تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممیز رو خوب بزار تا برعکس نشه 3.20
اول مبحث 4 نوشته .تو مبحث 2 فکر کنم 1.60*2 باشه

آخهه شما توجه نکردی به جمع کلی ک نوشتم و یا عدد پیلوت...همشون 320 سانتی متری بودند ...
این چیه ؟؟؟مربوط به چ موضوعیه؟؟؟

bagher66

عضو جدید
آخهه شما توجه نکردی به جمع کلی ک نوشتم و یا عدد پیلوت...همشون 320 سانتی متری بودند ...
این چیه ؟؟؟مربوط به چ موضوعیه؟؟؟

ببخشید تو مبحث 15 اول پیوست 4 نوشته بخونش گفته اگه با هم تناقض داشتن پیوست 2 در اولویته.شاید شما یه گروه ساختمانی در نظر گرفتی باتردد .... من یکی دیگه .توجه به موتور خانه کردی تو پیوست 4 که چه جوریه؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
ببخشید تو مبحث 15 اول پیوست 4 نوشته بخونش گفته اگه با هم تناقض داشتن پیوست 2 در اولویته.شاید شما یه گروه ساختمانی در نظر گرفتی باتردد .... من یکی دیگه .توجه به موتور خانه کردی تو پیوست 4 که چه جوریه؟؟؟

بازم اگه گفتم پیوست 2 رو در نظر بگیری...بازم عرض رو براساس نوع درب در نظر میگیری ک برای من میشه 1/80 ولی ولی کلا عمق رو شما هم اشتباه کردی عمق چاه1.90 هست مه 2.10:)
موتورخونه رو هم الان دیدم...ابعاد موتورخونه رو یکم کم میکنم اما پله شما تو موتورخونه اشتباه هست

bagher66

عضو جدید
بازم اگه گفتم پیوست 2 رو در نظر بگیری...بازم عرض رو براساس نوع درب در نظر میگیری ک برای من میشه 1/80 ولی ولی کلا عمق رو شما هم اشتباه کردی عمق چاه1.90 هست مه 2.10:)
موتورخونه رو هم الان دیدم...ابعاد موتورخونه رو یکم کم میکنم اما پله شما تو موتورخونه اشتباه هست

حالا ابعاد آسانسور 1.90*1.8 بگیریم؟ برای چی؟

arefeh

کاربر ممتاز
حالا ابعاد آسانسور 1.90*1.8 بگیریم؟ برای چی؟

طبق پیوست 2 ص 78...ابعاد چاه آسانسور یا باید 1.90*1.80 برای دربهای اتوماتیک از وسط بازشو باشه یا 1.90*1.60 برای دربهای کشویی و البته اینها برای آسانسوز 600 کیلوییه...

bagher66

عضو جدید
طبق پیوست 2 ص 78...ابعاد چاه آسانسور یا باید 1.90*1.80 برای دربهای اتوماتیک از وسط بازشو باشه یا 1.90*1.60 برای دربهای کشویی و البته اینها برای آسانسوز 600 کیلوییه...

درسته ولی ما باید 630 کیلویی بگیریم که در پیوست 4 .من 1.6*2.10 آسانسور کششی ولی یادم برای کدوم ساختمانها بود فکر کنم دسته دوم باتردد کم

arefeh

کاربر ممتاز

درسته ولی ما باید 630 کیلویی بگیریم که در پیوست 4 .من 1.6*2.10 آسانسور کششی ولی یادم برای کدوم ساختمانها بود فکر کنم دسته دوم باتردد کم
شما اول یه زحمتی بکشید اول تصمیم بگیرید ک میخواید از پیوست 4 تبعیت کنید یا 2 بعد ما با هم بحث کنیم...
چون خودتون هنوز نمیدونید میخواید چیکار کنید فقط میخواید بگید اونی ک من میگم درسته...یه بار میگم پیوست 4 شما میگید اون ملاک نیست...یه بار میگم پیوست 2 بازم میگید نه پیوست 4 رو نیگاه...
کلا گیجم کردید...:razz:
در هر صورت طبق اول پیوست 4 گفته شده ک باید تبعیت از پیوست 2 باشه در نتیجه این ابعاد درسته...منم همین ابعاد رو میگیرم کسی هم به خاطر 10 سانت نمره منفی نمیگیره

bagher66

عضو جدید
شما اول یه زحمتی بکشید اول تصمیم بگیرید ک میخواید از پیوست 4 تبعیت کنید یا 2 بعد ما با هم بحث کنیم...
چون خودتون هنوز نمیدونید میخواید چیکار کنید فقط میخواید بگید اونی ک من میگم درسته...یه بار میگم پیوست 4 شما میگید اون ملاک نیست...یه بار میگم پیوست 2 بازم میگید نه پیوست 4 رو نیگاه...
در هر صورت طبق اول پیوست 4 گفته شده ک باید تبعیت از پیوست 2 باشه در نتیجه این ابعاد درسته...منم همین ابعاد رو میگیرم کسی هم به خاطر 10 سانت نمره منفی نمیگیره

