bahar-spring
کاربر بیش فعال
دوستان برای این آزمون به کل باید ضوابط شهرداری رو کنار بذارید؛
طراحیتون فقط بر مبنای مباحث مقررات ملی باید باشه!

میشه بیشتر توضیح بدی پلکان طرح قیچی رو؟ اگر میخواست بگه چشم پله راحتترم میتونست بگه، درسته؟خودش که نوشته مانند پلکان طرح قیچی .خب منظورش چشم پلس دیگه
دوستان برای این آزمون به کل باید ضوابط شهرداری رو کنار بذارید؛طراحیتون فقط بر مبنای مباحث مقررات ملی باید باشه!
دوستان برای این آزمون به کل باید ضوابط شهرداری رو کنار بذارید؛طراحیتون فقط بر مبنای مباحث مقررات ملی باید باشه!
میشه بیشتر توضیح بدی پلکان طرح قیچی رو؟ اگر میخواست بگه چشم پله راحتترم میتونست بگه، درسته؟!!!
آره مباحث تو اولویته.
فقط اون منابعی رو که خودشون توی سایت معرفی کردن طبق آخرین ویرایش باید ملاک عمل قرار داد؛خودشونم روی این موضوع تاکید کردن.با نظراتون موافقم ولی اگه به منابع یه نگاه کوچک بکنید میبینید که اثری از ضوابط شهرداری هم هست چون این مباحث بعضا اینقدر نامفهوم هستند که برای درکشون مجبور به کمک گیری از سایر منابع هستیم مثل مصوبات شهرسازی و ضوابط آتشنشانی و بلند مرتبه سازی که جزئی از منابع آزمون هستند.
بسم ا... شما صف شکن باشینبچه ها چرا تمریناتی که انجام میدینو نمیذارین؟ اینجوری خوب نیست؟؟؟؟؟ میخاین من بذارم؟ دارم رو طراحی سال 90 کار میکنم![]()
البته سازه هم بی تاثیر نی...ارتفاعات ک توی تعداد پله باید مشخص بشه و همچنین پارکینگ....البته به اتودم از همکف برای جانماییه رمپ و تجاری و ورودی به آپارتمان....می خوام یک تکونی به اینجا بدم میخوا از دوستان بخوام که اگه شما جای ما تو آزمون آذر بودید محل راهپله و آسانسور و داکت مرکزی تون رو کجا قرار می دادید لطفا همه شرایط در نظر بگیرید و با ترسیم توضیح بدین ؟ فکر کنم کم وبیش با صورت سوال آشنایی دارید. نمی خوام پلان کامل طراحی کنید فقط جانمایی همون سه تا که در اصل کل پلانتون رو حل میکنه منتظر ترسیمات شما هستم.
اون یکی تایپیک شد خرید جزوه به نظر من بهتره که مشخص کنیم که همگی چه ازمونی رو کار کنیم و ببینیم چه کسی کارش بهتر میشه از لحاظ ترسیم و ظوابط مقررات ملی اینجوری همه میتونن نظر بدن و نظرات به درد همه میخوره ولی الان یه نفر میگه و یکی میشنوه بقیه هم تماشاچی !!!! واز اینجا از کسایی که طراحی رو قبول شدن درخواست میکنم ما رو در یافتن ایرادات طرحها یاری کنن /ممنون.هرکی موافقه تشکر رو بزنه ببینیم کسی هستش .البته سازه هم بی تاثیر نی...ارتفاعات ک توی تعداد پله باید مشخص بشه و همچنین پارکینگ....البته به اتودم از همکف برای جانماییه رمپ و تجاری و ورودی به آپارتمان....
به نظرم مفید...منم مطالعات تموم بشه کارامو حتما میزارم...
اون یکی تایپیک شد خرید جزوه به نظر من بهتره که مشخص کنیم که همگی چه ازمونی رو کار کنیم و ببینیم چه کسی کارش بهتر میشه از لحاظ ترسیم و ظوابط مقررات ملی اینجوری همه میتونن نظر بدن و نظرات به درد همه میخوره ولی الان یه نفر میگه و یکی میشنوه بقیه هم تماشاچی !!!! واز اینجا از کسایی که طراحی رو قبول شدن درخواست میکنم ما رو در یافتن ایرادات طرحها یاری کنن /ممنون.هرکی موافقه تشکر رو بزنه ببینیم کسی هستش .
ای بابا دوست عزیز از شما بعیده.باید به کمک هم پیش بریم.من ازشما وخانم agin و آقا فرزاد ودوستان قدیمی درخواست دارم مارو از راهنمایشون محروم نکنن.من هستم اما به صورت غیر حضوری...هر اتفاقی افتاد و هر کی آماده بود بگه...من از آخر هفته میرم سرطراحی....کارهامم انجام بدم برای افراد فعال به صورت پیام خصوصی کورکسیون میکنم...
علنا فعالیت نخواهم کرد...![]()
ای بابا دوست عزیز از شما بعیده.باید به کمک هم پیش بریم.من ازشما وخانم agin و آقا فرزاد ودوستان قدیمی درخواست دارم مارو از راهنمایشون محروم نکنن.
عارفه جان شما لطف و شعورتو به همه ما ثابت کردی،عزیزم نمیخوام کش بدم این موضوع رو..... اینجا کمکی ازم بربیاد در حد توضیح دریغ نخواهم کرد...
بقیه جزئیات هستن دوستانی ک از من بیشتر میدونند و فهم و شعورشون بالاتر از بنده هست.![]()
عزیزم نمیخوام کش بدم این موضوع رو..... اینجا کمکی ازم بربیاد در حد توضیح دریغ نخواهم کرد...
بقیه جزئیات هستن دوستانی ک از من بیشتر میدونند و فهم و شعورشون بالاتر از بنده هست.![]()
عارفه جان شما لطف و شعورتو به همه ما ثابت کردی،اینطور نگو..
![]()
عارفه بیخیال قرار نیست بخاطر حرف کسی تو خودتو بکشی کنار که، تو نباشی که نمیشه ....نیای منم نمیام راست میگم
بچه ها یکی از آزمونای سال های گذشته رو تایین کنید که همه اونو طراحی کنن بعد بیایم کرکسیون کنیم
البته اگه عارفه بیاد منم میام، اینهمه زحمت کشید درست نیست اینجوری درحقش بی انصافی کنیم![]()
دوستان چند تا سوال دارم:
1- مسئله چشم پله؛ که هنوز دارم پرس و جو میکنم و باید به یه جواب قانع کننده برسم
2- حداقل ابعادی برای انباری وجود داره؟
3- تعریف پلکان طرح قیچی؟
4- o.k.b فضاهای مختلف و تاثیر ضلع نورگیری ساختمان بر آن و همچنین تاثیر مسئله اشراف دید
دوستان چند تا سوال دارم:
3- تعریف پلکان طرح قیچی؟
4- o.k.b فضاهای مختلف و تاثیر ضلع نورگیری ساختمان بر آن و همچنین تاثیر مسئله اشراف دید
چشم پله ممنوعه هیچ کس چم پله نزاره .مبحث 3 صفحه 211-چشم پله 10 سانت
2-ابعاد نداره
3-خودمم مشکل دارم
4-اکابه 1.10
چشم پله ممنوعه هیچ کس چم پله نزاره .مبحث 3 صفحه 21
بچه ها الان 3 تا تایپیک داریم که در مورد طراحی توش بحث شده میشه قرار بذاریم و تو یکیش سوالامونو بپرسیم تا منسجم بشه!!!!
تاپیک: تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93
تاپیک: تکنیک های برتر جهت قبولی در طراحی آزمون 93
تاپیک: مباحث مربوط به آزمون طراحی ( رشته معماری )
به نظرم تو این تایپیک سوالا مطرح بشه :
تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93
بچه ها چطوره برای چند روز آینده طراحی آذر 92 رو انجام بدیم بعد بیایم اینجا کرکسیون کنیم؟!!
عزیزم موافقم اگه وقت یاری بده من این جزوه رو تا آخر هفته بخونم ...از اول هفته میشینم سرطراحی...![]()
دوستان چند تا سوال دارم:
3- تعریف پلکان طرح قیچی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |