا کیک بخور یا پایکوبی کن...:D یا کادوتو بده....

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا دوتا دس بیشتر نیس که با هر دوش کیکو دارمش.:cool: نه..زیادی دیگه اعتماد به نفسِ کاذب میشه... :D
شوما دیگه با ایناش کاری نداشته باش یا کیک بخور یا پایکوبی کن...:D یا کادوتو بده....

خب صوبت کادو شد من یادم افتاد زیر آب دارن صدام میکنن خخخخخخخ

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگم بگم ؟ ندا آمد جان عزیزت بانگ نزن :D

عههه..شومام تو آسمون هفتمی!!!:eek:
راستی نه نه..اینجا جای اعتراف نیس یا کادو بده یا زودتر بروووووووو ..خخخخ:w41: دیگه از کیکم خبری نیس..میخاستی همون اول برداری سهمتو..خخخ

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عههه..شومام تو آسمون هفتمی!!!:eek:
راستی نه نه..اینجا جای اعتراف نیس یا کادو بده یا زودتر بروووووووو ..خخخخ:w41: دیگه از کیکم خبری نیس..میخاستی همون اول برداری سهمتو..خخخ

نه اونجا اشنا داریم
باوشه حالا کادو چی میخای؟
کیکتکه موندس بخورم مریض میشم -میترسم اون هنگ بودنت بهم سرایت کنه خخخخخخخخ