تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خیلی ممنون.
نه درست نیست.اون پخی هارو دقیقا به همین دلیل گذاشته که شما پیشروی های ساختمان های شرقی و غربی(همسایه) رو بدونید تا چه حده.
همون نورگیری که گذاشتید درسته.

فکر کنم اشتباه منظورمو گرفتید...منظورم این بود ک با حفظ محدوده طراحی پلان رو به اندازه 3.5 متر شیفت بدم ک واحدهام در نتیجه کوچیکتر میشه....
آخه تا جایی ک میدونم محدوده همسایگی پشت در صورتی ک بخوایم پنجره بدیم برای واحدها باید حداقل 3 -3.5 باشه؟....درسته؟؟؟

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
فکر کنم اشتباه منظورمو گرفتید...منظورم این بود ک با حفظ محدوده طراحی پلان رو به اندازه 3.5 متر شیفت بدم ک واحدهام در نتیجه کوچیکتر میشه....
آخه تا جایی ک میدونم محدوده همسایگی پشت در صورتی ک بخوایم پنجره بدیم برای واحدها باید حداقل 3 -3.5 باشه؟....درسته؟؟؟

خب کمتر از محدوده دارید طراحی میکنید دیگه.
چرا از نورگیر استفاده نمیکنید؟پنجره هاتون باید به اون نورگیر باز شه دیگه اونم بصورت مشجر که به حیاط همسایه شمالی دید نداشته باشه.
مستقیما انتهای شمالی ساختمان که نمیشه پنجره گذاشت.

arefeh

کاربر ممتاز
خب کمتر از محدوده دارید طراحی میکنید دیگه.
چرا از نورگیر استفاده نمیکنید؟پنجره هاتون باید به اون نورگیر باز شه دیگه اونم بصورت مشجر که به حیاط همسایه شمالی دید نداشته باشه.
مستقیما انتهای شمالی ساختمان که نمیشه پنجره گذاشت.
یعنی چی؟؟؟جرا من اینو واقعا متوجه نمیشم؟؟!!الان یه چیزی چقدر ما باید نورگیر بدیم؟؟؟؟
من میخواستم 3 متر از پشت بزارم سرتاسر اونو به عنوان نورگیر بگیرم....اونوقت چجوریه ک کمتر از محدوده دارم طراحی میکنم/؟؟فقط به جای اینکه تیکه تیکه بیام توی کار نورگیر بدم یه دونه سرتاسری سمت شمال میزارم....این کجاش ایراد داره؟؟؟:cry:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
یعنی چی؟؟؟جرا من اینو واقعا متوجه نمیشم؟؟!!الان یه چیزی چقدر ما باید نورگیر بدیم؟؟؟؟
من میخواستم 3 متر از پشت بزارم سرتاسر اونو به عنوان نورگیر بگیرم....اونوقت چجوریه ک کمتر از محدوده دارم طراحی میکنم/؟؟فقط به جای اینکه تیکه تیکه بیام توی کار نورگیر بدم یه دونه سرتاسری سمت شمال میزارم....این کجاش ایراد داره؟؟؟:cry:

یعنی شما میخواید 36 متر (12*3)حیاط خلوت بزارید؟
حیاط خلوت یه بحثی میشه مربوط به شهرسازی.یعنی فضای پر و خالی شهری.اگه قرار بود همچین چیزی باشه خب تو محدوده طراحی مشخص میکرد.
خب ضوابط نورگیری رو که میدونید.مثلا اگه واحدهاتون خطی باشه و اون انتهای بخواید خوابهاتون رو بزارید نورگیر 18 متری میخواد.
باز خود دانید.من اینطور متوجه شدم.

arefeh

کاربر ممتاز
یعنی شما میخواید 36 متر (12*3)حیاط خلوت بزارید؟
حیاط خلوت یه بحثی میشه مربوط به شهرسازی.یعنی فضای پر و خالی شهری.اگه قرار بود همچین چیزی باشه خب تو محدوده طراحی مشخص میکرد.
خب ضوابط نورگیری رو که میدونید.مثلا اگه واحدهاتون خطی باشه و اون انتهای بخواید خوابهاتون رو بزارید نورگیر 18 متری میخواد.
باز خود دانید.من اینطور متوجه شدم.
اوکی متوجه شدم الان ممنونم:)

معمارگر

عضو جدید
-اصلاح شد
مشاهده پیوست 205818
فایل زیپ هست و داخلش پی دی اف...
در ضمن برش رو هم کشیدم ممنون میشم نظر بدید...البته هچ قسمتهای برش خورده رو در برش نکشیدم واقعا خسته کننده بود....

