تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام
ساراجان من یه مقدار درمورد قضیه پارکینگ به شک افتادم..یعنی اگر 2تا جای پارکمون بین دیوار از یکطرف و ستون از طرف دیگه قرار بگیره اندازه 4.5 متر درسته دیگه؟!

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
اینم ورژن پایین تر اما نظر یادتون نره لطفامشاهده پیوست 207267

سلامم.
الوعده وفا:)
1-زیرزمینتون خوبه.ولی مسئله سازه ای کف همکف کنار رمپ.همون مطلبی که به خانم عارفه گفتم . اصلاح کردن.ستون ها خیلی فاصله دارن با رمپتون.
2-ستون هانتون اگه فلزیه میتونید ابعدش رو کمتر بگیرید.
3-تو همکف میتونید نورگیرتون رو از کمی پایین تر شروع کنید تا ستون وارد نورگیر نشه.چون ستونهای بالا رو نمیشه بالاتر برد(وارد رمپ میشه)(همه طبقات)

90azar-Model.jpg

4-تو طبقه مسکونی حمام واحد پایین و سرویس واحد بالا هندسه بدی داره.حمام واحد جنوبی 6 تا گنج داره!!!

5-کف شور های پشت بامتون نزدیک داکت ها باشه که لوله های آب باران ازشون پایین میره.

6-تو پشت بام داکت اصلی رو هم شبیه نورگیر نشون دادید.مثل بقیه داکتها نشونش بدید.

7-خوبه واسه خرپشته هم کف شور میزارید (تو آزمون هم همین کارو کنید) ولی در واقعیت یه ناودانی میزران و آب سقف خرپشته میریزه رو پشت بام .

8-تو برش آسانسور:
سقف خرپشته رو دو لول نکنید.ارتفاع روی سکو تا سقف رو خیلی زیاد گرفتید.اون سقف رو تا 1.80 بیارید پایین و سقف راه پله رو ببرید بالا تا با اون همسطح بشه.

3.jpg

ha@sa

عضو جدید
1- عزیزم اول از هم لطف کن صخامت خطها رو پاییین بیار چون هیچ چیش معلوم نمیشه....دوما تنها ایرادهایی ک الان در یه نیگاه به نظرم اومد:
2-درب ماشین روت کو؟؟؟
3-لابی همکف؟
4-پنجره اون اتاق خوابت چی شد؟؟؟
5-راه پله ات رو اشتباه کشیدی یکی عقب یکی جلو بکش...کار ماهارو دیده باشی متوجه میشی....
6-فکر نکنم مصحح ها خوششون بیاد ک شما درب حموم رو از توی اتاق خواب باز کردی....
7-کارت تراس هم نداره
8-توی واحد پایینی یه راهروی طولانی داری درصورتی ک واحد بالایی در ورودی رو باز میکنی میوفتی توو پذیرایی...سعی کن اگه میتونی یه جوری باش ک وقتی درب رو باز میکنی یه تقسیم بندی فضایی داشته باشی...ک یه سمت بره سمت خوابها یه سمت بره سمت آشپزخونه و پذیرایی...یعنی ایجاد یه حریم خصوصی....
9-تو اندازه گذاری سعی کن بیشتر اندازه بزنی ...مثلا اندازه اون داکت پشت آسانسور....ک از توش پوترم رد شده....
10-از همه مهمتر پاگرد راه پله ات ک 1.20 گرفتی 20 سانتش پوتر رد میشه یعنی شما باید حداقل 1.40 میگرفتی....کاملا غلطه.....این موضوع خیلیییییییی مهمه....
11-ستون گذاری راه پله ات رو سعی کن یه باکس باشه نه ذوزنقه....خوب هر دو رو تووو یه راستا بزار....
12-آشپزخونه عرض 2 متر خیلی کمه...حداقل عرض مفید 1.80 هست...حالا شما فکر کن توو 2 متر یه ردیف کابینت گذاشتی ک عرضش 60 سانته اونورشم یه سینک گذاشتی یعنی طرف باید توی 80 سانت کار کنه...
13-آشپزخونت داکت نداره....شایدم داره ولی اینقدر بد پی دی اف شده ک دیده نمیشه...
14-از داکت های حموم و دستشوی هم به عنوان عبور لوله ها استفاده میشه هم به عنوان تهویه....شما داکتی ک دو تا حموم و دستشویی مشترکه رو بکش بیار داخل دستشویی ها کمی تا بهتر بشه....
15-الان دیدم داکت برای آشپزخونه گذاشتی اما عملا قابل استفاده نی...چون کامل پوتر ازش رد میشه....
پیشنهاد میکنم کارهای بچه های پارسال کار شبنم خانوم رو ببینی و بیشتر دقت کنی...
البته ببخشید من نادان تر از اونی هم ک به کارتون انتقاد کنم...

