تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
وقتی میگن پیلوت فقط 0.00 و پیش آمدگی هم داریم چطوری باید ارتفاع 3.5 پیش آمدگی را حل کنیم؟ چون وسط طبقه اول میشه. متوجه منظورم شدین؟ :w20:
باید 3.5 متر ارتفاع سطح پایین پیش آمدگی باشه؛ باید طبق شرایط طرح و سوال ببینید از کجا میشه، وقتی از نیمه ط اول بوده پس باید توی اون مورد از طبقه دوم پیش آمدگی رو اعمال کنید..

negar-arch

عضو جدید
باید 3.5 متر ارتفاع سطح پایین پیش آمدگی باشه؛ باید طبق شرایط طرح و سوال ببینید از کجا میشه، وقتی از نیمه ط اول بوده پس باید توی اون مورد از طبقه دوم پیش آمدگی رو اعمال کنید..
خب پس اینطوری نقشه ط اول ما با دوم و سوم فرق میکنه و این در حالتیه که این 3 رو تیپ میخواد مثلا اسفند 89 رو ببینید

negar-arch

عضو جدید
من خیلی از نقشه های بچه ها رو اینجا چک کردم همه به به میگن اما وقتی توی ارتفاع و برش فرضی خودم چک میکنم می بینم سر گیری دارن و اصلا دقت نکردن

fatane_a

عضو جدید
زیزمین
1-فضای ماشین اونم بین دو تا دیوار خدایی دیگه 4.4 ج نمیده....هر کار کردم بهتر از این درنمیاد پارکینگام:(
2-طول ماشین 5 متره و اون درب آدم رو اونجا هم مزاحمه هم اصلا نمیتونی بازش کنی....
3-راه پله ات که کلا مشکل داره....یه جورایی میخواستی مصحح رو گول بزنی....چون پوتر رارو حساب نکردی...10 سانت باید اضافه کنی...مشکل عرضی هم داره نوشتی 2.3...عرض هر پاگرد رو چقدر مگه گرفتی؟؟؟تازه اون طرفم پوتر 10 سانتی داری پوتر رو حساب کردم. عرض پله 2.5 ه. اشتباه نوشتم 2.3............ با این حساب یه فضای مفید 240*480 میشه از توش در آورد. قابل قبول نیس؟؟240 سانت از عرض پله پاگرد 120 سانتی داره.فقط یه 10 سانت از عرض پله، پاگردش شده 110. ایراد داره؟.....
4-دریچه بازدید واسه اینه که بشه رفت توش...از 40 سانت منی که 48 کیلو هستم فقط میتونه رد شد....:biggrin:عجب مثالی...خخخخخ عرضش چقدر باید باشه. حداقل؟؟

طبقات
5-اشکال بزرگ...توی نقشه های شهری هیچ وقت حمام رو از اتاق خواب نمیگیرند...مگر مساحته واحد زیاد باشه و اون حمام به عنوان حمام خصوصیه اون اتاق باشه....نه اینجا تو مبحث4 نوشته واسه واحدهای زیر 75 متر و واخدهای با حداکثر 2 اتاق خواب میشه حمام رو از اتاق خواب گرفت.
6- آشپزخونه پایینی داکت نداره
7-دخترجون اون ستون چرا یه دفعه جابه جا شده افتاده تووو کوچه؟؟!!! الان دیدم:biggrin:
8-این که تمرین بود اما سعی کن از لاک غلط گیر کمتر استفاده کنی و خوش خط و تمیزتر کارو ببندی

مرسی از راهنماییات عارفه جون

bahar-spring

کاربر بیش فعال
خب پس اینطوری نقشه ط اول ما با دوم و سوم فرق میکنه و این در حالتیه که این 3 رو تیپ میخواد مثلا اسفند 89 رو ببینید
اسفند89 اون2 مترو خودش برای کل طبقات اعمال کرده. فرق داره با چیزی که شما میگی. اون چیزی که میگی برای وقتیه که خودمون با توجه به عرض معبر بخواهیم پیشروی اعمال کنیم.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
من خیلی از نقشه های بچه ها رو اینجا چک کردم همه به به میگن اما وقتی توی ارتفاع و برش فرضی خودم چک میکنم می بینم سر گیری دارن و اصلا دقت نکردن
سرگیری چیزیه که موجب ردشدن میشه! خیلی خیلی باید بهش دقت کنیم.
توی این آزمون یکی تامین پارکینگها خیلی اهمیت داره؛ یکیم سرگیری نداشتن، به طور کلی میگن نباید طرحتون ایراد اساسی داشته باشه.
البته موارد مهم زیاده! اما دوستان روی اینها زیاد تاکید داشتن..

saraafsoon

عضو جدید
سلام
من امروز از یک سایتی فایل شابلون خریدم که واقعا به درد نخور بود از روی اون با توجه به سیستمی که خودم بیشتر فکر کردم به دردم می خورم مثلا 18 تا پله 18 سانتی و رمپ معلول 1.20 . 1.5 و مثلا قشمت قوس رمپ و چند نوع پله ای که یکی از اساتید تو کلاس گفته بود که بیشتر کاربرد داره یک شابلون درست کردم
براتون فایلشو آپلود می کنم که اگه کسی خواست استفاده کنه
ضمنا اگه پیشنهادی داشتین بگین که قبل اینگه بدمش برش تغییر بدم
امیدوارم به دردتون بخوره
2 تا فایل بالا اون شابلونیه که خریدم و اونی که تو کادره اونیه که خودم درست کردم
دوست عزیز این طور که من شنیدم زیر 10سانت فاصله بین خطوط عملا برش نمیشه واگه هم بشه نوک اتود توش نمیره که خط بکشی وعملا مثلا یحچالات درنمیاد یا پلان پلت هم همینطور و همینطور مقطعت..

s.salar

عضو جدید
خودش لحاظ کرده ولی از پیلوت که حساب نمیشه، از 3.5 به بالاست که پیش آمدگی و پخی اون حساب میشه

نه اون پیش آمدگی نیست پیش رویه ، اون محدوده کل بناست که به اضای اون 2 متر شما نورگیر میگذارید که جبران بشه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییات عارفه جون

عزیزم خواهش میکنم....
مورد 5 واقعا گفته شده؟؟؟من مبحث جدید رو نخوندم میشه شماره صفحشو بگی؟؟؟
در مورد عرض پله ما حداقل رو رو داریم در نظر می گیریم پس حتما 1.2 رو داشته باش تووو کارت
دریچه بازدیدم دیگه یه بازشوی 50-60 فکرکنم خوب باشه...خوده من که داکتم عرض 70 هست که 60 سانت دریجه ام هست 5 سانت از هر طرف فاصله دادم

fatane_a

عضو جدید

negar-arch

عضو جدید
توی مبحث 4 نوشته حداقل ارتفاع تجاری 2.40 اما همه میگن 4 متر،چرا؟؟؟؟ من همه سوالای بچه ها رو خوندم مشکلات همه تقریبا یکیه، اما متاسفانه کتاب های مقررات ملی به عنوان مبنای ما،ناقص و مبهمه،حتی تصویر نداره.

fatane_a

عضو جدید
عزیزم خواهش میکنم....
مورد 5 واقعا گفته شده؟؟؟من مبحث جدید رو نخوندم میشه شماره صفحشو بگی؟؟؟
در مورد عرض پله ما حداقل رو رو داریم در نظر می گیریم پس حتما 1.2 رو داشته باش تووو کارت
دریچه بازدیدم دیگه یه بازشوی 50-60 فکرکنم خوب باشه...خوده من که داکتم عرض 70 هست که 60 سانت دریجه ام هست 5 سانت از هر طرف فاصله دادم

ص 88 م4: در ساختمانهای دارای یک اتاق اقامت یا دارای مساخت کمتر از 75متر مربع با حداکثر 2 اتاق اقامت، می توان حمام رو در یکی از اتاقها در نظر گرفت

negar-arch

عضو جدید
نه اون پیش آمدگی نیست پیش رویه ، اون محدوده کل بناست که به اضای اون 2 متر شما نورگیر میگذارید که جبران بشه

خب این پیش روی از پیلوت که شروع نمیشه؟ یه سوال دیگه اینکه ما حتی اگه پیش روی هم نداشتیم باید نورگیر و در نظر بگیریم؟

gh.fariba

عضو جدید
بچه ها كسي واقعا جواب اين سوالو نميدونه ؟؟
واحدهاي بالاي١٨٥ متر ٢ تا ورودي ميخوان ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
بله دیگه طبق مباحث همین طوره. اما شما مطمئن باشید تو امتحان همچین نمونه ای نخواهیم داشت، چون تو برگه A4 محدودیت فضا داریم با توجه به باکس پله و آسانسور و... بعید میدونم چنین فضایی برای طراحی یک واحد داشته باشیم

s.salar

عضو جدید
سلام
من امروز از یک سایتی فایل شابلون خریدم که واقعا به درد نخور بود از روی اون با توجه به سیستمی که خودم بیشتر فکر کردم به دردم می خورم مثلا 18 تا پله 18 سانتی و رمپ معلول 1.20 . 1.5 و مثلا قشمت قوس رمپ و چند نوع پله ای که یکی از اساتید تو کلاس گفته بود که بیشتر کاربرد داره یک شابلون درست کردم
براتون فایلشو آپلود می کنم که اگه کسی خواست استفاده کنه
ضمنا اگه پیشنهادی داشتین بگین که قبل اینگه بدمش برش تغییر بدم
امیدوارم به دردتون بخوره
2 تا فایل بالا اون شابلونیه که خریدم و اونی که تو کادره اونیه که خودم درست کردم

ممنون از محبتی که داشتید
توی فایلتون جای کدهای ارتفاعی ،برش آسانسور ، ونرده هم خالیه
برای برش باید خطوطتون رو از هر طرف 0.04 آفست کنید که خطوط سر جای خودشون بمونن ودر اتود هم ازش بگذره (این تبادل نظریه که توی قسمت دانلود جزوات با دوستان انجام شد)

s.salar

عضو جدید
بله دیگه طبق مباحث همین طوره. اما شما مطمئن باشید تو امتحان همچین نمونه ای نخواهیم داشت، چون تو برگه A4 محدودیت فضا داریم با توجه به باکس پله و آسانسور و... بعید میدونم چنین فضایی برای طراحی یک واحد داشته باشیم

چرا اسفند 89 طبقه ای که یک واحد خواسته همین حالته

میلاد معمار

عضو جدید
عارفه جان این نقشه رو ببین مربوط ب آزمون 89 هست ..قبول هم شده...فک کنم از ستون های مستطیلی استفاده کرده .....پارکینگهای سمت چپشو ببین تو طبقه همکف...عرض اون حداقل باید 7متر باشه تا دیوار راه پله+20 سانت دیوار میشه 7.20....پشت تا پشت دیوار راه پله هم دیگه حتما 3 متر میشه ..این میشه 10.20.کلا 12 متر هس....بعد از دیوار راه پله تا دیوار پایینی از 2 متر بیشتره ..این چطور ممکنه؟؟؟azmoon tarahi esfand ( 89 ) (5)0000.jpg

s.salar

عضو جدید
خب این پیش روی از پیلوت که شروع نمیشه؟ یه سوال دیگه اینکه ما حتی اگه پیش روی هم نداشتیم باید نورگیر و در نظر بگیریم؟

چرا این پیشرویه کلیه ، بله نورگیر میخواستیم اما الان 2*12 که میشه 24 متر مربع نورگیر لازمه یعنی کل مساحت پیشروی باید جبران بشه

negar-arch

عضو جدید
یه سوال : دسترسی به حیاط رو هم باید از پیلوت بزاریم و هم زیر زمین، یا یکیش کافیه ؟؟؟ :redface:

gh.fariba

عضو جدید
چرا اسفند 89 طبقه ای که یک واحد خواسته همین حالته
در این صورت باید دو تا دستگاه پله هم داشته باشیم. یعنی دو راه خروج. قطعا این مورد در امتحان لحاظ نمیشه. چون در این صورت بقیه طرح دچار مشکل میشه. بهتره رو این قضیه تاکید نداشته باشید و همون یک راه خروج رو در نظر بگیرید.

s.salar

عضو جدید
در این صورت باید دو تا دستگاه پله هم داشته باشیم. یعنی دو راه خروج. قطعا این مورد در امتحان لحاظ نمیشه. چون در این صورت بقیه طرح دچار مشکل میشه. بهتره رو این قضیه تاکید نداشته باشید و همون یک راه خروج رو در نظر بگیرید.
بله فکر کنم باید کلا از خیرش بگذرم ،اما کلا برای واحدهای بزرگ میشه دوتا در داشته باشیم مثلا درب قسمت خصوصی وغیر خصوصی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.