خب میگم بررسیشون کنیم باید چند بگیریم براساس هر دوپیوست من نمیگم هرچی من میگم درسته.اگه قرار بود اینجور باشه که ازتون کمک نمیخواستم.

bagher66

عضو جدید

مشکل پله موتورخانه هم نگفتی جلوی دریچه گذاشم راه پله فلزی میخواد

bagher66

عضو جدید
صفحه 36 و بخونید نوشته اگر زیرزمین دارای پنجره نورگیر از نما باشد ارتفاع 8.50
خب ما که تو آزمون آذر زیر زمینمون پارکینگه و نورگیری از نما نداره

از داخل حیاط براش میزاری 90 سانت میتونی

aydaaaa

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال:
شما تعداد پله هارو تو زیرزمینو همکف و طبقات بالاتر یکی میگیرین؟؟؟؟
نمونه کارای بچه ها رو که دیدم خیلیا این کارو میکنن، اینجوری خیلی بهتره که یه باکسو کپی میکنی ولی من 16تا همکف، 17 تا زیرزمین و 18 تا طبقات میذارم که باعث میشه بعضی جاها پاگردم 1.5 باشه > خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی سر در گم شدم:-(

bagher66

عضو جدید
بچه ها یه سوال:
شما تعداد پله هارو تو زیرزمینو همکف و طبقات بالاتر یکی میگیرین؟؟؟؟
نمونه کارای بچه ها رو که دیدم خیلیا این کارو میکنن، اینجوری خیلی بهتره که یه باکسو کپی میکنی ولی من 16تا همکف، 17 تا زیرزمین و 18 تا طبقات میذارم که باعث میشه بعضی جاها پاگردم 1.5 باشه > خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی سر در گم شدم:-(

تو تایپیک قبلی هست .16 پله 17 سانتی زیر زمین 16 پله 17 سانتی همکف طبقات هم 18 البته بستگی به این داره میخوای ارتفاعشون چند بگیری

arefeh

کاربر ممتاز
خب میگم بررسیشون کنیم باید چند بگیریم براساس هر دوپیوست من نمیگم هرچی من میگم درسته.اگه قرار بود اینجور باشه که ازتون کمک نمیخواستم.

مشکل پله موتورخانه هم نگفتی جلوی دریچه گذاشم راه پله فلزی میخواد

خوب به نظر من ابعاد عرض ک مشخصه بر اساسه نوع درب میتونه 1.60 باشه یا 1.80...ولی عمقش همه این جداول پیوست 4 رو نیگاه کنید آسانسوری ک مختص مسکونیه توی ص 105 و 107ابعاد 1.90*2 و 1.60*2.10 گرفته....ولی اگر بخوایم طبق پیوست 2 بگیریم ابعادش 1.80*1.90 و 1.60*1.90حالا نمیدونم خودش ک گقته پیوست 2...اگه دقتم کنید منم اول 2.10 گرفتم ولی وقتی گفتی پیوست 2 اصله خوب نظرم عوض شد......
بالای سر کابین جای موتوره...شما دقیقا اونجا پله گذاشتید خوب این اشتباه کنارش بزارید چرا روی سرکابین پله گذاشتید این همه جا دارید....

holooooooo

کاربر ممتاز
لطفا ایرادهاشو بگید...ممنونم:)
مشاهده پیوست 204579
من به چند تا مشکل برخوردم!!!
اولا اینکه توی پلان باکس پله تون شما چرا تو مقیاس 1به 100 خط چینه پیشونیه پله رو نشون میدین؟
بعدشم اینکه من تو خط چین و نما دیدن پله هات مشکل دارم!!! ما توی همه ی طبقات که خط برشو میذاشتیم این که هیچی، تو تنها طبقه ای که بعد از خط برش خط های پله به صورت خط چین دیده میشد طبقه ی زیرزمین بود، طبقات بعدی تمام خطاشو استادمون گفت که به صورت نما بذارید!!! (دیگه دارم روانی میشم :wallbash::surprised:! آخه هر کی یه مدل کار میکنه، این استادم مصححه سازمان سنجش بوده)
بعد ارتفاع چاهک آسانسورت چرا 2.6 گرفتی؟! به ما میگفتن 1.5!!
بعد اون بالا که نوشتی آسانسوره الکتریکی چرا مقطعش سقفه برش خوردس؟!

بعدشم این عدد ارقامی که شما سرش بحث میکنید پیوست 2 پیوست 4 چیه؟ من فعلا ندارم ویرایش جدیدو!!

