amin576
عضو جدید
هر کدوم جداگانه می تونن کنار راه پله دور بزنن- فاصله 6/5 متره
فاصله کنار راهپله 5.6 متره نه 6.5 متر
نکته دوم من سوالم اینه تو حالت کلی اگه 5 متر بیشتر فضا نداشتیم تو همچین حالتی میشه دور زد اومد بیرون؟
هر کدوم جداگانه می تونن کنار راه پله دور بزنن- فاصله 6/5 متره
میدونین آخه با این ابعاد زمین اصلا فکر نمیکنم راه حلی باشه!!!!اصلا با هیچی کار نداریم،تو خودت فرض کن صبح هوای سرد ماشین و راننده بیچاره چطور توی شیب و پیچ با دنده عقب بیان بیرون
من خودمم دنبال راه حل میگردم که اینجوری نشه و طرحم دچار مشکل نشه
سلامهمکف و طبقات اسفند 91مشاهده پیوست 211579مشاهده پیوست 211580
اگر بالای 12 متر باشه گذرمون، به نظر من که میشه. حالا چرا بچه ها هیچ کدوم نمیذارن.... نمیدونم!!!!سلام
بچه ها يه سوالي داشتم تو واحد شمالي مثل اين طرح كه رو به معبر هستش ميتونيم تراس بديم؟
یکی از بزرگان میگه همیشه سعی نکنید زمین بخورید تا تجربه کسب کنید بلکه از زمین خوردنای دیگران هم استفاده کنید :
منظور
دوستانی که دوره های قبل امتحان دادیم چه قبول شدگان و چه افتاده ها مثل خودم لطف کنید بیایم اشتباه هامونو اینجا ذکر کنیم تا اینا دیگه هم برا خو دمون و هم برا دیگران تکرار نشه
اولی رو هم خودم تو پست قبلی گفتم
دومین اشتباهم هم اینکه از رنگ زیاد استفاده کردم (اندازه ها با ی رنگ ، مبلمان با یک رنگ، خطوط اصلی با یک رنگ و . . . . . ) و کلا تو ذوق میزد
بچه ها توی کار آذرهانای عزیز رو ببینینهمکف و طبقات اسفند 91مشاهده پیوست 211579مشاهده پیوست 211580
ببخشید آقا فرزاد: احتیاج هست 30 سانت روی پی رو هم برای محاسیه درز انفطاع به ارتفاع ساختمان اضافه کنیم؟
اگر بقیه هم نظری دارند لطف کنند....
بچه ها توی کار آذرهانای عزیز رو ببینین
حاشیه خیابون که رمپ معلول دادن تا به سطح +70 برسن.یعنی از 0 به 70.که پارکینگشون در نهایت میشه 2.70 و درسته اما زیر این رمپ رو ماشین گذاشتن که حداقل تا میانه راه رمپ کمتر از 2.40 و درست نیست
نه فقط ایشون خودم هم برای اینکه جای پارکم درست بشه از این نکته چشم پوشی کردم
آیا همین طراحی درسته؟
به نظر من زیر رمپ و پله نمیشه جای پارک گذاشت و باید انبار یا تاسیسات باشه و با پله مشکل رو حل کرد
نه همین که ستون ها فضای مفید راه پله رو کم نکنن کافیه.
بعد بچه ها معمولا اسکلت رو فلزی میگیرن.تیر فلزی معمولا عرض کمتر از 20 سانت داره و تو دیوار قرار میگیره.
کلا اسکلت فلزی برا طراحی خیلی بهتره فقط یه جا ممکنه به مشکل بخوری که حداکثر اکس به اکس 6.5 میتونه باشه ولی اگر بتی بگیری تا 7.5 هم جا داری .. برا پارک 3 ماشین راحت جا میدی
قبول شدین؟من مشکلم سرعت پایین بود یعنی تعداد شیتهای کامل کم بود ولی در اون حدی که تحویل داده بدم نمرش را گرفته بودم یعنی اصل کار وپلانا درست بود.
خب آخه کلا نمیشه نسخه کلی پیچید.وقتی میگیم اسکلت فلزی یعنی یه چیز معمولی در حد آزمون.وگرنه من تو اون پروژه تاپیک مدیریتم دهانه 9.3 هم داشتم.ولی ابعاد ستون های این دهانه زیاد میشه.ارتفاع تیر این دهانه زیاد میشه.(حدود 55 سانت)تو همون کار دهانه 8.5 هم بود.دهانه بالای 7 هم زیاد بود.بقیه دهانه هم اکثرا بالای 6 متر بود.ولی ملاحظات خاص خودش رو داره.استاد ما گفت فلزی حداکثر 7 متر، گفتش میتونید تو اینم 3 تارو جا بدید!
دیوااانه شدیم بسکه هرکی یچیز میگه![]()
سلاممدوستان میشه یکی لطف کنه و در مورد این پوتر توضیح بده که چی هست و چه جوری باید توی طرح حلش کرد؟ ممنون.....
خیلی ممنون که جواب دادید. پس تو سازه فلزی پوتر نیست؟سلامم
به تیر بتنی پوتر میگن.
ارتفاعش مهم نیست اینجا.عرضش معمولا از 40 سانت تجاوز نمیکنه.
چیز خاصی نیست.فقط توجه کنید از داکت عبور نکنه. نظر شخصی من اینه که نیاز نیست عبورش ازراه پله و اینکه ابعاد باکس پله رو کم میکنه رو مد نظر داشته باشید ...چون توجه به این جزئیات بنظر من تو آزمون نیاز نیست.(این مورد رو تو شهرداری هم متوجه نمیشن)
شما کاملا درست مگین، ولی هر کاری کردم درست نشد ، بیشترین مشکل من تو این آزمون رمپ معلوله
دوستان میشه یکی لطف کنه و در مورد این پوتر توضیح بده که چی هست و چه جوری باید توی طرح حلش کرد؟ ممنون.....
عکس پایین رو ببینید:
مشاهده پیوست 211597
اون خطوط قرمز میشه تیر بتنی.دوستان میگن (درست هم میگن)اون خط آبی میشه طول مفید باکس پله.ولی من میگم چه تو آزمون و چه در نقشه های شهرداری این موارد پنهان مانند تیر رو نیازی نیست در نظر بگیرید.
چون شما در نظر بگیرید گاهی شما به 5 سانت هم نیاز دارید واسه تامین پارکینگ.
البته اسکلت رو اگه فلزی در نظر بگیرید این موارد رو ندارید.چون عرض تیر فلزی اونم انتهای راه پله نهایتا 20 ساتته که داخل دیوار قرار میگیره.
اگه اسکلت رو فلزی بگیریم دیگه نیازی نیس به بادبند و... فک کنیم؟ ابغادشو چقد بگیریم؟
سلامممم.سلام به همه دوستان. همگی خسته نباشین
یه سوال :
حداکثر شیب در شیبراهۀ توقفگاهها 15% است. حداکثر شیب یک متر ابتدا و یک متر انتهای آن باید مساوی یا کمتر از 10% باشد.
با توجه به نکته بالایی، یعنی مثلا اگه ارتفاع 150 سانت بخوایم بریم پایین( کد زیرزمین -1.50 و کد همکف 0.00) با شیب 15% طول رمپ میشه 10 متر . حالا یه 10 سانت به بالا و یه 10 سانت به پایین اضافه کنیم که طول رمپ بشه کلا 10.20 یا اینکه باید بگیم یک متر ابتدا و یک متر انتها شیب 10% و بین این دو طول رمپ 86.67 با شیب 15% ؟
کدوم درسته؟؟؟ گیج شدم![]()
سلامممم.
جدا جدا بنویسید دیگه![]()
سلام به همه دوستان. همگی خسته نباشین
یه سوال :
حداکثر شیب در شیبراهۀ توقفگاهها 15% است. حداکثر شیب یک متر ابتدا و یک متر انتهای آن باید مساوی یا کمتر از 10% باشد.
1-با توجه به نکته بالایی، یعنی مثلا اگه ارتفاع 150 سانت بخوایم بریم پایین( کد زیرزمین -1.50 و کد همکف 0.00) با شیب 15% طول رمپ میشه 10 متر . حالا یه 10 سانت به بالا و یه 10 سانت به پایین اضافه کنیم که طول رمپ بشه کلا 10.202 2- یا اینکه باید بگیم یک متر ابتدا و یک متر انتها شیب 10% و بین این دو طول رمپ 86.67 با شیب 15% ؟
کدوم درسته؟؟؟ گیج شدم![]()
سلام.مرسی از جوابتون.... شرمنده ببخشید متوجه منظورتون نشدم! یعنی راه حل اول درسته یا دومیه؟
بازم ممنونم از لطفتون
خواهش میکنمسلام.مرسی از جوابتون.... شرمنده ببخشید متوجه منظورتون نشدم! یعنی راه حل اول درسته یا دومیه؟
بازم ممنونم از لطفتون
(طول داخل به داخل راه پلتون چنده؟
نه شما این ستون گذاریتون مشکل نداره.الان همین باکس پلتون 2.40*4.80 باشه دیگه هیچ مشکلی نیست.
الان فکر کنم طول راه پلتون زیاده.فکر کنم همون 70 سانت زیادش کرده.نیازی نیست این مقدار رو رعایت کنید.)
ممنون فرزاد جان .خوب مشکل من بیشتر توی طول ستون و تیر هست....مثلا الان ک طول ستونمون 70سانته پوترمون چن میشه؟؟؟
بعد ستون مستطیلی ابعادش واس 4 طبقه .5ط و6ط چن میشه؟؟؟؟؟توی ستون های مستطیلی نسبت طول ستون ب طول پوتر چطور میشه؟
ببخشید آقا فرزاد میگم تو ستون گذاری رمپ پارکینگ باید بعد از رفع سرگیری ستون بذاریم دیگه...؟؟؟؟!!!! نه؟ غیر از این باشه که تیر به ماشین گیر میکنه که...خواهش میکنم.
واسه آزمون خیلی مهم نیست اینا.
ولی اگه واسه اطلاعات خودت میخوای عرض تیر بتنی(پوتر)به ابعاد ستون ربطی نداره.به دهانه و طبقه ای که تیر در اون قرار داره مربوط مبشه.ولی من تا حالا تو ساختمان های متعارف ندیدم بیشتر از 40 سانت باشه.
ستون مستطیلی:
4طبقه:50*35
5طبقه:55*35
6طبقه:60*40
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |