تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soudabeh.k

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

بچه ها توی امتحان یک کادر مستطیل داریم که به ابعاد زمینه و محدوده طراحیه
یعنی درز انقطاع رو داخل کادر میکشیم و دیوارها بعد از درز کشیده میشه؟

دوستان نظری ندارین؟ من تا الان بر ساهتمون رو کامل میگرفتم و درز رو 5 تا 10 سانت بیرونش میکشیدم
الان خواستم با شرایط آزمون بکشم به این مشکل خوردم
حالا درزو داخل میکشم اما با ضخامت اتود 0.5 عملا عرضم کمتر میشه

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
دوستان نظری ندارین؟ من تا الان بر ساهتمون رو کامل میگرفتم و درز رو 5 تا 10 سانت بیرونش میکشیدم
الان خواستم با شرایط آزمون بکشم به این مشکل خوردم
حالا درزو داخل میکشم اما با ضخامت اتود 0.5 عملا عرضم کمتر میشه

سلام.
نه درز انقطاع رو باید داخل بکشید.
اون کادر حدود زمینه.تمام ترسیمات باید داخلش باشه.

sal-sa

عضو جدید
آیا تو هیج یک از مباحث گفته که رمپ ماشین باید سرپوشیده باشه؟؟؟؟ (تو بعضی مناطق تو ضوابظ شهرداری بوده . این مورد خیلی ها رو به اشتباه انداخته)من تو مباحث ندیدم. جایی هست؟

mahparvizi

عضو جدید
سلام دوستان می خواستم ببینم کسی می تونه راجع به استپ رمپ که باید 5 متر باشه توضیحی بده .آیا درسته؟

mahparvizi

عضو جدید
آیا باید حتما برای بگس پله نورگیر بذاریم و اگر آره باید بنویسیم که دیوارش ضد حریق هست یا نه؟

میلاد معمار

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه توی طبقه همکف این طرح از اول دیوار تا اول راه پله چن متر گذاشته ک 3تا ماشین جا داده؟؟؟؟؟azmoon tarahi esfand ( 89 ) (5)0000.jpg

مهديه مقدم

عضو جدید
بچه ها کمک لطفا جواب بدین من موقع ثبت نام دیدیم تائید شد اما پرینت یا سیو نکردم الان چی میشه؟مشکل میشه برام؟:cry:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها کمک لطفا جواب بدین من موقع ثبت نام دیدیم تائید شد اما پرینت یا سیو نکردم الان چی میشه؟مشکل میشه برام؟:cry:
نه مهدیه !!!!! چه مشکلی آخه، تایید شدی؛ تمام! هیچ مشکلی نیس، دیگه هم به این چیزا فک نکن;)

bahar-spring

کاربر بیش فعال
آیا باید حتما برای بگس پله نورگیر بذاریم و اگر آره باید بنویسیم که دیوارش ضد حریق هست یا نه؟
باکس پله اگر امکان گذاشتن پنجره دیواری نداشت میتونیم نورگیر سقفی براش بذاریم.
دیوار پله هم که باید طبق مبحث3 باشه

mahparvizi

عضو جدید
آخه تویه شیراز باید حتما 3.5 متر استپ رمپ تحت هر شرایطی گذاشت تویه مبحث 4 هم گفته 5 متر بعد من یکی از این پاسخنامه ها دیدم واسه سوال پارسال اصلا استپ رمپ نذاشته اینجا هم تویه کلاس هایی که گذاشته بودن گفته بودن حتما استپ رمپ 5متر بذارید نمی دونم کدومشون درست میگن .......... چون با استپ رمپ اصلا حل نمیشه

mahparvizi

عضو جدید
منظورم اینه که در صورت داشتن نورگیر باگس پله باید دیوار نورگیر هم ضد حریق باشه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آخه تویه شیراز باید حتما 3.5 متر استپ رمپ تحت هر شرایطی گذاشت تویه مبحث 4 هم گفته 5 متر بعد من یکی از این پاسخنامه ها دیدم واسه سوال پارسال اصلا استپ رمپ نذاشته اینجا هم تویه کلاس هایی که گذاشته بودن گفته بودن حتما استپ رمپ 5متر بذارید نمی دونم کدومشون درست میگن .......... چون با استپ رمپ اصلا حل نمیشه

منظورم اینه که در صورت داشتن نورگیر باگس پله باید دیوار نورگیر هم ضد حریق باشه
دوسته عزیز لطف کن نقل قول کن...اونم وقتی میخوای ج چند نفر رو بدی توی یه پست بزاری....اینجوری که شما پست میزاری تا زمان آزمون یه 100 ص اضافه میشه:D

manoom

عضو جدید
بچه ها شابلون رو یکی از دوستام 2 تا a4 داده 60 هزار درست کردن با لیزر.چطوره؟

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها شابلون رو یکی از دوستام 2 تا a4 داده 60 هزار درست کردن با لیزر.چطوره؟

!!!!!!!!!!!! من مطمئنم خیلی چیزاش اصلا به کار نمیاد این شابلونتون! ببخشیدا اینو میگم!! یا هم اینکه خیلی فاصله دار چیده همه چیو!! و خیلی چیزاشم بدرد نمیخوره، و اینکه آ4 خیلی بزرگه و کار باهاش سخت، پارسال دوست من یه شابلون زد 10*20 هر چی ام لازم داشتیم توش بود، اگه دوستت عددو حروف توش گذاشته که اونا به نظرم ن باید حذف شه چون راحت میتونی با دست بنویسی اینارو، 60 تومن به نظر من خیلی زیاده، ما دقیقه ای 600 دادیم 11 تومن با پول پلکسیمون تموم شد، الان همون 600 هستش فوقش پلکسیش گرون شده باشه نهایتش میشه 15 تومن...

bagher66

عضو جدید
بچه ها موقعی که راه پله کنار پلاک مجاور میزارین وعرضش به پلاک چسپیده حتما داکت بزارین چون باید چاهک آسانسور در نظر بگیرین چون باید از فنداسیون فاصله داشته باشه.

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها موقعی که راه پله کنار پلاک مجاور میزارین وعرضش به پلاک چسپیده حتما داکت بزارین چون باید چاهک آسانسور در نظر بگیرین چون باید از فنداسیون فاصله داشته باشه.

من متوجه نشدم چی گفتین!

arefeh

کاربر ممتاز
من متوجه نشدم چی گفتین!

فکر کنم منظورش همون کاریه که ما میکنیم عزیزم....برای اینکه اون شناژ یا پی وارد چاهک آسانسور نشه باید یه فاصله ای از کناره های زمین به اندازه عرض شناژ داشته باشه...
خوب ما هم یه داکت گرفتیم که عرضش 70 هست 20 سانتم دیوار خود آسانسور درست میشه:D

holooooooo

کاربر ممتاز
فکر کنم منظورش همون کاریه که ما میکنیم عزیزم....برای اینکه اون شناژ یا پی وارد چاهک آسانسور نشه باید یه فاصله ای از کناره های زمین به اندازه عرض شناژ داشته باشه...
خوب ما هم یه داکت گرفتیم که عرضش 70 هست 20 سانتم دیوار خود آسانسور درست میشه:D
خب واسه تو آره چون عرض باکس پله ات تو همسایگی بود ولی واسه من طول باکسم تو همسایگی بود، وآسانسورمم که کلا بعد از باکس پله :)

RAHA60

کاربر فعال
!!!!!!!!!!!! من مطمئنم خیلی چیزاش اصلا به کار نمیاد این شابلونتون! ببخشیدا اینو میگم!! یا هم اینکه خیلی فاصله دار چیده همه چیو!! و خیلی چیزاشم بدرد نمیخوره، و اینکه آ4 خیلی بزرگه و کار باهاش سخت، پارسال دوست من یه شابلون زد 10*20 هر چی ام لازم داشتیم توش بود، اگه دوستت عددو حروف توش گذاشته که اونا به نظرم ن باید حذف شه چون راحت میتونی با دست بنویسی اینارو، 60 تومن به نظر من خیلی زیاده، ما دقیقه ای 600 دادیم 11 تومن با پول پلکسیمون تموم شد، الان همون 600 هستش فوقش پلکسیش گرون شده باشه نهایتش میشه 15 تومن...
شما مگه کی شابلون ساختی؟کدوم شهری؟

fatane_a

عضو جدید

-.سوال پارسال با استپ رمپ به هیچ وجه قابل حل نیس. تا جایی که امکانش هست باید گذاشت ولی بعضی وقتا مث شوال پارسال می شه ازش گذشت.مقدارشو من از یکی بچه ها اینجا شنیدم که 2.5ه . کسی می تونه مقدارشو بگه؟
- - واسه نورگیر خرپشته و زیرزمین، تو صفحه 85 و 86 م 4 الزامی ندونسته. یعنی می تونیم نذاریم؟؟

