فنا2011
اخراجی موقت
:||||||
دلم گرفته آسمون یکم منو حوصله کن
:||||||
یه جمله ی قشنگی هست من جدیدا طبق این عمل میکنم ...برا کسی تب کن که برات بمیره همین و بس
دلم گرفته آسمون یکم منو حوصله کن
چشم شما در چه حالیه؟چشام درد میکنن..![]()
شاعرم شدی کهههههههههه..دی:
شعر نگیم چیکار کنیم ...
ای بابا با دو تا پست دادن که خوب نمیشه .........بیخیال خوش باشینحالت بهتر شده یا هنوز فنا شده ای؟
شعر گفتن خوبهای بابا با دو تا پست دادن که خوب نمیشه .........بیخیال خوش باشین![]()
ای بابا با دو تا پست دادن که خوب نمیشه .........بیخیال خوش باشین![]()
ای بابا با دو تا پست دادن که خوب نمیشه .........بیخیال خوش باشین![]()
یاشما خیلی بابت مشکلاتتون داغونید یا من خیلی راحت با مشکلاتم کنار میام ؟من هر وقت میام توی این سایت فکرم خیلی اروم تره تا وقتی که با ادما سر کله میزنم؟نمیدونم چرا انگار دارن طوری زندگی میکنن فقط بزنن تو حال من.شما باید این تایپیکو درست میکردید شما خیلی تنهاترید؟من که هر وقت توی تنهاییام ئدلمو به هر کی خوش میکنم میخوره تو ذوقم.
میگم فال ازدواج برای پسرا رو بخون شاید از اینده خبر داشته باشی کم تر اذیت بشی توی تایپیک همین زنگ تفریحه.
خوبه داداش ک به این رسیدیواقعا نمیدونم چیبگم یکم هنگ کردم واقعیتش .. من واقعیتش بعضی موقع ها این حس اذیتم میکنه ..واقعا هم نمیشه به هر کی دل داد برای پر کردن تنهاییت ارزش نداره ..
واقعا نمیدونم چیبگم یکم هنگ کردم واقعیتش .. من واقعیتش بعضی موقع ها این حس اذیتم میکنه ..واقعا هم نمیشه به هر کی دل داد برای پر کردن تنهاییت ارزش نداره ..
چقد سخته ..توکل کردیم دیگه هرچی خدابخوا داینم خیلی بده میگی هر کسی لیاقت نداره بهش بها بدی بین این همه ادم یکی رو انتخاب کنی از شانس اونم مثل بقیه لیاقت نداشته باشه بهش بها بدی حاضر باشی براش هرکاری کنی!![]()
خوبه داداش ک به این رسیدی
نباید بهرکی دل داد!!حواست باشهههههههههههه!!
بزار شرایط جور ک شد دختریو ک لایق همسری باهاته رو پیدا کردی بهش عشق بورزو تنهاییتو پر کن با کسی ک میدونی تو پیری تو درد و شادی همه جا کلا باهاته!
شاید طول بکشه تا اون طرف پیدا شه..ولی ارزششو داره!
خوبه داداش ک به این رسیدی
نباید بهرکی دل داد!!حواست باشهههههههههههه!!
بزار شرایط جور ک شد دختریو ک لایق همسری باهاته رو پیدا کردی بهش عشق بورزو تنهاییتو پر کن با کسی ک میدونی تو پیری تو درد و شادی همه جا کلا باهاته!
شاید طول بکشه تا اون طرف پیدا شه..ولی ارزششو داره!
به قول دامادمون وقتی حرف شوهر بود دلداری میداد صبرکنم هرچی دیر بشه ولی بهتر میشه
به خدا من احساس ترشیدگی نمی کردم تازه دو سال پیش بود.
ممنون حرفای جالبی زدین
ای جوووووووووونم
اره عزیزم از دوران جوونی لذت ببرین..درس بخونین ..ازدواجو بزارین هدف فرعی!هدفای اصلی زندگی موفقیتهای درسی و کاریه و همچنین خود سازی!
تو دوران جوونی واسه رسیدن به اینا تلاش کنین..
شوهر یا (زن)خودش بعدش سرو کلش اروم اروم پیدا میشه!
جالب نیست داداش فنا،حقیقته!!..من خیلی رو این چیزا فک کردم!
بیخودی اینا رو نمیگم!!
به اون خانم خوشگله هم گفتم بتو هم میگم!فعلا بچسب بدرست..ذهنتو با اون پر کن!
ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد!!
فعلا شب همگی خوش
http://www.www.www.iran-eng.ir/clear.gif پاسخ با نقل قولخوب چقدر درس بسه دیگه
ای جوووووووووونم
اره عزیزم از دوران جوونی لذت ببرین..درس بخونین ..ازدواجو بزارین هدف فرعی!هدفای اصلی زندگی موفقیتهای درسی و کاریه و همچنین خود سازی!
بیخودی اینا رو نمیگم!!
درد ما بی شوهری نبود درد ما تنهایی وبی کسی بود.
دلمونم تو خونه از همه گرفته بود. شب همه بخیر.
دوس دارم یکی رو تو باشگاه اینقد بزنم که حد نداره![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/clear.gif پاسخ با نقل قول
منم موافقم .درسم خوندیم میریم دنبال کار همه میزنن تو حالمون. دردمون یکی دوتا نیست توی چیزی هم شانس نیوردیم دلمونو بهش خوش کنیم.![]()
اسمش و نه ولی خیلی دوس دارم اگه الان کنارم بود چی خوب بودچرا اینقد خشن؟!میتونم بپرسم کی رو؟
ای جوووووووووونم
بیخودی اینا رو نمیگم!!
درد ما بی شوهری نبود درد ما تنهایی وبی کسی بود.
دلمونم تو خونه از همه گرفته بود. شب همه بخیر.
![]()
این همه درس خوندیم الان میری یه اداره انگار با نوکرش حرف میزنه نصف مدرک و علمتو هم نداره چی بگم
من خواهش و التماس از کسی نمیکنم برا کار واقعا اگه بد حرف بزنه همون جا هر مسولی باشه کامل میشورمش بعد پنجره رو باز میکنم کنار پنجره میذارمش تا خشک بشه و بعد خودم میرم دیگهتازه میگن خانم شما چرا اول درس خوندی اول باید تجربه کسب میکردی بعد میرفتی درس میخوندی!
تازه میگفت میدونی مهندس یعنی چی؟یعنی اینکه لیفتراک برونی!از من داشت پشت لیفتراک برونم یه چوب دستی هم باید بغل دستم میذاشتم ترمز فشار میدادم.
اینم احترام گذاشتن دیگران به درس خوندن ما... .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نگاه کن تنهایی چیکار کرده باهاش؟! | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
اگر تنهایی بیـا... | زنگ تفريح | 261 |