سلام عزیزم ,بابت نظراتت ممنون
1.حق با شماست . باشه به روی چشم
2. درب ماشین رو رو توی همکف گذاشتم درب کرکره ای که توی پی دی اف فونتش نقطه نقطه افتاده .
3.لابی همکف که کلی فضای باز توی همکف به عنوان لابی هست
4. کلی به جایگذاری خواب ور رفتم .متاسفانه تنها این خوابم نور طبیعی نداره
5 . راه پله ها درستن اون که اونجوری افتاده مال خط اندازه اس که انگار پله اس
6.اینو از کجا می گید که نباید حمام داخل اتاق باشه اخه ما فقط یه خوواب داریم
7 حق با شماس . وقتی کارو فرستادم یادم افتاد تراس نداره
8سعی میکنم درستش کنم
9.اخه اندازه گذاری بیش ازحدم کارو شلوغ میکنه مخصوصا وقتی قراره با دست بکشیم
10.من با این پوترها مشکل دارم . اگه ستونهامو فلزی بگیرم مشکل پوترها حل میشه ایا ؟
11.اونم به خاطر ورودی ماشین و ورودییاده مجبور شدم یه کم جابجاش کنم اما درستش میکنم
12.حق با شماست . اصلاح میکنم
13.داره
14.باشه
بالاخره کار هممون یه سری ایراد داره .ممنونم بازم . اصلاح میکنم و دوباره میذارم

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
چند روز پیش دو تا طرح دادم برای این آزمون...اما دوستان گفتند ک پارکینگ رو خوب در نیوردم....بنابراین مجدد طراحی کردم....
خوشحال میشم نظر بدید....البته فقط برای طرح...چون خیلی چیزها رو نراشتم چون شماتیک بوده....بعد از تائید باقی نکات رو داخلش اعمال میکنم....:heart:

سلام.
اگه دو تا درب و اون ستون بالارو یکم شیفت کنید راست اون پارکینگ تکی هم بی مشکل میشه.

3.jpg

حمام واحد شمالیتون رو فکر کنم یادتون رفته داکت بزارید.
خواب واحد جنوبیتون رو خیلی خوب با تراس بهش نور رسانی کردید.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها اگر 2تا جای پارکمون بین دیوار از یکطرف و ستون از طرف دیگه قرار بگیره اندازه 4.5 متر درسته ؟! کمی با صحبتهای دوستان به شک افتادم:(

ha@sa

عضو جدید
دوستان من یه سوال دارم الان تو کار بچه ها مثل کار عارفه جان مثل همین پلان شیب بندی جزییات بیشتری نسبت به جزوه که داریم گذاشته شده . میخوام بدونم این همه جزییات واقها باید باشه یا اینکه در حد جزوه که گفته کافیه اگه قرار به گذاشتم این همه جزییات ریز و درشت باشه اصلا میرسیم کارو ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
دوستان من یه سوال دارم الان تو کار بچه ها مثل کار عارفه جان مثل همین پلان شیب بندی جزییات بیشتری نسبت به جزوه که داریم گذاشته شده . میخوام بدونم این همه جزییات واقها باید باشه یا اینکه در حد جزوه که گفته کافیه اگه قرار به گذاشتم این همه جزییات ریز و درشت باشه اصلا میرسیم کارو ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جزئیات اضافی در اولویت نیست.
اگه وقت کردید این جزئیات رو میتونید داشته باشید.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چند روز پیش دو تا طرح دادم برای این آزمون...اما دوستان گفتند ک پارکینگ رو خوب در نیوردم....بنابراین مجدد طراحی کردم....
خوشحال میشم نظر بدید....البته فقط برای طرح...چون خیلی چیزها رو نراشتم چون شماتیک بوده....بعد از تائید باقی نکات رو داخلش اعمال میکنم....:heart:

سلام.
اگه دو تا درب و اون ستون بالارو یکم شیفت کنید راست اون پارکینگ تکی هم بی مشکل میشه.

حمام واحد شمالیتون رو فکر کنم یادتون رفته داکت بزارید.
خواب واحد جنوبیتون رو خیلی خوب با تراس بهش نور رسانی کردید.

بله برای جمام کاملا حق باشماست اونم دلیل دارم ک گیج زدم....اول داکت اصلی بالا کنار آسانسور بود جای کمد بعد ک برای دریچه بازدید سئوال کردم و شما راهنماییم کردید فراموش کردم داکت بزارم...
اما هیچ مشکلی نی پشت حمام فضا برای داکت زیاد دارم:D
واقعا نمیشد برای اتاق جنوبی کار دیگه ای کرد...:(
در مورد پارکینگ به نظرتون بازم میشد طرحی زد ک بیشتر ج بده؟؟؟و اینکه او 3 تای پایین مشکلی ندارند؟؟؟
برای اون تکیه هم همه کار کردم اتاق خوابم متاسفانه کوچیک میشه آخه کنسول داریم اگه کنسول نبود ک غمی نبود....مگر ببینم اگه بشه واحد شمالی رو طرحشو عوض کنم...

arefeh

کاربر ممتاز

اولویت به تکمیل کار توی همه شیتهاست...اونم اول طرح خوب توی پارکینگ...ستون گذاری و طبقات و در کنار اونها حتما یه ترسیم فنیه عالی...بعدش اگه زمان داشتیم میریم سر این ریزجزئیات ک دیگه مصحح رو تووو شوک بزاریم ک گیج بشه و اوکی رو بده بهمون....

ha@sa

عضو جدید
ممنونم اقا فرزاد
یه ایرادی که عارفه جون از کار من گرفتم رد شدن پوترها از داکت تهویه اسانسور و پاگرد پله ها و کم کردن ابعاد پاگرد بود . من گیج شدم . مگه ابعاد ستون بتنی 40 *40 نیست خوب پس خواه ناخواه ی یه مقداریش توی پاگرد و داکت میوفته . کارای بچه ها رو هم دیدم تقریبا همینطور بود .میشه شکل درست این قسمت رو واسم بذارید .ممنون

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
بله برای جمام کاملا حق باشماست اونم دلیل دارم ک گیج زدم....اول داکت اصلی بالا کنار آسانسور بود جای کمد بعد ک برای دریچه بازدید سئوال کردم و شما راهنماییم کردید فراموش کردم داکت بزارم...
اما هیچ مشکلی نی پشت حمام فضا برای داکت زیاد دارم:D
واقعا نمیشد برای اتاق جنوبی کار دیگه ای کرد...:(
در مورد پارکینگ به نظرتون بازم میشد طرحی زد ک بیشتر ج بده؟؟؟و اینکه او 3 تای پایین مشکلی ندارند؟؟؟
برای اون تکیه هم همه کار کردم اتاق خوابم متاسفانه کوچیک میشه آخه کنسول داریم اگه کنسول نبود ک غمی نبود....مگر ببینم اگه بشه واحد شمالی رو طرحشو عوض کنم...

سلامم.
آره جا داره واسه داکت.تو همون کمد دیواری جا هست.
من گفتم که خوب کاری کردید.شاید خیلی مطلوب نباشه ولی ایراد ضابطه ای نمیشه ازش بگیرن.
من که بیشتر از نتونستم.مگر اینکه براش لابی نزارید که بشه 5 تا تامین کرد.
نه سه تای انتهایی هم مشکلی نداره.
اونجا کنسوله؟خب اگه کنسوله دوتا مشکل وجود داره:
1-تو همکف که این پیش آمدگی رو نداریم.
2-کلا شما تو این بنا (که یک طبقه روی پیلوت دارید) نمیتونید کنسول داشته باشید
:)

saraafsoon

عضو جدید

5-کف شور های پشت بامتون نزدیک داکت ها باشه که لوله های آب باران ازشون پایین میره.

