*** توجه : کتاب مقدمه ای بر آنالیزهای شکل دهی با Ansys Workbench چاپ شد ...

rmi-ansys

عضو جدید
سلام دوستان

بالاخره کتاب چاپ شد

امیدوارم مفید باشد

رضا معززی
Reza Moazezi

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
خدارو صد هزار مرتبه شکر حتما میگیرمش . دست شما درد نکنه استارت جلد دوم رو هم بزن تا حد اقل این کتاب تموم شد اون یکی هم برسه. موفق باشید

rmi-ansys

عضو جدید
مراکز پخش :

انتشارات ناقوس: خیابان کارگز جنوبی، خیابان روانمهر، ک.چه دولتشاهی، پلاک ۲
66466793-66417082-66401798-66408520​

کتابفروشی الیاس: خیابان انقلاب، نبش فروردین​
66405084

rmi-ansys

عضو جدید
دوستان حتما در نظر سنجی هایی که در سایت گذاشتم شرکت کنید تا از بازتاب کار با خبر شوم و بتوانم کار را بهتر کنم.

ممنون،

rmi-ansys

عضو جدید
سلام و درود،
اگر منظور شما کتاب اول من است، خیر. از اسمش معلومه: مقدمه ای بر ... ، نه کارهای حرفه ای ;)
اما از آنجایی که هنوز کتاب دوم را قطعی به جایی تحویل ندادم، شاید انفجاری هم قرار بدم. هنوز مطمئن نیستم.

تو اینترنت یک چرخی بزن قول می دم پیدا می شه.
Autodyn Detonation و ...

rmi-ansys

عضو جدید
دوستان مهندس عزیزم،

سال نو بر همه شما مبارک باد و امیدوارم سال آینده صحیح و سالم در کنار خانواده خود زندگی شاد و سر شار از موفقیت داشته باشید.

sodeh121

عضو جدید
سلام مرسی از کتابتون ، من روی شکل دهی عمیق ورق فولاد ناهمسانگرد در ANSYS دچار مشکل شدم به المانم گیر میده میتونید کمکی به من بکنید من ANSYS 9 کار میکنم با المان VISCOS میگن تو ورژن 6 جواب میده اما نصب 6 ERROR FLEXIM میده حالا اگه شما میتونید کمکی به من بکنید شماره تماسی بدید یا توتایپک جواب بدید ممنون میشم .

sodeh121

عضو جدید
نصب ANSYS9: یهنصب خیلی راحت ANSYS9 براتون میزارم بدون اینکه به ERROR FLEXIM برخورد کنید ،شما LICENSO یه جا مثل DESKTOP کپی کنید اونوقت با NODPAD بازش کنید حالا فقط به جای NAME نام کامپیوترتونو قرار بدید دیگه با 000000000000 کاری نداشته باشید بعد تو خط پایین اسم درایو رو قرار بدید دقت کنید باقی آدرسو تغییر ندید فقط اسم درایو ، حالا SAVE کنید و ببندید یه کپی همونجا ازش بگیرید اونم چک کنید اطلاعاتش درست باشه بازم میگم با00000000000 و باقی مسیر نصب کاری نداشته باشید حالا با خیال راحت نصب رو شروع کنید و قسمت BROWS کپی لایسنسو بدید میبینید که دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد .
نظرتونو بگید اگرم مشکلی که 100 البته انشا000نخواهد بود پیش اومد بگید هر کمکی بتونم انجام میدم.

rmi-ansys

عضو جدید
نظر سنجی کتاب ...

نظر سنجی کتاب ...

سلام

دوستانی که کتاب اول را مطالعه کردید:

نظر خود را در مورد کلیت و حتی مسائل جزئی کتاب بیان کنید تا در مورد دومی اصلاح کنم.

من را بی خبر نگذارید ...

rmi-ansys

عضو جدید
نمودار شناخت رفتار برخی از تقسیم بندی‌های مواد

نمودار شناخت رفتار برخی از تقسیم بندی‌های مواد

این فایلها قسمتی از کتاب دوم است.

احتمالا (که زیاد) برایتان مفید باشد.

مربوط به نمودار شناخت رفتار برخی از تقسیم بندی‌های مواد است:

http://ansys.tk
یا
http://ansys.orgfree.com

رضا معززی
Reza Moazezi

saeed10373

عضو جدید

rmi-ansys

عضو جدید
دوست عزیزم سلام

من از Fluent و سایر نرم افزارهای مربوط به مباحث سیالات اطلاعات دقیقی ندارم. گرایش من چیز دیگری است.
اما ساختار سوال شما، سوال بسیاری از بچه های دیگر هم هست که من هر هفته در E-Mail توضیح می دهم. به همین دلیل اگر اجازه بدهی کمی کاملتر و وسیعتر به این بحث بپردازم.

یک مسئله ای در ایران وجود دارد و آن متاسفانه (عمیقا از این بابت متعجب و ناراحت هستم) یک نوع تقابلی بین برخی از نرم افزارها به وجود آوردند که گویا این نرم افزارها (ببخشید) پدر کشتگی با هم دارند یا دشمن خونی همدیگر هستند.

مثلا Ansys با Abaqus یا Solidworks با Catia

قطعا هر نرم افزاری دنبال بازار خودش است، یعنی سعی می کند طوری قیافه و امکانات فنی خوش را بالا ببرد که بتواند جلب مشتری کند.
اما یادمان نرود که هدف همه این نرم افزارها یکی است. کمک به جامعه مهندسی دنیا
حالا هر کدام با توجه به امکانات خودشون، نوعی خدمات را صنایع می کنند. یعنی مهندس باید ببیند که قرار چی کار کند، قرار است چه پروژه ای را انجام بدهد، چه آنالیزی لازم است، بعد ببیند با کدام یک راحتتر می تواند کار کند. اما کار کردن آن فرد با یک نرم افزار خاص دلیل بر ضعف و نقصان آن یکی نیست. صلیقه فرد آن بوده است، همین.
بین شرکتهای سازنده نرم افزارها رقابت هست اما دشمنی نه...

ولی متسفانه در ایران مثلا تا یک چیزی جا می افتد، بقیه چیزها بد می شوند. بدرد نخور می شوند.
چون عده ای نمی خواهند قبول کنند که بابا اگر چیزی را بلد نیستید، برای اینکه نمی خواهید بگویید بلد نیستیم، می گویند فلان نرم افزار آشغال است و با آن کار نکن و ... . خیلی ساده بگم نرم افزاری که خوشان بلد هستند (زبانم لال) خدا است و آن یکی سر تا پا ایراد
همه دوستان من می دانند که من اصلا دست به Abaqus نزدم (یعنی مثل Ansys) وارد نیستم، اما هرگز به دلیل اینکه حالا به قولی Abaqus بلد نیستم، عیب روی آن نگذاشتم و بی خودی و بی جهت تبلغ Ansys را نکردم. هیچ کدام از آنها که مال من نیست.
همه می دانند که من اگر صحبتی از Ansys می کنم، قابلیتهای آن و طبعا معایب آنرا هم ذکر می کنم و هیچ گاه نگفتم و نمی گویم که فلان نرم افزار مطلق در دنیا است.
همه آنها قطعا معایبی دارند که تلاش می کنند رفع کنند.

خلاصه صحبتهای بالا که گفتم این است که ماها مهندس هستیم، پس الکی و به خاطر دلایل واهی و ...، و مثلا به خاطر اینکه جلوی دوست و رفیق کم نیاریم که طرف نگه بابا این بلد نیست (چیزی که من به وفور در دانشگاه خودم دیدم و متاسف هستم) ، طرفداری یک نرم افزار خاصی را نکنیم. تیم فوتبال که نیست. قرار نیست به هیچ کدام از ما هم به خاطر این طرفداری و یا عیب گذاشتن الکی روی آن یکی از نرم افزار جایزه بدهند.

بابا به جای این کارها اگر واقعا هر کدام از ما در نرم افزاری تخصص دارد، تمام تلاشش را روی پیشرفت و ارتقای مدلهای آنالیزی خودش قرار بدهد که این مایه پیشرفت است نه مسائلی که گفتم. این مدلهایی که می سازیم نشان دهنده سواد و دانش آدم است نه حرفهایی که از پایه مهندسی مورد دارند که صرفا پوششی برای عدم سواد ما درباره یک نرم افزار است.

با خومان درباره سواد خودمان رودرواسی نداشته باشیم.

حالا شاید بگی ای بابا اینها چه ربطی به سوال من داشت.
اول اینکه گفتم می خواهم سوال عده زیادی را هم جواب بدهم و دوم هم اینکه به دلیل همین دیدگاهی که از مدتها پیش بوده که همه Ansys را فقط و فقط همان نسخه های کلاسیک و به قولی سیاه می دانند و بی خبر که این فقط قیافه یک نرم افزار است و ربطی به تکنولوژی فنی آن ندارد. شاید به دلیل همین قیافه ظاهری هم برخی (که تا حدودی هم حق دارند اما نه کامل) به سراغ نرم افزارهای دیگر می روند.
ساده بگم الان هم متاسفانه به هر کی بگی Ansys سریع و بدون فکر ، ذهنش می ره به سمت نسخه کلاسیک به اصطلاح سیاه رنگ.

Ansys کلاسیک شامل چندین Licence است که هر کدام وظیفه حل نوع خاصی از آنالیزهای دنیای اجزای محدود را انجام می دهند. یکی سازه ای، یکی حرارنی، یکی سیالاتی، یکی دینامیکی و ...

