سلاممم.
ستون گذاریتون خوبه.از ستونک هم استفاده کردید.چیز خوبیه این ستونک.
اون دو تا ستون سمت پاگرد نیم طبقتون رو هم خوب گذاشتید.
ممنونم اقا فرزاد لطف کردین .به نظرتون ستون گذاری اطراف رمپ معلولم مشکلی نداره؟
سلاممم.
ستون گذاریتون خوبه.از ستونک هم استفاده کردید.چیز خوبیه این ستونک.
اون دو تا ستون سمت پاگرد نیم طبقتون رو هم خوب گذاشتید.
داشتم نظرات دوستان را می خوندم گفته بودن عمق نور گیری در هر فضا حداکثر 7 متر است خوب این درست اگر برای اضافه کردن این عمق یک تراس سر کار بزاریم گفتند بایدتراس 2 طرف باز باشه اگه عارفه جان مثل کار اسفند 89 شما که خیلی هم خوب شده نشه از دو جبهه تراس و باز کرد یا اونو بدون سقف در نظر گرفت چون طبقه بالا عینا تکرار میشه راه حل چیست با تشکر![]()
بچه ها سال 89 تمرین میکردم یه سوالی واسم پیش اومد. منتها الیه شمالی ساختمون یه حیاط خلوت سراسری دادم که از طبقه اول به بعده چون تو همکف به فضا واسه پارکینگ نیاز دارم حالا تو ضلع شمالی ( حد نهایی ملک ) یه ردیف ستون گذاشتم حالا تکلیف این ستونا تو طبقات چی میشه؟ چون تو طبقات حیاط خلوته و نیازی به این ستونا نیست. یعنی این ستونا فقط تا تراز همکف میاد بالا؟
ممنونم اقا فرزاد لطف کردین .به نظرتون ستون گذاری اطراف رمپ معلولم مشکلی نداره؟
به نظر من کار 89 عارفه جون از اساس ایراد داره و اصلا قابل قبول نیست. اونم به خاطر این که سمت شمال پنجره داده حالا اگه اونا رو حذف کنیم خوابها نور نداره و نشیمنم نورگیریش ایراد داره یعنی کلا نورگیری هیچ کدوم از فضاها حل نشده. کار با عجله ای بوده.
بله این کارم ایزاد داشت...گفتم اصلاحشو دستی میزارم....ولی خوابها کمی شیفت میشن ب پایین....درست میشه...فرصت شد اصلاح میکنم میزارم
ببخشید منظوری نداشتم فقط خاستم بچه ها حواسشون باشه حداقل ایراد کارارو تشخیص بدن وگرنه یادمه شما گفتین کار عجله ای بوده منم ازین کارا میکنم![]()
خوب شد گفتید یادم رفت در مورد رمپتون بگم.چرا از جک استفاده نمیکنید؟این زمین اصلا قابلیت تعبیه رمپ معلول نداره.جک معلول در هر صورتی از رمپ معلول بهتره.ولی تو آزمون هایی مثل آذر 92 که کد همکف رو خودشون مشخص کردن(1.20+)حتما از جک استفاده کنید.
ولی ستون گذاریتون برای رمپ هم مشکلی نداره.هر چند این رمپ خیلی مشکل ایجاد میکنه.
فکر کنم صورت سوال گفته رمپ معلول طراحی کنیم اگه رمپ معلول نداشته باشیم که طراحیمون خیلی راحت میشه من دو ازمون قبلی بیشترین مشکلم همین رمپ معلول بود.بازم ممنونم از شما
1-یه حداقل عرضی براش در نظر بگیرید.مثلا 2.5 متر................2.5 متر در 3.5..........ولی در واقع ابعاد اتاق تاسیسات کمتر از 25 متر مربع نیست.(البته به سیستم تاسیسات بستگی داره.ولی تو آزمون هر چقدر بهتون راه داد براش فضا در نظر بگیرید.معمولا همون 2.5*3.5.......یا 2.5*4 ..........یا 3*4..........بیشتر فضا داشتید بیشتر بگیرید.
2-اینو نمیدونم دقیقا.ولی با توجه به منطق این ضابطه همون 7.5 متر در نظر بگیرید.(اینکه میگن اگه 6.5 متر بین دو ستون بود میتونید 3 واحد پارکینگ در نظر بگیرید به این دلیله که امکان باز شدن درب خودروها وجود داره ولی وقتی دو طرف دیوار باشه این امکان وجود نداره.حالا اگه یه طرف ستون باشه و یه طرف دیوار در اینصورت پارکینگ سمت دیوار مشکل داره ولی سمت ستون نه.به همین دلیل همون 7.5 متر در نظر بگیرید(احتیاط واجب)
سلام. خسته نباشید
سوالی داشتم : این 6.5 که گفتین یعنی داخل تا داخل ستون یا اکس به اکس؟
حداکثر اندازه اکس سازه فلزی چقدره؟
ممنونم از راهنماییها و نکاتی که میگین![]()
عذر میخوام اشتباه نوشتاری بود بعد از اینکه عکسو گذاشتم متوجه شدم ک اونم توی کاعذم اصلاح کردم.
بعید میدونم ارتفاع سرگیریم مشکل داشته باشم...من تا 6 متر رو توی همکف باز گذاشتم...همینجوریشم 1.20 همکف از زمین بالاتره....محاسبه کردم تا 5 متر اوکی بود ک من 6 گرفتم ک دیگه مشکلی پیش نیاد
سلامممم.
اشکال نداره همین کارو کنید ولی 2 نکته رو بهش دقت کنید:
1-بعد از رمپ فاصله 5 متر رو تا دیوار راه پله داشته باشید.
2-این حالتی که راه پله رو جانمایی کردید فکر نمیکنم 6 واحد پارکینگ بتونید تامین کنید.
------------------------------------------------------
نورگیرتون خیلی خوبه.از سه جهت نورگیری دارید.بنظرم نیاز نیست اینکارو کنید.باز خودتون میدونید.اگه بتونید پارکینگ رو تامین کنید خوبه.
به نظر من کار 89 عارفه جون از اساس ایراد داره و اصلا قابل قبول نیست. اونم به خاطر این که سمت شمال پنجره داده حالا اگه اونا رو حذف کنیم خوابها نور نداره و نشیمنم نورگیریش ایراد داره یعنی کلا نورگیری هیچ کدوم از فضاها حل نشده. کار با عجله ای بوده.
عارفه جون خدا قوت عزیزم. آفرین کارات خیلی خوب شدن.انشاالله که نتیجه تلاشاتو ببینی
یه سوال داشتم : مگه نه اینکه توی مبحث 4 گفته عمق نورگیری حداکثر 7 متره، پس یه جاهایی دیدم شما بیشتر از 7 متر دادی. درسته آیا؟
ممنونم
بچه ها من یه سئوال کاملا گیج شدم کتابهایی ک پارسال خریدم رو با منابع مقررات چک کردم ببینم کدومها تغییر کرده.....ماله من همشون چاپ 92 اما گویا یه سریها کلا ویرایش شدن...میشه اونها رو بگید از بین این کتابهایی ک میگم میشه لطف کنید بگید کدومهاش باید روی جلدشم 92 نوشته باشه؟
15-4-5-8-9
رفتم صبح کتاب فروشی...بللللللللللله اینها همشون عوض شده...فعلا تونستم 4-15 و راهنمای 19 رو بگیرم با روشهای مسائل اجرایی (32000 ناقابل)
الان میخوام ببینم اگه 9 خیلی تغییر نکرده نخرم...
مرسی
مرسی از راهنمایی تون حق با شماست 6 پارکینگ در نمی آید تو کار بچه هام5 تا پارکینگ داشتند با یک مزاحم اینطوری بشه ایرادی نداره یعنی مدل دیگه ای ست که بشه 6 تا جواب گرفت ببخشید زیاد سوال می پرسم
بچه ها میگفتن چون از 3 بر نور اصلی میگیره نباید از نورگیر استفاده ولی من نتونستم بازمدوست عزیز میشه 6 تا پارکینگ در اورد بدون مزاحم.نورگیری هم با نورگیر میشه حلش کرد به نظر منم اگه پله ها رو جابه جا کنین مشکلتون حل میشه
مرسی از راهنمایی تون حق با شماست 6 پارکینگ در نمی آید تو کار بچه هام5 تا پارکینگ داشتند با یک مزاحم اینطوری بشه ایرادی نداره یعنی مدل دیگه ای ست که بشه 6 تا جواب گرفت ببخشید زیاد سوال می پرسم
مرسی هم اسمم...(کلا عاشق هم اسمهام هستم....
)
عزیزم درسته مال من 8 متر شد...البته 30 سانت دیگه تراس رو بیشتر بگیرم میشه 7.70 ولی خدایی نمیشد چون میکشیدم پایین پارکینگم دیگه ج نمیداد...نه اینکه جواب نده ولی دوستان گفتن پارکینگتو باید ردیفی کنار هم بزاری اگه نخوای ماشینهات دنده عقب برن بیرون...دیگه فکر نکنم به این گیر بدن...اگه هم مشکلی داشته باشه نهایت 2 نمره میخوان کم کنند دیگه...بهتر از اینه ک پارکینگمو خراب میکردم
دوست عزیز مبحث 8 جدید رو ندیدم اما به مبحث 5 و 9 مطالبی اضافه شده و 15 هم که دو سه تا تغییر کوچیک و حذف کلی از جداول اما چون قیمت جدیدش 3000 تومنه به نظرم خریدش بی ضرره!بچه ها من یه سئوال کاملا گیج شدم کتابهایی ک پارسال خریدم رو با منابع مقررات چک کردم ببینم کدومها تغییر کرده.....ماله من همشون چاپ 92 اما گویا یه سریها کلا ویرایش شدن...میشه اونها رو بگید از بین این کتابهایی ک میگم میشه لطف کنید بگید کدومهاش باید روی جلدشم 92 نوشته باشه؟
15-4-5-8-9
رفتم صبح کتاب فروشی...بللللللللللله اینها همشون عوض شده...فعلا تونستم 4-15 و راهنمای 19 رو بگیرم با روشهای مسائل اجرایی (32000 ناقابل)
الان میخوام ببینم اگه 9 خیلی تغییر نکرده نخرم...
مرسی
دوست عزیز میشه 6 تا پارکینگ در اورد بدون مزاحم.نورگیری هم با نورگیر میشه حلش کرد به نظر منم اگه پله ها رو جابه جا کنین مشکلتون حل میشه
خوب به هر نحوی شده باید عمق نورگیریو در نظر بگیریم به نظر من وقتی عرض زمینت کمه باید واحداتو شمالی جنوبی کنی در غیر اینصورن طول زمینت زیاد میشه و نمیتونی 7 متر عمق نورگیریو حفظ کنی ولی چون سال 89 روی سوال تاکید کرده بود باید واحدامونو شرقی غربی بگیریم و در این صورت تغریبا غیر ممکنه 7 متر عمق نورگیری، نمیدونم تا چه حد جواب سوالتو دادم؟:-(مرسی اما من یک سوالم پرسیده بودم اونم جواب بدید ازتون ممنون می شم
فایلpdf که گذاشتم پلان طبقاته با نورگیر.. دیگه عمق نورگیری 7مترشم حل شده..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |