1- عزیزم اول از هم لطف کن صخامت خطها رو پاییین بیار چون هیچ چیش معلوم نمیشه....دوما تنها ایرادهایی ک الان در یه نیگاه به نظرم اومد:
2-درب ماشین روت کو؟؟؟
3-لابی همکف؟
4-پنجره اون اتاق خوابت چی شد؟؟؟
5-راه پله ات رو اشتباه کشیدی یکی عقب یکی جلو بکش...کار ماهارو دیده باشی متوجه میشی....
6-فکر نکنم مصحح ها خوششون بیاد ک شما درب حموم رو از توی اتاق خواب باز کردی....
7-کارت تراس هم نداره
8-توی واحد پایینی یه راهروی طولانی داری درصورتی ک واحد بالایی در ورودی رو باز میکنی میوفتی توو پذیرایی...سعی کن اگه میتونی یه جوری باش ک وقتی درب رو باز میکنی یه تقسیم بندی فضایی داشته باشی...ک یه سمت بره سمت خوابها یه سمت بره سمت آشپزخونه و پذیرایی...یعنی ایجاد یه حریم خصوصی....
9-تو اندازه گذاری سعی کن بیشتر اندازه بزنی ...مثلا اندازه اون داکت پشت آسانسور....ک از توش پوترم رد شده....
10-از همه مهمتر پاگرد راه پله ات ک 1.20 گرفتی 20 سانتش پوتر رد میشه یعنی شما باید حداقل 1.40 میگرفتی....کاملا غلطه.....این موضوع خیلیییییییی مهمه....
11-ستون گذاری راه پله ات رو سعی کن یه باکس باشه نه ذوزنقه....خوب هر دو رو تووو یه راستا بزار....
12-آشپزخونه عرض 2 متر خیلی کمه...حداقل عرض مفید 1.80 هست...حالا شما فکر کن توو 2 متر یه ردیف کابینت گذاشتی ک عرضش 60 سانته اونورشم یه سینک گذاشتی یعنی طرف باید توی 80 سانت کار کنه...
13-آشپزخونت داکت نداره....شایدم داره ولی اینقدر بد پی دی اف شده ک دیده نمیشه...
14-از داکت های حموم و دستشوی هم به عنوان عبور لوله ها استفاده میشه هم به عنوان تهویه....شما داکتی ک دو تا حموم و دستشویی مشترکه رو بکش بیار داخل دستشویی ها کمی تا بهتر بشه....
15-الان دیدم داکت برای آشپزخونه گذاشتی اما عملا قابل استفاده نی...چون کامل پوتر ازش رد میشه....
پیشنهاد میکنم کارهای بچه های پارسال کار شبنم خانوم رو ببینی و بیشتر دقت کنی...
البته ببخشید من نادان تر از اونی هم ک به کارتون انتقاد کنم...
سلام عزیزم ,بابت نظراتت ممنون
1.حق با شماست . باشه به روی چشم
2. درب ماشین رو رو توی همکف گذاشتم درب کرکره ای که توی پی دی اف فونتش نقطه نقطه افتاده .
3.لابی همکف که کلی فضای باز توی همکف به عنوان لابی هست
4. کلی به جایگذاری خواب ور رفتم .متاسفانه تنها این خوابم نور طبیعی نداره
5 . راه پله ها درستن اون که اونجوری افتاده مال خط اندازه اس که انگار پله اس
6.اینو از کجا می گید که نباید حمام داخل اتاق باشه اخه ما فقط یه خوواب داریم
7 حق با شماس . وقتی کارو فرستادم یادم افتاد تراس نداره
8سعی میکنم درستش کنم
9.اخه اندازه گذاری بیش ازحدم کارو شلوغ میکنه مخصوصا وقتی قراره با دست بکشیم
10.من با این پوترها مشکل دارم . اگه ستونهامو فلزی بگیرم مشکل پوترها حل میشه ایا ؟
11.اونم به خاطر ورودی ماشین و ورودییاده مجبور شدم یه کم جابجاش کنم اما درستش میکنم
12.حق با شماست . اصلاح میکنم
13.داره
14.باشه
بالاخره کار هممون یه سری ایراد داره .ممنونم بازم . اصلاح میکنم و دوباره میذارم