تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پس شما میخواین چند بگیرین ؟

320 هم زیاده ؟

دوسته من 320 زده بود امتحان قبلی با 16 تا پله با ارتفاع 20 قبول شده بود:cry:

من میخوام طبقاتو 3.06 بگیرم با 18 تا پله 17 سانتی
زیرزمینم 2.72 با 16 تا پله
سقفم 30 سانتی

ali kocholomoch

عضو جدید
من میخوام طبقاتو 3.06 بگیرم با 18 تا پله 17 سانتی
زیرزمینم 2.72 با 16 تا پله
سقفم 30 سانتی

:cry:میدونین مشکل من چیه؟ شابلون من 16 تا پله هست و تو باکس پله هم همینطور

میشه من پارکینگ رو 280 بگیرم با 16 تا پله 17.5

و طبقات رو 304 بگیرم 16 تا پله 19 سانتی بشه ؟

holooooooo

کاربر ممتاز
:cry:میدونین مشکل من چیه؟ شابلون من 16 تا پله هست و تو باکس پله هم همینطور

میشه من پارکینگ رو 280 بگیرم با 16 تا پله 17.5

و طبقات رو 304 بگیرم 16 تا پله 19 سانتی بشه ؟
منو دوستام پارسال پارکینگو 16 تا پله 17.5 گرفتیم من قبول نشدم اما دوستام 2 تاشون قبول شدن قبولی ربطی به ارتفاع پله نداره!
امسالم بعضیا 17.5 میگیرن، اما! 19 رو نمیدونم چون تو مبحث 3 بخش پلکان نوشته 18 حداکثر! اما دوستتون میگید که پارسال با ارتفاع پله ی 20 قبول شده، خب حتما مشکلی نیست
شما هم امتحان کنید!
ششبتون بخیر موفق باشید...

nika1361

عضو جدید
سلام
امتحان دیروز چکار کردین
کد زیرزمین -2.7
رمپ از منهتا الیه جنوب شرقی زمین خیابان فرعی به طول 12 متر عقب نشینی 6
باکس پله وآسانسور ضلع غربی ورودی طبقات وفروشگاه از ضلع غربی با جک معلولین
شیب سایت 4٪ بود که برای دسترسی به طول 10 متر من 45 سانت در نظر گرفتم 3 پله دادم برای ورودی

Unique.f

عضو جدید
سلام
منم دیروز همین طور طراحی کردم.باکس پله غرب و رمپ جنوب شرق.دوتا ورودی دادم یکی از غرب با 3 پله و رمپ معلول.یکی از جنوب با 7 تا پله و جک معلول.زیر رمپ معلول تایسات بود که برای سرگیر نشدن سه سه تا پله اون قسمت رو توی پارکینگ بردم پایین. اما برای تقسیم واحد ها با مساحت خواسته شده خیلی وقتم هدر رفت و اخرم تقسیم واحد طبقه دو با طبقه 3 فرقی نکرد فقط تعداد خواب ها رو طبق سوال تغییر دادم. و سر همین قضیه وقت کم اوردم.باکس پله شامل 23 پله 17 سانتی شد که در مجموع با احتساب ضضخامت دیوار ها 6.4 متر در 2.8(عرض پله 110) شد...

somaye l

عضو جدید
سلام بجه ها کسی میدونه امتحان جمعه ستون گذاری چند نمره داشت تو پلانا ؟

somaye l

عضو جدید
سلام به نظرتون اگه تو طرح تو طبقات نرسیم ستونارو بذاریم چند نمره از 10نمره پلان نمیگیریم تو پارکینگو همکف گذاشتم بقیه اول و دوم نذاشتم یادم رفت وقتم نشد?

somaye l

عضو جدید
سلام
امتحان دیروز چکار کردین
کد زیرزمین -2.7
رمپ از منهتا الیه جنوب شرقی زمین خیابان فرعی به طول 12 متر عقب نشینی 6
باکس پله وآسانسور ضلع غربی ورودی طبقات وفروشگاه از ضلع غربی با جک معلولین
شیب سایت 4٪ بود که برای دسترسی به طول 10 متر من 45 سانت در نظر گرفتم 3 پله دادم برای ورودی
شیب زمینو چطور حساب کردین؟رمپو چطور حساب کردین ارتفاع لازم 1.70 بود اگه کد زیرزمین2.70 باشه 1.70/0.15=11.33 با 1متر اول و اخر رمپ که 10درصده میشه 11.13 چطور 12 متر شده؟

آخرین ویرایش:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام به نظرتون اگه تو طرح تو طبقات نرسیم ستونارو بذاریم چند نمره از 10نمره پلان نمیگیریم تو پارکینگو همکف گذاشتم بقیه اول و دوم نذاشتم یادم رفت وقتم نشد?
سلام
ببین وجوودش معلوم میکنه که توی طرح معماری ستونها رو در نظر داشتی که جاهای نادرست قرار نگیره و یا تیرها از جای نادرست رد نشن. خب اینکه چه کسی برگه رو صحیح کنه مهمه، باز توکل به خدا.

jafarsydi

عضو جدید
بچها میشه بگید سوال چی بود؟چه چیزهایی خواسته بود و بارم نمرهاش چطور بوده؟میشه بگید من خیلی کجنکاو شدم .............................................

holooooooo

کاربر ممتاز

jafarsydi

عضو جدید
به نظر میرسه که طبقات رو هم کشیده و بهش فکر کرده
پس چرا پلانهاش توی فایله نیست؟!
پلان زیرزمین اش خوبه ولی به خاطر جای راه پله،پلانهای طبقاتش خراب میشه

holooooooo

کاربر ممتاز
به نظر میرسه که طبقات رو هم کشیده و بهش فکر کرده
پس چرا پلانهاش توی فایله نیست؟!
پلان زیرزمین اش خوبه ولی به خاطر جای راه پله،پلانهای طبقاتش خراب میشه
برای اینکه بقیه اش پولیه!!! 13000 تومن :redface:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
این چرا درز انقطاع ضلع غربی رو تا انتها ( 22 متتر) داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید تا اونجا که همسایگی هست درز بده....
خداا خسته شدم دیگه...:w00::crying::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

منم همینکارو کردم چون دقیقا مشخص نبود اندازش که تا کجا چسبیدن بهم منم تا آخر گرفتم:smile:

ukabeh

عضو جدید
منم همینکارو کردم چون دقیقا مشخص نبود اندازش که تا کجا چسبیدن بهم منم تا آخر گرفتم:smile:
عزيزم 60 درصد طول رو حساب ميكرديم و درز انقطاع عرض رو ازش كم ميكرديم بدست ميومد تا كجا بايد درز انقطاع داشته باشيم:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.