تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AM.RAD

عضو جدید
من سر این قضیه کلا کبود شدم :)میدونین من 18 تا پله ی 17.5 سانتی میگرفتم که ارتفاع میشد 3.15 الان میگن با توجه به ضوابط معلول 17 بگیرین!!18 تا 17 سانتی بگیریم میشه 3.06 سانت!!من الان قصدمه اینو بگیرم!!اما حسم زیاد راضی نیست چون ارتفاع مفید میشه 2.66! درسته تو مبجث 4 گفته 2.6 وا3.06 درسته اما به نظرم ارتفاع مفید کمه 2.66 اما دیگه چاره ای نیست!واسه 3.23 میشه 19 تا پله ی 17 سانتی که یه بازو میشه 10 تا پله یه بازو میشه 9 تا که یکی از دوستان میگین اینجوری نمیشه پله ی استقبالو رعایت کرد!!!من فکر میکردم پله استقبال اجباری نیست ایشون میگن هست!!!مبینین چه وضعیهموووووووجی شدم!!! :)
اینجوری که خیلی قاطی شد . من خودم همیشه 3.10 میگیرم 30 سانت که ضخامت سقفه الان میبینم اکثرن یا حرف شما رو میگن یا 3.2... . بازم سوال دارم شرمنده. من اکثر کارایی که دیدم تو سایت خیلی ایراد داره ولی نمیدونم کسی توجه نکرده یا من اشتباه میکنم . مثلن اکثر کارا درزانقطاع ندارن یا دیوارهای داخلی هیج کس 15 سانت نیس همه انداره دیوارهای خارجی و داخلی یکیه .. گیج شدم و .. من درست میگم؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اینجوری که خیلی قاطی شد . من خودم همیشه 3.10 میگیرم 30 سانت که ضخامت سقفه الان میبینم اکثرن یا حرف شما رو میگن یا 3.2... . بازم سوال دارم شرمنده. من اکثر کارایی که دیدم تو سایت خیلی ایراد داره ولی نمیدونم کسی توجه نکرده یا من اشتباه میکنم . مثلن اکثر کارا درزانقطاع ندارن یا دیوارهای داخلی هیج کس 15 سانت نیس همه انداره دیوارهای خارجی و داخلی یکیه .. گیج شدم و .. من درست میگم؟
ببین دیوارای داخلی معمولا ما 10 سانت میگیریم خارجیو 20
درزانقطااااااااااع هم اجباریهههههه حتما بذارین
آره منم با ارتفاع طبقه مشکل دارم

amindarbasi

کاربر فعال

عزیزم این آزمون طراحی فاز یک و در این فاز دیوار داخلی رو 10 و دیوار خارجی رو 20 میگیرن در مورد درز انقطاع هم تو همه کارایی که دیدی بارها ایراد گرفته شده که چرا درز انقطاع رو که همه از محاسباتش خبر دارن و نحوه ترسیمش باز هم بعضی از بچه ها کم کاری میکنن و نشونش نمیدن در حالی که چیز خیلی مهمیه به نظر من بهتره هر جا مینویسد درز انقطاع علاوه بر اندازه گذاری کلی تون اندازه ش رو هم بنویسینتا تاکید کرده باشین

negar-arch

عضو جدید
دوست من فقط آروم باش...
کی گفته هیچ توانایی ای نداری!!! این چه حرفیه میزنی بالاخره هممون 4 سال درس خوندیم، ببین امیدت به خدا باشه و همینکه پستارووو خوندی کلی بهت کمک میشه، اگه بتونی از مواردی که برای هر طبقه باید رعایت کنی یه چک لیست درست کنی بعد بذاری اینجا بچه ها ایراداتو میگیرن و میگن چه چیزایی کم گذاشتی مثلا:
زیرزمین:
در موتورخونه و انباری ها رو به بیرون،
موتورخونه مجرای تهویه به بیرون داشته باشد...
همکف:
در بکس پله رو به بیرون
- کدارتفاعی
- اندازه گذاری
- خط فلش پله
- جهت شمال (یه سریا که میگم برای همه پلانا باید بذاری خودت که میدونی)
- دیوار پله ضد حریق به مدت 2 ساعت (بنویس اینو)
- در باکس پله 20 دقه ضدحریق
و....
به این صورت بعد با خودت ببر سر جلسه و هر کدومو انجام دادی کنارش یه تیک بزن تا چیزی جا نیفته

مشاهده پیوست 212077
این فایلو خانم Agin گذاشته بودن
مشاهده پیوست 212078
اینم یکی از دوستانی که قبول شدن چند روز پیش گذاشتن