سلام عارفه جون واقعا خسته نباشی
یه سوال پلان پشت بام با شیب بندی فرق داره؟شما تو پلان پشت بام پله ها رو هم نشون دادین.....
میشه لطف کنین یه نمونه کار دستی هم بذارین من تو کار دستی بخصوص اندازه گذاری داخلی مشکل دارم کارم خیلی شلوغ میشه

معمارگر

عضو جدید
1-اصلاح شد
حالا مجدد لطفا نظر بدید...ممنونم....:redface:
مشاهده پیوست 205818
فایل زیپ هست و داخلش پی دی اف...
در ضمن برش رو هم کشیدم ممنون میشم نظر بدید...البته هچ قسمتهای برش خورده رو در برش نکشیدم واقعا خسته کننده بود....

عارفه جون به نظرت ماشین کنار اسانسور برا خروج مشکل نداره؟

معمارگر

عضو جدید
بچه ها آزمون اسفند 91 رو هم طراحی کردم...خوشحال میشم ایرادهاشو بگید و البته نظر هم بدید اگه جایی رو جا انداختم:)
ممنون
:gol::heart:
مشاهده پیوست 206071مشاهده پیوست 206072

عارفه جون ستون کنار رمپ مشکل داره .اگه از ابتدای رمپ شروع میشد درست بود .ستونای رمپ مثل باکس پله هستن نباید بیان داخل رمپ

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون به نظرت ماشین کنار اسانسور برا خروج مشکل نداره؟

عارفه جون ستون کنار رمپ مشکل داره .اگه از ابتدای رمپ شروع میشد درست بود .ستونای رمپ مثل باکس پله هستن نباید بیان داخل رمپ

عزیزم سئوال اول خیر...چ مشکلی درب لابی آسانسور از یه سمت دیگه باز میشه...از نظر ابعاد هم دوتا ماشین کنار هم 5 متر فضا بهشون دادم....اگه سئوال دیگه ای هست ک من متوجه نشدم بفرمائید....
در مورد سئوال دوم کدوم ستون کنار رمپ؟؟؟این نکته رو بگم ک توی زیزمین ک مشکل نداره این ستون وقتی میاد سقف زیرزمین یا کف همکف اونجاست ک باید به سرگیری توجه کرد...اونم بزاری عبور پوتر....که در اینجا به این نکته هم توجه کردم عزیزم

چشم اگه فرصت بشه حتما نمونه دستی هم میکشم میزارم:)

معمارگر

عضو جدید
من تاخیر خیلی زیاد دارم جواب میدم....طرحمو اصلاح کردم و براتون گذاشتم....فکر کنم الان بهتر شده باشه....اما خوشحال میشم اگه ایرادی داره بهم بگید....ممنون....
فقط اینکه مجبور بودم یه نورگیر بزارم...چون عمق فضام نباید بیشتر از 7 متر میشد ....واسه این باید کوچیکش میکردم

مشاهده پیوست 206939

عارفه جون اینجا ستون گذاری رمپ معلولت بهتر از طرح قبلیه
تو زیر زمین ماشینی که بالا سمت چپ گذاشتی فاصله اش با ماشین پایین ترش چنده؟مثل اینکه کمتر از 5 متره
از ازانس هم بهتره پنجره ای رو روبه حیاط ندی چون که حیاط جز حریم ساکنان قسمت مسکونی حساب میشه

Fفرشته

عضو جدید
سلام عارفه جان.میشه لطف کنی برش از رمپ با محاسباتش دقیق بذارید.حداقل ارتفاعی که میتونیم همکف بیاریم بالا چقدر؟ارتفاع کف تا کف زیر زمین هم چقدره؟

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون اینجا ستون گذاری رمپ معلولت بهتر از طرح قبلیه
تو زیر زمین ماشینی که بالا سمت چپ گذاشتی فاصله اش با ماشین پایین ترش چنده؟مثل اینکه کمتر از 5 متره
از ازانس هم بهتره پنجره ای رو روبه حیاط ندی چون که حیاط جز حریم ساکنان قسمت مسکونی حساب میشه
عزیزم اینو مجدد اصلاح کردم اما دیگه نزاشتمش توی سایت....اون ماشینه تک رو کاملا برداشتمش و جای دیگه گذاشتمش...
بله پس نمیزارم اما میشه ارتفاع پنجره از کف رو 1.8 بگیریم ک تنها جهت نورگیری باشه و دید به حیاط نداشته باشه درسته؟؟

سلام عارفه جان.میشه لطف کنی برش از رمپ با محاسباتش دقیق بذارید.حداقل ارتفاعی که میتونیم همکف بیاریم بالا چقدر؟ارتفاع کف تا کف زیر زمین هم چقدره؟

عزیزم برش رمپ رو ک فرصت شد حتما برات میزارم....
برای همکف: حداکثر 1.20 میتونی بیاری بالا...حداقلشو جایی نگفته اما توی دانشگاه خونده بودیم ک حداقل تعداد پله 3 تاست...حالا 3 تا 17 سانت در نظر بگیری میشه 0.5 متر....
کف تا سقف زیرزمین هم بسته به کاربری زیرزمین دداره اما حداقلش 2.4....

ha@sa

عضو جدید
سلامممم.
جریان چیه؟توضیح بدید حال ندارم همه پست هارو از اول بخونم:)

عارفه خانم چرا میزنی خوب سوال پرسیدم :cry:
من میگم توی سوال وقتی محدوده طراحی مشخصه نباید که از اون مقدار فراتر بریم .عارفه خانم توی ازمون سال 90, 4 متر زمین جلوی ساختمونو رو که جز محدوده طراحی نبود انداختن روی پلانشون . من میپرسم این درسته ؟؟2014-05-11_164226.png

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
من میگم توی سوال وقتی محدوده طراحی مشخصه نباید که از اون مقدار فراتر بریم .عارفه خانم توی ازمون سال 90, 4 متر زمین جلوی ساختمونو رو که جز محدوده طراحی نبود انداختن روی پلانشون . من میپرسم این درسته ؟؟مشاهده پیوست 207966

سلام.
فکر نکنم اینطور باشه.
چون محل قرارگیری ستون ها مشخصه.اون دیوارهای حیاط و بنا از همه جدا نشده ،یکسره بنظر میرسه.کنار رمپ تو حیاط هم نیازی با دیوار نیست.نرده باشه کافیه.

Fفرشته

عضو جدید
عزیزم اولی ک باید از همکف به حیاط راه باشه...البته من دیگه پله هاشو نزاشتم...گفتم طرحها 100% کامل نیست فقط هدفم پارکینگ و رمپ و پله و طرح داخلی و داکت و ستون و ....هست....
در مورد دومی من واقعا متوجه منظورت نشدم....یعنی چی پیاده رو رو انداختم روی زیر بنا؟؟؟

عارفه خانم شما سوال سال اسفند 90 انجام دادی؟خیلی مشکل؟//اگه انجام دادی برامون میزارید

arefeh

کاربر ممتاز
من میگم توی سوال وقتی محدوده طراحی مشخصه نباید که از اون مقدار فراتر بریم .عارفه خانم توی ازمون سال 90, 4 متر زمین جلوی ساختمونو رو که جز محدوده طراحی نبود انداختن روی پلانشون . من میپرسم این درسته ؟؟مشاهده پیوست 207966
نه عزیزم چرا ناراحت یا عصبانی شم...از این عصبانی شدم ک چرا نمیتونم درست جواب بدم ک متوجه منظورم بشی...همیشه همین مدلی ام...اصلا نمیتونم دلیلامو درست بیان کنم:razz:
سلام.
فکر نکنم اینطور باشه.
چون محل قرارگیری ستون ها مشخصه.اون دیوارهای حیاط و بنا از همه جدا نشده ،یکسره بنظر میرسه.کنار رمپ تو حیاط هم نیازی با دیوار نیست.نرده باشه کافیه.

خدا عمرت بده خوب گفتی همینه...ممنونم:)

معمارگر

عضو جدید
عزیزم سئوال اول خیر...چ مشکلی درب لابی آسانسور از یه سمت دیگه باز میشه...از نظر ابعاد هم دوتا ماشین کنار هم 5 متر فضا بهشون دادم....اگه سئوال دیگه ای هست ک من متوجه نشدم بفرمائید....
در مورد سئوال دوم کدوم ستون کنار رمپ؟؟؟این نکته رو بگم ک توی زیزمین ک مشکل نداره این ستون وقتی میاد سقف زیرزمین یا کف همکف اونجاست ک باید به سرگیری توجه کرد...اونم بزاری عبور پوتر....که در اینجا به این نکته هم توجه کردم عزیزم

چشم اگه فرصت بشه حتما نمونه دستی هم میکشم میزارم:)

شما 5متر فضا پشت ماشین دارین اما فکر میکنم گردش ماشین که نخواد دنده عقب بره بیرون مشکل داره
رمپ معلولتون که شروع شده حدود نیم متر بعدش ستون دارین اونجا مشکل داره باید قبل یا از اول رمپ ستون باشه

arefeh

کاربر ممتاز
اینم از آذر 90...فقط به طرح و ...نظر بدید...چون دیگه فرصت نمیکنم مثل آذر 92 کامله کامل بکشم...میخوام زودتر تموم شه برم سر دستی....
:)
درضمن راه پله و ...به پوترها توجه کردم....اندازه 1.30 دادم...فکر کنم اندازه نزدم ازش...اما چون یه کارو کامل اینجا گذاشتم بقیه رو در حد جانمایی پارکینگ و ....
رمپ هم 14 متر هست...با 1 متر اول و آخر شیب 10%
مشاهده پیوست 207714

عارفه خانم شما سوال سال اسفند 90 انجام دادی؟خیلی مشکل؟//اگه انجام دادی برامون میزارید

عزیزم اسفند 90 نداریم فکر کنم...تا جایی ک میدونم آذر 90 هست ک آدرسشو برات گذاشتم....

arefeh

کاربر ممتاز
شما 5متر فضا پشت ماشین دارین اما فکر میکنم گردش ماشین که نخواد دنده عقب بره بیرون مشکل داره
رمپ معلولتون که شروع شده حدود نیم متر بعدش ستون دارین اونجا مشکل داره باید قبل یا از اول رمپ ستون باشه

تا جایی ک از قبل اطلاع داشتم 25 مترمربع برای گردش کافیه کما اینکه اون دو ماشین سمت راست عرض فضاش 5.5 هست ک 1 متر بیشتر از حد مجازه....البته درسته حرف شما...اما بعید میدونم دیگه به این موضوع بخوان گیر بدن...مهم اینه ک تا حدی بیشتر از حد مجاز برای هر پارکینگ در نظر گرفتم...البته میشد ک کامل موتورخونه رو بردارم بزارم قسمته انباری ها...اما میخواستم تهویه طبیعی داشته باشه...اینجور موقع ها واقعا نمیدونم اولویت با کدوم میشه....:(
رمپ معلول یا رمپ پارکینک؟؟؟رمپ معلولم ک همون اولش ستونه....رمپ ماشینمم ک 0.5 متر بعدش ستونه بازم مشکلی ایجاد نمیکنه...چ مشکلی داره؟؟؟
توی این زمینه فرزاد جان ستون گذاری رو میتونن کمک کنن...
فرزاد جان توی کار آذر 92 ستون گذاری بخش رمپ ماشین چ مشکلی داره؟؟؟میشه بهم دلیلشو بگید؟؟؟

معمارگر

عضو جدید
عزیزم بالا پایین نه...چپ و راست...شما چپ رمپ رو ستون گذاشتی راست هم باید ستون بزاری...درسته زیر رمپ رو پر میکنند و ....اما باید توی همکف چند متر رو برای اینکه سرگیر نباشه سقف نداریم....و باید بار تقسیم بشه....ببخشید نمیدونم چجوری باید توضیحش بدم....:cry:

من فکر میکنم ستون گذاریش مشکلی نداره عارفه جون اگه به نظرت مشکلی داره لطفا بیشتر توضیح بده

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
تا جایی ک از قبل اطلاع داشتم 25 مترمربع برای گردش کافیه کما اینکه اون دو ماشین سمت راست عرض فضاش 5.5 هست ک 1 متر بیشتر از حد مجازه....البته درسته حرف شما...اما بعید میدونم دیگه به این موضوع بخوان گیر بدن...مهم اینه ک تا حدی بیشتر از حد مجاز برای هر پارکینگ در نظر گرفتم...البته میشد ک کامل موتورخونه رو بردارم بزارم قسمته انباری ها...اما میخواستم تهویه طبیعی داشته باشه...اینجور موقع ها واقعا نمیدونم اولویت با کدوم میشه....:(
رمپ معلول یا رمپ پارکینک؟؟؟رمپ معلولم ک همون اولش ستونه....رمپ ماشینمم ک 0.5 متر بعدش ستونه بازم مشکلی ایجاد نمیکنه...چ مشکلی داره؟؟؟
توی این زمینه فرزاد جان ستون گذاری رو میتونن کمک کنن...
فرزاد جان توی کار آذر 92 ستون گذاری بخش رمپ ماشین چ مشکلی داره؟؟؟میشه بهم دلیلشو بگید؟؟؟

سلامم.
آذر 92 یا آذر 90؟
من الان فایل 90 رو دارم.اگه منظورت 92 هست لینکش رو برام میزاری؟

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها ارتفاع هر طبقه تازیر سقف چند باید باشه و همینطور ضخامت سقف؟

مبحث 4 ویرایش جدید صفحه 36 ارتفاع مجاز را گفته اما چطوری گرفته؟
اگر غیر از پیلوت و زیرزمین ارتفاع یک طبقه تا روی سقف 3.2 بگیریم با 1.10 جان پناه که 4.10 نمیشه!!!!چطوریاست؟

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها ارتفاع هر طبقه تازیر سقف چند باید باشه و همینطور ضخامت سقف؟

مبحث 4 ویرایش جدید صفحه 36 ارتفاع مجاز را گفته اما چطوری گرفته؟
اگر غیر از پیلوت و زیرزمین ارتفاع یک طبقه تا روی سقف 3.2 بگیریم با 1.10 جان پناه که 4.10 نمیشه!!!!چطوریاست؟
90 سانت جان پناه در نظر گرفته : 3.2+.9=4.1

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ کدوم از دوستان رو این کارم نظری ندادهااااا....
راستی درسته امتحان افتاده مرداد ماه؟؟؟اگه آره ما بریم به کارهای دیگمون برسیم تا اون موقع وقت بسیار هست:D
کار شما...
1. موتوروخونه ارتفاع بیش از پارکینگ میخواد
2. کد ارتفاعی نزاشتین....شیب رمپ رو هم معلوم نکردی...
3. تعداد پله های پارکینگت قاعدتا( اگر ارتفاع رو 2.6 بگیریم) غلطه...زیاد کشیدی پله...
4. موتورخونه دودکش می خواد...
5. تو همکف واسه راه فرار دسترسی به حیاط دادی؟
6. اون دسترسی به حیاط اگر قرینه میشد پرت فضات کمتر میشد ضمن اینکه چون اکس 4 ستون نداری اون وسط (در امتداد رمپ) قطعا پلان مسکونیت خیلی بهتر میشد....عرض سالنت درست میشد و...
7. آشپزخونه سمت جنوب تراس می خواد..
8.خیلی مطمئن نیستم ستون گذاریت خوب باشه...
9.طبقاتت واحد جنوبیت خوب نیست ....علتشم همون نورگیره...فک کنم اگه همکفت قرینه میشد مشکل این بالا هم حل میشد....چون الان ورودیت کلا راهروه....عرض سالنت کمه....اگر میرور می کشیدی همه اینا حل بود...
10.واحد شمالیت کلیتش خوب حل شده...مشکلش اینه که آشپزخونه از نورگیره....بوی غذای تو همه خونه ها میره....شاید اگه در ورودیت رو 90 می چرخوندی و مستقیم وارد فضا میشدی...یه اتاقت از نورگیر میشد و منطقی تر بود...

