*** توجه : آنالیزهای مهم با Ansys Workbench

fazel_kh

عضو جدید
سلام آقا رضا.خسته نباشید.
ماده ورق رو پلاستیک فرض می کنم.اینو مطمئن هستم.برا احتمال بعدیت هم مطمئن نیستم.آخه یکی همین پروژه رو با اباکوس انجام داده جواب گرفته، منم واسه مدلم همون ابعادو گرفتم... 

fazel_kh

عضو جدید
آقا رضا من احتمال میدم موقع بالا اومدن سنبه نرم افزار مراحلو یکی یکی می بره عقب.حالت نهائیه ورقو حفظ نمی کنه.والا امکان نداره شما یه ورق فولادیو 60 درجه خم کنی بعد ورق برگرده به حالت اولش!!

rmi-ansys

عضو جدید
سلام
واقعیت الان چیزی به ذهنم نمی رسه. راستی چرا با WB انجام نمی دهی؟؟

بابا (البته ببخشید) شما خفم کردید. آقا WB کار کنید، لطفا این تن بمیره

عزیز من دیگه پروژه تو که خمکاری است تو WB انجامش بده بره پی کارش

خودت را عذاب نده

بلد نیستی چه جوری؟؟ برو فصل آخر، مثال آخر کتاب اول من رو بخوان یاد بگیر. آن مثال خمکاری حلقه زنجیر است. فقط WB11 است که کاری نداره آن رو تو WB12 انجام بدهی.

این کار رو انجام بده، ضرر نمی کنی برادر.

گوش بده

اسم کتاب:

مقدمه ای بر آنالیزهای شکل دهی با Ansys Workbench

انتشارات ناقوس

fazel_kh

عضو جدید
سلام آقا رضا.خسته نباشید.
من کتاب شمارو خیلی وقته تهیه کردم.تا حالا هم چندین بار تمام کتاب رو جز به جز مطالعه کردم.کسی که انسیس کار کرده باشه تو این شک نداره که کار با wb راحت تره.
جسارتا یک انتقاد می خواستم بکنم از کتاب شما.اکثر کتابهایی که در ضمینه انسیس نوشته می شن دلیل انجام کارهاشونو یا دلیل انتخاب پارامترها رو برا انجام یک فرایند خاص توضیح نمی دن تا کاربر بتونه با جمعبندی دلایل موجود،اون چیزی رو که مد نظر خودش هست انجام بده.
البته اینم باید بگم که کتاب شما تو این ضمینه بمراتب بهتر از کتابهای دیگه هست، ولی من فکر می کنم که بازهم جای کار داشته باشه.
اما مشکل من: من با wb هم کار کردم ولی هنگام خم کاری ورق در میره!

fazel_kh

عضو جدید
سلام.
آقا رضا خودت می دونی که تو خم کاری v شکل،ورق گیر نداریم. حالا من چی کار کنم که ورق فرار نکنه؟
مرسی.

rmi-ansys

عضو جدید
خواهش می کنم من خوشحال می شوم کسی ازم انتقاد کنه، اما اما اما راهکار عملی هم بده.
نقد همین جوری خوب نیست.

کتاب دوم من کلی با اولی فرق داره. هم از لحاظ محتوا و هم نوع آنالزهایش

ولی به هر حال دلیل اینکه سعی کردم (البته تا آنجایی که در توانم بود) ریز به ریز توضیح بدهم اینه که اسم نمی برم و حتما خودتان می دانید چون کلی آدم دیگه هم این رو گفتند که کتابهایی در بازار هست که فقط مثال حل کرده. توضیح نداده که آخه بابا چرا مثلا باید این دکمه را بزنم، چرا باید در اینجا عدد ۲ وارد کنم. یک تیکه رفتند سراغ حل مثال.

این جور کتابها نه خوبند و نه بد.
از این لحاظ خیلی خوب هستند چون کسی که نرم افزار را از قبل بلد هست و می دانه مثلا المان چیه و ... و فقط می خواهد تمرین بیشتر کند، خیلی خوب است.
از این نظر هم بد هستند چون افرادی که صفر کیلومتراند و تازه می خواهد بفهمند چی به چیه، یهو با کلی سوال که چرا و چرا مواجه می شوند. این را با چشمهایم دیدم.
انسان که از اول انشتین به دنیا نیامده و ایرادی هم نداره اگر چیزی را ندانه و بپرسه ولی آدمهایی دیدم که اصلا نمی دادند الامان و گره و مش بندی و ... چیه، دیگه چه برسد به نکات ریزتر.
پس لازم است من در مثالهایم استراتژی و اسکلت کار را معین کنم و در یک مثال تمام جزئیات را شرح بدهم تا آنهایی که تازه کار هستند بفهمند که چرا من گفتم مثلا فلان کار را بکنید.

حالا نظر کلی خودت درباره کتاب اول چیه؟ (گفتم دومی خیلی بهتر از اولی است)

اما مسئله خمکاری،
اول شما به گفته بودی قالب V شکل داری؟ نه
حالا بی خیال. فرآیند را آرام آرام انجام بده. جوری نباشد که ضربه وارد بشه چون قطعا ورق می پره. یک چیز دیگه، من فیلمهای زیادی دیدم که قالب V شکل بود و البته ورق گیر به صورت کشش عمیق نداشت ولی بازوهایی هدایت کننده ورق و میله داشت. این مدل را در فیلمهای مستند دانستنیهای شبکه ۵ بارها نشان داده. این به دلیل اینکه ورق نپره و ...

پس یه همین چیزی براش بزار ببین چه طور می شه. البته با حساب و کتاب.

من خودم این تیپ مدل را انجام دادم قالب V نیست ولی
قالبهای ساخت لوله های مثلا نفت و ... را دیدی؟ اول ورق به صورت U در میاد و حالا که نصف پایینی ورق حالت گرد به خوش گرفت، punch با فشار روی قسمت بالای U آن دو لبه را هم خم می کنه تا آنها هم گرد بشوند.
توی این مدل هم (بخش اول کار=ساخت U) ورق تو نرم افزار می پره.

یک توصیه دارم. حتما گرانش زمین را هم لحاظ کن. (لااقل توی مدل لوله که لازم بود)

راههای زیادی هست که باید تست کنیم تا جواب بگیریم.
خونسرد.

راستی جواب سوالم یادم نره.

*Essi*

اخراجی موقت
با عرض سلام خدمت دوستان محترم.

خواهشمندم بنده را برای خرید لب تاپی مناسب که جلوی نرم افزارهایی مانند ansys و abaqus برای تحلیل های سنگین رشته مکانیک ،کم نیاورد راهنمایی کنید.
مبلغ هم تا 2 میلیون تومان.
اگر در مورد لب تاپ workstation هم اطلاعات دارید بفرمایید.

rmi-ansys

عضو جدید
سلام

ببین من الان Dell Latitude 6500 دارم. بیش از آن چیزی که فکرش را بکنی ازش کار می کشم. همه بچه ها دیگه می دانند رضا معززی با ansys چی کارها می کنند. به هر حال فوق العاده ترین (البته بعد از Precesion) همین مدل است. البته الان مدل جدیدش یعنی Latitude 6510 آمده که به سایت زیر برو و لیست قیمتش را دانلود کن:
www.zigorat.ir

در مورد دوام این laptop همین رو بگم که اگر خودمون این تست را انجام نداده بودیم باور نمی کردم. دستگاه پسر عموی من هم همین است.
ایشان ناخواسته بدون اینکه خاموشش کنه، آن را داخل این کیفهای شبیه پوشه که من جنس تومایه مخمل دارند قرار می دهد و بعد از 4 ساعت که یادش می افتد آنرا از تو کیف بیرون می آورد، حالا دستگاه در حد یک نیمرو پختن داغ، اما سالم. چون تمام دریچه ها هوا بسته بوده، دما رفته بالا اما سالم سالم ماند.

فکر کن

دیگه نهایت دوام در برابر دما.

فوق العاده است.

saeid15207

عضو جدید
اقا رضا سلام
کتاب دوم ات چاپ شده؟
اگه اره مشخصات بده تهیه کنیم.

بالا