7-خوبه واسه خرپشته هم کف شور میزارید (تو آزمون هم همین کارو کنید) ولی در واقعیت یه ناودانی میزران و آب سقف خرپشته میریزه رو پشت بام .

8-تو برش آسانسور:
سقف خرپشته رو دو لول نکنید.ارتفاع روی سکو تا سقف رو خیلی زیاد گرفتید.اون سقف رو تا 1.80 بیارید پایین و سقف راه پله رو ببرید بالا تا با اون همسطح بشه.

ممنون که نگاه کردین اصلاح کردم شیب بندیمو ببینین درست شد من شیب 3 درصد گذاشتم وطولا زیاده گفتم که تو کتاب نقشه کشی تالیف جرجانی نوشته3تا5 متر طول 3 درصد شیب حالا طولی که درنظرگرفتم خیلی بیشترازایناست لطفا راهنمایی کنین
مشاهده پیوست 90azar-Model.pdf
راستی ستون20*20 فلزی درنظربگیرم خوبه؟وستونمو که چسپوندم انتهای رمپ پس کجابزارم؟

arefeh

کاربر ممتاز
سلام عزیزم ,بابت نظراتت ممنون
1.حق با شماست . باشه به روی چشم
2. درب ماشین رو رو توی همکف گذاشتم درب کرکره ای که توی پی دی اف فونتش نقطه نقطه افتاده .
3.لابی همکف که کلی فضای باز توی همکف به عنوان لابی هست منظورم یه فضای مجزا دور از عبور خودرو بود....
4. کلی به جایگذاری خواب ور رفتم .متاسفانه تنها این خوابم نور طبیعی نداره کار منم نیگاه کن...من تراس دادم چون چاره ای نداشتم ولی نورگرفتم به هر طریقی
5 . راه پله ها درستن اون که اونجوری افتاده مال خط اندازه اس که انگار پله اس
6.اینو از کجا می گید که نباید حمام داخل اتاق باشه اخه ما فقط یه خوواب داریم یه خواب شامل تمام اعضای خانواده ...شاید 4 نفر تووی این خونه زندگی میکنند یکی میخواد استراحت کنه اون یکی میخواد استحمام کنه به نظر خودت منطقیه؟؟؟
7 حق با شماس . وقتی کارو فرستادم یادم افتاد تراس نداره
8سعی میکنم درستش کنم
9.اخه اندازه گذاری بیش ازحدم کارو شلوغ میکنه مخصوصا وقتی قراره با دست بکشیم یه سری اندازه ها واقعا ضروریه حتما توجه کنید بهشون
10.من با این پوترها مشکل دارم . اگه ستونهامو فلزی بگیرم مشکل پوترها حل میشه ایا ؟ستون باید کامل در دیوار باشه اگه قرار بیرون زدگی داشته باشه مثل کار شما به اندازه اون مقداری ک زده بیرون فضا بی استفاده...البته بیشتر در پاگرد ها و داکتها منظورمه....و همچنین نورگیر....و البته اگه راه پله تون بچرخونید توی اونم باید رعایت کنید....
11.اونم به خاطر ورودی ماشین و ورودییاده مجبور شدم یه کم جابجاش کنم اما درستش میکنم
12.حق با شماست . اصلاح میکنم
13.داره
14.باشه
بالاخره کار هممون یه سری ایراد داره .ممنونم بازم . اصلاح میکنم و دوباره میذارم

فقط اینو نمیدونم ک برای پارک ماشین این امکان وجود داره ک ماشین بره توی حیاط دور بزنه بعد بره توو پارک یا نه....

arefeh

کاربر ممتاز
سلامم.
آره جا داره واسه داکت.تو همون کمد دیواری جا هست.
من گفتم که خوب کاری کردید.شاید خیلی مطلوب نباشه ولی ایراد ضابطه ای نمیشه ازش بگیرن.
من که بیشتر از نتونستم.مگر اینکه براش لابی نزارید که بشه 5 تا تامین کرد.
نه سه تای انتهایی هم مشکلی نداره.
اونجا کنسوله؟خب اگه کنسوله دوتا مشکل وجود داره:
1-تو همکف که این پیش آمدگی رو نداریم.
2-کلا شما تو این بنا (که یک طبقه روی پیلوت دارید) نمیتونید کنسول داشته باشید
:)
نه این طبقه 3 خواسته بود تووو آزمون...میشه پیش روی کرد...اما 80 سانت...
خودم حواسم نبود ک دیوار رو استرچ کنم به پایین الان این کارو کردم....:redface:مشاهده پیوست shahrivar91-Model.pdf

