تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون از توجهتون خودمم احساس میکنم 4 تا کفشور زیاده:(

در اصل شما 6 تا کفشور گذاشتی خوب برای اون دو تا ک فکر کنم یکیش راه پله ات هست و یکیش آسانسور کنارشون داکت داری برای آب باران از اون استفاده کن..(یعنی شیب سقفهاشونو به سمت داکتها بده...ضربدر پاسیو یادت نره همینطور کد ارتفاعیشو....اندازه گذاری درز انقطاع....من اینها رو واسه پلان بام گفتم اونها کیفیتش پایینه دیده نمیشه

bagher66

عضو جدید
مشاهده پیوست 204515
بچه ها اینم راه پله و آسانسور من و چیزهایی ک باید توش رعایت بشه....لطفا اگه چیزی از قلم افتاد یا جایی اشتباه هست بهم بگید...ممنونم:gol::heart:

باکس پله ات خیلی فضا رو اشغال کرده .5.10*2.4 بگیر هم 30 سانت که پله های ابتدا وانتهای میرن عقبتر هم 1.20 برای پاگرد میمونه .مقطع راه پله ترسیم کن 30 سانت به نظر من پله 9و18 بایدعقبتر در نظر بگیری ولی شما 1پله 1 با پله 10 این کار باعٍث میشه سقف پاگرد در نیم طبق بشه حد اکثر 25 سانت .ولی اینجور که شما گذاشتین باید سقف پاگرد نیم طبقه 40 سانت در نظر بگیری بخاطر شمشیری راه پله وگرنه جور درنمیاد.بعد آسانسور هیدرولیکی یا الکتریکی؟پوترها هم فضای راه پله رو اشغال کردن دلیلت این بوده اینقدر باکس پله زیاد گرفتی ستونها بزار با بدیوار داخلی باکس در یک راستا باشن اضافشون رو به بیرون کن.بازو پله طبقه همکف واول خط باید ترسیم کنی نه خط چین،

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
باکس پله ات خیلی فضا رو اشغال کرده .5.10*2.4 بگیر هم 30 سانت که پله های ابتدا وانتهای میرن عقبتر هم 1.20 برای پاگرد میمونه .مقطع راه پله ترسیم کن 30 سانت به نظر من پله 9و18 بایدعقبتر در نظر بگیری ولی شما 1پله 1 با پله 10 این کار باعٍث میشه سقف پاگرد در نیم طبق بشه حد اکثر 25 سانت .ولی اینجور که شما گذاشتین باید سقف پاگرد نیم طبقه 40 سانت در نظر بگیری بخاطر شمشیری راه پله وگرنه جور درنمیاد.بعد آسانسور هیدرولیکی یا الکتریکی؟پوترها هم فضای راه پله رو اشغال کردن دلیلت این بوده اینقدر باکس پله زیاد گرفتی ستونها بزار با بدیوار داخلی باکس در یک راستا باشن اضافشون رو به بیرون کن.بازو پله طبقه همکف واول خط باید ترسیم کنی نه خط چین،

پله رو جابه جا ترسیم کرده بودم یعنی در راهپله رو با این جور پله ام باید پایین میزاشتم اما فراموش کردم واسه همینم پاگرد سمت درب زیاد شد...و اینکه 2.40*5.10 حداقل و مفیدشه و شما میتونی بیشتر بگیری...مسلما 10 سانت برای نرده وسط باید در نظر بگیری پس باید 2/5 مبگرفتم به جای 2/4....برای طولشم حداقل 5.20 اگه ستون بزنه بیرون ک مال من چون زده بیرون درست کشیدم و باید عرض پاگرد رو 1/2 در بیاد در نتیجه اون ابعاد باکس ک دادی کمی بیشتر در میاد...
آسانسور ک مشخصه کششیه...چون موتورخونه رو بالا گذاشتم
در مورد خظوط ترسیمی راه پله هم توی دانشگاه استاد ترسیم فنی و طرخهامون میگفت اصلش اینه...حالا اینو دقیق خودم نمیدونم باید بپرسم...
ممنون از نظرتون
اینم ادیت راه پله
مشاهده پیوست stair-Model.pdf

