بعده عمری تاپیک به درد خورد
اگه نمی گفتی فردا حواسم نبود یه ساعت زودتر پا شده بودم
ساعت یک ساعت به عقب بازگذشت به علت آغاز سال تحصیلی!!!!!!!!1
ساعت 12:37الان ساعت چنده یعتی؟!
1:37
نه چرا به درد می خورنیعنی تا حالا این همه تاپیک زدم بدرد نمیخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توجه توجه
غلط املایی در این تاپیک بیداد میکند
نه چرا به درد می خورنولی بیشتر توو مایه های رمانتیک و اینا هستن که با روحیات من سازگار نیست
![]()
چرا داغ می کنی غلط املایی جانصحیح جناب صفتو سخت وغیر رمانتیک!!!!!!!!!!آخه زیاد برام مهم نیست که کیو اعدام کردن یا کی دزدیده شده یا کدوم بانک اختلاس داره یا کدوم آدم 10 بار ازدواج کرده ویا.................حال مهربونی آدمها واسم مهمتر تا اقتصادو سیاست و کل کل کردن با آدمهای جهان سومی!!!!!!!!!!این تاپیک ساعت هم صرفا جهت اطلاع بود!همین!!!!!!!!
چرا داغ می کنی غلط املایی جان
وقتی شکم ملت خالی باشه رمانتیک و عشق نمی فهمه؛ شاید شما وضعتون خوبه یا هنوز وقتش نرسیده از شما تا جنوب تهران دنبال خونه ی 50 متری بگردین، اون موقع متوجه میشین که عشق مهمتره یا اختلاس و اعدام؛ شاید هم هیچ وقت متوجه نشین
به به عرض ادب کجاش بیداد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق من و شما اینه که من به شخصه چشیدم و از نزدیک دیدم ولی شما هنوز مثل یه رویا و فیلم باهاش برخورد کردینالان شما احساس میکنی اگه جریان اختلاس یا اعدام معلوم بشه به شما خونه میدن و شما اینجوری آرامش روح داری یا زیر آسمان شهر باتنها مونس خاکیت قدم بزنی آرامش روح داری به خدا پول خدا میرسونه آدما و مهربونیاشون مهمتر از خونه و پولو اختلاس و اعدامو آخرش کجا ایا از زندگی چیزی میفهمین وقتی به خودتون میاین که خیلی از عمر گذشته....
اینو تو نوشتی بازگذشت
غلطه تارا جان..دقت کن ....
فرق من و شما اینه که من به شخصه چشیدم و از نزدیک دیدم ولی شما هنوز مثل یه رویا و فیلم باهاش برخورد کردین
من راننده ی تاکسی رو دیدم که از 5 بامداد تا 1 شب (20 ساعت) کار می کرد و می گفت اگه ترس از خدا نبود زنم رو طلاق میدم چون نه می رسم پولش رو جور کنم نه می رسم اصلا ببینمش!
با مونس قدم زدن خیلی خوبه ولی وقتی که بدونی بعد از خسته شدن از قدم زدن یه جایی هم هست که 2 ساعت سرت رو بذاری بخوابی
نه با معلوم شدن پول من بر نمی گرده، ولی شاید کمکی کرده باشم که پول 7 نسل بعد از من خورده نشه تا اونا هم بتونن قدم بزنن
جوون من این تغییر اسکلیه ساعت تو کشورای دیگه هم هست؟؟؟؟ جدی هاا؟؟؟ کسی میدون؟آیا؟!!!
مرسی اصلا حواسم نبود..خوب شد گفتی...
منم همین روزاست به شما برسماخطار که ترس نداره من الان دارم رکورد می شکونم با 10 اخطار
نه اگه به 8 برسی اخراج می شیمنم همین روزاست به شما برسم
فکر کنم این قانون در 77 کشور دیگم هست.جوون من این تغییر اسکلیه ساعت تو کشورای دیگه هم هست؟؟؟؟ جدی هاا؟؟؟ کسی میدون؟آیا؟!!!
مرسی اصلا حواسم نبود..خوب شد گفتی...
یعنی فقط ماییم؟؟؟؟از ماست که بر ماست هر چی میکشیم از جهان سومی بودنمونه!!!!!!!!!!!!!!!اسکلیم دیگه!!!!!!!!!!
ای بابا ... من کلی ذوق کردم که فقط مایم ...فکر کنم این قانون در 77 کشور دیگم هست.
ای بابا ... من کلی ذوق کردم که فقط مایم ...![]()
یعنی تا حالا دقت نکردین که کشورهای اروپایی هم ساعتاشون تغییر می کنه؟نه گفته فکر کنه پس شک داره تکیم بزن دست قشنگرو بیاد![]()
نه... دوباره اول نشدیم...؟؟؟؟!!!یعنی تا حالا دقت نکردین که کشورهای اروپایی هم ساعتاشون تغییر می کنه؟
یعنی تا حالا دقت نکردین که کشورهای اروپایی هم ساعتاشون تغییر می کنه؟
نه... دوباره اول نشدیم...؟؟؟؟!!!![]()