تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bagher66

عضو جدید
مبحث رو اتفاقا خوندم....تووو مبحث گفته
از کف تا سقف برای اقامتی حداقل 2/4
برای فضای اشتغال(یعنی تجاری)2/4
برای انباری و پارکینگ کوچک 2/2
برا سرویس بهداشتی 2/2
یرای خرپشته 2/4
حالا اینها حداقله یعنی بیشتر هم میتونیم بگیریم؟؟درسته؟؟
من مشکلم تجاریه چرا دوستا یه جایی میگن تجاری حداقل 3 یه جا میگن 4....وقتی ما تجاری تو همکف بزاریم و پارکینگ پشتش ک ارتفاع 2/4 اونوقت این اختلاف ارتفاع رو چ کنیم؟

واقعا ...همیشه یادمه استاد طرحهامون سر این پله خیلی گیر میداد...و اینجوری به ما توضیح داده بود من میکشم میزارم تا ببینیم بروبچ چ نظری دارند...

ببخشید اما متوجه نشدم میتونی تصویری نشون بدی>؟؟

حداقل تجاری 2.40ولی بیشتر هم بگیری مشکلی نیست .اگه خواستی فضای تجاری رو بیشتر بگیری پارکینگ هم همکف باشه اونوقت قسمت پارکینگ رو با سقف کاذب میاری پایین.میتونی بین پارکینگ وتجاری هم اختلاف ارتفاع بزاری مثل آزمون آذر92

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمونه درست رسم پله در طبقات :
ببخشید کیفیتش زیاد خوب نیست
توجه کنید که پله هایی که توی پایین طبقه خط چین میشن به اندازه 3/4 ارتفاع طبقه ست . در حقیقت شما تعداد پله ها رو یه بار به 3 و یه بار به 4 تقسیم میکنین و از آخرین پله این تعداد رو حساب میکنین و خط شکست رو میزنین.
به طریقه رسم خط مسیر پله در طبقات توجه کنین باید دو قسمت رسم بشه ( پله اول هر پاگرد که باید یکی کمتر رسم بشه در همه طبقات اعمال میشه توی عکس پله طبقات هم همین طوره)

پیوست ها

• Photo0491..jpg
    Photo0491..jpg
    43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

bagher66

عضو جدید
سلام خواهش میکنم دوست عزیز

راستش راه شهرسازی اصفهان، قسمت مقررات ملی ، کار خیلی خوبی که این دوره کرد این بود که به بعضی از بچه های قبول شده و قبول نشده گفتیم نمونه طرحهای امتحانیشون رو بیارن . از این نقشه ها اطلاعات خیلی خوبی بدست اومد که جمع بندی کردیم و تبدیل به یه فایل شد که گذاشتیم توی سایت راه شهرسازی تا همه بتونن استفاده بکنن

میشه فایل رو بزاری اینجا تا بچه ها استفاده کنن

bagher66

عضو جدید
توجه کنید که پله هایی که توی پایین طبقه خط چین میشن به اندازه 3/4 ارتفاع طبقه ست . در حقیقت شما تعداد پله ها رو یه بار به 3 و یه بار به 4 تقسیم میکنین و از آخرین پله این تعداد رو حساب میکنین و خط شکست رو میزنین.
به طریقه رسم خط مسیر پله در طبقات توجه کنین باید دو قسمت رسم بشه

اتوکدی اگه میتونی بکش بعد پله های ابتا وانتهای پارگرد رو مشخص کن.

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه فایل رو بزاری اینجا تا بچه ها استفاده کنن

فایل توی صفحه13 همین تاپیکه

اتوکدی اگه میتونی بکش بعد پله های ابتا وانتهای پارگرد رو مشخص کن.

شرایط رسم با اتوکد رو ندارم در حال حاضر
توی عکس مشخصه ، توی پله های زیر زمین کشیده شده ، اولین پله یکی عقب تر رسم شده در هر پاگرد

bagher66

عضو جدید
به طریقه رسم خط مسیر پله در طبقات توجه کنین باید دو قسمت رسم بشه

منظورت اینه

• Like
واکنش ها: agin

bagher66

عضو جدید
بله
بیشتر منظورم خط شکست پله و پله های خط چین و نحوه رسم خط مسیر پله در طبقات بود

من خودم اینجور استادمون بهمون گفته بود ولی تو بعضی فایلها مثل فایل قبلی که گذاشتم.راجب پله ابتدا وانتها نظرت چیه

bagher66

عضو جدید

توی عکس مشخصه ، توی پله های زیر زمین کشیده شده ، اولین پله یکی عقب تر رسم شده در هر پاگرد

ولی به نظر من پله 9 و18 .30 سانت عقبتر باید کشیده بشه .شما درحالی پله 1و10 رو عقبتر کشیدی

arefe-rad

عضو جدید
ببخشید اما متوجه نشدم میتونی تصویری نشون بدی>؟؟[/QUOTE]

منظورم اینه که ستون گذاریت یه مدلی بشه که توی بام وقتی میخای سقف آسانسورو ببندی مجبور شی یه قسمتیشو کنسول بدی.امیدوارم واضح باشه:redface:

پیوست ها

• IMG.jpg
    IMG.jpg
    14.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

bagher66

عضو جدید

اینجور که شما میگین برای شمشیری پله مشکل داره .میتونی مقطع هر دو روش رو چک کن ببین کدوم درستره

آخرین ویرایش:

bagher66

عضو جدید
دوستان سلام من هم تایپیک ها رو دنبال میکنم مطالب خوبی از راه پله گذاشتید ممنون .
در تمرین گروهی آذر ماه 92 خیلی از دوستان به شانه گیر پله توجه نکرده بودن در طراحی مد نظرتون باشه.