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ممنونم اقا فرزاد
یه ایرادی که عارفه جون از کار من گرفتم رد شدن پوترها از داکت تهویه اسانسور و پاگرد پله ها و کم کردن ابعاد پاگرد بود . من گیج شدم . مگه ابعاد ستون بتنی 40 *40 نیست خوب پس خواه ناخواه ی یه مقداریش توی پاگرد و داکت میوفته . کارای بچه ها رو هم دیدم تقریبا همینطور بود .میشه شکل درست این قسمت رو واسم بذارید .ممنون

سلامم.
آره درست میگید.
طرحتون رو ببینید:

1.jpg

الان اون مستطیل قرمز تیر بتنی در تراز طبقه ست که مقداری عرض پاگرد رو کم میکنه.دو تا راه دارید که این اتفاق نیفته:

1-کلا سازه رو فلزی در نظر بگیرید.........در این صورت اگه مثلا تیر بتنی عرض 40 سانت داره در اسکلت بتنی این مقدار میشه مثلا 16 سانت یا حداکثر 18 سانت و داخل دیوار گم میشه.(چون این قاب بادبند میخوره نمره تیرهاتون کم میشه.....دهانه هم کمه تقریبا)

2-عرض پاگرد در نتیجه طول راه پله رو 20 سانت بیشتر بگیرید.مثلا اون پاگرد بشه 1.40 متر.
البته این ایرادات اگه بخواد در سطح بالا تصحیح بشه ایراده وگرنه همین که ستون وارد باکس راه پله نشده خوبه.ولی به همین راحتی این مسائل حل میشه.

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
فقط اینو نمیدونم ک برای پارک ماشین این امکان وجود داره ک ماشین بره توی حیاط دور بزنه بعد بره توو پارک یا نه....
خوب شد اینو گفتید من میخواستم به ایرادات شما از کار خانم hasa اضافه کنم که نمیشه بره تو حیاط دور بزنه.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

8-تو برش آسانسور:

ممنون که نگاه کردین اصلاح کردم شیب بندیمو ببینین درست شد من شیب 3 درصد گذاشتم وطولا زیاده گفتم که تو کتاب نقشه کشی تالیف جرجانی نوشته3تا5 متر طول 3 درصد شیب حالا طولی که درنظرگرفتم خیلی بیشترازایناست لطفا راهنمایی کنین
مشاهده پیوست 207343
راستی ستون20*20 فلزی درنظربگیرم خوبه؟وستونمو که چسپوندم انتهای رمپ پس کجابزارم؟

نه شاید اون کتاب قدیمی باشه.اون میگه 3 درصد با طول 5 متر.
شما بگیرید 1.5 درصد با طول 10 متر (حداکثر).........اگه اینطوری بگیرید اختلاف ارتفاع اول شیب تا آخرش(نزدیک کف شور) میشه 15 سانت.
نه 20*20 لاغره.
24*24 یا 25*25 بگیرید.

saraafsoon

عضو جدید
نه شاید اون کتاب قدیمی باشه.اون میگه 3 درصد با طول 5 متر.
شما بگیرید 1.5 درصد با طول 10 متر (حداکثر).........اگه اینطوری بگیرید اختلاف ارتفاع اول شیب تا آخرش(نزدیک کف شور) میشه 15 سانت.
نه 20*20 لاغره.
24*24 یا 25*25 بگیرید.
ممنون اقا فرزاد لطف میکنین این همه اشکالای مارو رفع میکنین ایشالا قبول میشین .شما انی که پی دی افشو گذاشتم دیدین فقط باید 3 درصد و بنویسم 1.5 درصد بقیش درسته؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
نه این طبقه 3 خواسته بود تووو آزمون...میشه پیش روی کرد...اما 80 سانت...
خودم حواسم نبود ک دیوار رو استرچ کنم به پایین الان این کارو کردم....:redface:مشاهده پیوست 207347
الان متن سوال رو دیدم. پلان طبقه سوم.تو این طبقه میشه کنسول داد.
میگم این طراح سوال هم آدم رندی نیست.اگه میگفت پلان طبقه اول و دوم رو ترسیم کنید یه نکته در مورد کنسول داشت و اونم اینکه طبقه اول مسکونی(روی پیلوت) رو نمیشد کنسول داد.
الان درست شد.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ممنون اقا فرزاد لطف میکنین این همه اشکالای مارو رفع میکنین ایشالا قبول میشین .شما انی که پی دی افشو گذاشتم دیدین فقط باید 3 درصد و بنویسم 1.5 درصد بقیش درسته؟

خواهش میکنممم.
آره خوبه.فقط ستون هارو نشون ندید.رمپ طبقه پایین رو هم نشون ندید(رمپ رو در طبقه مربوطه و سایت پلان فقط ترسیم کنید)

bagher66

عضو جدید
سلام تو مبحث 4 نوشته 2 درصد.یه سوال چرا ستونهاتو تو سایت پلان نشون دادی؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
الان متن سوال رو دیدم. پلان طبقه سوم.تو این طبقه میشه کنسول داد.
میگم این طراح سوال هم آدم رندی نیست.اگه میگفت پلان طبقه اول و دوم رو ترسیم کنید یه نکته در مورد کنسول داشت و اونم اینکه طبقه اول مسکونی(روی پیلوت) رو نمیشد کنسول داد.
الان درست شد.
دقیقا بیمار زنجیری هست این طراحان محترم ایرانی....تنها این آزمون ک نی...بقیه آزمونها هم شاهکارین واسه خودشون....والااااا....

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
ببخشید اما یه سئوال دارم...میشه توی طراحی ک داریم انجام میدیم توی همکف نورگیرمون مساحتش 12 متر باشه بعد توی طبقات چون میخوایم برای دو واحد ازش استفاده کنیم نورگیرشو بزرگ کنیم؟؟

ha@sa

عضو جدید
مشاهده پیوست ESLAH SHAHRIVAR 91.pdf
دوستان ایرادات وارده رو تا جایی که شد اصلاح کردم ,فقط یک نکته اینکه میشد با چرخش راه پله به سبک عارفه ی عزیز جای 4 تا پارکینگ رو به دست اورد منتها من خودم بیشتر نظرم اصلاح طرح خودم بود وبه همین خاطر 3 تا پارکینگ تونستم در بیارم (به خاطر حرف فرزاد جان که گفتن ماشین نمیتونه بره توی حیاط دور بزنه و برگرده اگرچه توی جزوه دوم اشراق این کارو انجام دادن)
ببینید و نظرتون رو بهم بگید .مرسی

Fفرشته

عضو جدید
بچه هاحداقل فاصله axتا axستون فلزی چقدر هست.توی اسکلت بتنی بیشترین دهانه چقدر میتونه باشه

amindarbasi

کاربر فعال
ببخشید اما یه سئوال دارم...میشه توی طراحی ک داریم انجام میدیم توی همکف نورگیرمون مساحتش 12 متر باشه بعد توی طبقات چون میخوایم برای دو واحد ازش استفاده کنیم نورگیرشو بزرگ کنیم؟؟
به طرحتون بستگی داره ولی جون تو طبقه بالاتر بزرگتر میشه فکر نکنم ایرادی داشته باشه و تو طبقه بالا مثل وید

بچه هاحداقل فاصله axتا axستون فلزی چقدر هست.توی اسکلت بتنی بیشترین دهانه چقدر میتونه باشه
حداقل آکس یعنی چه ما ستون گذاری مون را با یک رفرنس شروع میکنیم که پله ها و آسانسور ها و نورگیر ها هستند و بقیه ستون ها رو سعی می کنیم با رعایت حداکثر فاصله تو بهترین مکان بیفته که سازه تو طرح معماری مون باعث اختلال نشه شما تو این حداکثر فاصله رو برای سازه فلزی 6 متر و برای سازه بتنی 7 متر در نظر بگیرید

وضعیت
موضوع بسته شده است.