کار شما...
1. موتوروخونه ارتفاع بیش از پارکینگ میخواد
2. کد ارتفاعی نزاشتین....شیب رمپ رو هم معلوم نکردی...
عزیزم میدونم نمیخواستم بزارم چون کار اصلی نیست اول دوستان نظر میدن بعد کار رو کامل میکنم
3. تعداد پله های پارکینگت قاعدتا( اگر ارتفاع رو 2.6 بگیریم) غلطه...زیاد کشیدی پله...
عزیزم پارکینگ ک 2.80 اما بازم گفتم هدفم فقط نشون دادن فضای اصلی هست ک باکس پله اشغال میکنه....
4. موتورخونه دودکش می خواد...
اگه منظورتون داکته...داکت گذاشتم دیگه
5. تو همکف واسه راه فرار دسترسی به حیاط دادی؟
مسیرشو گذاشتم میدونم بازم به دلایله بالا نزاشتم
6. اون دسترسی به حیاط اگر قرینه میشد پرت فضات کمتر میشد ضمن اینکه چون اکس 4 ستون نداری اون وسط (در امتداد رمپ) قطعا پلان مسکونیت خیلی بهتر میشد....عرض سالنت درست میشد و...
7. آشپزخونه سمت جنوب تراس می خواد..
خوبه ک بزاریم تراس اما ملزم نیستیم....چون از سایبان های افقی میتونیم استفاده کنیم...
8.خیلی مطمئن نیستم ستون گذاریت خوب باشه...
نمیدونم باید فرزاد خان نظر بدن...اما بعید میدونم مشکلی داشته باشه....
9.طبقاتت واحد جنوبیت خوب نیست ....علتشم همون نورگیره...فک کنم اگه همکفت قرینه میشد مشکل این بالا هم حل میشد....چون الان ورودیت کلا راهروه....عرض سالنت کمه....اگر میرور می کشیدی همه اینا حل بود...
عرض سالنم 1.40 کمه؟؟؟
البته درب ورودی باید داخل راهرو میزاشتم چون توی لابی آسانسور فضا به نظرم زیاد نیس ک دو تا واحد بخوان از اونجا شروع شن....
10.واحد شمالیت کلیتش خوب حل شده...مشکلش اینه که آشپزخونه از نورگیره....بوی غذای تو همه خونه ها میره....شاید اگه در ورودیت رو 90 می چرخوندی و مستقیم وارد فضا میشدی...یه اتاقت از نورگیر میشد و منطقی تر بود...
عزیزم اون ماله وقتیه ک داکت نداشته باشیم...ابنجا کنار اجاق گاز داکت گذاشتم...دومی مورد کدوم در رو میگید؟؟؟اتاقم از نورگیر نور میگیره یعنی چی متوجه جمله ات نشدم...
11.okb و کد گذاری رو اصلا فراموش نکن....هر جور حساب کنی این دو تا خیلی مهم تر از اتدازه گذاری داخلین....چون ابعاد فضاها رو میشه با استفاده از اکس ستون فهمید ولی اینا رو نه...
بله عزیزم درسته شما اولین کار منو میدید متوجه میشدید ک همه اینها رو توش لحاظ کردم و به بچه ها هم گفتم ک یکی رو کامله کامله میزارم اما بقیه رو طرح اولیه رو میزارم....