بقیه نمیتونن سوالتونو جواب بدن آیا؟!!
درسته که آقا فرزاد و عارفه جان بسیار با تجربه هستن
باشه من میدونم جوابتونو ولی حالا که دوست ندارید چیزی نمیگم
هلو مرسی از توضیحاتت، دلم نیومد فقط روی تشکر کلیک کنم :w36:

amindarbasi

کاربر فعال
ببین دیوارای داخلی معمولا ما 10 سانت میگیریم خارجیو 20
درزانقطااااااااااع هم اجباریهههههه حتما بذارین
آره منم با ارتفاع طبقه مشکل دارم

خب هلو جان یکی از دلایل مهم که سازه تون رو فلزی بگیرین همینه چون ارتفاع سقف شما حداکثر 30 میشه تو این سازه و اگه کف تا کف ارتفاعتون رو 306 بگیرین ارتفاع خالصتون 276 میشه که فکر کنم چیز ایده الی میشه اصلا هم به خوتون استرس ندین به قول یکی از دوستام که اونم امسال شرکت کرده ما بچه های معمار اینقدر از این آزمونا دادیم که دیگه استرس رو تو خودمون کشتیم و اصلا نمی دونیم استرس یعنی چه !!!!!!!!1

holooooooo

کاربر ممتاز
خب هلو جان یکی از دلایل مهم که سازه تون رو فلزی بگیرین همینه چون ارتفاع سقف شما حداکثر 30 میشه تو این سازه و اگه کف تا کف ارتفاعتون رو 306 بگیرین ارتفاع خالصتون 276 میشه که فکر کنم چیز ایده الی میشه اصلا هم به خوتون استرس ندین به قول یکی از دوستام که اونم امسال شرکت کرده ما بچه های معمار اینقدر از این آزمونا دادیم که دیگه استرس رو تو خودمون کشتیم و اصلا نمی دونیم استرس یعنی چه !!!!!!!!1
میدونین من چون سقفو 40 میگیرم! واسه همین میگم،
ولی فکر کنم واسه تا 4 طبقه 30 سانت جواب بده آره؟

amindarbasi

کاربر فعال
عزیزم ارتفاع سقف به تعدادطبقات بستگی نداره بلکه به کاربری فضا و دهانه و نوع سازه بستگی داره و اون ستونه که به تعداد طبقات مربوط میشه فکر کنم استرس زیادی داری توکلت به خدا باشه انشالله همه قبولن

arefeh

کاربر ممتاز

هلو از یکی از دوستانه همین جا الان شنیدم که اکگه دهانه ستونها از 5 کمتر باشه ضخامت سقف 30...اینو از دوستانه پارسال که قبول شدن پرسیدن.....

holooooooo

کاربر ممتاز
عزیزم ارتفاع سقف به تعدادطبقات بستگی نداره بلکه به کاربری فضا و دهانه و نوع سازه بستگی داره و اون ستونه که به تعداد طبقات مربوط میشه فکر کنم استرس زیادی داری توکلت به خدا باشه انشالله همه قبولن

:) میدونین آخه بچه ها گفتن اینو :redface:
آره ستون مهمه برا همینه که تو بعضی ساختمونا ستونا از پایین به بالا سطح مقطعشون کم میشه (تو بتنی)
نمیدونم والا ایشااالا که قبول شم و همینطور همه دوستان
من از بس وارد جزییات شدم مخم پکیده :surprised:
هلو از یکی از دوستانه همین جا الان شنیدم که اکگه دهانه ستونها از 5 کمتر باشه ضخامت سقف 30...اینو از دوستانه پارسال که قبول شدن پرسیدن.....

پس تا دهانه ی 5 متری میتونیم سقفو 30 بگیریم آره...

shimagr

عضو جدید
میشه یه خواهش کنم از دوستانی که سوالای سالهای قبلو این مدت تمرین کردن و اینجا با بقیه کرکسیون کردن فایل نهایی کاراشونو بذارن که ماها که تازه داریم تمرین می کنیم کارامونو با کارشون چک کنیم..
عارفه جان و holooooooooو بقیه
ممنون

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان انصافا شابلونی که ورتکس درست کرده نظیر نداره من پارسال امتحان طراحی دادم برش ناقص بود اگر شابلون خوبی داشتم واقعا شایذ شرایط واسم تغییر میکرد من خیلی دنبال یک شابلون
خوب و کامل بودم ولی پیدا نکردم ولی واقعا بچه های گروه مخصوصا ورتکس طحمت کشیده تو این دوره زمانه 50 هزار تومان پولی نیست خودتون فکر کنید واقعا قبولی نظام 50 هزار تومان خرج کنی نمی ارزه امتحان طراحی وقت خیلی مهمه به جای تشکر از دوستان میگین نخرید که چی بشه چی بدست میاریم سعی کنیم ......

الان به من بگید این چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟؟؟؟یا کسی اینجا چیزی گفته؟؟؟؟:confused:

AM.RAD

عضو جدید
ببین دیوارای داخلی معمولا ما 10 سانت میگیریم خارجیو 20درزانقطااااااااااع هم اجباریهههههه حتما بذارینآره منم با ارتفاع طبقه مشکل دارم
بازم خیـــــلی ممنون . میشه یه سوال دیگه هم دارم . شما اندازه باکس اسانسورو با احتساب دیوار خارجی چقدر میگییرید؟ باید به تعداد طبقات توجه کنیم؟

holooooooo

کاربر ممتاز
میشه یه خواهش کنم از دوستانی که سوالای سالهای قبلو این مدت تمرین کردن و اینجا با بقیه کرکسیون کردن فایل نهایی کاراشونو بذارن که ماها که تازه داریم تمرین می کنیم کارامونو با کارشون چک کنیم..
عارفه جان و holooooooooو بقیه
ممنون

کار من ایراد زیاد داشت .... عارفه تو بذار کارتو

AM.RAD

عضو جدید
میشه یه خواهش کنم از دوستانی که سوالای سالهای قبلو این مدت تمرین کردن و اینجا با بقیه کرکسیون کردن فایل نهایی کاراشونو بذارن که ماها که تازه داریم تمرین می کنیم کارامونو با کارشون چک کنیم..عارفه جان و holooooooooو بقیه ممنون
من اینارو دارم تازه از این سایت گرفتم عالیه و اینم خانوم holooo دادن واقعن ازشون ممنونم .

پیوست ها

• تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92.pdf
    32 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • مرحله اول.pdf
    333.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

holooooooo

کاربر ممتاز
من اینارو دارم تازه از این سایت گرفتم عالیه و اینم خانوم holooo دادن واقعن ازشون ممنونم .

از دوستیکه قبول شده بودن و این فایلو گذاشتن باید ممنون باشیم... من فقط دوباره تکرارش کردم :)

sam architect

عضو جدید
بچه ها اخرش معلوم نشده جهت شیب رمپ کدوم طرفی باشه روبه بالا یا رو به پائین؟ لطفا با دلیل نظر بدین. ممنون

arefeh

کاربر ممتاز
کار من ایراد زیاد داشت .... عارفه تو بذار کارتو

کدوم کار؟کارامو من کامل نکردما....یعنی ایراد گرفتن دیگه اصلاح نکردم...یعنی وقت نشد....فقط تا حدی آذر 92 درسته...میخواید پیام بزارید خصوصی میدمتون....وگرنه فرصت طلبین به نام خودشون اینم برا فروش میزارن

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها تاریخ امتحان عقب افتاده.....هورااا
کی گفته!!!!
کارت گرفتیماااااااااااااااا!! تو سایتم که هیچی نزده! 1 روز مونده به امتحان تاریخ عوض میشه!
تازه تو این اطلاعیه ی جدیدم نوشته جوابا شهریور میاد

s.salar

عضو جدید
من سر این قضیه کلا کبود شدم :)
میدونین من 18 تا پله ی 17.5 سانتی میگرفتم که ارتفاع میشد 3.15 الان میگن با توجه به ضوابط معلول 17 بگیرین!!
18 تا 17 سانتی بگیریم میشه 3.06 سانت!!
من الان قصدمه اینو بگیرم!!
اما حسم زیاد راضی نیست چون ارتفاع مفید میشه 2.66! درسته تو مبجث 4 گفته 2.6 و
ا3.06 درسته اما به نظرم ارتفاع مفید کمه 2.66 اما دیگه چاره ای نیست!
واسه 3.23 میشه 19 تا پله ی 17 سانتی
که یه بازو میشه 10 تا پله یه بازو میشه 9 تا که یکی از دوستان میگین اینجوری نمیشه پله ی استقبالو رعایت کرد!!!
من فکر میکردم پله استقبال اجباری نیست ایشون میگن هست!!!
مبینین چه وضعیه
موووووووجی شدم!!! :)
با همین شرایط که گفتی فقط ارتفاع سقفت رو 30 بگیر من که میخوام همین کارو انجام بدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.