میتونی راجب شانه گیر پله توضیح بدی؟

arefe-rad

عضو جدید
میتونی راجب شانه گیر پله توضیح بدی؟

وقتی ستون گذاری راه پله جوری باشه که ستون ها کمی از فضای هر پله رو بگیرن موقعی که تیر سقف میبندن قسمتی از که میاد توی راه پله از طول مفید پله کم میکنه. فکر کنم یه خورده گنگ گفتم.:redface:کلا من توضیح دادنم بده.اگه متوجه نشدین بگین

bagher66

عضو جدید
وقتی ستون گذاری راه پله جوری باشه که ستون ها کمی از فضای هر پله رو بگیرن موقعی که تیر سقف میبندن قسمتی از که میاد توی راه پله از طول مفید پله کم میکنه. فکر کنم یه خورده گنگ گفتم.:redface:کلا من توضیح دادنم بده.اگه متوجه نشدین بگین

ممنون متوجه شدم منظورت چیه .در اسکلتهای بتنی میگی چون پوتر(تیر) وارد فضای راه پله میشه فضای راه پله رو اشغال میکنه
قسمتی که هاشور زدم منظورته

آخرین ویرایش:

ayaan

عضو جدید
خسته نباشید دوستان
یه مساله ای راجعبه ارتفاع مجاز ساختمان هست که برام گنگه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
ارتفاع مجاز در ساختمان دو طبقه از معبر تا بالاترین نقطه جان\ناه تو آیین نامه 7.30 متر هست. خب یه جمع ساده می زنیم ببینیم چی در میاد
کد ارتفاعی هم کف 1.20 تا زیر سقف 2.60 ضخامت سقف 0.4 کف تا زیر سقف 2.8 ضخامت سقف 0.4 ارتفاع جان\ناه 1.10 جمعا میشه 8.50 !!!!!!

bagher66

عضو جدید
خسته نباشید دوستان
یه مساله ای راجعبه ارتفاع مجاز ساختمان هست که برام گنگه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
ارتفاع مجاز در ساختمان دو طبقه از معبر تا بالاترین نقطه جان\ناه تو آیین نامه 7.30 متر هست. خب یه جمع ساده می زنیم ببینیم چی در میاد
کد ارتفاعی هم کف 1.20 تا زیر سقف 2.60 ضخامت سقف 0.4 کف تا زیر سقف 2.8 ضخامت سقف 0.4 ارتفاع جان\ناه 1.10 جمعا میشه 8.50 !!!!!!

این مطلب که نوشتی جزء کدوم مبحث ؟مبحث 8؟1.2 برای چی گذاشتی زیر زمین داره؟

aydaaaa

کاربر بیش فعال
من طراحی سال 90 رو انجام دادم، فقط چون پیوسته نبود تمرینم یه سری ایراد های علنی دارم که نتونستم بگردم ببینم چرا اینجوری شده مثلا کد ارتفاعی هام توی نما و مقطع باهم نخوندن.یا یه سری ایرادهای ترسیم فنی ( مثلا درهارو تو پلان دستی گذاشتم و یه سری دیگه از ایرادها که بخاطر این وقت گیر نشن به وجود اومدن مثل اندازه گذاری آکسارو دیگه تو همه پلانها و نما و مقطع نیاوردم.جای مقطع هم یادم رفته بود تو فتوشاپ گذاشتم و یه سری ایرادهایی که خودم متوجهشون نیستم و شما لطف میکننین بهم میگین. ایشالا تو تمرینای بعدی سعی میکنم کامل تر کار کنم:smile:DSC02668.jpgDSC02670.jpg

soudabeh.k

عضو جدید
خسته نباشید دوستان
صفحه 36 مبحث 4 خیلی واضح گفته 7.30 برای ساختمان فاقد زیرزمین و 8.50 برای ساختمان دارای زیر زمین
و با محاسباتی هم که کردی مبخونه و درسته دیگه

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
aydaaaa یکم از جلوتر عکس بگیر عزیزم ، هم که تاریکه همم عددو ارقامت مشخص نیست هم خط صاف از خط چین تشخیص داده نمیشه

ayaan

عضو جدید
صفحه 36 مبحث 4 خیلی واضح گفته 7.30 برای ساختمان فاقد زیرزمین و 8.50 برای ساختمان دارای زیر زمین
و با محاسباتی هم که کردی مبخونه و درسته دیگه
ببخشید با محاسباتی که کردم درست در نمیاد، 8.5 برای زیر زمینی هست که پنجره نورگیر از نما داشته باشه راجعبه کرسی چینی که نگفته!
مگه میشه بنا رو از کد ارتفاعی صفر شروع کرد و یه در ورودی گذاشت بدون پله ورودی؟

saeed.2015

عضو جدید
آخرین ویرایش:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
مشاهده پیوست 204454مشاهده پیوست 204455[/QUOTE
دلیلی داشته ورودی موتور خانه آسانسور رو جدا کردید.؟من دلیلی نمیبینم از راه پله جدا باشه.., و اگر ستونهاتون بتنی باشه داکتهاتون جای مناسبی نداره پوتر داخل داکت میوفتهمشاهده پیوست 204471

آخه مگه نباید لابی جلوی آسانسور 1.5*1.5 باشه چیزی غیر از پاگرد پله؟؟؟ واسه تامین اون 1.5 متر انقدر فاصله دارن

aydaaaa

کاربر بیش فعال
شیب بندیه بامت فکر کنم اشتباه هست...کفشور رو نزدیک داکت در نظر بگیر...با تقسیم بندیه منطقی تر و بر اساس متراژ هر اقلیم

ممنون از توجهتون خودمم احساس میکنم 4 تا کفشور زیاده:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.