کسی می دونه جواب بده

RAHA60

کاربر فعال

نظام مهندسی اصفهان گفته واسه آزمون استپ لازم نیست

میلاد معمار

عضو جدید
کسی میدونه ستونهای مستطیلی به چه شکلی آکس بندی میشن ؟؟؟؟و در راه پله ابعاد خالص راه پله رو بعد از پوتر باید حساب کنیم؟؟؟مثلا اگه 35*70ستونمون باشه یک طرف پوترمون میشه 70؟؟؟؟؟وباید 1.20راهپله رو بعد از 70سانت بزاریم؟؟؟؟؟بعد توی |آکس بندیش باید ب چ شکل عمل کنیم؟؟؟؟آخه ستونها میچرخن آکساشون متفاوت میشه.........پایین یک نقشه میزارم میشه راهنماییم کنید...ممنون میشم/...milad-Model.jpg

holooooooo

کاربر ممتاز
-.سوال پارسال با استپ رمپ به هیچ وجه قابل حل نیس. تا جایی که امکانش هست باید گذاشت ولی بعضی وقتا مث شوال پارسال می شه ازش گذشت.مقدارشو من از یکی بچه ها اینجا شنیدم که 2.5ه . کسی می تونه مقدارشو بگه؟
- - واسه نورگیر خرپشته و زیرزمین، تو صفحه 85 و 86 م 4 الزامی ندونسته. یعنی می تونیم نذاریم؟؟

کسی می دونه جواب بده

آره 2.5
زیرزمین که پارکینگ قرار داره باید تهویه و نورگیر داشته باشه مسلما تو قسمت زیرزمین تو صفحات قیلش من به چشمم خورده بود، ولی پله فکر نمیکنم نورگیر بخواد شنیدم جدیدا تو بعضی جاهای تهران اجباری شده

s.salar

عضو جدید

کسی می دونه جواب بده
مقدار استپ رمپ 2.5 متره
بله نورگیر هم الزامی نیست میتونید از خرپشته نور بدید میتونید ندید 6 سقف به بالا الزامیه

میلاد معمار

عضو جدید
لطفا جواب سوال منو هم بدبد..ممنون میشم....
کسی میدونه ستونهای مستطیلی به چه شکلی آکس بندی میشن ؟؟؟؟و در راه پله ابعاد خالص راه پله رو بعد از پوتر باید حساب کنیم؟؟؟مثلا اگه 35*70ستونمون باشه یک طرف پوترمون میشه 70؟؟؟؟؟وباید 1.20راهپله رو بعد از 70سانت بزاریم؟؟؟؟؟بعد توی |آکس بندیش باید ب چ شکل عمل کنیم؟؟؟؟آخه ستونها میچرخن آکساشون متفاوت میشه.........پایین یک نقشه میزارم میشه راهنماییم کنید...ممنون میشم/...

milad-Model.jpg

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها لطفا ایرادات کارم رو بگید. (غیر از داکتا که پوتر ازش رد میشه. حواسم نبود)مشاهده پیوست 211433

اولین چیزی که به چشمم خورده این:
ترسیم پله اشتباه، برای زیرزمین 18 تا پله گذاشتید؟! اینجوری ارتفاع پله میشه 15 سانت، و اینکه خط برش رو نذاشتید که بعد از اون خط چین بشه پله هاتون و تعداده پله هایی که خط چین رسم کردین زیاده
و دیگه نیازی نیست در طبقات بعدی پله به صورت خط چین باشه فقط در زیرزمین

fatane_a

عضو جدید
آره 2.5
زیرزمین که پارکینگ قرار داره باید تهویه و نورگیر داشته باشه مسلما تو قسمت زیرزمین تو صفحات قیلش من به چشمم خورده بود، ولی پله فکر نمیکنم نورگیر بخواد شنیدم جدیدا تو بعضی جاهای تهران اجباری شده

این سوالو چن صفحه پیش پرسیدم کسی جواب نداد: اگه واسه زیرزمین باید نورگیر بذاریم، در مورد ساختمونایی که تراز کف طبقه همکف 20و 30و 40و... هست نورگیری زیرزمین چطور تامین میشه؟پنجره که نمیشه گذاشت

fatane_a

عضو جدید
اولین چیزی که به چشمم خورده این:
ترسیم پله اشتباه، برای زیرزمین 18 تا پله گذاشتید؟! اینجوری ارتفاع پله میشه 15 سانت، و اینکه خط برش رو نذاشتید که بعد از اون خط چین بشه پله هاتون و تعداده پله هایی که خط چین رسم کردین زیاده
و دیگه نیازی نیست در طبقات بعدی پله به صورت خط چین باشه فقط در زیرزمین

فضای مفید پله رو 240*510 در نظر گرفتمو ولی حق با توئه. به تعدادشون دقت نکردم تو زیرزمین. ولی تو طبقات 18 تا رو گذاشتم. هر طرف 9تا.............
یه سوالیکه تو این طراحی به ذهنم رسید این بود که عمق نورگیری(7 متر) فقط واسه فضاهای اقامتیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.