سلام دوستان،
اول دو خواهش:
- لطفا موقع پیام گذاشتن به وسیله نقل قول کردن، متن نقل قول مورد نظر را پاک کنید و فقط پیام خودتان را قرار دهید. (به منظور خلاصه کردن پیام و کم حجم شدن آن) لطفا
- کل مطالب این تاپیک را از اول تا صفحه آخرش بخوانید. نهایت زمانی که از شما خواهد گرفت شاید 10 دقیقه هم نباشد ولی مطالب مطرح شده قبلی می تواند خیلی به شما کمک کند و شاید سوال شما در مطالب قبلی پاسخ داده شود.
==================================================
*** اما در رابطه با سوال در مورد فرآیند انفجار :
دوستان عزیز من، من اگر چیزی را ندانم، نمیترسم و خیلی راحت میگویم که نمیدانم.
منظور من از ندانستن هم این است که من 100٪ در آن مورد مطمئن نیستم.
چون نمیخواهم بی خودی وقت کسی را تلف کنم.
من تا حالا خودم سراغ بحث انفجار نرفتم، به عبارتی خودم آنالیز انفجار انجام ندادم اما مطالب بسیار زیادی در مورد این آنالیز مطالعه کردم.
==> پس حرفهای من بر مبنای تجربهام در سایر آنالیزها و بر مبنای آن مطالعات است.
من بارها گفتم که بزرگان، اول فیزیک مسئله را خوب بشناسید و بعد سراغ بحث مهندسی آن فرآیند و آنالیزش بروید. کار بسیار سادهتر خواهد شد.
از آنجایی که انفجار (حالا از هر نوعی که باشد) فرآیندی است که در مدت زمان بسیار کم صورت می گیرد و زمان اثر آن هم بسیار کوتاه است، من با کمال اطمینان می گویم که باید این فرآیند را در آنالیزهایی انجام دهید که Explicit هستند نه Implicit .
مثلا به سراغ Ansys Explicit-STR و یا AUTODYN بروید.
کار با هر دو مورد بالا ساده است ولی کمی با هم فرق دارند.
این از نوع آنالیزی که باید انجام بدهید.
اما این که عامل انفجار را چگونه مدل کنید (منظور ماده انفجاری تعریف کنیم یا اعمال فشار ناگهانی داشته باشیم) را به طور 100٪ نمیدانم.
نظر من (با توجه به برخی مطالعات خودم) :
از ابزار Pressure استفاده کنید ولی زمان اثر آن را در مدت زمان بسیار کوتاهی تعیین کنید.
مثلا بگویید در زمان 0.00001 ثانیه فشار 1000000000Pa اعمال شود. (مثلا)
من خودم تنها در مورد نوع اعمال انفجار تردید دارم، ولی امیدوارم این تکنیک به شما جواب بدهد.
موفق باشید.