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
پله رو جابه جا ترسیم کرده بودم یعنی در راهپله رو با این جور پله ام باید پایین میزاشتم اما فراموش کردم واسه همینم پاگرد سمت درب زیاد شد...و اینکه 2.40*5.10 حداقل و مفیدشه و شما میتونی بیشتر بگیری...مسلما 10 سانت برای نرده وسط باید در نظر بگیری پس باید 2/5 مبگرفتم به جای 2/4....برای طولشم حداقل 5.20 اگه ستون بزنه بیرون ک مال من چون زده بیرون درست کشیدم و باید عرض پاگرد رو 1/2 در بیاد در نتیجه اون ابعاد باکس ک دادی کمی بیشتر در میاد...
در مورد خظوط ترسیمی راه پله هم توی دانشگاه استاد ترسیم فنی و طرخهامون میگفت اصلش اینه...حالا اینو دقیق خودم نمیدونم باید بپرسم...
ممنون از نظرتون
اینم ادیت راه پله
مشاهده پیوست 204516
سلام مرسی عارفه فقط یارت نره دیوارها و در ها ی مربوط به لابی اسانسور رو باید بزنی حداقل 2 ساعت مقاوم در برابر حریق 2- باید نو ع آسانسور و حتی ظرفیتش نوشته بشه 3- درسته باید بیرون زدگی ستونهامون داخل باکس پله بیفته نه خارج آن 4- بهتره دو بازو قرینه باشن 5- در لابی آسانور بهتره از در باد بزنی استفاده بشه

arefeh

کاربر ممتاز
سلام مرسی عارفه فقط یارت نره دیوارها و در ها ی مربوط به لابی اسانسور رو باید بزنی حداقل 2 ساعت مقاوم در برابر حریق 2- باید نو ع آسانسور و حتی ظرفیتش نوشته بشه 3- درسته باید بیرون زدگی ستونهامون داخل باکس پله بیفته نه خارج آن 4- بهتره دو بازو قرینه باشن 5- در لابی آسانور بهتره از در باد بزنی استفاده بشه

عزیزم اون پایین نوشتم دیوارها 1 ساعت فکر نکنم توی همه طیقات باید همه اینها نوشته بشه....یعنی توی یه طبقه بنویسیم کافیه دیگه؟؟؟...توی مبحث نوشته یک ساعت...درب رو یادم نی....
2-نمیدونستم اینم باید نوشته بشه...مرسی
3-من خودم همیشه به داخل میندازم ولی نمیدونم باقر گفت به بیرون باید باشه...در صورتی ک به سمت مسکونی زشت میشه....
4-منظورت از قرینه چیه؟؟؟پله هارو از کارهای پارسال هم دیدمااا همینجوری کشیدن
5-اونو توو کدوم مبحث خوندی ک درب لابی باید بادبزنی باشه..میشه بگی؟ممنون
درضمن در مورد موتورخونه کسی نظری نداد میشه لطفا ایراداشو بگید...:)

ما رفتیم سر طراحی آذر 92;)

bagher66

عضو جدید
عزیزم اون پایین نوشتم دیوارها 1 ساعت فکر نکنم توی همه طیقات باید همه اینها نوشته بشه....یعنی توی یه طبقه بنویسیم کافیه دیگه؟؟؟...توی مبحث نوشته یک ساعت...درب رو یادم نی....
2-نمیدونستم اینم باید نوشته بشه...مرسی
3-من خودم همیشه به داخل میندازم ولی نمیدونم باقر گفت به بیرون باید باشه...در صورتی ک به سمت مسکونی زشت میشه....
4-منظورت از قرینه چیه؟؟؟پله هارو از کارهای پارسال هم دیدمااا همینجوری کشیدن
5-اونو توو کدوم مبحث خوندی ک درب لابی باید بادبزنی باشه..میشه بگی؟ممنون
درضمن در مورد موتورخونه کسی نظری نداد میشه لطفا ایراداشو بگید...:)

ما رفتیم سر طراحی آذر 92;)

کششی کشیدی ولی باید 1.60 عرض باشه .ستونها باید اضافیشون خارج باشه.بااین باکس پله ای که کشیدی همه مساحت زمین رو میبره حواست باشه. درسته حداقل راه پله 4.8*2.4 ولی ما طولش رو 30 سانت اضافه میگیریم بخاطر پله ابتداو اتنهای پاگرد 30 سانت عقبتر بیفته.ابپرس ولی بدون باید اضافه ستونها رو به خارج باشه فقط یه شرایط پیش میاد که اضافه رو به داخل باشه اونم یه سمتش موقعی که راه پله کنار برخارجی ترسیم کنی