11.okb و کد گذاری رو اصلا فراموش نکن....هر جور حساب کنی این دو تا خیلی مهم تر از اتدازه گذاری داخلین....چون ابعاد فضاها رو میشه با استفاده از اکس ستون فهمید ولی اینا رو نه...

معمارگر

عضو جدید
اقا فرزاد یه سوال ؟ستون گذاری کنار رمپ معتول چه جوریه؟من میگم مثل پله باهاش برخورد میکنیم
اما برای رمپ ماشین در زیر زمین همین که یه طرفش ستون باشه کافیه.به نظرتون درسته؟

arefeh

کاربر ممتاز
کار شما...
1. موتوروخونه ارتفاع بیش از پارکینگ میخواد
2. کد ارتفاعی نزاشتین....شیب رمپ رو هم معلوم نکردی...عزیزم میدونم نمیخواستم بزارم چون کار اصلی نیست اول دوستان نظر میدن بعد کار رو کامل میکنم
3. تعداد پله های پارکینگت قاعدتا( اگر ارتفاع رو 2.6 بگیریم) غلطه...زیاد کشیدی پله...عزیزم پارکینگ ک 2.80 اما بازم گفتم هدفم فقط نشون دادن فضای اصلی هست ک باکس پله اشغال میکنه....
4. موتورخونه دودکش می خواد...اگه منظورتون داکته...داکت گذاشتم دیگه
5. تو همکف واسه راه فرار دسترسی به حیاط دادی؟مسیرشو گذاشتم میدونم بازم به دلایله بالا نزاشتم
6. اون دسترسی به حیاط اگر قرینه میشد پرت فضات کمتر میشد ضمن اینکه چون اکس 4 ستون نداری اون وسط (در امتداد رمپ) قطعا پلان مسکونیت خیلی بهتر میشد....عرض سالنت درست میشد و...
7. آشپزخونه سمت جنوب تراس می خواد..خوبه ک بزاریم تراس اما ملزم نیستیم....چون از سایبان های افقی میتونیم استفاده کنیم...
8.خیلی مطمئن نیستم ستون گذاریت خوب باشه...نمیدونم باید فرزاد خان نظر بدن...اما بعید میدونم مشکلی داشته باشه....
9.طبقاتت واحد جنوبیت خوب نیست ....علتشم همون نورگیره...فک کنم اگه همکفت قرینه میشد مشکل این بالا هم حل میشد....چون الان ورودیت کلا راهروه....عرض سالنت کمه....اگر میرور می کشیدی همه اینا حل بود...عرض سالنم 1.40 کمه؟؟؟:eek:البته درب ورودی باید داخل راهرو میزاشتم چون توی لابی آسانسور فضا به نظرم زیاد نیس ک دو تا واحد بخوان از اونجا شروع شن....
10.واحد شمالیت کلیتش خوب حل شده...مشکلش اینه که آشپزخونه از نورگیره....بوی غذای تو همه خونه ها میره....شاید اگه در ورودیت رو 90 می چرخوندی و مستقیم وارد فضا میشدی...یه اتاقت از نورگیر میشد و منطقی تر بود...عزیزم اون ماله وقتیه ک داکت نداشته باشیم...ابنجا کنار اجاق گاز داکت گذاشتم...دومی مورد کدوم در رو میگید؟؟؟اتاقم از نورگیر نور میگیره یعنی چی متوجه جمله ات نشدم...

11.okb و کد گذاری رو اصلا فراموش نکن....هر جور حساب کنی این دو تا خیلی مهم تر از اتدازه گذاری داخلین....چون ابعاد فضاها رو میشه با استفاده از اکس ستون فهمید ولی اینا رو نه...
بله عزیزم درسته شما اولین کار منو میدید متوجه میشدید ک همه اینها رو توش لحاظ کردم و به بچه ها هم گفتم ک یکی رو کامله کامله میزارم اما بقیه رو طرح اولیه رو میزارم....
عزیزم اول از هر چیزی بگم ک کارو گذاشتم ک برای طرح پارکینگ و معماری ایرادگیری کنید....آخه کار اولمو کامل انجام دادم گذاشتم به بعدش گفتم ک به خاطر اینکه وقتمو نگیره بقیه رو خام میزارم و فقط روی ابعاد اندازه و اصول معماری دوستان نظر بدن...پس اگه کد ارتفاعی و نشون دادن درز انقطاع و نوشتن نکات و هاشور دیوار باکس راه پله و ....نیست برای کمبود وقته و هدف فقط طرحه....

ممنونم از نکاتی ک گفتی

soudabeh.k

عضو جدید
دوستای خوبم من کتابارو خوندم الان دارم شروع میکنم به طراحی :)
کار عارفه جان برای آذر90 رو دیدم و اشکالاتی دارم یعنی سوالاتی که اگه جواب بدین ممنون میشم
1.رمپ پارکینگ رو از ابتدای محدوده ساختمون میشه شروع کرد؟3متر توقف اولیه لازم نیست؟
2.ارتفاع موتورخونه رو چند باید در نظر بگیریم؟
3.متراژ واحد همکف به 100 نرسیده اشکالی نداره؟
4.از لول خیابان پارکینگ رو 1.80 به پایین بیاریم و 60 سانت با پله به طبقه همکف برسونیم ؟ارتفاع 2.40 خوبه؟
5. روی رمپ تا طول 3.33 میشه طبقه همکف رو آورد؟یا کلا روی رمپ باید آزاد باشه؟نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه
ممنون میشم جوابم رو بدین

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اقا فرزاد یه سوال ؟ستون گذاری کنار رمپ معتول چه جوریه؟من میگم مثل پله باهاش برخورد میکنیم
اما برای رمپ ماشین در زیر زمین همین که یه طرفش ستون باشه کافیه.به نظرتون درسته؟

سلاممم.
این ستون گذاری که خانم عارفه تو آذر 90 انجام دادن درسته.

Untitled.jpg

تو عکس بالا خط قرمز تیر تراز 0.00 و خط های سبز تیرهای تراز همکف.
خط های مشکی تیرهای شیبدار رمپ معلولینه که دقیقا مشخصه بار رو به کدام تیرها انتقال میدن.

خطوط بنفش هم شمشیری پله ورودیه که اینجا مسیر انقال بار مشخصه.

اما در مورد ستون گذاری حول رمپ خودرو:

Untitled  2.jpg

بهترین حالت واسه ستون گذاری اطراف رمپ همینه.
در حقیقت ما واسه اتقال نیروهای کف همکف باید فکر کنیم نه خود رمپ.خود رمپ که چند تا تیر شیبداره که مستقیم به زمین منتقل میشه.
در عکس بالا تیرهای سبز ،تیرهای در تراز کف همکفه.ستونهایی که داخل مستطیل نشون دادم نهایتا 80 سانت با رمپ فاصله داشته باشه که اون قسمت بتونه بصورت دال اجرا شه.

این نکته رو هم بگم که عرض رمپ در هیچ قسمتی نباید کم بشه.مثلا اگه 2 سانت وارد رمپ شده عرض رمپ رو باید 3.52 بگیرید که مفیدش 3.5 بمونه.اینجا فکر کنم ستون داخل رمپ رفته یه مقداری.

وضعیت
موضوع بسته شده است.