اما اما ...

(( این حرف را من تا الان 100بار گفتم و کسی گوش نمی دهد. جدی نمی گیره. هم کلاسیهایم هم 3 سال پیش گوش ندادند و ... ))
شرکت Ansys از چند سال پیش طرحی را شروع کرد که ساختار نرم افزار را تغییر بده. نه ساختار فنی و علمی و مهندسی آن را. بلکه نرم افزاری را درست کند که از تمام و 100٪ امکانات و ساخته های شرکت در یک جا استفاده کند. خلاصه همه چیز در کنار هم در اختیار کاربر باشد. با این توجه که نه تنها دانش فنی آنها دست نخورد یعنی کم نشود، بلکه زیاد هم بشود.
این شد که Ansys Workbench به وجود آمد که بتواند تمام محصولات شرکت Ansys را که هر کدام برای خوشان غولی هستند را که تا قبل از آن جدا بودند را در ساختار یک نرم افزار تازه جمع کند.
پس اولین نکته این که اگر قبلا با هر نرم افزاری از شرکت Ansys کار می کردید، حالا هم می توانید از آنها در قالب Ansys Workbench استفاده کنید.

متاسفانه عده ای تصور می کنند که Ansys Workbench جدایی از شرکت است. مثلا Fluent و LS-DYNA و Autodyn و CFX و ... که جدا بودند، حالا Ansys Workbench هم یک چیز جدید است و قرار است آنالیز جدایی از نرم افزارهای قبلی را انجام بدهد. که این غلط است.
Ansys Workbench همه دارایی شرکت Ansys را یکجا برای شما فراهم می کند.
یعنی در پنجره اصلی این نرم افزار شما لیست تمام محصولات شرکت را می بینید و می توانید از آنها استفاده کنید.

حرف کلی و نهایی:
در استفاده از Ansys Workbench شک نکنید که اگر قبلا از فلان بخش Ansys استفاده می کردم آیا الان می شود یا نه؟؟ قطعا می شود.

توصیه من:
به شما قول می دهم که چند سال دیگر اثری از آن نسخه قدیمی و سیاه باقی نمی ماند و Ansys Workbench پرچم دار تمام محصولات شرکت Ansys خواهد بود. پس در یادگیری Ansys Workbench وقت را تلف نکنید.

تکرار یک نکته:
تمام توضیحات من درباره Ansys Workbench به معنی عدم وجود ایراد در آن نیست. به این معنی نیست که سراغ نرم افزار دیگری نروید. فقط می خواهم بگم که کاربران قدیمی Ansys بدانند که Ansys Workbench واقعا چیست.

پس دوست عزیز، سوال شما کلا غلط است چون Fluent یک جز شرکت است و Ansys یک کل. مگر منظور شما Ansys Workbench باشد که گفتم شامل Fluent هم می شود.
من توصیه می کنم با ساختار Ansys Workbench هم آشنا بشوید.

A H M A D

عضو جدید
دانلود نرم افزار LS-DYNA و انیمیشن شبیه سازی

دانلود نرم افزار LS-DYNA و انیمیشن شبیه سازی

یكي از حلگر هاي بسيار قدرتمندي كه در حال حاضر براي شبيه سازي پديده هاي ديناميكي پيچيده مورد استفاده قرار مي گيرد، حلگر LS-DYNA است.
اين حلگر علاوه بر تحليل هاي ديناميكي قادر به حل مسائل گوناگون در حوزه هاي مختلف فيزيكي از جمله مكانيك جامدات، انتقال حرارت، ديناميك سيال و همچنين به صورت مستقل يا كوپل شده با ديگر پديده هاي فيزيكي قادر به حل مسائل تنش حرارتي و بر هم كنشي سيالات مي باشد. اين نرم افزار در حال حاضر بصورت فعال توسط LSTC در حال گسترش و به‌روزرساني مي باشد.

انیمیشن نمونه هایی را از توانمندی نرم افزار LS-DYNA در شبیه سازی پدیده های دینامیکی در صنایع مختلف می توانید از وبلاگ بنده دانلود کنید

اگر سوالی هم در مورد یادگیری این نرم افزار قدرتمند دینامیکی المان محدود داشتید در خدمتم

railway-iust.blogfa.com

ahmadrahmati15@yahoo.com

Drilling Simulation using Smooth Particle Hydrodynamics and FE.
2Projectile Penetration.
3Chips rise through drill bit flutes.

دانلود نرم افزار LS-DYNA

دانلود کل فایل های انیمیشن

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ahmad Rahmati

School of Rail Way Engineering
Iran University of Science and Technology

Tehran, I. R. Iran
ahmadrahmati15@yahoo.com

آخرین ویرایش:
بالا