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
اولا اینکه توی پلان باکس پله تون شما چرا تو مقیاس 1به 100 خط چینه پیشونیه پله رو نشون میدین؟
بعدشم اینکه من تو خط چین و نما دیدن پله هات مشکل دارم!!! ما توی همه ی طبقات که خط برشو میذاشتیم این که هیچی، تو تنها طبقه ای که بعد از خط برش خط های پله به صورت خط چین دیده میشد طبقه ی زیرزمین بود، طبقات بعدی تمام خطاشو استادمون گفت که به صورت نما بذارید!!! (دیگه دارم روانی میشم :wallbash::surprised:! آخه هر کی یه مدل کار میکنه، این استادم مصححه سازمان سنجش بوده)
بعد اون بالا که نوشتی آسانسوره هیدرولیکی چرا مقطعش سقفه برش خوردس؟!

بعدشم این عدد ارقامی که شما سرش بحث میکنید پیوست 2 پیوست 4 چیه؟ من فعلا ندارم ویرایش جدیدو!!

عزیزم فکر کنم استاد ما پس مشکل گفته...پس خطوط پله رو به غیر زیر زمین همه رو خط میبینیم ;)و اینکه توی پلان 1/100 تا جایی ک میدونم پله پیشانیشو نشون میدادیم....
و اینکه ارتفاع چاهک من در اصل 2.20 هست طبق مبحث 15 ص 78 ...سرعت آسانسور من 2.5 گرفتم....ولی حداقلش 1.40 برای سرعت 0.4هستهاااا:razz:
آسانسورم الکتریکیه نه هیدرولیکی ...
و این اعداد ارقام برای اندازه های کابین آسانسور و اتاق چاه هست....ک توی پیوست 2 یه چی گفته توی 4 یه چی دیگه:razz:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز

سلام
استادتون درست میگن.
تو طبقات بعد از خط برش شما پله های طبقه پایین رو میبینید.ولی تو زیر زمین (اولین سقف و راه پله)پایینتر دیگه راه پله ای نیست.
تو طبقات بعد خط برس راه پله پله هارو با خط ممتد نشون بدید و تو زیرزمین با خط چین.

arefeh

کاربر ممتاز

و البته فکر کنم باید نوع اسناسورمو تغییر بدم...منظورم سرعتشه....میگیرم سرعت 1 متربرثانیه و ادیت کردم این شد....:)
مشاهده پیوست boresh.pdf
اینم راه پله ام
مشاهده پیوست 204613

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام
استادتون درست میگن.
تو طبقات بعد از خط برش شما پله های طبقه پایین رو میبینید.ولی تو زیر زمین (اولین سقف و راه پله)پایینتر دیگه راه پله ای نیست.
تو طبقات بعد خط برس راه پله پله هارو با خط ممتد نشون بدید و تو زیرزمین با خط چین.
آره دقیقا شما خوب توضیح دادین استادمم همینارو گفته بود من یکم قاطی کردم جدیدا، اصلا ربطی به استادم نداشت پس لیسانس گرفتم واسه چی،معماری که بلد نباشه خط دید و ندید بزنه که دیگه واویلا!!! آبروم رفت :razz:
و البته فکر کنم باید نوع اسناسورمو تغییر بدم...منظورم سرعتشه....میگیرم سرعت 1 متربرثانیه و ادیت کردم این شد....http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif
مشاهده پیوست 204611
با سقفیکه اون بالا برش زدی هنوز مشکل دارم!!! خب این یعنی کابین که میرسه بالا بووووووووووم میخوره به سقف

راه پله اتو دوباره لود کن میگه فایل معتبر نیس،
بعد اون داکت 70 سانتی که برای خروج دود پشت آسانسورت تو پلان گذاشتی؟!! کجا گفته باید همچین چیزی قرار داده بشه؟

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
آره دقیقا شما خوب توضیح دادین استادمم همینارو گفته بود من یکم قاطی کردم جدیدا، اصلا ربطی به استادم نداشت پس لیسانس گرفتم واسه چی،معماری که بلد نباشه خط دید و ندید بزنه که دیگه واویلا!!! آبروم رفت :razz:

با سقفیکه اون بالا برش زدی هنوز مشکل دارم!!! خب این یعنی کابین که میرسه بالا بووووووووووم میخوره به سقف

راه پله اتو دوباره لود کن میگه فایل معتبر نیس،
بعد اون داکت 70 سانتی که برای خروج دود پشت آسانسورت تو پلان گذاشتی؟!! کجا گفته باید همچین چیزی قرار داده بشه؟