پیوست ها

• Drawing1 Model (1).pdf
    42.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arefeh

کاربر ممتاز
کششی کشیدی ولی باید 1.60 عرض باشه .ستونها باید اضافیشون خارج باشه.بااین باکس پله ای که کشیدی همه مساحت زمین رو میبره حواست باشه. درسته حداقل راه پله 4.8*2.4 ولی ما طولش رو 30 سانت اضافه میگیریم بخاطر پله ابتداو اتنهای پاگرد 30 سانت عقبتر بیفته.ابپرس ولی بدون باید اضافه ستونها رو به خارج باشه فقط یه شرایط پیش میاد که اضافه رو به داخل باشه اونم یه سمتش موقعی که راه پله کنار برخارجی ترسیم کنی
ابعاد آسانسور ک درسته از ص 101 مبحث گرفتم.....
توی اصلاحیه دوم ک گذاشتم یه ردیف ستون رو درست کردم ولی اون یکی درسته چون راه پله رو با فرض اینکه به دیوار همسایه هست گرفتم...پس نمیتونم دیوار همسایه رو خراب کنم ستون ها رو بندازم خارج باید داخل بیوفته...و اینکه بابت این هیچ محدودیتی نی حتی شده ستون رو توی پاگرد هم یعنی لبه پله هم در نظر میگیرند و درسته هم هست....چون از این کارها ما زیاد انجام میدیم و میفرستیم نظام یعنی از نظر اجرایی مشکلی نی...چون باید پارکینگ هم به فکر باشیم
و در مورد 2/4 ک عرض راه پله رو میگیری....تا جایی ک من میدونم عرض مفید بازوها باید 1/2 باشه طبق ضوابط معلولین حالا شما نرده رو هم روی راه پله گذاشتی خوب حداقل 5 سانت کم میشه من نمیدونم این چ جوری میشه اما من همچین ریسکی نمیکنم و 10 سانت برای نرده هم در نظر میگیرم

bagher66

عضو جدید
ممنون از نظرتون
اینم ادیت راه پله
مشاهده پیوست 204516
بازم بازو دوم و بازو اول از خط برش به بعد رو اشتباه کشیدی باید دو خطوط خط چین یکیشون خط باشه .پله های طبقه پایینه که در نما دیده میشه= دو تای وسطی

arefeh

کاربر ممتاز

راستی موتورخونتم اشکال داره پله هارو یه چک بکن متوجه میشی...قبلا داکت نزاشته بودی فکر کنم بعد اینکه داکت گذاشتی به این توجه نکردی.....و تعدا پله های زیرزمین چرا همون تعدا پله هایی ک برای طبقات گرفتی رو گذاشتی؟؟؟در صورتی ک میتونه باکسش توی زیر زمین کوچیکتر بشه ک برای پارکینگ بهتر مانور داد...وقتی ارتفاعش 2/7 با ضخامت سقف هست....

arefeh

کاربر ممتاز
بازم بازو دوم و بازو اول از خط برش به بعد رو اشتباه کشیدی باید دو خطوط خط چین یکیشون خط باشه .پله های طبقه پایینه که در نما دیده میشه= دو تای وسطی

گفتم اینو باید بپرسم به ما اینجوری یاد دادن....منم میدونم دیده میشه اما باید مطمئن بشم از استادم میپرسم....

arefeh

کاربر ممتاز
راستی دوستان وقتی از ما میخوان ک برش از راه پله و آسانسور بزنیم و و طرحمون جوری باشه ک راه پله تو مقطعی ک بخواد از آسانسور رد بشه از روبه رو دیده بشه مشکلی نی؟؟؟الویت با کدوم میشه؟
اگه راهپله رو از کنار برش بزنیم آسانسور نیست تووو برش...اگه راه پله رو از روبه رو برش بزنیم آسانسور دیده میشه:razz:

bagher66

عضو جدید
ممنون از توجهتون خودمم احساس میکنم 4 تا کفشور زیاده:(

آخه مگه نباید لابی جلوی آسانسور 1.5*1.5 باشه چیزی غیر از پاگرد پله؟؟؟ واسه تامین اون 1.5 متر انقدر فاصله دارن

