تندروترین و گران قیمت ترین سوپر اتومبیل جهان

mimshimi1386

عضو جدید
(بوگاتی ویرون)تندروترین و گران ترین سوپر اتومبیل جهان :این اتومبیل با قدرت 1001 اسب بخار که نشانگر انرژی فوق العاده زیادی بوده ، از یک موتور شانزده سیلندر هشت لیتری با کمک چهار توربو چارجر بهره مند است.در این اتومبیل برای رسیدن به سرعت 250 کیلومتر در ساعت که حد نهایی سرعت گیری بسیاری از انواع اتومبیل های اسپرت است،فقط به 266 اسب بخار نیاز است !!!تنها اتومبیل غیر مسابقه ای را که می توان با آن مورد مقایسه قرار داد مک لارن F1 بوده که آن هم بعد از رسیدن به سرعت های بالاتر از 320 کیلومتر در ساعت در مقابل بوگاتی حرفی برای گفتن ندارد …حداکثر انرژی ایجاد شده در محفظه احتراق بوگاتی ویرون به سه هزار (3000) اسب بخارمی رسد که هزار اسب بخار آن توسط سیستم خنک کننده مورد استفاده قرار می گیردو هزار اسب بخار دیگر از سیستم اگزوز خارج می شود و هزار اسب بخار نیز به چهار چرخ منتقل می شود . حداکثر نیروی تورک در این بوگاتی رقم باورنکردنی 922 پاوند بوده که از دور موتور 2000دور در دقیقه در اختیار راننده قرار دارد و گیربکس به راحتی میتواند این نیرو را مورد استفاده قرار دهد، در حالی که چنین نیرویی هر گیربکسی را می تواند متلاشی کند. در حین حرکت با این اتومبیل چنانچه سیستم کنترل پایداری (ESP) آن را خاموش کنید، می توانید حتی در دنده سه نیز چنانچه سطح مسیر حرکت کاملاً صاف باشد اصطلاحاً تیک آف کنید …قیمت این سوپر اتومبیل جنجالی در حدود یک میلیون یورو پیش بینی شده بود که با احتساب مالیات های متعلق به آن و با نرخ برابری دلار بیش از 2/1میلیون دلار می شود.منبع: MIMSHIMI1386.BLOGFA.COM

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم یه عکس از این ماشین....:)

Dr ehsan

عضو جدید
سلام دوستان
البته بهتر بود این رو هم می گفتید که اولا طراحی و تولید این ماشین مال چند سال پیشه و دوما همه این رکوردهایی رو که گفتید در بین ماشین های تولید انبوه داره.
بعدشم جای این پست تو تالار خودروه نه جامدات.
ممنون;)

*mahdi_joker*

عضو جدید
این ابر خودرو از شرکت بوگاتی که هم اکنون تحت تملک volks wagonیا همون فولکس خودومونه که به نام یکی از رانندگان دهه 60 این شرکت یعنی ویرون نامگذاری شده .
با داشتن موتور w شکل به حجم16.4لیتر(یعنی 16400cc)(خودروی پر حجمی مثل ماکسیما3200ccحجم داره!!!)توانایی کسب 1001 اسن بخار نیرو شدخ که همونطور که ذکر شد این فقط 3/1 قدرت حاصله است و به چرخها میرسه.نکته دیگه داشتن 64 سوپاپ!در این خودرو هست(xantia16 valve سوپاپ داره16).
پس از تولید موتور بزرگترین مشکل مهندسان این خودرو خنک کردن این کوره بوده.دمایی که میتونسته کل مجموعه رو به ازمحلال بکشونه.برای همین از 3رادیاتور استفاده شده که یک استثناء است.
طراحی داخلی این خودرو هم جنبه اسپرت داره چون پرداخت 1.2میلیون دلار برای خودرو هر 2 جنبه رو لازم میکنه .با روکش چرم و ساعت عقربه ای و با کار شدن طلا و جواهرات مختلف باعث تمایز در این رویای محرک شده.
در صفحه کیلومتر هم به جای عقربه دور موتور عقربه ای جایگزین شده که میزان قدرتی که از موتور در حال ارسال به چرخهاست نشون میده.از 1تا 1001.و اگه بهش نگاه کنین میبینین عدد 100 که نزدیک به قدرت سمنده فقط 10/1این عقربه هست!خنده داره.مگه نه؟
به نظر من بوگاتی با این حرکت تمام شرکتها و خودروهای دنیا رو به تمسخر گرفته.درسته که رکورده سرعت416 کیلومتری و قدرتش شکسته شده توسط خودروی دیگه ای به اسم aero ssc که قدرت 1200 اسب رو به وجود اورده اما بوگاتی پایه گذار این داستان و تولید انبوهه.در صورتی که aero فقط دست سازه و اصلا صاحب قدرت و پشتوانه ای مثل فولکس واگن و bugatti نیست.
شتاب 0تا 100 کیلومتر در 2.5ثانیه بدست میاد که این رکورد رو هنوز کسی نشکسته.توجه به این موضوع که انتقال چنین نیرو و گرفتن چنین شتابی نیازمند لاستیکهای مخصوصه. لاستیکهایی که michelen آنهارو تولید میکنه.لاستیکهایی که علاوه بر تحمل نیروی موتور باید بتونه نیروی بزرگتری مثل ترمز که از حساسترن و سخت ترین بخشهای تولید بوده رو تحمل کنه.این بخش رو هم صاحب نامترین شرکت در زمینه ساخت ترمز یعنی برمبو(brembo)پذیرفته.
نکته دیگه طراحیه aerodynamic این خودرو بوده که باید حداکثر down force یا همون نیروی رو به پایینو تامین کنه که تو سرعتی مثل416 کیلومتر در ساعت مثل پر کاه از زمین کنده نشه.
متاسفانه بلد نیستم عکس بگذارم وگرنه عکسهای زیبایی از خود خودرو و سیستم انتقال قدرت و موتور این هیولا براتون میزاشتم.
ببخشین اگه پر حرفی کردم.

hamidarchitec

عضو جدید
سلام رفقا بوگاتی دیگه سریعترین نیست . ماخ 5 با 1700 اسب قدرت . 0-100 در 0.6 ثانیه شتاب ثقل 6 جی!!!! و قیمت 5 ملیون دلاری ؟! و سرعت 480 کیلومتری و..... اعجاب دیگر برترین در دنیای امروز است.:eek: منبع:مجله ماشین

*mahdi_joker*

عضو جدید
سلام رفقا بوگاتی دیگه سریعترین نیست . ماخ 5 با 1700 اسب قدرت . 0-100 در 0.6 ثانیه شتاب ثقل 6 جی!!!! و قیمت 5 ملیون دلاری ؟! و سرعت 480 کیلومتری و..... اعجاب دیگر برترین در دنیای امروز است.:eek: منبع:مجله ماشین
من تو این مجله اشتراک چندین ساله دارم.میشه شماره مجله و صفحه رو ذکر کنین؟
متشکرم

bmw m5

عضو جدید
bmw m5

bmw m5

سلام من تازه واردم ولی تا جایی که من اطلاع دارم فعلا پر سرعت ترین ماشین mach5 که شتاب:6. ثانیه،سرعت:480 (البته طبق اعلام کارخانه)قیمت:5میلیون دلارالبته ماشین TOP FULL فعلا باسرعت 533کیلومتر بیشترین سرعتو داره ولی مثل اینکه فراموش شده واینکه شوماخر این سرعتو با این ماشین ثبت کرده.

آخرین ویرایش:
بالا