عزیزم اون خرپشته ها...تو مبحث 15 گفته شده...اون رو موتورقرار میگیره....چرا به اونجا بخوره؟؟؟ارتفاع کابین 2.20 ارتفاع آخرین طبقه ک کابین روش سوار میشه 2.80 اونوقت تازه 80 سانت هم بالاتر از اونه...یعنی یه چی توو مایه های 1.40 سقف کابین با اون فاصله داره....اگه نباشه موتور آسانسور رو کجا میخوای بزاری؟؟؟
اون داکت دقیق یادم نی یا تووو مبحث 4 یا 3 یا 15...آخه جمع این سه تا رو خوندو و یه نکاتی رو در آوردم
عزیزم پیداش کردم مبحث 15 ص 51:)

holooooooo

کاربر ممتاز
عزیزم اون خرپشته ها...تو مبحث 15 گفته شده...اون رو موتورقرار میگیره....چرا به اونجا بخوره؟؟؟ارتفاع کابین 2.20 ارتفاع آخرین طبقه ک کابین روش سوار میشه 2.80 اونوقت تازه 80 سانت هم بالاتر از اونه...یعنی یه چی توو مایه های 1.40 سقف کابین با اون فاصله داره....اگه نباشه موتور آسانسور رو کجا میخوای بزاری؟؟؟
اون داکت دقیق یادم نی یا تووو مبحث 4 یا 3 یا 15...آخه جمع این سه تا رو خوندو و یه نکاتی رو در آوردم
عزیزم پیداش کردم مبحث 15 ص 51:)

صفحه ی 51 رو دیدم چیزی راجب داکت نبود :) پی دی افشو دارم آخه ظاهرا اونم صفحاتش جابه جاس :)
خوب موتورو میذاریم روی چیزی، روی یک صفحه ی فلزی نه روی سقف
یچیزی شبیه این منظورمه
url.jpg

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
صفحه ی 51 رو دیدم چیزی راجب داکت نبود :) پی دی افشو دارم آخه ظاهرا اونم صفحاتش جابه جاس :)
خوب موتورو میذاریم روی چیزی، روی یک صفحه ی فلزی نه روی سقف
یچیزی شبیه این منظورمه
مشاهده پیوست 204618

IMAG0011.jpgIMAG0010.jpg
عزیزم فکر کنم خیلی قدیمیه برا شما...همچین چیزی تو کتاب چاپ جدید و ویرایش جدید ندارم:confused:

مهدیه+

عضو جدید
ببخشید بچه ها میشه به این سوال من جواب بدین؟
ارتفاع اصلی ساختمان تا کجا حساب میشه ؟تا سقف پشت بام یا جانپناه؟
برای درز انقطاع اگه خرپشته بچسبه به دیوار باید تا جانپناه خرپشته حساب بشه؟:(

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها میشه به این سوال من جواب بدین؟
ارتفاع اصلی ساختمان تا کجا حساب میشه ؟تا سقف پشت بام یا جانپناه؟
برای درز انقطاع اگه خرپشته بچسبه به دیوار باید تا جانپناه خرپشته حساب بشه؟:(

سلام.
ارتفاع ساختمان تا کف تمام شده پشت بام حساب میشه(از روی پی تا کف تمام شده پشت بام)....جانپناه حساب نمیشه.
ارتفاع خرپشته در هیچ حالتی برای محاسبه درز انقطاع در نظر گرفته نمیشه.

aydaaaa

کاربر بیش فعال

اینکه گفتی تنها طبقه ای که بعد از خط برش خط های پله به صورت خط چین دیده میشد طبقه ی زیرزمین بود، طبقات بعدی تمام خطاشو صد در صد درسته شک نکن. نمیدونم چرا بچه ها اشتب میکنن این کاملا واضحه چون تو زیرزمین بعد از خط برش پله های بعدی به صورت پلان معکوس دیده میشه و خط چین ولی تو طبقات بالاتر بعد از برش همیشه پله های طبقه پایین به صورت نما دیدا میشه و با خط کامل ولی با 0.3 میکشیم.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
من طراحی سال 90 رو انجام دادم، فقط چون پیوسته نبود تمرینم یه سری ایراد های علنی دارم که نتونستم بگردم ببینم چرا اینجوری شده مثلا کد ارتفاعی هام توی نما و مقطع باهم نخوندن.یا یه سری ایرادهای ترسیم فنی ( مثلا درهارو تو پلان دستی گذاشتم و یه سری دیگه از ایرادها که بخاطر این وقت گیر نشن به وجود اومدن مثل اندازه گذاری آکسارو دیگه تو همه پلانها و نما و مقطع نیاوردم.جای مقطع هم یادم رفته بود تو فتوشاپ گذاشتم و یه سری ایرادهایی که خودم متوجهشون نیستم و شما لطف میکننین بهم میگین. ایشالا تو تمرینای بعدی سعی میکنم کامل تر کار کنم:smile:مشاهده پیوست 204452مشاهده پیوست 204453
آیدا جان میشه عکسی بذاری که اندازه ها هم واضح باشه. مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.