شیب بندیه بامت فکر کنم اشتباه هست...کفشور رو نزدیک داکت در نظر بگیر...با تقسیم بندیه منطقی تر و بر اساس متراژ هر اقلیم

مشاهده پیوست 204454مشاهده پیوست 204455[/QUOTE
دلیلی داشته ورودی موتور خانه آسانسور رو جدا کردید.؟من دلیلی نمیبینم از راه پله جدا باشه.., و اگر ستونهاتون بتنی باشه داکتهاتون جای مناسبی نداره پوتر داخل داکت میوفتهمشاهده پیوست 204471

من طراحی سال 90 رو انجام دادم، فقط چون پیوسته نبود تمرینم یه سری ایراد های علنی دارم که نتونستم بگردم ببینم چرا اینجوری شده مثلا کد ارتفاعی هام توی نما و مقطع باهم نخوندن.یا یه سری ایرادهای ترسیم فنی ( مثلا درهارو تو پلان دستی گذاشتم و یه سری دیگه از ایرادها که بخاطر این وقت گیر نشن به وجود اومدن مثل اندازه گذاری آکسارو دیگه تو همه پلانها و نما و مقطع نیاوردم.جای مقطع هم یادم رفته بود تو فتوشاپ گذاشتم و یه سری ایرادهایی که خودم متوجهشون نیستم و شما لطف میکننین بهم میگین. ایشالا تو تمرینای بعدی سعی میکنم کامل تر کار کنم:smile:مشاهده پیوست 204452مشاهده پیوست 204453
لابی که جلوی آسانسور گذاشتی برداشته شود آسانسور رو کنار راه پله بزار و اونجا لابی براش ترسیم کن.یک داکت بزار اتاق تاسیسات وتا پشت بام ادامه بده.رمپی که برای ماشین گذاشتی باید ابتدا وانتهاش 1 متر باشیب 10درصد بزاری وسطش هم 15 درصد.باکس راه پله ترسیم فنیش مشکل داره باید ابتدا وانتهای پاگرد 30 سانت عقب بگذارید .شیب بندی پلان بام اشتباه با توجه به اقلیم ومساحتی که براشون تعریف شده ترسیم کن .موتور خانه آسانسورت کجاست؟هر وقت طول رمپ معلولین از 3 متر بیشتر شد باید به ازای هر متر 0.5 درصد از شیبش کم و 5 سانت به عرضش اضافه کنی واین قانون تا 9 متر میباشد باید پاگرد رمپ 1.5 متر عمق داشته باشد. داکتات که میزاری حواست به پوتر(تیر) باشه بالاش نیفته.لطف کن اگه گذاشتی بزار کیفیت عکسات بهتر باشه

آخرین ویرایش:

ayaan

عضو جدید
کسی جواب سوال منو نمی دونست؟ در مورد ارتفاع مجازی که تو صفحه 36 مبحث 4 گفته شده؟ 7.30 مجازه ولی برای آزمون قبلی دست کم با حدا قلها (ارتفاع 2.60) بازم 8.10 میشه....:surprised:

bagher66

عضو جدید
راستی دوستان وقتی از ما میخوان ک برش از راه پله و آسانسور بزنیم و و طرحمون جوری باشه ک راه پله تو مقطعی ک بخواد از آسانسور رد بشه از روبه رو دیده بشه مشکلی نی؟؟؟الویت با کدوم میشه؟
اگه راهپله رو از کنار برش بزنیم آسانسور نیست تووو برش...اگه راه پله رو از روبه رو برش بزنیم آسانسور دیده میشه:razz:

باید جوری بزنیم که هر دوتا بیفته وگرنه نمره منفی داره.اشکال هم نداره مقطع پله عرضی باشه

arefeh

کاربر ممتاز
کسی جواب سوال منو نمی دونست؟ در مورد ارتفاع مجازی که تو صفحه 36 مبحث 4 گفته شده؟ 7.30 مجازه ولی برای آزمون قبلی دست کم با حدا قلها (ارتفاع 2.60) بازم 8.10 میشه....:surprised:

عزیزم فکر کنم منظورش از دو طبقه از 0:00 باشه یعنی دو سقف اینجوری منطقی میشه مثلا پبلوت و یه طبقه بالاش...و 1/10 هم جان پناه...:razz:وگرنه اگه اونجوری ک شما میگی باشه یعنی دو طبقه از روی پیلوت ک باید بریم بمیریم

ayaan

عضو جدید
نه اصلا کاری به پیلوت ندارم شما آزمون قبلی رو مد نظر قرار بدید حساب کنید براش

bagher66

عضو جدید
ابعاد آسانسور ک درسته از ص 101 مبحث گرفتم.....
توی اصلاحیه دوم ک گذاشتم یه ردیف ستون رو درست کردم ولی اون یکی درسته چون راه پله رو با فرض اینکه به دیوار همسایه هست گرفتم...پس نمیتونم دیوار همسایه رو خراب کنم ستون ها رو بندازم خارج باید داخل بیوفته...و اینکه بابت این هیچ محدودیتی نی حتی شده ستون رو توی پاگرد هم یعنی لبه پله هم در نظر میگیرند و درسته هم هست....چون از این کارها ما زیاد انجام میدیم و میفرستیم نظام یعنی از نظر اجرایی مشکلی نی...چون باید پارکینگ هم به فکر باشیم
و در مورد 2/4 ک عرض راه پله رو میگیری....تا جایی ک من میدونم عرض مفید بازوها باید 1/2 باشه طبق ضوابط معلولین حالا شما نرده رو هم روی راه پله گذاشتی خوب حداقل 5 سانت کم میشه من نمیدونم این چ جوری میشه اما من همچین ریسکی نمیکنم و 10 سانت برای نرده هم در نظر میگیرم

خب منم بهت گفتم در صورتی میتونی که کنار بر خارجی باشه .پس 2.5 بگیر چون حداقل 2.4*4.8 نوشته ما میتونیم 2.5*5.10 بگیریم دیگه مشکلی نداره البته باید به پوترها هم توجه کرد که باکس پله تو زمین کجا میفته .راجب اینکه گفتی ستونها هم ابتدای پاگرد گذاشت مشکلی تو اجرا نداره چون پوترها میفتن داخل سقف و پاگرد نیم طبق به صورت کنسول در میاد پوترها هم فضا رو اشغال نمیکنن

bagher66

عضو جدید
عزیزم فکر کنم منظورش از دو طبقه از 0:00 باشه یعنی دو سقف اینجوری منطقی میشه مثلا پبلوت و یه طبقه بالاش...و 1/10 هم جان پناه...:razz:وگرنه اگه اونجوری ک شما میگی باشه یعنی دو طبقه از روی پیلوت ک باید بریم بمیریم

آره درست میگی

ayaan

عضو جدید
خب منم بهت گفتم در صورتی میتونی که کنار بر خارجی باشه .پس 2.5 بگیر چون حداقل 2.4*4.8 نوشته ما میتونیم 2.5*5.10 بگیریم دیگه مشکلی نداره البته باید به پوترها هم توجه کرد که باکس پله تو زمین کجا میفته .راجب اینکه گفتی ستونها هم ابتدای پاگرد گذاشت مشکلی تو اجرا نداره چون پوترها میفتن داخل سقف و پاگرد نیم طبق به صورت کنسول در میاد پوترها هم فضا رو اشغال نمیکنن
میشه شما لطف کنید توضیحاتتونو تو یه ترسیم آپلود کنید ممنون میشم

ayaan

عضو جدید
آره درست میگی
گفتم که آزمون قبلی رو در نظر بگیرید. با پیلوت کاری نداریم گفته 7.30 یعنی از معبر تا بالای جانپناه 7.30 اگه هیچ پله ای جلو ورودی اصلی نباشه درست در میاد ولی مگه میشه اینجوری؟!!! خودش 1.20 کد همکف داده

bagher66

عضو جدید
راستی موتورخونتم اشکال داره پله هارو یه چک بکن متوجه میشی...قبلا داکت نزاشته بودی فکر کنم بعد اینکه داکت گذاشتی به این توجه نکردی.....و تعدا پله های زیرزمین چرا همون تعدا پله هایی ک برای طبقات گرفتی رو گذاشتی؟؟؟در صورتی ک میتونه باکسش توی زیر زمین کوچیکتر بشه ک برای پارکینگ بهتر مانور داد...وقتی ارتفاعش 2/7 با ضخامت سقف هست....

تصویر پرسپکتیو داخل کتاب وپیوست 4 رو تماشا کن من براساس اونا .کشیدم .من 16 پله 17 سانتی برای پارکینگ گذاشتم البته برای همکف هم باید 16 پله بزارم .که حواسم نبوده کپی کردم.راستی پیوست 2 تواولویته حواست باشه اگه باهم تناقض داشتن

arefeh

کاربر ممتاز
نه اصلا کاری به پیلوت ندارم شما آزمون قبلی رو مد نظر قرار بدید حساب کنید براش

زیرزمین با ضخامت سقف 2/70
پبلوت رو 3/2 بگیریم (چون تجاری داریم من زیاد در نظر گرفتم)
دو طبقه بعدی هم هر کدوم 3/2
خرپشته هم مثلا 2/6 هم بگیریم
کلا میشه 14/9
خوب الان این مشکلش چیه؟؟؟؟ارتفاع مجاز ساختمانهای 3و 4 طبقه با زیرزمین 14/90

ayaan

عضو جدید
من خودم فکر می کنم آیین نامه تو ضیحات کاملی نداده تو این قسمت مربوط به ارتفاع:razz:

bagher66

عضو جدید
گفتم که آزمون قبلی رو در نظر بگیرید. با پیلوت کاری نداریم گفته 7.30 یعنی از معبر تا بالای جانپناه 7.30 اگه هیچ پله ای جلو ورودی اصلی نباشه درست در میاد ولی مگه میشه اینجوری؟!!! خودش 1.20 کد همکف داده

این قضیه اش فرق میکنه اگه قرار بود زیر زمین نزاره مجبور نبود 1.2 ببره بالا .خب 1.2 برده بالا به خاطر زیر زمین بوده اگه 1.2 بیشتر باشه دیگه زیر زمین محسوب نمیشه.

bagher66

عضو جدید
زیرزمین با ضخامت سقف 2/70
پبلوت رو 3/2 بگیریم (چون تجاری داریم من زیاد در نظر گرفتم)
دو طبقه بعدی هم هر کدوم 3/2
خرپشته هم مثلا 2/6 هم بگیریم
کلا میشه 14/9
خوب الان این مشکلش چیه؟؟؟؟ارتفاع مجاز ساختمانهای 3و 4 طبقه با زیرزمین 14/90

دو طبقه بعدی رو چطور میتونی 2.30 بگیری تازه حداقلش 2.4 میباشه

arefeh

کاربر ممتاز
تصویر پرسپکتیو داخل کتاب وپیوست 4 رو تماشا کن من براساس اونا .کشیدم .من 16 پله 17 سانتی برای پارکینگ گذاشتم البته برای همکف هم باید 16 پله بزارم .که حواسم نبوده کپی کردم.راستی پیوست 2 تواولویته حواست باشه اگه باهم تناقض داشتن

چرا پیوست 2 اولویته؟؟؟اگه تو اولویته چرا پیوستهای بعدی رو گذاشته؟؟؟؟
و اینکه اگر بازم به پیوست 2 هم برگردیم اونم عرض چاه آسانسور با درب اتوماتیک از وسط بازشو رو 1/8 داده....و بازم طبق پیوست 2 عمق رو زده 1/90 شما 2/10 رو از کجا اوردی؟؟؟

ayaan

عضو جدید
این قضیه اش فرق میکنه اگه قرار بود زیر زمین نزاره مجبور نبود 1.2 ببره بالا .خب 1.2 برده بالا به خاطر زیر زمین بوده اگه 1.2 بیشتر باشه دیگه زیر زمین محسوب نمیشه.
درسته من فقط تو تاکیدش رو پنجره نورگیر از نما مشکل دارم

bagher66

عضو جدید
کی گفته 2.3؟؟؟من گفتم 3.2.....:eek:
من خرپشته رو 2/6 گرفتم بعد مسکونی رو بیام 2/4 بگیرم؟؟؟!!!!:confused:

ممیز رو خوب بزار تا برعکس نشه 3.20
اول مبحث 4 نوشته .تو مبحث 2 فکر کنم 1.60*2 باشه
عکس موتورخانه رو دیدی؟ آخه جدوال پشت سر همن برای انواع ساختمانهای مسکونی .الان کتاب در دسترس ندارم تماشا کنم تا 21اردیبهشت

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.